ilk enfeksiyon olduğumda vermişti monurol'ü. hem de antibiotiğin yanına. idrar yollarını içeriden temizleyen bi ilaç. işe yarıyo.kızlar aranıza monurol diye bi ilaç kullanan varmı idrar örneği almıştı doktorum. enfeksiyon çıkmıştek içimlik bi toz verdi dün akşam içtim ama ne bilim korktum sonuçta doktor verdi ama insan tedirgin oluyor
bu arada şeker sonucumda 92,70 çıkmış doktorcum normal dedi.. referans değerler kaç dün sormak aklıma gelmedi daktıra
işte ben de geçen gün bunu anlatmaya çalışıyodum. eskiden sadece sevdiğim yemekler bana keyif verirdi şimdi her an bişiler yiyesim var. iştahım o denli açık ki en sevmediğim yemeği verseler hapur hupur götürmeye meyilliyim e böle olunca sevdiğim yemekler için tazmanya canavarı gibi dolanıyorum ortalıktawalla gülüm bende bugünlerde zincirlerimi kırmış durumdayım..
normalde ekmeği alıp dilimletiodum..
dün akşam dilimletmedim ya, sabahı planladım..ekmeği bölcem banıp yicem die
bugün her zamankinden erken uyandım boğazımın derdine..
eşim şoktaydı..
dedim sürekli aklım yemekte..artık tutamıom kendimi...:18::18::18::18:
2-3 gündür akşamları 80 i geçiom sabah 79,5 larda oluom...85 le doğursam diodum hepde bu gidişle zor..
noldu iştahıma birden bilmom..:18::18:
cnm bu bahsettiğin hastane nere çok merak ettim???ben geçen kontrole gittiğimde doğum odalarını görmek istedim, gösterdiler. gayet şık güzel odalar, özelar odaları var ayrıca onlarda koskocaman bi yatat odası bide oturma odası var ölee yaniiiwc gibi birşey daha vardı odalarında ama açıp bakmadım içinde sadece wc mi var yoksa duşta var mı..... düşün 12 saat falan sancı çektiğini terlediğini yapış yapış üzerinde mi kuruyacak o terler ııyyyy... duş almak uygun olmuyorsa silinmek mi gerekiyor saçımıza bari bi su tutsak.. nasıl olacak bu iş yaa sabah sabah aklıma takıldı...
sürekli akıntı ve tuvalete sıkıştığımız için her namaz öncesi abdest şart oluyor haklısın cnm
ben oturarak kılıyorum yarım secde yarım rukuya gıderek dırek secdeye gıdemıyorum artık
Allah kabul etsin canım ne güzel...
ama bende hergün sabah abdest alıp geliyorum işe yasin okuyorum oğluma bide annemle ikimiz onun için hatim iniyoruz doğmadan hatim bitmiş olcak inşallah......
Benim işyeri zaten izin vermiyor bende evde.. bi ara vermiştim tekrar başlıcam akşam eşimin tanıdığı 25 yaşında kalp krizi geçirmiş ölümün ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor ayyy nasıl ağladım akşam tanımadığım biri için
Benim işyeri zaten izin vermiyor bende evde.. bi ara vermiştim tekrar başlıcam akşam eşimin tanıdığı 25 yaşında kalp krizi geçirmiş ölümün ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor ayyy nasıl ağladım akşam tanımadığım biri için
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum ben şimdi ruküya eğiliyorum fakat secdeye eğilemiyorum her defasında ayakta başlayıp secdeyi de başımızı koymadan yapsak olur mu? yoksa hepsini oturarak mı kılmak gerekiyor?
kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...biz bebek sevdik geldik oğluşumla..
arkadaşım doğum yaptı 6 gün önce bi minnak kızı varki sormayın yaa 3 kilo 40 gr doğmuş ve boyuda 48 cm çook tatlı maşalahh süs bebek gibi
epidural sezeryan oldu veee çok kolay geçmiş..iyki normal yapmamışım dedi..bu epidural sezeryan hakkında 3. güzel duyuşumkesin epidural istiyom bennnnn
biz bebek sevdik geldik oğluşumla..
arkadaşım doğum yaptı 6 gün önce bi minnak kızı varki sormayın yaa 3 kilo 40 gr doğmuş ve boyuda 48 cm çook tatlı maşalahh süs bebek gibi
epidural sezeryan oldu veee çok kolay geçmiş..iyki normal yapmamışım dedi..bu epidural sezeryan hakkında 3. güzel duyuşumkesin epidural istiyom bennnnn
ayakta başlayıp ıkıncı rejatı oturmak zorundsınkı secdeye oturdugun yerde yarım eğilebılesın
tahıyatta oturdugunda yarım eğilip önce rukuyu sonrada aynı şeıklde yarım eğilip secdelerı yapabılırsın canım
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum ben şimdi ruküya eğiliyorum fakat secdeye eğilemiyorum her defasında ayakta başlayıp secdeyi de başımızı koymadan yapsak olur mu? yoksa hepsini oturarak mı kılmak gerekiyor?
canım içine nasıl siniyorsa öyle kıl
senin niyetin hasıl olan....
kızlar kızımızın polar battaniyesi bu şekilde kullanılıyo bana kullanışlı geldi beğeninize sunuyorum nasıl
bende araya bi soru sıkıştırım..
hiç kök hücre için kordon kanını saklıolar ya...bununla ilgilibilgisi/fikri olan varmı acaba?
kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...
güle güle kullan canım
ooooooo baya süslüymüş ben bi tane hazır aldım böle süslü değil
bende araya bi soru sıkıştırım..
hiç kök hücre için kordon kanını saklıolar ya...bununla ilgilibilgisi/fikri olan varmı acaba?
kesin karar verdiysen bu gittiğinde bi söyle bakalım tunicim dr una ne dicek...
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?