Bende bişey alamadım cnm aynı inanış benim annemde de var şimdiden zorlanıyoruz bide mağaza mağaza dolaşıp nasıl alışveriş yapcaz bilmiyorum
Allah korusun bebeklerimizi ama alışverişi de rahatken yapmak gerek öyle yorgun ve ağrılı çekilmiyor. Ben ayakta fazla kalınca belim ve bacaklarım çok ağırıyor ve bir ay sonra belki daha da artacak
petuşum benımde kaburgalarım acıtıyo canımı yanı yukarı doğru göğüs altından sağdan soldan haraket ettikçe biyerlerim batıyo ama bebiş değild ebızım kemıklerdır o bebıkın nekadar kemıkı batcakki
çınar gayet güzel. eşin kısa isim istiyosa efe, arda filanda olabilir.Adayı ben hiç erkek ismi olarak düşünemiyorum canım. Eşimin iki ismi var üstüne soyadları da maşallah hem zor hem de birleşik bir kelime tekerleme gibi adı ve soyadı var o da oğlunun kısa bir ismi olsun istiyor. Bir ada diyor bir can diyor. Can hiç istemiyorum hitap şekli gibi bir isim oldu çevremde herkes eşine çocuğuna öyle hitap ediyor. Çınarı ben de benimsedim
napim ya....aklıma ilk kayınvalidem geldi..oda böyle zıpır zıpırkızzzz bi alemsin sen yaa
ben geçen pazar o sancıyı 2-3 saat çektim artık neresiyle vuruyoduysa rengim kızarıyodu sancıdan. kayınpeder yanımdaydı bi ara adam rengin fena neyin var dedi. o bile anladıysa siz düşünün o acıyı
bilmom sevdam...
kaburgam falan değil ya, bildiğin karın boşluğum..
aynı anda bi kaç yerim hem kabarıo hemde iç cız cız batıo...
öyle kaburgaya doğru falan değil...
hareket etmiom şu an hiç çok rahatta oturuom..
geçenlerde evdeyken yaptı benim zilli aynı tepme durumunu eşim de yanımdaydı. dedim vay babası kılıklı sen de üz anneyi sen de yak canını, babası kılıklı ne olacak!çok ilginç ya..gözlerim doldu resmen yani..evde olsam çığlık atardım kesin..
saol canımHeyecanlı olmakta çok haklısın. Allah çocuklarınla eşinle saglıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin
saol canım henüz kredi çekmedikGünaydın herkese,,
bizim bu haftaki ilk iş günümüz... pazartesi salı home office çalıştıkayy superdı evde olmak.. bide hasta olmasaydım çok super olacaktı... boğazlarım çok ağrıdıı, ağrısı taa kulaklarıma vurdu.. yattık dinlendik iyiyiz şimdi çookk şükürr...
hayırlısı olsun tatlım.. allah iyi günlerinizde oturmayı nasip etsin... ödeme kolaylığı versin.... kaç yıllık çektiniz krediyi ?
hımmm dedikleri gibi parça parça kalmıyor yani kıyafetlerde iii oldu bu canım bende hacı şakirin granullu sabunu düşünüyordum. daline falan sıcak bakmıyorum heç markasından adından konumundan ötürü neyssssssss
bende çok hasta oldum haftasonu falan hem boğazlar hem kulaklarım ağrıdı öksürdüm hapşurdum tıksırdım... bol bol meyve sıtım içitim, nane limon kaynattım, ( buarada da ufaktan mutfağı yakıyordum aman tanrımm 3 senedir ilk defa böyle bir kamillik yapıyorum)
birde yeni bir şey öğrendim vicks varya bildiğimiz onu ayaklarının altına sürüp üzerine çoraplarını giyip yatıyorsun öksürüğe çok ii gelir die okudum nette ben yaptım iyi geldi sende bi dene istersen...
neye banıp yedin ekmeğini sabahwalla gülüm bende bugünlerde zincirlerimi kırmış durumdayım..
normalde ekmeği alıp dilimletiodum..
dün akşam dilimletmedim ya, sabahı planladım..ekmeği bölcem banıp yicem die
bugün her zamankinden erken uyandım boğazımın derdine..
eşim şoktaydı..
dedim sürekli aklım yemekte..artık tutamıom kendimi...:18::18::18::18:
2-3 gündür akşamları 80 i geçiom sabah 79,5 larda oluom...85 le doğursam diodum hepde bu gidişle zor..
noldu iştahıma birden bilmom..:18::18:
benim bir arkadaşımın doğumunda bende yanındaydım duş falan yok hatta silmediler bile kızcağız odaya gelince kendi makyajını yaptı aldı oğluşunu koynuna öyle yattı :S 1 gece kaldı eve gidince duş almış ..
akşam tartılmayı kesinlikte tavsiye etmemdün akşam gene tartıldım kızlar butun moralim sıfır oldu aglıcaktım bolee 70 kıloyu gordum ve sok oldm nasıl olur diye sabah ac karnına tartıldım 67 cıktım nasıl iş bu yaa seytan diyoo hic tartılma bıktım valla 54 le hamile kalınca hayatımda gormedigim kiloyu goruyorum suan
canım kılmaya çalışıyorumTopikte namaz kılan var mı??
aynen canımBilmem ben henüz zorlanmadım. Ama 9 aya kadar kılanı biliyorum :)
Ben secdeye giderken biraz bacaklarımı açık bırakıyorum.
