2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim yazın kuruttuğumuz yeşil fasülye varya ondan var, sana pratik bişey sölim sebzeli bulgur pilavı yanında cacık yada ayran ohhhh mis mis :))))

Benim de yazdan yaptığımız fasulye :) tel şehriye çorbası ve makarna pazar günü yapmıştım bu akşam son petuşş benimde bu akşamım mutfakta geçicek yarının yemeğini yaparak dolapta ıspanak var kavurmasını seviyorum yicemiz günde yumurta kırarık

bence makarna değil de pilav yap tavukla daha güzel olur
bu arada akşam sana mı gelsek ne sevdm ben menüyü :)

dünde herkes pırasa yemiş heralde bizdede pırasa vardı :))

Bu konuyu ben de araştırmıştım :) 3 tane kesin al canım. Ben 4 tane aldım.

canım burda daha önce konuşulmuştu sanki bu konu yada face de...
8 tane battaniyeden bahseildi..5 taneden bahsedildi...
bence 3-4 tane penye, 1 tane kadife, bi tane örme yeterli gibi gelio..hatta bu bile çok gelioda yani 8 i falan duyunca:)))

aaaa ben karaciğer hastasıyım enginar en yararlı bişi k. ciğere.
o nedenle sık sık yaparım..sağolsun kayınavalidem yazdan poşet poşet hazırlıo donduryo buzlukta gönderyo:))
sonra ben içine bi bezelye atıp 10 dk da pişiryom:)))
brokolinin üstüne mantarda haşlayıp koy, en üstede beşemel sos gezdir...mantar yoksa brokoliyi haşla sadece beşemel sos yapıp gezdir..farklı bi boyut kazanıo:))

bence makarna değil de pilav yap tavukla daha güzel olur
bu arada akşam sana mı gelsek ne sevdm ben menüyü :)
Olur valla bol yaptım zaten yarına yemek derdi olmasın diye , beklerim :)
Benim eşim çok iştahlı kendime değil ona yemek yetiştiremiyorum. Bu sefer çok yaptım 2 gün yensin yaa yemek yapmaktan çok yemek adı aramaktan sıkıldım. Erişte nasıl olur sence ? Ben kepekli makarna düşünmüştüm aslında ama tereyağlı erişte de fena olmaz

dimiiiiii

bence en az 3 tane olmalı penye battaniyelerden.. hastane çıkışı set olarak satılanlardan 1 tane alacağım ben.. bady, tulum, ayaklı tulum, battaniye vs parça parça alıp kombin yapıcam

buhar makinesi gerekli cnm ben şimdiden kullanıyorum grip olduğumda bile sabaha kadar burnum açılıyor akşamları çalıştırınca.

dünde herkes pırasa yemiş heralde bizdede pırasa vardı :))
Dün arkadaşıma gittim onda da pırasa vardı :) Ama gerçekten yapacak bişey yok ki markette sebze reyonuna bakıyorum bakıyorum sonra yine pırasa alıp geliyorum

selam kizlar nasilsinz ben geldim.aksamki menusunu siralamis herkez ohhh misss.bende dolma yaptim.yanina semizotu salatasi yapicam.malum burda yaz oldugu icin yaz dolmasi yaptim.kabak,patlican.oglende komsum tursu kavurmasi getirmis.karadenizlilerin meshur yemegi.coook guzeldi.birazda ondan var.

ben de erişte yapacaım domaatesli ama.
kaşar da koyarm sonra. sen de yap bari

petuuuşş brokoliye beşamel sosu döküp hemen yiyor muyuz yoksa fırına mı veriyoz ??

aynen canm benim esimin istahida masallah yani.pek bi yerindedir.her gun dort dortluk yemek olcak.insan usaniyo hergunde ne yapsam diye.adini koysam yapacagm yemegin ok de.dusun dusun.o daha zor geliyo insana

canım sen nerdeydin ki??
ben kaçırmışım bak onu.. nerelerden yazıyon bize?
bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım.
izmrliym ama 3 yıldr zonguldaktaym etrafında trabzonlu dolu iiyice alştm..

niye ayıp olsun ki,hiçte olmaz, bence güzel olmuş boşver sen gerisini :))

dimi kuzum yaa sanki ömrü hayatımız boyunca onlarlamı olcaz da koymayalım dimi

yooo yooooo
o göbeeeee gördüm ya tövvvbe inanmam hamile hissetmediğine

daha küçük ama bak bi sabret 2hafta sonra taklalar aşcak benim şu anda dönüyo üstüme örttüğüm battaniyeden bile belli oluyo o kadar az daha bekle

petuşşş valla göbeği bende gördüğümde diyom bu göbeğe bu bebek nirde hııııııı nirdeee diyom
ya kızlarr yaa 3 hafta geçti ilk hissettiğimin üstüne ama artma yok hiç umarım dediğiniz gibi bundan sonra hareketleri artar paşamın..gosenaycım dediğin gibi strese bağlı sanırım ama zaten ben hareket etmeyince stres yapıyom daha çok..inş. benimde gelir o günler
valla bilmiyom sizi çok kıskanıyorum kızlarr yaaaaa

annem yoktu bugün evde ben geçtim mutfağın başına ıspanak yaptımmm şehriyeli çurbaa ve makarnaa..bide yanına salata yapıcam yoğurt çıkartcam al sana mis gibi menüüüüüü

yaaaaaaaaaaa yanına cacık yakışır dolmanınnnnn
ben de erişte yapacaım domaatesli ama.
kaşar da koyarm sonra. sen de yap bari

petuuuşş brokoliye beşamel sosu döküp hemen yiyor muyuz yoksa fırına mı veriyoz ??

yok canım fırına koymana gerek yok...
üstüne gezdir beklet biraz yeter..krema mantığında:))

niye ayıp olsun ki,hiçte olmaz, bence güzel olmuş boşver sen gerisini :))

dimi kuzum yaa sanki ömrü hayatımız boyunca onlarlamı olcaz da koymayalım dimi

yooo yooooo
o göbeeeee gördüm ya tövvvbe inanmam hamile hissetmediğine

daha küçük ama bak bi sabret 2hafta sonra taklalar aşcak benim şu anda dönüyo üstüme örttüğüm battaniyeden bile belli oluyo o kadar az daha bekle

petuşşş valla göbeği bende gördüğümde diyom bu göbeğe bu bebek nirde hııııııı nirdeee diyom
ya kızlarr yaa 3 hafta geçti ilk hissettiğimin üstüne ama artma yok hiç umarım dediğiniz gibi bundan sonra hareketleri artar paşamın..gosenaycım dediğin gibi strese bağlı sanırım ama zaten ben hareket etmeyince stres yapıyom daha çok..inş. benimde gelir o günler
valla bilmiyom sizi çok kıskanıyorum kızlarr yaaaaa

annem yoktu bugün evde ben geçtim mutfağın başına ıspanak yaptımmm şehriyeli çurbaa ve makarnaa..bide yanına salata yapıcam yoğurt çıkartcam al sana mis gibi menüüüüüü

canım sen nerdeydin ki??
ben kaçırmışım bak onu.. nerelerden yazıyon bize?
bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım.
izmrliym ama 3 yıldr zonguldaktaym etrafında trabzonlu dolu iiyice alştm..

ama olmaz ki yaaaa...çok acıktım sizin yüznüzden... zaten 10 kilo aldım...offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…