benim yazın kuruttuğumuz yeşil fasülye varya ondan var, sana pratik bişey sölim sebzeli bulgur pilavı yanında cacık yada ayran ohhhh mis mis :))))
Acıkanlar bu mesajımı okumadan atlasın
Ben az önce yemeğimi yaptım. Menüde domates çorbası (sezonunda alınmış derin dondurucudaki sağlıklı domateslerle yapıldı :)
, sonraa mantarlı tavuk sote, dünden kalan zeytinyağlı pırasa ve salata var. Azcık makarna da yapsammı diye düşünüyorum.
Acıkanlar bu mesajımı okumadan atlasın
Ben az önce yemeğimi yaptım. Menüde domates çorbası (sezonunda alınmış derin dondurucudaki sağlıklı domateslerle yapıldı :)
, sonraa mantarlı tavuk sote, dünden kalan zeytinyağlı pırasa ve salata var. Azcık makarna da yapsammı diye düşünüyorum.
iyi akşamlar kızlar....
şimdi ne alak demeyin de .ben alışverişe başladım ufak ufak. sizce penye battaniyelerden kaç tane almalıyım. ne zamana kadar lazım olacak. zaten hastane çıkışlarında oluyor. toplamda kaç tane olsun. alanlar ya da tecrübesi olanlr paylaşırsa sevinirim
bence makarna değil de pilav yap tavukla daha güzel olur
bu arada akşam sana mı gelsek ne sevdm ben menüyü :)
canım burda daha önce konuşulmuştu sanki bu konu yada face de...iyi akşamlar kızlar....
şimdi ne alak demeyin de .ben alışverişe başladım ufak ufak. sizce penye battaniyelerden kaç tane almalıyım. ne zamana kadar lazım olacak. zaten hastane çıkışlarında oluyor. toplamda kaç tane olsun. alanlar ya da tecrübesi olanlr paylaşırsa sevinirim
hmmm enginar sevmem ki ben
ama listemde makarna var o da mecburen bu saatten sonra ancak o kurtarr beni
brokoli ve çorba yapaym bari yanınna da..
ben bilmiyom fasulye nasl kurutuluyo ki ?? ama her türlüsünü severm
eminm öyle de güzeldr fasulye..
afiyet olsun bu arada
Olur valla bol yaptım zaten yarına yemek derdi olmasın diye , beklerim :)bence makarna değil de pilav yap tavukla daha güzel olur
bu arada akşam sana mı gelsek ne sevdm ben menüyü :)
zeynep olsunda
iyi akşamlar kızlar....
ohhhh bugünü de bitirdik.önce wc sonra ev,, hepinize iyi akşamlar...............
buhar makinesi gerekli cnm ben şimdiden kullanıyorum grip olduğumda bile sabaha kadar burnum açılıyor akşamları çalıştırınca.teşekkürler canım bu arada buhar mak. dr ikiye bölünmüş durumda kimi gereksiz bulıyo kimi gerekli ama ben yinede işe yaradığını düşünüyorum hepimize allah kolaylık versin bu alşveriş konusunda
Dün arkadaşıma gittim onda da pırasa vardı :) Ama gerçekten yapacak bişey yok ki markette sebze reyonuna bakıyorum bakıyorum sonra yine pırasa alıp geliyorumdünde herkes pırasa yemiş heralde bizdede pırasa vardı :))
lur valla bol yaptım zaten yarına yemek derdi olmasın diye , beklerim :)
Benim eşim çok iştahlı kendime değil ona yemek yetiştiremiyorum. Bu sefer çok yaptım 2 gün yensin yaa yemek yapmaktan çok yemek adı aramaktan sıkıldım. Erişte nasıl olur sence ? Ben kepekli makarna düşünmüştüm aslında ama tereyağlı erişte de fena olmaz
Olur valla bol yaptım zaten yarına yemek derdi olmasın diye , beklerim :)
Benim eşim çok iştahlı kendime değil ona yemek yetiştiremiyorum. Bu sefer çok yaptım 2 gün yensin yaa yemek yapmaktan çok yemek adı aramaktan sıkıldım. Erişte nasıl olur sence ? Ben kepekli makarna düşünmüştüm aslında ama tereyağlı erişte de fena olmaz
selam kizlar nasilsinz ben geldim.aksamki menusunu siralamis herkez ohhh misss.bende dolma yaptim.yanina semizotu salatasi yapicam.malum burda yaz oldugu icin yaz dolmasi yaptim.kabak,patlican.oglende komsum tursu kavurmasi getirmis.karadenizlilerin meshur yemegi.coook guzeldi.birazda ondan var.
niye ayıp olsun ki,hiçte olmaz, bence güzel olmuş boşver sen gerisini :))
yooo yooooo
o göbeeeee gördüm ya tövvvbe inanmam hamile hissetmediğine
daha küçük ama bak bi sabret 2hafta sonra taklalar aşcak benim şu anda dönüyo üstüme örttüğüm battaniyeden bile belli oluyo o kadar az daha bekle
canım bende hareketlerini tekmelerini çok iyi hissediyorum , hatta dışardan bile görülüyor, ama bi kaç gün stresliydim o zaman daha az ve daha belirsiz hareketleri vardı, bence sen biraz stres yapıyosun onunda etkisi olabilir, biraz rahat ol...
kızlar günün sorusunu soruyom bugün ne yemek yapıyoz
petuuuuuş pıras ve nohut hala varsa bana gönderebilirsin kuzum
ya kızlar çok ciddiym aklıma bi şey gelmiyo bugün...
amacm canınızı çektrmek değil yoksa :))
yaaaaaaaaaaa yanına cacık yakışır dolmanınnnnnselam kizlar nasilsinz ben geldim.aksamki menusunu siralamis herkez ohhh misss.bende dolma yaptim.yanina semizotu salatasi yapicam.malum burda yaz oldugu icin yaz dolmasi yaptim.kabak,patlican.oglende komsum tursu kavurmasi getirmis.karadenizlilerin meshur yemegi.coook guzeldi.birazda ondan var.
ben de erişte yapacaım domaatesli ama.
kaşar da koyarm sonra. sen de yap bari
petuuuşş brokoliye beşamel sosu döküp hemen yiyor muyuz yoksa fırına mı veriyoz ??
niye ayıp olsun ki,hiçte olmaz, bence güzel olmuş boşver sen gerisini :))
yooo yooooo
o göbeeeee gördüm ya tövvvbe inanmam hamile hissetmediğine
daha küçük ama bak bi sabret 2hafta sonra taklalar aşcak benim şu anda dönüyo üstüme örttüğüm battaniyeden bile belli oluyo o kadar az daha bekle
canım bende hareketlerini tekmelerini çok iyi hissediyorum , hatta dışardan bile görülüyor, ama bi kaç gün stresliydim o zaman daha az ve daha belirsiz hareketleri vardı, bence sen biraz stres yapıyosun onunda etkisi olabilir, biraz rahat ol...
kızlar günün sorusunu soruyom bugün ne yemek yapıyoz
petuuuuuş pıras ve nohut hala varsa bana gönderebilirsin kuzum
ya kızlar çok ciddiym aklıma bi şey gelmiyo bugün...
amacm canınızı çektrmek değil yoksa :))
canım sen nerdeydin ki??
ben kaçırmışım bak onu.. nerelerden yazıyon bize?
bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım.
izmrliym ama 3 yıldr zonguldaktaym etrafında trabzonlu dolu iiyice alştm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?