2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim eşimin ismi bayram. çağanın da anlamı bayram şenlik demek. O yüzden çok istiyor. Evet ben melih koyardım ama akrabalarda var o yüzden özenti durmak istemiyorumm.

eşinde istiyorsa hiç düşünme ,kafanı karıştırma çağan koy, çok güzel bi isim....

evet evet öle sızlama gibi hafif bişey oluyor ben hiç önemsemiyorum

ben de oluyo heran bebek cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum yururken falan :)

hay allah razı olsun kızlar ya içimi rahatlattınız neler geldi aklıma kesin dedim çatım açılıo ben erken doğururum diye sızlanıp duruyorum kaç gündür

ay evet canım benimde orası işte arada zonk zonk vuruyo böyle sol tarafın iç kısmında sanki bi kemik var o sızlıyo gibi:44:
cem yılmazın da dediği gibi aynısı kaynımda da var. evet canım aynı yerden ve aynı acıdan bahsediyoruz. bu da normal olsa gerek

inşşşşş Allahımmm ozaman tamamiyle babaya çeken bi bebek olur çünkü benim bebekliğimde çocukluğumda çok huysuzmuş
babamızda varla yok arasıymış resmen

bizde de aynı durum söz konusu eşim yeni doğduğunda o kadar sessiz o kadar hareketsizmiş kiii dr dr gezdirmişler hasta zannedip. ben de o derece çirkef çıngarmışım kiii en sonunda kesin bi rahatsızlığı var der gece vakti taksi tutup dr'a götürürlermiş yolun yarısında uyurmuşum hooop geri.
sonradan alışmışlar ben cırlayınca komşunun arabasını ödünç alıp 2 tur gezdiriyolarmış uyuyomuşum. araba sevdam o yıllarda başlamış
şimdi de eşimle aynı karakterlerdeyiz, kavga ederiz ben salya sümük ağlar bağırıp çağırırım, o sessizce dinler hatta yatıyosak bi bakarım uyumuş o gergin ortamda

ahandaaaa al benim kocayı vur seninkine ve ayrıca al beni vur sana

sen var ya canım
doğumdan doğum yapmamış gibi çıkma
bende dişimi kırayım tamam mı?

yaa aslında o kadar da küçük değil fotoda daha küçükçkmş.
ama sizlere göre biraz küçük kalmş.
canm 67 kiloyum şu anda. zayf bişe değilim ki :)))

bu arada dr browns biberon alaym mı?? markafonide var da brkaç şey beğendm onu da alacağm.
kaliteli o da demi?? 1 numara alıyoz demi? bir de aayrıca emzik almaya gerek var mı?

Arkidişler,

Benim kuzucuğum maşallah hiç durmuyor yerinde sürekli fıkır fıkır babası da çok heyecanlı o kıpır kıpır balböceği babasının elini hissettiğinde upuslu bir kızçe oluveriyor. Ancak yakalarsam hemen koyuyor. Ben cilve yaptığını düşünüyorum babasına ama eşim ben daha fazla hissetmek istiyorum diyor sizce nedeni ne olabilir. Babaları daha net hissedelermiş ondan mı? Her akşam konuşuyor , düzenli seviyor anlamadık doktora soracağız da 2 hafta var gitmemize dedim bunu ancak siz bilirsiniz???

kızlar ya vajinası zonklayan yok mu aranızda bi bende mi oluyor bu yoksam kötü bişey mi erken filan doğurmiimda

vajinadan kastın ne bilmiyorum ama benim 2 ayda bir filan tam idrar çıkışı olan noktanın iç kısmında sızı sancı tarzı bişi oluyo. elimle bastırıyorum geçsin diye ama nafile...

ay evet canım benimde orası işte arada zonk zonk vuruyo böyle sol tarafın iç kısmında sanki bi kemik var o sızlıyo gibi:44:

canım böyle sızlama gibi saniyelik bişi oluyo sonra geçiyo:44:
evet evet aynen bende de oluyor ara ara.. bu da mı normalmiişşşşş

tusem34 bizim ilk aylar doktorumuz erkek demişti cinsiyetimize dolayısıyla KEREM koyacaktık. çok severim çok güzel bir isim hem bebeğe hem çocuğa hemde büyüdükten sonrada rahat kullanacağı bir isim... efe, can diye dede ismi mi olurmuş

bizde prensesimize isim konusunda bi heh evet budur diyemedik. en populer isim olarak zeynep üst sırada şuanda...

