walla bilmom..hurşik yaaa....sabah sabah gözlerim yuvasından fırladı fiyatları duyunca...ben ıkıncam ben terlicem abim parayı götürcek..doğuttururken
altına gül yaprakları serper belki canım
büyük geçmiş olsun cnm..umarım bundan sonrasında herşey yolunda gider..sağlıkla alırız kuzularımız kucağımızaselamlar,
bende şeker çıkmıştı ya 4 gündür insülin kullanıyorum
50 gr ve 100 grlık testlerim pozitif çıkınca 1 hafta diyet uyguladım. Diyet sonrası 75 gr lık testte sınırda çıktığım için doktorum insülin başlayalım dedi. Günde 2 defa sabah 12, akşam 6 ünite insülin hormonu alıyorum. Bu önlem dozuymuş. Bu arada ölçümlerimi not ediyorum, perşembe tekrar gidicem, sonuçlarımı beğenmezse doz arttıracak.
Gerçekten bu durum çok sinir bozucu, bir sürü arkadaşım hamilelik geçirdi hiçbirinde çıkmamıştı diyabet. Sanırım ben kilolu bir şekilde başladığım için bende çıktı. Yine de şekerin düzensiz olması ve bebeğime zarar vermesindense insülin kullanmaya razıyım.
Bu arada insülin tamamen doğal bir hormon olduğu için ve plasentadan içeri geçmediği için bebeğe hiç bir zararı yokmuş. Besinini annenin kanından alan bebeklerimizin, kanımızda fazla bulunan glikozu almaması ve gereksiz ve tehlikeli bir şekilde şişmanlamaması için insülin şartmış.
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
gülme...ben hala şoku atlatamdım...:90::90: :90: :90:
aa nolduki..geçmiş olsun cnm...umarım dr dan güzel haberlerle gelirsin cnm...günaydın kızlar bayadır yazamıyorum biraz sıkıntılarım vardı , bu hamileliğim bıraz sıkıntıı geçıyo umarım tez zamanda atlatırım bu kötü gunleri
bugun dr randevum var başka bi dra başladım inşallah iyi doktor dur 13 50de randevum bebeğimi çok özledim çok sıkıldı karnımda çok üzdüm onu umarım çok çok ıyıdırrrrrr
hepinizi öpuyorum güzel bı hafta olsun hepımız için
ya çok kötü kabusssss gördüm kocam beni aldatıyordu kafayı sıyırdım iyice ayy nasıl ağlıyorum nasıl gece hemen uyandım ki resmen ağlamışımvay arkadaş bi doğum yapsakta kafamız yerine gelse bu ne ya bu gidişle sonumu iyi görmüyorum
bende 1 yudumcuk şarap tadına bakacaktımama kocişim gözlerini pörtletip beni korkutunca vazgeçtim.. bi yudumdan bişi olcağını sanmıyodum kana yapar diyolardı :))
kalça ağrısı bendede oluyordu canım magnezyum vermişti doktor onun içince 2-3 gün hemen rahatlıyorum ama bırakınca tekrar başlıyor o ağrılar...
kalkarken bende zorlanıyorum ben,m koltuklarım baya geniş oturma yerleri bazen iyice kendimi arkaya itiyorum ama kalkmak isteyince kalkamıyorum eşim hemen elimden tutup çekiyo benibazende arkamdan itekliyo çok komik bi görüntü oluyo ama ya
günaydın canım... aynı düşüncelerle işe geldim bugün. ama öyle zor geldim ki anlatamam... çok ağrım var kalçamda... çarşmba sorucam doktora bakalım... valla çok zor oluyor ya... inş bi çaresi vardır yoksa üç ay zor geçer....
selamlar,
bende şeker çıkmıştı ya 4 gündür insülin kullanıyorum
50 gr ve 100 grlık testlerim pozitif çıkınca 1 hafta diyet uyguladım. diyet sonrası 75 gr lık testte sınırda çıktığım için doktorum insülin başlayalım dedi. günde 2 defa sabah 12, akşam 6 ünite insülin hormonu alıyorum. bu önlem dozuymuş. bu arada ölçümlerimi not ediyorum, perşembe tekrar gidicem, sonuçlarımı beğenmezse doz arttıracak.
gerçekten bu durum çok sinir bozucu, bir sürü arkadaşım hamilelik geçirdi hiçbirinde çıkmamıştı diyabet. sanırım ben kilolu bir şekilde başladığım için bende çıktı. yine de şekerin düzensiz olması ve bebeğime zarar vermesindense insülin kullanmaya razıyım.
bu arada insülin tamamen doğal bir hormon olduğu için ve plasentadan içeri geçmediği için bebeğe hiç bir zararı yokmuş. besinini annenin kanından alan bebeklerimizin, kanımızda fazla bulunan glikozu almaması ve gereksiz ve tehlikeli bir şekilde şişmanlamaması için insülin şartmış.
hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
huuu sağlam uyumuşsun:))))günaydınnn.........
yeni yılın ilk mesaisine geç kaldımmm...
