2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu ayda nasıl oluyor oturarak namaz secdeye varılmıyor o yüzden

Bilmem ben henüz zorlanmadım. Ama 9 aya kadar kılanı biliyorum :)
Ben secdeye giderken biraz bacaklarımı açık bırakıyorum.
Karnıma dik gelmesin diye.
Şimdilik sorun yok.. İnşallah olmaz.

ay cnm olmaz mı bende 24+5 im ama 10 kg aldım.. Kaçla kapatacağız bu hamileliği bakalım

evet evet düşündüm ayın 18indeki randevumda sorucam toktoruma bakalım ne dicek normal istemiyore yaaaa

biberonda herkes aventi tavsiye ediyor zaten, ama bizim bebişler baharda doğacağı için buhar makinesini sonra alsan da olur bence hem bütçeni sıkıştırmazsın buhar mak.bazı dr onaylamıyo bu arada ama bende almayı düşünüyorum klimalı çünki evim , bence güzel bir bütçe yap her ay bişeyini al yada benim gibi yarısını kayınvaldeye yarısını anne tarafına böl

canım bu benimde aklımda ben int. den bi araştırma yaptım ank.da bi yer buldum ank. gittiğim zaman bi görüşmeye gitmek istiyorum, gidemezsem tel. le bilgi alcam... sen bi araştırma yaptınmı?

maşallah cnm...

gömlek le ayakabbılarınız çok tatlııı
odada çok güzel sade ve şık kaçırmayın:))

çok güzeller canım güle güle kullanın inş.

bu arada göbişini gördüm aynı benimki gibi nasıl secdeye varıyorsun :44: bacakları açarak bi deneyim bende inş.

şu epudrali çok istıyorumda belime birşey olur dıye çok korkuyorum ya

çok sağol canım

gömlek le ayakabbılarınız çok tatlııı
odada çok güzel sade ve şık kaçırmayın:))

çok güzeller canım güle güle kullanın inş.

saolun teyzişlerrr ağızlarınıza sağlık
sevda kuzum bu arada en korkulmıcak şey o belden vurulan iğneymiş çok inceymiş ve hiçbişey hissetmiyomuşsun sadece o sıvıyı hissediyomuşsun ondan sonrada göğüsten aşağsını ateş basıyomuş uyuyşuyomuş zaten..sadece kambur durman gerektiği için geriliyomuşsun biraz..arkadaşımdan aldığım duyumlar böle yani

kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??

canım bende erva ismini çok seviyorum abimin çocuğu için önermiştim onlar da erva koydular. ervasu falan da olabilir kulağa çok hoş geliyor..

çok güzeller :)))) güzel günlerde kullanın....
ne kadarmış oda takımı ?

çok güzeller :)))) güzel günlerde kullanın....
ne kadarmış oda takımı ?

saol kuzumm..almadık daha babamız gelince onada göstericez..
burda 2.950den 1.950ye düşürmüşler indirimliymiş ama ben bide aynısını intte gördüm gibi bide intten bakıcam ona göre bi kıyaslama yapıcaz artık eşimde beğenirse..
bizim bide çocuk odası minnak o yüzden bu ideal hantal oda takımlarını hayatta almaz..

kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??
söylemesi zor geldi bana ama anlamı güzelse olabilir..değişik:)))
yok canım çok araştırmadım da aklıma geldi..
ben şimdi hastaneyi değiştircem bu ay acıbademe geçicem, orda varmış kök hücre merkezi saklıolarmış...ama fiyat nedir nasıldır vs. bi fikrim yok gidince sorcam...merak ettim araştırmış olan varmı die..

canım bu benimde aklımda ben int. den bi araştırma yaptım ank.da bi yer buldum ank. gittiğim zaman bi görüşmeye gitmek istiyorum, gidemezsem tel. le bilgi alcam... sen bi araştırma yaptınmı?

hepsi çok güzeller tunicim...
bu oda takımın aynısı nerdeys mother care de var..
geçen bende çok beğendim sordum sadece beşiği 900 lü bi rakamdı ki 70*130 bi beşik böyle büyüyen cinsten değil...
çok beğendim..
göbüşte 10 numero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…