sanki yanına bişiler eklemeli gibi geliyor.. ama bir türlü yakıştıramıyorum, konduramıyorum....
melek zeynep
zeynep duru
beyza
çağla
pelin
zeynep ela

uff bilmiyorum karar veremiyorum... :2:

canım benimkide kıpırdıyo kıpırdıyo elimi bir koyuyorum duruyo hissediyolar sanırım

Kızlar şu isimlerden hangisi ya da hangileri güzel.

çağan
çağlar
doğukan
doğuhan
tufan
melih
kamer
kerem
egehan
dağhan
tuna
akın
aras

ben karar veremiyorum yaa kafayı yicemm:18:

bence kerem cok guzel bır ısım.arkadasımın oglusu var kerem adında nasıl seker nasıl tatlı anlatamam.

bizimkide canı isterse tepki veriyor zilli
bazen hareketlenince eşime koş koş diyorum eşim gelip elini koyunca duruyorr
bazende babaya cilve yapıyorr.gelip öpmeye dokunmaya başlayınca oda karşıdan tepki veriyorr.. karşılıklı atışıyolar :)))
yani o an canı ne isterse onu yapıyor bizim minik böceğimiz

evet canım herşey gibi buda normalmiş doktora ne sorsam normal diyo daha öncede söyledim olabilir dedi başka bişi demedi uyuz oldum

canım aynısı bizdede oluo...
ama biz çözdük olayı...
ben ayaklarımı uzatıp oturyorum bi koltuğa eşime diorum babası izle kızını die...karnım bayağı dalganıo.
sonra eşim gelio elini koyuyo tık kesilyo:)
eşim bi süre bayağı bi konuşyo..yağmurumda kzımda aşkımda, öylede böylede, anında başlıo pıtlamaya:))
sabredip konuşmaya devam etsin yani....
bide bizde bu 1 haftadır oluo..uyurken eşime sarılıp yatıorum arkasından..
eşim ahhh ahh die sesler...sırtından hissedio tepikleri...ama allahdan o tepikler çok sürmüo, sızıo sanırım sonra:)))

ben avent in biberonlarından aldım.. antikolik özelliği olması çok cazip geldi. 2 tane aldım biri 125 ml galiba. diğeride eğitim seti gibi bir şey yazıyor üzerinde 200ml yanlış hatırlıyo olabilirim ölçülerini

yalancı meme dediklerinden mi diyorsun. çok sıcak bakmıyorum aslında ama ne olur ne olmaz die sıfır numara yine aventin emziklerinden bir tane bulundurmaya düşünüyorum.

bizde de aynısı oluyor tekmelıyor bayagı bı uzun süre eşim elını koydugu anda duruyo adam resmen yalwarıyo tekmele dıye aradan bıraz gecınce sert bı tekmeyle cewap werıyo kız olsa kur yapıyo dıcem ama erkek :)

kızlar ya vajinası zonklayan yok mu aranızda bi bende mi oluyor bu yoksam kötü bişey mi erken filan doğurmiimda

canım benimkide kıpırdıyo kıpırdıyo elimi bir koyuyorum duruyo hissediyolar sanırım

Desenize daha doğmadan babayı parmağında oynatıyor Bunlar daha doğmadan böyleler doğunca napıcaz bilmiyorum

benım kızımda aynen oyle.butun gun kıpır kıpır.ama babası elını koyunca sakınlesıyor.cok nadır hıssetırıyor kendını.cok ılgınc.

bunun da aynı özellikleri var ama vazgeçtm.
buradan görerek almaya karar verdm.
ben 1 tane almayı düşünüyorum fazlasına gerek var mı ki?
hç kullanmayız belki de.
bu arada kastettiğim biberon emziği canm. meme ben de kullanmayacağm..

ayyy az önce farkettim de benim göbüşün sütünde baya kalın bi yağ tabakası var ya yuh dedim bi de benim süt tarafım normalde pek kilo almaz düşünün durum o kadar vahim ötesi yaaani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…