var canım 1 2 tane izmirde oturan
izmir olmasa bile çevre illerden olanda var hatırladığım kadarıyla
ama evet ağırlık istanbul
evet beşibiyerde yapsalar yeter
bi de bu kıyafetler 3-6 aylık mı almak lazım acaba?
kıyamam canım sana yaaaama bebişini unutma çokta yalnız sayılmazsın sormadan edemiyecegim eşin nerde canım dışarda falanmı calısıyormu :SS:
0-3 ay sanırım cnm :s ama gene ablama sorayım ben
gemiye çıktı canım
gece geç gelicek
işte olucak yani....
olsun canım iş olsun iş olunca herşey oluyor..
Sevgili Arkadaşlar
Herkese neşe, sağlık, mutlu, huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum ... Aslında 2012 yılın dan öyle sayfalar dolusu isteğim yok çünkü bana verebileceği en büyük, en değerli hediye olan bebeğimi veriyor... Hayatımdaki hiç bi dilek bunun yerini dolduramaz diyip bütün anne olacak bayanları kutluyorum ve bebeklerimize sağlık mutluluk ömürleri boyunca güzel yaşamalarını diliyorum ...
Eki Görüntüle 318214
Mutlu yıllar
evet mecburen canım
ayy sitelere girdikçe içim kaynıyor benim
alasım geliyor herşeyi
en iyisi ben bu gün daha sitelere bakmayıyım
ben ne yapayım sirrteyim bndeüzüldügüm bir nokta var sanırım herkes istanbulda oturuyor yada başka yerlerde izmirde yaşayana denk gelmedim daha burada
ben ne yapayım sirrteyim bndebnm oglusum biraz zayıf mı ne sizinkilerin yannda 620 grms
ben ne yapayım sirrteyim bndebnm oglusum biraz zayıf mı ne sizinkilerin yannda 620 grms
bide dert etme olurmu benim bbegim zayıf diye illa zayıf olan bebek saglıksız olacak anlamına gelmıyor tatlım zaten herkesın degisiktir emınım bu donemlerde bebek kiloları doktor yolunda diyorsa hersey oledir cnm bnm .....
mutlu yıllaaar diliyoruz sizlere ve içinizde dışınızda soluk alan herkese.. öpüyoruz hepinizi..
üzüldügüm bir nokta var sanırım herkes istanbulda oturuyor yada başka yerlerde izmirde yaşayana denk gelmedim daha burada
tatlım ben de İzmir'deyim üzülmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?