2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ilk enfeksiyon olduğumda vermişti monurol'ü. hem de antibiotiğin yanına. idrar yollarını içeriden temizleyen bi ilaç. işe yarıyo.

işte ben de geçen gün bunu anlatmaya çalışıyodum. eskiden sadece sevdiğim yemekler bana keyif verirdi şimdi her an bişiler yiyesim var. iştahım o denli açık ki en sevmediğim yemeği verseler hapur hupur götürmeye meyilliyim e böle olunca sevdiğim yemekler için tazmanya canavarı gibi dolanıyorum ortalıkta

cnm bu bahsettiğin hastane nere çok merak ettim???

heee bu arada herkeşlere tünaydın

o zman biraz konuyu değiştirelim yemek diyince acıkıyorum çünkü

ben bugün kızıma abajur yaptım çünkü dışarıda renk bulamadık
perdelerimiz istediğimden biraz koyu olunca abajuru halıyıda lila yapmaya
karar verdik ama bi türlü bulamadık buldukalrımızda cam dı babamız hafif birşey
olsun istedi onun için ıkeaya gittik ordan bulurum diye ümit ediyordum
oda olmadı ve an itibariyle bitirdim hoşumada gitti babamıza süpriz yaptık haberi
yoktu oda çok beğendi şimdi bir tek halımız kaldı

bide lohusa tacımı bitirdim onunda resmini eklicem kızlar
sizede fikir olur.

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum ben şimdi ruküya eğiliyorum fakat secdeye eğilemiyorum her defasında ayakta başlayıp secdeyi de başımızı koymadan yapsak olur mu? yoksa hepsini oturarak mı kılmak gerekiyor?

kızlar evim.net'te m&g organizasyon firmasının çok güzel setleri var. altın yastığı kapı süsü ve anı defteri takım lohusa şerbeti bardak seti filanda bi bakın çok ciciler.

Allah kabul etsin canım ne güzel...
ama bende hergün sabah abdest alıp geliyorum işe yasin okuyorum oğluma bide annemle ikimiz onun için hatim iniyoruz doğmadan hatim bitmiş olcak inşallah......

ramazanda bi hatım yapmıştım, şimdi yenı başladım annem için :) çok rahatlatıyo insanı

hamilelik te çok önemli aslında haram birşeye el uzatmamk her yedıgımıze dıkkat etmek te
bı sakız alsam kaynanmdan hemen söyluyorum çekmecede sakın gordum aldım dıye benım yedıgımı yavrumd ayıyor haram yemesın daha anne karnındayken kuzum:))

annişler şimdi barış bebeden geliyorum(izmir).alışveriş listesiyle dogru orantılı bir şekilde fiyat cıakrdık ordakı bı arkadasla.amanın ne cok alıncak sey varmıs ya
besık koruma yastıkları ve uyku setı, nevresımı ıcın funnababyı tavesıye ettı.kök bası kullanılmıs ve bebegın saglıgı cıldı ıcın cok uygun bır markaymıs.chicco derece tavsıye ettı 75 lıra comfort quice diye bır model.kampanyalıymıs bakıcam ınternettende.bıberon ıcın avent tavsıye ettı cam ozellıgı tasıyan yenı dogan serısı bır emzık ıkı kucuk bıberon ıkı orta boy bıberon ve bıberon fırcası 99 lıra.sonraaaaabuhar makınası ıcın weweellı tavsıye ettı ıyonızerlıymıs 129 lıra (bu nısanda dogacak bebek ıcın gereklımı bılemedım.evımız dogal gazlı.ne dersınız?) süt sagma makınası avent tavsıye ettı 175 lıra bundada kampanya varmıs.hem otomatık hemde manuel secenegı mevcutmus.ben bebegım 3 aylık olduktan sonra calısmaya baslıyacagım ıcın bu bana cok gereklı ama acaba dogumdan bır kac ay sonramı alsam, butceye cok yuklenmemıs olmak ıcın.bundada karasızım.bebek arabası kesın chicco ct 02 ye krara verdım.banyo kuvetı,filesi,tırnak makası,sac fırcası,tekstil urunlerı,battaniyesi,alt acması,yan yatma yastıgı ooooooooooo nasıl bıtcek bılmıyorum.önerisi olan var mı :111::111::111:

biz bebek sevdik geldik oğluşumla..
arkadaşım doğum yaptı 6 gün önce bi minnak kızı varki sormayın yaa 3 kilo 40 gr doğmuş ve boyuda 48 cm çook tatlı maşalahh süs bebek gibi
epidural sezeryan oldu veee çok kolay geçmiş..iyki normal yapmamışım dedi..bu epidural sezeryan hakkında 3. güzel duyuşum kesin epidural istiyom bennnnn

ay yaaa Allah rahmet eylesin...çok üzücü, evet başımıza nerde ne gelceğini bilmiyoruz, bazı şeyler için geç kalmamak lazım...

ayakta başlayıp ıkıncı rejatı oturmak zorundsınkı secdeye oturdugun yerde yarım eğilebılesın
tahıyatta oturdugunda yarım eğilip önce rukuyu sonrada aynı şeıklde yarım eğilip secdelerı yapabılırsın canım

kızlar kızımızın polar battaniyesi bu şekilde kullanılıyo bana kullanışlı geldi beğeninize sunuyorum nasıl

Eklentiler

• $100_0178.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $100_0179.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $100_0180.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 39
bende araya bi soru sıkıştırım..
hiç kök hücre için kordon kanını saklıolar ya...bununla ilgilibilgisi/fikri olan varmı acaba?

kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...
buda yaptığım kırmızı lohusa tacı
bitane beyaz, pembe ve gri de yapacam

Eki Görüntüle 320941

güle güle kullan canım

Ben de epidural sezeryan istiyorum fakat belimde başlangıç seviyesinde fıtık var inşallah uygulanıyordur nette okuduğuma göre bir sakınca yok diyor. Genel anesteziden çıkmış bir hamile arkadaşımı görmüştüm ağrıyı uyanınca çok hissetmişti. Epiduraldeki korkum ise dayanırmıyım herşeye tanık olmaya, ama bebeğimi de hemen görmek istiyorum öyle sahoş gibi olmak istemiyorum

Çok saol cnm Allah razı olsun

kızlar biz artık kızımızın ismine karar verdik aile buyuklerı bi puruz çıkarmazsa
Erva olucak inşallah
nasıll sizce??

canım içine nasıl siniyorsa öyle kıl
senin niyetin hasıl olan....

kızlar kızımızın polar battaniyesi bu şekilde kullanılıyo bana kullanışlı geldi beğeninize sunuyorum nasıl

canım bende aldım böyle bitane banada kullanışlı gibi geldi
en azından normal olarakta kullanıyolar

canım ben eşim kan vermeye gittiğinde sormuştum
hemşire bende çocuğum için araştırdım ama türkiyede tek bi yer var
ve günlüğüde baya pahalıymış öyle demişti(bi kaç bin dolar belki daha fazla)
eşimde kulağıma bişey olursa kardeş yaparız dedi hatta

ooooooo baya süslüymüş ben bi tane hazır aldım böle süslü değil

canım bende çarşıda hiç bulamadım rastgele bi yere girdim çok güzel
kurdelalar falan görünce yaparım dedim yaptım

baya derin bir soru bu petuşum
kazık bir soru oldu beaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…