Cnm ben oda yapmicam bilion...
Yatak odamiza besik alcam..sifonyerde alacaktim soyle dar ama uzun olanlardan...6 cekmeceli falan...
İkeadan baktik...
Eni 1 metre derinligi arkaya dogru 40 cm di yanlis hatirlamiosam bi gardrop kadar uzun olmayan bi dolap begendik..
Yanlis olmasin 400 yada 450 idi fiyati....dedik sifonyer yerine bu dolabi alalim..ikea ya bak izmirden...yada netten bak
Biz onu alcaz...alt tarfinda cekmecesi var, askilklari vs. Var...cok kullanisli ve fiyatida ii geldi bize..
kızlar ya ben bebek odası alacaktım ya düşündüm düşündmmm 2000 çok para şuan bizim için.eşim kartla alırız diyo ama bi dünya kredi ödüyoz.sıkışmak istemiyorum artık bıktımm borçtan.park yatak alsamevde ekstra dolabım yok kıyafetler için ne alabilirim? kendi kıyafetlrim zor sığıyo dolabıma.akıl verin napıyım?
petuşum bunlar nasıl sığacak odana??
benm yatak odamda park yatağa zor yer çıkacak.
komidinin birini kaldrmak gerekiyor.
allah hepimize nasip etsin cnm bnm
Kızlar sırası gelmişken soyleyim bebek dogar dogmaz veya odaya gldiginde annelerinize yada yakınlarınızdan birine tembih edin 1 cay kasıgı su ıcırsınler.. sarılık falan olmaz bebişleriniz... ben yapıcam daha dogrusu benım ameliyatıma girecek olan hemşire arkadasım yapıcak :)
bende ona baktım ikeadan,sığarmı ona tüm eşyalar diye düşündüm ,park yatak ve şifonyer alıyım.bi kaç aksesuarla süslerim dedim.eşim sen izmire gidince o bebek odalarını görünce dayanamazsın diyo ama dayanmam gerek,yatak olarak mobilya beşik mi alcan? mobilya beşiklerin küçük olanları pahalı 600 falan ,
hıııı,bilmediğimiz bişi daha..:26:
artık ben bi elimde nar suyu bi elimde normal su bebemi getirin die bağırırım hastanede
hee doğar doğmazda karınca yumurtası yağı sürünce orasına burasına kıl çıkmıyomuş ilerde...yapmışken bunuda yapalım
chatlak annelerin zavallı bebikleri
Uyy allah sifa versin kuzuma
Ahhha ahhhhhaaaa..
Bu eve tasindim salona sigamadim tv unitemi, orta sehpami demonte ettim kaldirdim...yerine minnaklarini aldik..
Yagmur gelio die, yatak basliginida demonte ettik simdi onuda kaldirdik:))) kitaplik seklindeydi
Gardrop gomme bi yerdeydi onu ordan cikardik ortaya...
Gomme yere yagmurun besigini gomcez:))) sifonyer icinde max. 1 mt enli 45 cm deinlikli bisi alabilirdim....bu dolap tam oluo...kendini veren allah kismetinide veriomus iste:))))))))
ahaha canım digerlerini bilmiyorum ama bu bnm cok iyi bildigim tecrube ettıgım ve saglık sektorunde calısırken de doktor ve hemşire arkadaslarımın onerdigi bişidi... nar suyu ne işe yarıyormus :S:S:
kızlar hepinize iyi geceler..
benm uykum geldi yatarm birazdan. yarn da çalışıyorum ben..
iyi bakın bebişlere :))
o da gaz problemini ortadan kaldırıyormuş rivayete göre..fekat hiç bişey vermeden 1-2 damla nar suyu damlatılacakmış..
şindi benim kafam karıştı,önce su mu içirsem,nar suyu mu dmlatsam..hem anne ve bebek arasındaki kan uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olurmuş,suyla ne alaka anlamadım ama yaparım sudan zarar gelmez
iyi geceler,ben de çıkayım artık eşimde gelir birazdan..hadi kızlar görüşürz
kızlar yapışıklık ne demek yaaw[/Q
canim daha once ameliyat olan veya sezaryanla dogum yapmis kisilerde doktorlarin engel olamadiklari yapismaalar meydana geliyormus yani ben boyle biliyorum doktorum cektigim agrilardan dolayi oyle dedi gecen hafta.. bu benim 3.sezaryanim olacak 2 kez bu durumu yasamama ragmen hic rahat degilim ne olursa olsun korkuyorum cektigim acida var tabiii ooooffff ooooffff allahim 3.cu kuzumuda sag salim kucagima almayi nasip etsinacilarda korkularda deger onlar icin...
Yok cnm...benim dedigim dolap...siginyerden daha az yer kaplio...ama uzun yukari dogru..
dolap kombinasyonu < STUVA | IKEA Türkiye
Bu bak..duz beyazi ni begendim ben....350 lira..olculeri cok dar...ama uzun olmasi iii..icide cok kullanisli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?