2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hehehehehhe ayy bir an önce doğsunlar hayırlısıyla çabuk geçsin şu sayılı günlerimiz koklayalım bol bol...

tuni sen yiğit efe koymıycakmıydın şimdi farkettim berat efe yazmışsın ..

evet canım yiğit efe koyacaktık ama yiğitle efe aynı anlamda olunca berat efe olsun dedi babamız...bende berat ismini severim zaten itiraz etmedim..ya yiğit ya berat diyodu zaten..kuağına okunan isimle aynı ismi kullansın diye düşündük o yüzden berat efede karar kıldık..
ama yaa bizim bi öğretmen arkdaşımızın oğlunun ismide ömer berat seydişehirdeykende sık görüşürz sanki çalmış gibi olmaz ayıp olmaz dimi yaa

yaa siz böle konuşuyosunuzya sanki ben kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum yaa

niye ayıp olsun ki,hiçte olmaz, bence güzel olmuş boşver sen gerisini :))

yaa siz böle konuşuyosunuzya sanki ben kendimi hamile değilmişim gibi hissediyorum yaa

canım bende hareketlerini tekmelerini çok iyi hissediyorum , hatta dışardan bile görülüyor, ama bi kaç gün stresliydim o zaman daha az ve daha belirsiz hareketleri vardı, bence sen biraz stres yapıyosun onunda etkisi olabilir, biraz rahat ol...

petuş bana cevap vermedin kuzum sessiz kaldın bugün hülya ya ne diyosun hem yarın 28.haftaya giriyosun heyecanlanman lazım bak 7.ay

:)))7 aydan 1 hafta yedim bile ya...
ama 28. haftaya girmek heycanlandıryo evet...hamilelikte hep 28. hafta böyle bi sınırmış gibi derler ya..hayırlısı..
hülya ismine gelince özellikle yorumsuz kaldım etkilemek istemedim..
isimler birazda tandığımız biriyle bağdaştıryoz ya...
daha bu öğlen iş yerinde çok pis bozduğum ve yinede hırsımı alamayıp gırtlağına yapışmak istediğim birinin ismidir hülya
bana sorma yani 24:

kızlar günün sorusunu soruyom bugün ne yemek yapıyoz
petuuuuuş pıras ve nohut hala varsa bana gönderebilirsin kuzum
ya kızlar çok ciddiym aklıma bi şey gelmiyo bugün...
amacm canınızı çektrmek değil yoksa :))

o biberonun gazı emici aparatlısı olanı varmış
ben onu almayı düşünüyorum canım

zeynep olsunda

walla canım inanmıycan ama var hala:))
bu gece sonnnnnnn ama
onu yeriz sonra akşam yrn ve cumanın yemeğini yapcam...
bezelyeli enginar ve yanına makarna, belki fikir verir..

canım bu benimde aklımda ben int. den bi araştırma yaptım ank.da bi yer buldum ank. gittiğim zaman bi görüşmeye gitmek istiyorum, gidemezsem tel. le bilgi alcam... sen bi araştırma yaptınmı?

Benim de aklımda bunu yaptırmak ama bütçe ayırabilecekmiyiz bilmiyorum. Fiyatı 3000 TL civarında sonrada yıllık 200 tl veriyorsun. Doğumdan önce bu anlaşmayı yapmak lazım doğumda gelip kanı alıyorlar. Aslında Allah muhtaç etmesin yapılması gereken birşey.

cok tatlı ıyı gunlerde saglıkla kullansın ınsallah.

teşekkürler canım bu arada buhar mak. dr ikiye bölünmüş durumda kimi gereksiz bulıyo kimi gerekli ama ben yinede işe yaradığını düşünüyorum hepimize allah kolaylık versin bu alşveriş konusunda

benim yazın kuruttuğumuz yeşil fasülye varya ondan var, sana pratik bişey sölim sebzeli bulgur pilavı yanında cacık yada ayran ohhhh mis mis :))))

iyi akşamlar kızlar....
şimdi ne alak demeyin de .ben alışverişe başladım ufak ufak. sizce penye battaniyelerden kaç tane almalıyım. ne zamana kadar lazım olacak. zaten hastane çıkışlarında oluyor. toplamda kaç tane olsun. alanlar ya da tecrübesi olanlr paylaşırsa sevinirim

walla canım inanmıycan ama var hala:))
bu gece sonnnnnnn ama
onu yeriz sonra akşam yrn ve cumanın yemeğini yapcam...
bezelyeli enginar ve yanına makarna, belki fikir verir..

hmmm enginar sevmem ki ben
ama listemde makarna var o da mecburen bu saatten sonra ancak o kurtarr beni
brokoli ve çorba yapaym bari yanınna da..

benim yazın kuruttuğumuz yeşil fasülye varya ondan var, sana pratik bişey sölim sebzeli bulgur pilavı yanında cacık yada ayran ohhhh mis mis :))))

ben bilmiyom fasulye nasl kurutuluyo ki ?? ama her türlüsünü severm
eminm öyle de güzeldr fasulye..
afiyet olsun bu arada

Acıkanlar bu mesajımı okumadan atlasın

Ben az önce yemeğimi yaptım. Menüde domates çorbası (sezonunda alınmış derin dondurucudaki sağlıklı domateslerle yapıldı :)
, sonraa mantarlı tavuk sote, dünden kalan zeytinyağlı pırasa ve salata var. Azcık makarna da yapsammı diye düşünüyorum.

ben bir tane aldım canım. en fazla bir tane daha alırım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…