2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bende erva ismini çok seviyorum abimin çocuğu için önermiştim onlar da erva koydular. ervasu falan da olabilir kulağa çok hoş geliyor..

bayadır bu ismi düşünuyodum eşim kararsızdı geçen akşam oda tamam dedi :))
evet cnm ervasuda güzel

ben kızımın odasını 1 300 e almıştım yatak ve uyku setide dahıl
ben odamızın küçüklüğünden buyuyen beşik alamadım çok kaba oluyolar çok bakmıştım ben kafam kazan olmuştu :))

ayyy tuniiiii
ne güzel yaaaa
maşalah size

saol tatlımmmm hepimize maşalahhh

kuzum evet bide intten bakayım diyorum burda indirime girmiş gerçi ama seydişehire nakliye işi zor o yüzden detaylı araştırma yapcam bu oda takımı için..
dediğin ölçülerde buda sanırım öle hantal değil anca benim odaya sığar zaten..ama benim baktığım büyüyen cinstendi yatağı..
bizim babamız accık muhalefet bazı konularda belki marangoza yaptıralım odaya göre diyebilir o yüzden onu bekliyorum fikirlerini almak için
bu arada göbüşümüzü beğendiğin için saoll petıuş teyzesii

Kızlar ben de oğluma isim bulmaya çalışıyorum şu an 2 isim arasında kaldım. Çınar ve Altan sizce hangisi daha güzel kararsızım belki fikrim değişir. Eşim ada olsun diyor Ada kız ismi değil mi erkeğe yakıştıramıyorum. Zaten daha yavruma hiçbir şey almadım aslında bu da zoruma gidiyor. Annemin inancına göre 7-8 aydan sonra alışveriş yapılırmış ama şimdi bile zorlanıyorum fazla ayakta kalamıyorum.

kesinlikle ve katiyetle ÇINARRR diyorum kuzu

canım çınar ismi güzel bizde düşünmüştük şimdi çağlar a karar verdikk.

ben şu anda ağlamak istiorum....
geçen k. validemin içine kaçan şey şu anda yağmurun içine kaçtı sanırım..
resmen kemikleri batıo ve acayip canım yanıo...
karnımın her yeri oynuo ama hareket ettikçe kemikleri battıo sanırım ahhh oluorum
bu nedirki ya..
fena canım yanıo ama...sevda böyle mi oluo..sen tecrübelisin ..hııı

ada kız ismi die düşünyorum.veya hiç erkekte duymadım ben ondan öyle gelio
altan ve çınardada oyum çınar a

Bende bişey alamadım cnm aynı inanış benim annemde de var şimdiden zorlanıyoruz bide mağaza mağaza dolaşıp nasıl alışveriş yapcaz bilmiyorum

Bende bişey alamadım cnm aynı inanış benim annemde de var şimdiden zorlanıyoruz bide mağaza mağaza dolaşıp nasıl alışveriş yapcaz bilmiyorum
Allah korusun bebeklerimizi ama alışverişi de rahatken yapmak gerek öyle yorgun ve ağrılı çekilmiyor. Ben ayakta fazla kalınca belim ve bacaklarım çok ağırıyor ve bir ay sonra belki daha da artacak

her ikiside güzel canım ama ada bencede kız ismi olarak daha güzel....

petuşum benımde kaburgalarım acıtıyo canımı yanı yukarı doğru göğüs altından sağdan soldan haraket ettikçe biyerlerim batıyo ama bebiş değild ebızım kemıklerdır o bebıkın nekadar kemıkı batcakki

petuşum benımde kaburgalarım acıtıyo canımı yanı yukarı doğru göğüs altından sağdan soldan haraket ettikçe biyerlerim batıyo ama bebiş değild ebızım kemıklerdır o bebıkın nekadar kemıkı batcakki

kızzzz bi alemsin sen yaa

Adayı ben hiç erkek ismi olarak düşünemiyorum canım. Eşimin iki ismi var üstüne soyadları da maşallah hem zor hem de birleşik bir kelime tekerleme gibi adı ve soyadı var o da oğlunun kısa bir ismi olsun istiyor. Bir ada diyor bir can diyor. Can hiç istemiyorum hitap şekli gibi bir isim oldu çevremde herkes eşine çocuğuna öyle hitap ediyor. Çınarı ben de benimsedim

ben geçen pazar o sancıyı 2-3 saat çektim artık neresiyle vuruyoduysa rengim kızarıyodu sancıdan. kayınpeder yanımdaydı bi ara adam rengin fena neyin var dedi. o bile anladıysa siz düşünün o acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…