uygun olursak muhakkak gelirim,ne güzel ya.ben AZRA'YI görcem canlı canlı inşallah:) sende EMİR'İ
slm kızlar geldik kontrolden coook yoruldum bebişimi gordüm ama pekde bişi anlamadım bügün gördügümden cünkü bn kendimi sezeryana o kadar hazırlamıstımki dr yapısıklıgın cok biz normal düsünelim bu dogumu demezmi nevrim dondü korktum resmn hiç ole düsünmwemiştim daha önceki ame dan dolayı sezeryn olur diyodum neyse sekerime bakıldı 150 cıktı sınırda dedi dr bi dahaki ay yine bakalım aclık tokluga dedi kilo içinde 14 kilo al bitene kadar dedi bn simsdiden 7 aldım bogazımı tutmm lazım sanırım gecen ay bebişimn ayagına ne büyük demişti bu ayda dudaklarına dedi kız olsa ne sevinirdide erkek bebişim :) kilosuda 620 gr mıs bugunlük bu kadar bu seker olayına dikkat etmm lazım zaten bizim ailede cok vr seker
Offff anca geldim..eve gel ymek ye falan...
Simdide fena uyku sardi....
ya petuş MENZİL nerelerde?bayadır ses yokkk
Kiyma bize ipek teyzesi....otobus vapur dolmus bi gunde 5 kere in bin yapioz kizimla....anam kıyamam yafrum sanaaa,ya varya maşallahhhh sen dayanıklısın gene.ben 3 aylık hamileyken gelmiştim istanbula o kalabalık bile beni çok yorduuuu
ya petuş MENZİL nerelerde?bayadır ses yokkk
Yok cnm ya onun hic bi irtibat bilgisi yok bende buranin disinda...evet ya geçen ben de sordum onu.
ev taşıyor olabilir dedik ama yine de tam bilinmiyor.
öğrenebilldn mi petuş? onun face de yok ki soralım..
benim kocam baktı kumanda bende laptop bende kıvrıldı yamacıma uyumak üzere
benim kocam baktı kumanda bende laptop bende kıvrıldı yamacıma uyumak üzere
Yok cnm ya onun hic bi irtibat bilgisi yok bende buranin disinda...
bizimki arkadasiyla pes oynuo....cok zararsiz su anda....
Kendimi cok sis hissediyorum bugun...
Sanki ayaklatm bacaklarim bi agirlasmis geldi aksam yururken...
Odemmi basladi dedim..baktim bisi yok gibi ama agir hissediyroum kendimi
senle aynı haftada olan bi arkadaşım var okulda o da öyle diyodu bugün.resmen merdivende tıkandık ikimizde,çocuklar gülüyo bize.2 göbekli merdivende belini tutarak nefesleniyobence artık ağırlaşmamız normal.dinlen bence 2 gün bol bolll
Offff merdiven deme hic...ev 5. Katta...her katta dinleniyorm...10 dk i buluyo 5. Kata ulasmam...
Puffff puffff die bide nefes alisim var sorma hic....
Daha 2,5 ay bu tempoda gidip gelmem lazim...
cnm herseyın yolunda olmasına cok sevındımbende sezeryan ıstıom yapıskanlıgın cok olması ne demek anlamadımmm :S
ii akşamlar herkesleree
ben de bugün bebiş görmeye gittim,hani şu hastanede refakat ettiğim kuzinin bebişini..
sarılık olmuş yawrum yaa 2 gün hastanede yattılar annesiyle,kızlar loğusa halimizle inşallah bizimde başımıza gelmez çok zor
ama şimdi iyi doktor bol bol emzir demiş anneye,uyanmasını beklemeden saatte,yarım saatte fln..
maşallah normal doğumun güzelliği 15 gün oldu tamamıyle iyileşmiş,zaten 4.gün ayağa kalktım zımba gibiydim diyor
ahh ne diyelim darısı başımıza kızlarrrr
kızlar ya ben bebek odası alacaktım ya düşündüm düşündmmm 2000 çok para şuan bizim için.eşim kartla alırız diyo ama bi dünya kredi ödüyoz.sıkışmak istemiyorum artık bıktımm borçtan.park yatak alsamevde ekstra dolabım yok kıyafetler için ne alabilirim? kendi kıyafetlrim zor sığıyo dolabıma.akıl verin napıyım?
kızlar ya ben bebek odası alacaktım ya düşündüm düşündmmm 2000 çok para şuan bizim için.eşim kartla alırız diyo ama bi dünya kredi ödüyoz.sıkışmak istemiyorum artık bıktımm borçtan.park yatak alsamevde ekstra dolabım yok kıyafetler için ne alabilirim? kendi kıyafetlrim zor sığıyo dolabıma.akıl verin napıyım?
ii akşamlar herkesleree
ben de bugün bebiş görmeye gittim,hani şu hastanede refakat ettiğim kuzinin bebişini..
sarılık olmuş yawrum yaa 2 gün hastanede yattılar annesiyle,kızlar loğusa halimizle inşallah bizimde başımıza gelmez çok zor
ama şimdi iyi doktor bol bol emzir demiş anneye,uyanmasını beklemeden saatte,yarım saatte fln..
maşallah normal doğumun güzelliği 15 gün oldu tamamıyle iyileşmiş,zaten 4.gün ayağa kalktım zımba gibiydim diyor
Cnm ben oda yapmicam bilion...
Yatak odamiza besik alcam..sifonyerde alacaktim soyle dar ama uzun olanlardan...6 cekmeceli falan...
İkeadan baktik...
Eni 1 metre derinligi arkaya dogru 40 cm di yanlis hatirlamiosam bi gardrop kadar uzun olmayan bi dolap begendik..
Yanlis olmasin 400 yada 450 idi fiyati....dedik sifonyer yerine bu dolabi alalim..ikea ya bak izmirden...yada netten bak
Biz onu alcaz...alt tarfinda cekmecesi var, askilklari vs. Var...cok kullanisli ve fiyatida ii geldi bize..
Uyy allah sifa versin kuzumaii akşamlar herkesleree
varya aslında senin plesanta çıksa kesin normal doğurursun bu kadar harekete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?