2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bende bişey alamadım cnm aynı inanış benim annemde de var şimdiden zorlanıyoruz bide mağaza mağaza dolaşıp nasıl alışveriş yapcaz bilmiyorum

7. ay en ideal zaman hepsını bı gund ealmıcaksın zaten o ay ıkı gund ebı çıkar alırsınız canım dınlene dınlene

Allah korusun bebeklerimizi ama alışverişi de rahatken yapmak gerek öyle yorgun ve ağrılı çekilmiyor. Ben ayakta fazla kalınca belim ve bacaklarım çok ağırıyor ve bir ay sonra belki daha da artacak

birşey olmaz canım çok zevk aldıgın birşeyı yapıcagın için ağrıları felan unutuyosun alışveriş zamanı ama 7 ayıda gerçimemek lazım son aylarda temızlık bebeğin kıyafetlerı yıkanması doğum sonrası mısafırler için dolaba atılcak kurabıyeler, artııı doğumdan sonra içmek için bolcaaa kayısı hoşafıı

bilmom sevdam...
kaburgam falan değil ya, bildiğin karın boşluğum..
aynı anda bi kaç yerim hem kabarıo hemde iç cız cız batıo...
öyle kaburgaya doğru falan değil...
hareket etmiom şu an hiç çok rahatta oturuom..

çınar gayet güzel. eşin kısa isim istiyosa efe, arda filanda olabilir.

kızzzz bi alemsin sen yaa
napim ya....aklıma ilk kayınvalidem geldi..oda böyle zıpır zıpır

çok ilginç ya..gözlerim doldu resmen yani..evde olsam çığlık atardım kesin..

karın boşluğu benım yol yururken oluyo adım bıle atamıyorum duruyorum ıkı sanıye sonra devam yoksa delı oluyorum
neyın nesı bılmıyom valla ama normaldir herşeyın normal oldugu gibi

kzılar sabh da sordum cevap gelmedi hiç benim beyim hülya olsun istiyo yanına ne ekleyebiliriz sizce tek başına da idare eder mi cevap verin yoksa bak yine yemekten açarım konuyu fena olur haaa

geçenlerde evdeyken yaptı benim zilli aynı tepme durumunu eşim de yanımdaydı. dedim vay babası kılıklı sen de üz anneyi sen de yak canını, babası kılıklı ne olacak!

eşimin ağız kulakları geçti ensede 360 derecelik açı yaptı. ve ben o sırada evde olduğum için doğurur gibi bağırıyodum aah, uuuh diye. tuni'ye daha önce demiştim bu kadar sabırsızlanma hareketlenmesi için son aylarda anamızı ağlatacaklar zaten. sankim içerden çakıyla dürtüyo

oku oku bitmedi ya ne çenesizsiniz yaaaaaa
:)

Heyecanlı olmakta çok haklısın. Allah çocuklarınla eşinle saglıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin
saol canım

saol canım henüz kredi çekmedik
inşaat olduğundan 1 yada 2 ay sonra kredi çıkar dedi şirket
o zamana artık artarsa yandık
inşallah krediler düşer

sana da geçmiş olsun canım

neye banıp yedin ekmeğini sabah
çok merak ettimmmmm :)
kaçla başlamıştın hamileliğe

valla ben aldım duşumu eve öyle geldim
dayanamazdım yani sezeryan olduğum halde
ah keşke bebeğide yıkayabilsewk yaniiiiii ne güzel olurdu

akşam tartılmayı kesinlikte tavsiye etmem
sabah aç ve yarı çıplak bir şekilde mümkünseee

Topikte namaz kılan var mı??
canım kılmaya çalışıyorum
gün içi vakit bulamıyorum unutuyorum
sabah uyanık olursam mutlaka kılıyorum
ilk rekat ayakta sonra oturarak
secdeye varıyorum bacaklarım epey acık vaziyette ama

