2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ya çok kötü kabusssss gördüm kocam beni aldatıyordu kafayı sıyırdım iyice ayy nasıl ağlıyorum nasıl gece hemen uyandım ki resmen ağlamışım vay arkadaş bi doğum yapsakta kafamız yerine gelse bu ne ya bu gidişle sonumu iyi görmüyorum

günaydınnn.........
yeni yılın ilk mesaisine geç kaldımmm...
8 de mesai başlıyo ben 8:10 da uyandım, hala çok uykum var.....
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.....

doğuttururken
altına gül yaprakları serper belki canım
walla bilmom..hurşik yaaa....sabah sabah gözlerim yuvasından fırladı fiyatları duyunca...ben ıkıncam ben terlicem abim parayı götürcek..
büyük geçmiş olsun cnm..umarım bundan sonrasında herşey yolunda gider..sağlıkla alırız kuzularımız kucağımıza
:90::90::90::90:
gülme...ben hala şoku atlatamdım...
aa nolduki..geçmiş olsun cnm...umarım dr dan güzel haberlerle gelirsin cnm...

bende iice saflaşmışım öle dio beyim

günaydınlarrrrrr 2012 yılının güzel annişlerii
Allahım bu yılda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inş.
uzun uğraşlar sonucunda foruma gşrebşldşm şifremi unutmuştum kayınvaldemdeyim açamadımda emmeee hallediverdim şipşak
nassınız bebişlerimiz nasıl ??

canım gözlerden bende de vardı hemde bikaçtane arada kaçırdım ben
tutamadım kendimi ilk defa haff kafalar gidikken götürdüm anlıcan
sonra yakalandım içmedim başka eşim diyo doğumdan sonra içeriz bi akşam
ama diyorum emzircem o zaman seneye diyo :)

Allah hepimizw kolaylık versin
baktım böle olmıcak gitgide zorlaşacak dün kocamla hadi bi ikea yapalım dedik
ayy 60-70 yaşında teyzeler bende daha iyi geziyordu valla
çok zorlandım yoruldum
çokta kalabalıktı kızmıza ufak tefek şeyler aldım
bide lohusa şerbeti için likör bardakalrı aldım ama kocacım onlar
olmaz dedi sizcede olmazmı başka minik minik bardaklar yokki
pembe kurdela ilede süslicem olur bence
ıkeadn dönüşte hadi via porta uğrayalım dedik
anam ne soğuk ordanda azcık kızmıza bişeyler aldık
sonra eve bi geldik baktık alışveriş tarzımız değişmiş
herşey pembe ve minik minik
kendime hiçbişey almamışım hayret
birde daha alışveriş yapmayanlara söylüyorum
başlayın çok zor olabilir şahsen şuana kadar aldıkalrımı
yok saysam bu satten sonra aynısını yapabilrimiyim
bilmiyorum hem maddi hem manevi

bide ben artık avmlerde ki wc lere sığamıyorum
onlarmı çok küçük ben mi çok büyüğüm bilemedim
gıcık oldum

çok geçmiş olsun canım
inşallah herşey yoluna girer..

günaydınnn.........
yeni yılın ilk mesaisine geç kaldımmm...
8 de mesai başlıyo ben 8:10 da uyandım, hala çok uykum var.....
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.....
huuu sağlam uyumuşsun:))))

günaydın cnm..

Kızlar saç kestirdiniz mi bu dönemde ben düşünüyorum ya boyatamıyorum ucunda kalmış boyam var çirkin duruyor o yüzden kestirem didim bakalım nasıl olcak

2 kere kestirdim ben canım,yoksa iğrenç olucaktı 9 ay kestirmeseydim,hiç bi şey olmaz,için rahat olsun

günaydinlar herkese;
bizde burdayız oğlumla.. bizde yıl başı gecesi oğlumuzun ismine kesin kararı verdik Berkay olarak

petuş sen hangi balık yağını kullanıyodun sevenl pulse miydi

eğer bu ilaçsa ne kadar alıyodun hergün mü içiyodun

geceleri uyku uyuyamıyorum artık kıçım başım ağrıyo kızlar bi o tarafa bi bu tarafa dön dur hep..

petuş sen hangi balık yağını kullanıyodun sevenl pulse miydi

eğer bu ilaçsa ne kadar alıyodun hergün mü içiyodun
ayy bak hafta sonu onu yazacaktım biri sormuştu...
ama evet dediğin i seven pulseyi kullanıyorum..
ilk 3 ay haftada 3 kere kullanıodum...
şimdi haftada bi kere balık yiyorum, 2 kerede balık yağı içiyorum..
gece yatmadan içiyorum çünkü kötü bi tadı var...
ama ne hikmetse içinde 60 tane var o kutunun benimki hala bitmedi..içinde bi 10-15 tane daha var..7. ayımdayım...ne kadar düzenli içmişim demi..
geceleri uyku uyuyamıyorum artık kıçım başım ağrıyo kızlar bi o tarafa bi bu tarafa dön dur hep..

walla ben 4. aydan buyana uyyamuım bebem..
3 saat deliksiz uyuyunca sbh diorum bugün resmen deliksiz uyudum..

ben istemeden doktor bana kendi verdi bu kontrolde o kadar senaryo yazmıştım bide :))
eczaneden alabilirsin dedi reçeteye yazmadı.. ne kadar kullanacağım hakkındada bilgi vermedi.. eczacı bana günde 2 kere al dedi çok demiş o zaman dimi.. bende günde 1 düşünüyodum. ama odamı çok gelirki:26:

bende de açlık 79 tokluk 149 çıktı,doktorum ailede şeker hastalığı var mı diye sordu,yok dedim,o zaman 75 lik yüklemeye gerek yok,çok tatlı yeme,dikkat et dedi bana.Çok riskli olsa mutlaka tekrar çağırırlardı,170 falan çıkanlara tekrar yükleme yapıyorlar çünkü,belki de 5-10 puanlık yükselme tehlikeli değildir.

sana gülüyom da aynı şey başıma geldi bu hafta ben de nerminimden randevu alayım dedim aradım, kız demesin mi doktor hanım doçent oldu artık farkı fazla alıyor diye gerçi burda piyasa istanbuldaki kadar sömürücü değil ama olsun arttı sonuçta, bundan mütevellit göreces bakalım doçent nasıl bi fark koyacak ortaya...

petuşşşşşşş inşallah benimki gbi hamilelik alerjii değildir.göbeğimin sol tarafndan başladı kasığa doğru az azdı sonra arttı.çok kaşınırsa mutlaka doktoruna sor.o alerjiye PUBB diyolar.netten bak istrsen.bebeğe zararı yok ama sadece anne kaşınıyo .

günaydın arkadaşlar, herkese iyi yıllar..
geçen hafta 3 gün izin aldım 2 günde hafta sonu 5 gündür giremedim..ama ne saadet ne saadet artık bizim evde oturmamız lazım bence ya..bugün sürüne sürüne kalktım yataktan..
yılbaşında da fazla mı yemişiz ne elim ayağım şişti kıvrılmıyo..gaz desen bomba gibiyim akşamları eşim ovalayıp duruyo..bi de geceleri bacağıma kramp giriyo doktora dedim, muz ye yatmadan dedi ..du bakalım belki işe yarar size de söyliyim dedim..
ama diyorum dertlerimiz bunlar olsun..allah hepimizi yavrularına kavuştursun..

bende de var benzer şeylerden ama isilik gibi sanırım karnımıza sürdüğümüz yağlar kremler yapıyo, ama benimkiler de kaşınmıyo..özellikle krem yağ değiştirdiysen olabiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…