2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
uygun olursak muhakkak gelirim,ne güzel ya.ben AZRA'YI görcem canlı canlı inşallah:) sende EMİR'İ

ay ipek çok heveslendm valla..
görüşelim ya ne güzel olur.

canm normal olmasına sevndm mi desem ne desem bilemedim valla.
sen biraz da normal doğuma hazırla kendini o zaman
şeker için de dikkat et canm..

Offff anca geldim..eve gel ymek ye falan...
Simdide fena uyku sardi....

hoş geldiniz petuş hanm.
biz ipekle mesaiye devam ediyoz bak
ama az kaldı kocam bağırabilir her an

bnm apandistim patlamıstı 8 sene once yapısıklık olmustu 3 sene oncede dıs gebelkten ame oldum ondanda yapısıklık kaldı ame sonrasında oluyo yapısıklık

anam kıyamam yafrum sanaaa,ya varya maşallahhhh sen dayanıklısın gene.ben 3 aylık hamileyken gelmiştim istanbula o kalabalık bile beni çok yorduuuu
Kiyma bize ipek teyzesi....otobus vapur dolmus bi gunde 5 kere in bin yapioz kizimla....((
Haftanin yorgunlugu coktu
ya petuş MENZİL nerelerde?bayadır ses yokkk

Cnm ev tasio die dusunuyorum..

Ktg cim bebisin iimis cnm...sevindim gozun aydin....dogm icinde flassss gelisme olmus walla:)))

evet ya geçen ben de sordum onu.
ev taşıyor olabilir dedik ama yine de tam bilinmiyor.
öğrenebilldn mi petuş? onun face de yok ki soralım..
Yok cnm ya onun hic bi irtibat bilgisi yok bende buranin disinda...
benim kocam baktı kumanda bende laptop bende kıvrıldı yamacıma uyumak üzere

bizimki arkadasiyla pes oynuo....cok zararsiz su anda....

Kendimi cok sis hissediyorum bugun...
Sanki ayaklatm bacaklarim bi agirlasmis geldi aksam yururken...
Odemmi basladi dedim..baktim bisi yok gibi ama agir hissediyroum kendimi

senle aynı haftada olan bi arkadaşım var okulda o da öyle diyodu bugün.resmen merdivende tıkandık ikimizde,çocuklar gülüyo bize.2 göbekli merdivende belini tutarak nefesleniyo bence artık ağırlaşmamız normal.dinlen bence 2 gün bol bolll

kızlar ya ben bebek odası alacaktım ya düşündüm düşündmmm 2000 çok para şuan bizim için.eşim kartla alırız diyo ama bi dünya kredi ödüyoz.sıkışmak istemiyorum artık bıktımm borçtan.park yatak alsamevde ekstra dolabım yok kıyafetler için ne alabilirim? kendi kıyafetlrim zor sığıyo dolabıma.akıl verin napıyım?

Offff merdiven deme hic...ev 5. Katta...her katta dinleniyorm...10 dk i buluyo 5. Kata ulasmam...
Puffff puffff die bide nefes alisim var sorma hic....
Daha 2,5 ay bu tempoda gidip gelmem lazim...

ii akşamlar herkesleree
ben de bugün bebiş görmeye gittim,hani şu hastanede refakat ettiğim kuzinin bebişini..
sarılık olmuş yawrum yaa 2 gün hastanede yattılar annesiyle,kızlar loğusa halimizle inşallah bizimde başımıza gelmez çok zor
ama şimdi iyi doktor bol bol emzir demiş anneye,uyanmasını beklemeden saatte,yarım saatte fln..
maşallah normal doğumun güzelliği 15 gün oldu tamamıyle iyileşmiş,zaten 4.gün ayağa kalktım zımba gibiydim diyor
ahh ne diyelim darısı başımıza kızlarrrr

ne güzel ya normal doğurmuş darısı bizlere inşşşşş, evet sarılıkta bol bol emzirin diyolarmış.inşallah geçer tez zamanda sarılığı kuzunun.

Cnm ben oda yapmicam bilion...
Yatak odamiza besik alcam..sifonyerde alacaktim soyle dar ama uzun olanlardan...6 cekmeceli falan...
İkeadan baktik...
Eni 1 metre derinligi arkaya dogru 40 cm di yanlis hatirlamiosam bi gardrop kadar uzun olmayan bi dolap begendik..
Yanlis olmasin 400 yada 450 idi fiyati....dedik sifonyer yerine bu dolabi alalim..ikea ya bak izmirden...yada netten bak
Biz onu alcaz...alt tarfinda cekmecesi var, askilklari vs. Var...cok kullanisli ve fiyatida ii geldi bize..

canm ben de dolap sıkıntısı çekeceğim için parça parça almaktansa oda takımı yaptrdım.
1400 tl tuttu bizim. 10 taksit yaptı elden. çok zorlamayacak inşallah.
yok mu oralarda tanıdık mobilyacı? elden taksitle falan yaparsan iyi olur karta bulaşmadan.

allah hepimize nasip etsin cnm bnm

Kızlar sırası gelmişken soyleyim bebek dogar dogmaz veya odaya gldiginde annelerinize yada yakınlarınızdan birine tembih edin 1 cay kasıgı su ıcırsınler.. sarılık falan olmaz bebişleriniz... ben yapıcam daha dogrusu benım ameliyatıma girecek olan hemşire arkadasım yapıcak :)

petuşum bunlar nasıl sığacak odana??
benm yatak odamda park yatağa zor yer çıkacak.
komidinin birini kaldrmak gerekiyor.

oda almana gerek yok canım yaaa..şifonyeriydi bilmemnesiydi bu seferde içi dolmayacak..
walla ben kaanın kıyafetlerini dolabıma asıyordum,diğer iç çamaşırı çorap,yelek,eşortman,zıbın vs hepsi beşiğimize sığıyordu..beşiğimiz 6 çekmeceli büyüyen beşiklerden eğer yerin warsa kesinlikle tavsiye ederim..evkurdan 500tl almıştık geçen gün sorduk 600 olmuş

Uyy allah sifa versin kuzuma
varya aslında senin plesanta çıksa kesin normal doğurursun bu kadar harekete.

Evet ya gunde 40-50 dk yuruyorum...hep oyle diolar normal doguma cok faydasi olurmus
bu yurumenin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…