bu ayda nasıl oluyor oturarak namaz secdeye varılmıyor o yüzden
herkese mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 2012in en güzel hediyeleri onlar bize.
Kilolaaaarrrrr :)))) feci kilo alıyorum ve rejim falanda yapamıyorum.resmen balina gibi oldum yaw.tam 13 kilo aldım 25 haftaya kadar.devamını düşünemiyorum.benim gibi olan var mı ki ?:2:
bende araya bi soru sıkıştırım..
hiç kök hücre için kordon kanını saklıolar ya...bununla ilgilibilgisi/fikri olan varmı acaba?
kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...
güle güle kullan canım
kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??
annişler şimdi barış bebeden geliyorum(izmir).alışveriş listesiyle dogru orantılı bir şekilde fiyat cıakrdık ordakı bı arkadasla.amanın ne cok alıncak sey varmıs ya
besık koruma yastıkları ve uyku setı, nevresımı ıcın funnababyı tavesıye ettı.kök bası kullanılmıs ve bebegın saglıgı cıldı ıcın cok uygun bır markaymıs.chicco derece tavsıye ettı 75 lıra comfort quice diye bır model.kampanyalıymıs bakıcam ınternettende.bıberon ıcın avent tavsıye ettı cam ozellıgı tasıyan yenı dogan serısı bır emzık ıkı kucuk bıberon ıkı orta boy bıberon ve bıberon fırcası 99 lıra.sonraaaaabuhar makınası ıcın weweellı tavsıye ettı ıyonızerlıymıs 129 lıra (bu nısanda dogacak bebek ıcın gereklımı bılemedım.evımız dogal gazlı.ne dersınız?) süt sagma makınası avent tavsıye ettı 175 lıra bundada kampanya varmıs.hem otomatık hemde manuel secenegı mevcutmus.ben bebegım 3 aylık olduktan sonra calısmaya baslıyacagım ıcın bu bana cok gereklı ama acaba dogumdan bır kac ay sonramı alsam, butceye cok yuklenmemıs olmak ıcın.bundada karasızım.bebek arabası kesın chicco ct 02 ye krara verdım.banyo kuvetı,filesi,tırnak makası,sac fırcası,tekstil urunlerı,battaniyesi,alt acması,yan yatma yastıgı ooooooooooo nasıl bıtcek bılmıyorum.önerisi olan var mı :111::111::111:
bende araya bi soru sıkıştırım..
hiç kök hücre için kordon kanını saklıolar ya...bununla ilgilibilgisi/fikri olan varmı acaba?
kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...
güle güle kullan canım
evet evet düşündüm ayın 18indeki randevumda sorucam toktoruma bakalım ne dicek normal istemiyore yaaaa
çok güzel canım ismiyle büyüsün inş.
Bilmem ben henüz zorlanmadım. Ama 9 aya kadar kılanı biliyorum :)
Ben secdeye giderken biraz bacaklarımı açık bırakıyorum.
Karnıma dik gelmesin diye.
Şimdilik sorun yok.. İnşallah olmaz.
Eki Görüntüle 320954 Eki Görüntüle 320953 Eki Görüntüle 320955
teyzişler bu babbiliyi ve gömleği sabah aldım paşama nasıllar??
diğeride oda takımı çoook beğendik biz oğluşla babamız gelince onada göstericez o yüzden fotosunuda çektik
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-40.html#post22481353
buda göbüşümüz ev haliyle çekindim accık idare ediverin
diğeride oda takımı çoook beğendik biz oğluşla babamız gelince onada göstericez o yüzden fotosunuda çektik
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-40.html#post22481353
Bilmem ben henüz zorlanmadım. Ama 9 aya kadar kılanı biliyorum :)
Ben secdeye giderken biraz bacaklarımı açık bırakıyorum.
Karnıma dik gelmesin diye.
Şimdilik sorun yok.. İnşallah olmaz.
şu epudrali çok istıyorumda belime birşey olur dıye çok korkuyorum ya
çok sağol canım
gömlek le ayakabbılarınız çok tatlııı
odada çok güzel sade ve şık kaçırmayın:))
çok güzeller canım güle güle kullanın inş.
kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??
oy yerim ben o topaç ayaklarıını
çok güzeller :)))) güzel günlerde kullanın....
ne kadarmış oda takımı ?
söylemesi zor geldi bana ama anlamı güzelse olabilir..değişik:)))kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??
yok canım çok araştırmadım da aklıma geldi..canım bende aldım böyle bitane banada kullanışlı gibi geldi
en azından normal olarakta kullanıyolar
canım ben eşim kan vermeye gittiğinde sormuştum
hemşire bende çocuğum için araştırdım ama türkiyede tek bi yer var
ve günlüğüde baya pahalıymış öyle demişti(bi kaç bin dolar belki daha fazla)
eşimde kulağıma bişey olursa kardeş yaparız dedi hatta
canım bende çarşıda hiç bulamadım rastgele bi yere girdim çok güzel
kurdelalar falan görünce yaparım dedim yaptım
canım bu benimde aklımda ben int. den bi araştırma yaptım ank.da bi yer buldum ank. gittiğim zaman bi görüşmeye gitmek istiyorum, gidemezsem tel. le bilgi alcam... sen bi araştırma yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?