8 de mesai başlıyo ben 8:10 da uyandım, hala çok uykum var.....
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.....
günaydınlarrrrrr 2012 yılının güzel annişlerii
Allahım bu yılda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inş.
uzun uğraşlar sonucunda foruma gşrebşldşm şifremi unutmuştum kayınvaldemdeyim açamadımda emmeee hallediverdim şipşak
nassınız bebişlerimiz nasıl ??
Kızlar saç kestirdiniz mi bu dönemde ben düşünüyorum ya boyatamıyorum ucunda kalmış boyam var çirkin duruyor o yüzden kestirem didim bakalım nasıl olcak
ayy bak hafta sonu onu yazacaktım biri sormuştu...petuş sen hangi balık yağını kullanıyodun sevenl pulse miydi
eğer bu ilaçsa ne kadar alıyodun hergün mü içiyodun
geceleri uyku uyuyamıyorum artık kıçım başım ağrıyo kızlar bi o tarafa bi bu tarafa dön dur hep..
geceleri uyku uyuyamıyorum artık kıçım başım ağrıyo kızlar bi o tarafa bi bu tarafa dön dur hep..
ayy bak hafta sonu onu yazacaktım biri sormuştu...
ama evet dediğin i seven pulseyi kullanıyorum..
ilk 3 ay haftada 3 kere kullanıodum...
şimdi haftada bi kere balık yiyorum, 2 kerede balık yağı içiyorum..
gece yatmadan içiyorum çünkü kötü bi tadı var...
ama ne hikmetse içinde 60 tane var o kutunun benimki hala bitmedi..içinde bi 10-15 tane daha var..7. ayımdayım...ne kadar düzenli içmişim demi..
walla ben 4. aydan buyana uyyamuım bebem..
3 saat deliksiz uyuyunca sbh diorum bugün resmen deliksiz uyudum..
Merhaba kızlar ben de Nisan annesi olucam hayırlısıyla.Birkaç haftadır sizi takip etmeye başladım.Şuana kadar her şey normal gidiyordu hamileliğimde ama bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr glikoz aldım ve bir saat sonra şekerim 150 çıktı.Sınır 140 mış sanırım biraz endişelendim.Doktor endişelenecek bir şey olmadığını söyledi ama sınırı aşınca tedirgin oldum.Sizinkiler nasıldı?
pooffffff çok talihsiz bi dönemde hamile kaldık cnm..tamamen onunla ilgili:)))
şeker bayramaı, kurban bayramı, aşure ayı, yılbaşı.. yienede ii gidioz bence:))
o günleri düşünemk istemiom..bende artık bayağı ağır yürür doluk..yokuş çıkarken ve özellikle 5. kattaki evim evime çıkarken bayağı dıkanıom
gözün aydın cnm....
bende şoka girdim şu anda...
acıbadem hastenseinde yakışıklı bir dr beğenmiştim...oraya gidecektim bundan sonra..
anommm adam doçentmiş, fark verilyomuş..
muayenesi 270 liraymış...onun yaptırdığı doğum ile normal uzman bi dr un yaptırdığı doğum arasındada 1500 lira fark var..
gözlerim pörtledi sabah sabah...
napıoki doğurturken, doç. olunca yani doğurturken özellikle farkını nasıl ortaya koyyo aceba
2012 nin ilk mesaisinin hayırlara vesile olması dileğiye, günaydınlarrrr
bide soru:
göbemin sol tarafonda kasığa doğru minnak minnak kırmızı benekler olmuş..kaşınmıo...çok tatlı görünyolar..aceba nedir nedir...bi fikri olan varmı..önemsenecek bişimiki:44:
petuşşşşşşşinşallah benimki gbi hamilelik alerjii değildir.göbeğimin sol tarafndan başladı kasığa doğru az azdı sonra arttı.çok kaşınırsa mutlaka doktoruna sor.o alerjiye PUBB diyolar.netten bak istrsen.bebeğe zararı yok ama sadece anne kaşınıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?