2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

İyi yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sevgili Arkadaşlar

Herkese neşe, sağlık, mutlu, huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum ... Aslında 2012 yılın dan öyle sayfalar dolusu isteğim yok çünkü bana verebileceği en büyük, en değerli hediye olan bebeğimi veriyor... Hayatımdaki hiç bi dilek bunun yerini dolduramaz diyip bütün anne olacak bayanları kutluyorum ve bebeklerimize sağlık mutluluk ömürleri boyunca güzel yaşamalarını diliyorum ...

Eki Görüntüle 318227

Mutlu yıllar

evet mecburen canım
ayy sitelere girdikçe içim kaynıyor benim
alasım geliyor herşeyi
en iyisi ben bu gün daha sitelere bakmayıyım

evet insan cok ozeniyor yaa içim gidiyor benımde herseyı almak ıstıyorum gereklı gereksız off ya bakma canım en guzelı baktıkca ınsan gaza gelıoo

ben ne yapayım sirrteyim bnde bnm oglusum biraz zayıf mı ne sizinkilerin yannda 620 grms

canım evet senın ısınde cok zor allah sabır versin 24 haftalıkkenmı 620 gr cnm ben daha ne kadar bılmıorum 13un de doktor kontrolum var ocagın bakalım cok heycanlıgım nasıl bebek diyee en son gittigim tarih 14.12.11 22 +5 gunlukmusum 466 grmış bebişim

ben ne yapayım sirrteyim bnde bnm oglusum biraz zayıf mı ne sizinkilerin yannda 620 grms

bide dert etme olurmu benim bbegim zayıf diye illa zayıf olan bebek saglıksız olacak anlamına gelmıyor tatlım zaten herkesın degisiktir emınım bu donemlerde bebek kiloları doktor yolunda diyorsa hersey oledir cnm bnm .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…