Karnıma dik gelmesin diye.
Şimdilik sorun yok.. İnşallah olmaz.
napim ya....aklıma ilk kayınvalidem geldi..oda böyle zıpır zıpır
çok ilginç ya..gözlerim doldu resmen yani..evde olsam çığlık atardım kesin..
Ben pek hülya ismini sevmem canım ama kararınız hülyadan yana ise bence tek başına yeterlikzılar sabh da sordum cevap gelmedi hiç benim beyim hülya olsun istiyo yanına ne ekleyebiliriz sizce tek başına da idare eder mi cevap verin yoksa bak yine yemekten açarım konuyu fena olur haaa
Eki Görüntüle 320954 Eki Görüntüle 320953 Eki Görüntüle 320955
teyzişler bu babbiliyi ve gömleği sabah aldım paşama nasıllar??
diğeride oda takımı çoook beğendik biz oğluşla babamız gelince onada göstericez o yüzden fotosunuda çektik
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-40.html#post22481353
buda göbüşümüz ev haliyle çekindim accık idare ediverin
kzılar sabh da sordum cevap gelmedi hiç benim beyim hülya olsun istiyo yanına ne ekleyebiliriz sizce tek başına da idare eder mi cevap verin yoksa bak yine yemekten açarım konuyu fena olur haaa
Ben pek hülya ismini sevmem canım ama kararınız hülyadan yana ise bence tek başına yeterli
kzılar sabh da sordum cevap gelmedi hiç benim beyim hülya olsun istiyo yanına ne ekleyebiliriz sizce tek başına da idare eder mi cevap verin yoksa bak yine yemekten açarım konuyu fena olur haaa
ayyyy aynen ya..geçenlerde evdeyken yaptı benim zilli aynı tepme durumunu eşim de yanımdaydı. dedim vay babası kılıklı sen de üz anneyi sen de yak canını, babası kılıklı ne olacak!
eşimin ağız kulakları geçti ensede 360 derecelik açı yaptı. ve ben o sırada evde olduğum için doğurur gibi bağırıyodum aah, uuuh diye. tuni'ye daha önce demiştim bu kadar sabırsızlanma hareketlenmesi için son aylarda anamızı ağlatacaklar zaten. sankim içerden çakıyla dürtüyo
Geçmiş olsun canım, bende de öyle ani ağrılar oluyor. Bir karnım ağırıyor, sancım oluyor ki sanki doğuracakmışım gibi nasıl ter içinde kalıyorum, başka bir gün kalçam tutuluyor bacağım ağırıyor ya da başım ağırıyor Her gün değişik bir ağrı... Az kaldı daha kötü günler geçirdim bebeğimi sağ salim sağlıklı kucağıma alayım da
merhaba kızlar bz geldik. hemen bir göbek resmi ekledm ama hç belli olmuyo
benm göbüşüm ne zaman kocaman olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-41.html#post22482350
canm gömleğe ve oda takımına bayıldım.. güle güle kullanın..
geçenlerde evdeyken yaptı benim zilli aynı tepme durumunu eşim de yanımdaydı. dedim vay babası kılıklı sen de üz anneyi sen de yak canını, babası kılıklı ne olacak!
eşimin ağız kulakları geçti ensede 360 derecelik açı yaptı. ve ben o sırada evde olduğum için doğurur gibi bağırıyodum aah, uuuh diye. tuni'ye daha önce demiştim bu kadar sabırsızlanma hareketlenmesi için son aylarda anamızı ağlatacaklar zaten. sankim içerden çakıyla dürtüyo
vajinadan kastın ne bilmiyorum ama benim 2 ayda bir filan tam idrar çıkışı olan noktanın iç kısmında sızı sancı tarzı bişi oluyo. elimle bastırıyorum geçsin diye ama nafile...kızlar ya vajinası zonklayan yok mu aranızda bi bende mi oluyor bu yoksam kötü bişey mierken filan doğurmiimda
haha ne güzel yaaa bende istiyom bende istiyomm sanırım ben sizin bu hissettikleriniz son ayımda falan hissedecem
biberonda herkes aventi tavsiye ediyor zaten, ama bizim bebişler baharda doğacağı için buhar makinesini sonra alsan da olur bence hem bütçeni sıkıştırmazsın buhar mak.bazı dr onaylamıyo bu arada ama bende almayı düşünüyorum klimalı çünki evim , bence güzel bir bütçe yap her ay bişeyini al yada benim gibi yarısını kayınvaldeye yarısını anne tarafına böl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?