bizde de aynısı oluyor tekmelıyor bayagı bı uzun süre eşim elını koydugu anda duruyo adam resmen yalwarıyo tekmele dıye aradan bıraz gecınce sert bı tekmeyle cewap werıyo kız olsa kur yapıyo dıcem ama erkek :)
tuni sen yiğit efe koymıycakmıydın şimdi farkettim berat efe yazmışsın ..
canım aynısı bizdede oluo...
ama biz çözdük olayı...
ben ayaklarımı uzatıp oturyorum bi koltuğa eşime diorum babası izle kızını die...karnım bayağı dalganıo.
sonra eşim gelio elini koyuyo tık kesilyo:)
eşim bi süre bayağı bi konuşyo..yağmurumda kzımda aşkımda, öylede böylede, anında başlıo pıtlamaya:))
sabredip konuşmaya devam etsin yani....
bide bizde bu 1 haftadır oluo..uyurken eşime sarılıp yatıorum arkasından..
eşim ahhh ahh die sesler...sırtından hissedio tepikleri...ama allahdan o tepikler çok sürmüo, sızıo sanırım sonra:)))
evet canım yiğit efe koyacaktık ama yiğitle efe aynı anlamda olunca berat efe olsun dedi babamız...bende berat ismini severim zaten itiraz etmedim..ya yiğit ya berat diyodu zaten..kuağına okunan isimle aynı ismi kullansın diye düşündük o yüzden berat efede karar kıldık..
ama yaa bizim bi öğretmen arkdaşımızın oğlunun ismide ömer berat seydişehirdeykende sık görüşürz sanki çalmış gibi olmaz ayıp olmaz dimi yaa
yaa siz böle konuşuyosunuzya sanki ben kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum yaa
yaa siz böle konuşuyosunuzya sanki ben kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum yaa
yooo yooooo
o göbeeeee gördüm ya tövvvbe inanmam hamile hissetmediğine
petuş bana cevap vermedin kuzum sessiz kaldın bugün hülya ya ne diyosun hem yarın 28.haftaya giriyosun heyecanlanman lazım bak 7.ay
yaa aslında o kadar da küçük değil fotoda daha küçükçkmş.
ama sizlere göre biraz küçük kalmş.
canm 67 kiloyum şu anda. zayf bişe değilim ki :)))
bu arada dr browns biberon alaym mı?? markafonide var da brkaç şey beğendm onu da alacağm.
kaliteli o da demi?? 1 numara alıyoz demi? bir de aayrıca emzik almaya gerek var mı?
evet evet aynen bende de oluyor ara ara.. bu da mı normalmiişşşşş
tusem34 bizim ilk aylar doktorumuz erkek demişti cinsiyetimize dolayısıyla KEREM koyacaktık. çok severim çok güzel bir isim hem bebeğe hem çocuğa hemde büyüdükten sonrada rahat kullanacağı bir isim... efe, can diye dede ismi mi olurmuş
bizde prensesimize isim konusunda bi heh evet budur diyemedik. en populer isim olarak zeynep üst sırada şuanda...
sanki yanına bişiler eklemeli gibi geliyor.. ama bir türlü yakıştıramıyorum, konduramıyorum....
melek zeynep
zeynep duru
beyza
çağla
pelin
zeynep ela
uff bilmiyorum karar veremiyorum... :2:
kızlar günün sorusunu soruyom bugün ne yemek yapıyoz
petuuuuuş pıras ve nohut hala varsa bana gönderebilirsin kuzum
ya kızlar çok ciddiym aklıma bi şey gelmiyo bugün...
amacm canınızı çektrmek değil yoksa :))
canım bu benimde aklımda ben int. den bi araştırma yaptım ank.da bi yer buldum ank. gittiğim zaman bi görüşmeye gitmek istiyorum, gidemezsem tel. le bilgi alcam... sen bi araştırma yaptınmı?
cok tatlı ıyı gunlerde saglıkla kullansın ınsallah.
walla canım inanmıycan ama var hala:))
bu gece sonnnnnnn ama
onu yeriz sonra akşam yrn ve cumanın yemeğini yapcam...
bezelyeli enginar ve yanına makarna, belki fikir verir..
benim yazın kuruttuğumuz yeşil fasülye varya ondan var, sana pratik bişey sölim sebzeli bulgur pilavı yanında cacık yada ayran ohhhh mis mis :))))
iyi akşamlar kızlar....
şimdi ne alak demeyin de .ben alışverişe başladım ufak ufak. sizce penye battaniyelerden kaç tane almalıyım. ne zamana kadar lazım olacak. zaten hastane çıkışlarında oluyor. toplamda kaç tane olsun. alanlar ya da tecrübesi olanlr paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?