Bilmem ben henüz zorlanmadım. Ama 9 aya kadar kılanı biliyorum :)
Ben secdeye giderken biraz bacaklarımı açık bırakıyorum.
Karnıma dik gelmesin diye.
Şimdilik sorun yok.. İnşallah olmaz.
aynen canım
ben ilk te doğuarana kadar kılmıştım
ama son zamanlar sünnetleri bırakmıştım
gerçekten zor oluyor
ama içim rahat oluyor

kızlar birde yusuf suresini okumanızı tavsiye ederim
ilk oğlumda okumuştum bana göre uysal akıllı bir çocuk zamana göre
buna da yusuf adını vereceğim inşallah ve vakit buldukça okuyorum

napim ya....aklıma ilk kayınvalidem geldi..oda böyle zıpır zıpır

Geçmiş olsun canım, bende de öyle ani ağrılar oluyor. Bir karnım ağırıyor, sancım oluyor ki sanki doğuracakmışım gibi nasıl ter içinde kalıyorum, başka bir gün kalçam tutuluyor bacağım ağırıyor ya da başım ağırıyor Her gün değişik bir ağrı... Az kaldı daha kötü günler geçirdim bebeğimi sağ salim sağlıklı kucağıma alayım da

kzılar sabh da sordum cevap gelmedi hiç benim beyim hülya olsun istiyo yanına ne ekleyebiliriz sizce tek başına da idare eder mi cevap verin yoksa bak yine yemekten açarım konuyu fena olur haaa
Ben pek hülya ismini sevmem canım ama kararınız hülyadan yana ise bence tek başına yeterli

merhaba kızlar bz geldik. hemen bir göbek resmi ekledm ama hç belli olmuyo
benm göbüşüm ne zaman kocaman olacak

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-41.html#post22482350

canm gömleğe ve oda takımına bayıldım.. güle güle kullanın..

canım hülya ismi kesinse eğer bence onun yanına bi isim gerek yok, ama hülya ismi kesin değilse bence başka isimleri bakın yaaa...

kumsalcım karar senin tabi ki şahsen hülya'dan pek hooşlanmam..
ama sen beğeniyorsan kime ne tabi..

benim de aklıma ebru lale gibi osmanlı'dan kalma estetik isimler geliyo ama günümüzde kullanımı pek iyi değil. hülya da sanki acık eski moda gibi duruyo???

ayyyy aynen ya..
serseri mayınım benim...elinde pıçak sallıo anasının böbrene dalana..

allahdan gündüz yaptığını gece yapmıo...
ve inş. bunlar doğuncada böyle olmaz....hiperaktifmi olcak yoksa:26::26::26::26:

saol cnm...amin inş.
bende eşime diom..7. ayda çöktüm die...daha 8 i var 9 u var bilmom nasıl olacak..şimdiden düşünyom 36 da 37 de nasıl işe gidip gelcemki

kuzum çok teşekkür ederizz
senin göbüşte pek kibarcık maşalahh

haha ne güzel yaaa bende istiyom bende istiyomm sanırım ben sizin bu hissettikleriniz son ayımda falan hissedecem

kızlar ya vajinası zonklayan yok mu aranızda bi bende mi oluyor bu yoksam kötü bişey mi erken filan doğurmiimda

kızlar ya vajinası zonklayan yok mu aranızda bi bende mi oluyor bu yoksam kötü bişey mi erken filan doğurmiimda
vajinadan kastın ne bilmiyorum ama benim 2 ayda bir filan tam idrar çıkışı olan noktanın iç kısmında sızı sancı tarzı bişi oluyo. elimle bastırıyorum geçsin diye ama nafile...

haha ne güzel yaaa bende istiyom bende istiyomm sanırım ben sizin bu hissettikleriniz son ayımda falan hissedecem

bence petuş'la ben velet peşinde koşarken sen biblo gibi koyacan koltuğa duracak öööle ufaklık. o zaman da biz sana özencez

o zaman buhar makınası ve sut sagma makınasını sonraya bırakayım.neden onermıyor dr lar acaba? bunu bende dr uma danısayım.
kayınvalıdem kendı capında bebek ıcın takı tuku yapıyor annemde benım ıcın o yolda.parasını vereyım dedı ama kıyamadım ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yapsın herkes.Allah guc kuvvet versın bıze napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…