kocam benimmmm bana portakallı kereviz yapmışşşhurşik kalbimi çalmayı biliyooo
ama olmaz ki yaaaa...çok acıktım sizin yüznüzden... zaten 10 kilo aldım...offfff
oh oh ne güzel...
yemek sohbeti başlamış bile..bende tam kızlara ne yemek yapsam diye soruyordum yazdıklarınızı gördüm.. ben iki gündür çok yoğunum ve yorgunum.akşama da yemeğim yok hatta yemek yapacak halimde yok..off ne yapsam acaba..
tunihan cnm benim bebeğimde arada tekme atıyo ama karnımdan çok belli olacak gibi tekmeler değil.canını sıkma bizim bebeklerimiz forumun en küçükleri olacak o kadar...1 hafta bile farkettiriyo bebeklerde.rahat ol cnm sen.haftaya bizde katılıcaz bebeğim çok tekmeledi uyuyamadım diyenler arasına
canım sen nerdeydin ki??
ben kaçırmışım bak onu.. nerelerden yazıyon bize?
bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım.
izmrliym ama 3 yıldr zonguldaktaym etrafında trabzonlu dolu iiyice alştm..
kocam benimmmm bana portakallı kereviz yapmışşşhurşik kalbimi çalmayı biliyooo
waaaaoooooow!! portakallı kereviz yapan bir erkek alkışlıyorum
:)))7 aydan 1 hafta yedim bile ya...
ama 28. haftaya girmek heycanlandıryo evet...hamilelikte hep 28. hafta böyle bi sınırmış gibi derler ya..hayırlısı..
hülya ismine gelince özellikle yorumsuz kaldım etkilemek istemedim..
isimler birazda tandığımız biriyle bağdaştıryoz ya...
daha bu öğlen iş yerinde çok pis bozduğum ve yinede hırsımı alamayıp gırtlağına yapışmak istediğim birinin ismidir hülya
bana sorma yani 24:
iyi iyi bugünkü muhabbetlerde süpermiş ben fazla katılamasamda takipteyim
yaa şu kayganalar varya bende onu diim size şimdi ben ister istemez elimi göbüşüme götürüyorum oturup kalkarken bide bu aralar sol tarafıma bişiler batıyo benimde ..
yaa bi baktım akşam kayganamda ayyyyynı benim gibi tutuyo onada bişey batıyomuşşş ..
ya varya ölürsünüz gülmekteeeeeennnn
benim kocaamm gecen hafta un kurabiyesiiiiiiiiiiiii yaptıııııııııııııııııııııııııııı
ayy canım yaa inş. yiyelim tekmelerii en kısa zamanda dediğin gibi forumun en minnakları bizim kuzular yerler yaa
çok heyecanlanıyorum düşündükçe
yaa şu kayganalar varya bende onu diim size şimdi ben ister istemez elimi göbüşüme götürüyorum oturup kalkarken bide bu aralar sol tarafıma bişiler batıyo benimde ..
yaa bi baktım akşam kayganamda ayyyyynı benim gibi tutuyo onada bişey batıyomuşşş ..
Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar
kızlarrr bebişlerinizin isim soyisim analizini yapın
amneyyyyy
yağmur:
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir
benim kız bayağı kinci ve uyuşuk olcak yani hııı
işleri ağır yapar dio...heçççç sevmem hoyu öyle insanı...
bide şimdiden ii davranalım walla yaşlılıkta kaşığın sapıyla yemek yediri bu bize....geçmişte yaşadığını unutmaz dio baksana:26::26:
amneyyyyy
yağmur:
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir
benim kız bayağı kinci ve uyuşuk olcak yani hııı
işleri ağır yapar dio...heçççç sevmem hoyu öyle insanı...
bide şimdiden ii davranalım walla yaşlılıkta kaşığın sapıyla yemek yediri bu bize....geçmişte yaşadığını unutmaz dio baksana:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?