2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oh oh ne güzel...
yemek sohbeti başlamış bile..bende tam kızlara ne yemek yapsam diye soruyordum yazdıklarınızı gördüm.. ben iki gündür çok yoğunum ve yorgunum.akşama da yemeğim yok hatta yemek yapacak halimde yok..off ne yapsam acaba..

tunihan cnm benim bebeğimde arada tekme atıyo ama karnımdan çok belli olacak gibi tekmeler değil.canını sıkma bizim bebeklerimiz forumun en küçükleri olacak o kadar...1 hafta bile farkettiriyo bebeklerde.rahat ol cnm sen.haftaya bizde katılıcaz bebeğim çok tekmeledi uyuyamadım diyenler arasına

ayy canım yaa inş. yiyelim tekmelerii en kısa zamanda dediğin gibi forumun en minnakları bizim kuzular yerler yaa
çok heyecanlanıyorum düşündükçe

canım sen nerdeydin ki??
ben kaçırmışım bak onu.. nerelerden yazıyon bize?
bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım.
izmrliym ama 3 yıldr zonguldaktaym etrafında trabzonlu dolu iiyice alştm..

ben teee guney afrikalardayim canm.dunya kupasi olmustu hatirlarsan.burasi guney yarim kure oldugu icin mevsimler turkiyenin tersi.
simdi tam yazin ortasindayiz.hava cok sicak.bunaliyorm.hamilelikte sicaklar hic cekilmiyo.
tursu kavurmasini bende ilk kez yedim fasulyeli.cok hosuma gitti.

iyi iyi bugünkü muhabbetlerde süpermiş ben fazla katılamasamda takipteyim
yaa şu kayganalar varya bende onu diim size şimdi ben ister istemez elimi göbüşüme götürüyorum oturup kalkarken bide bu aralar sol tarafıma bişiler batıyo benimde ..
yaa bi baktım akşam kayganamda ayyyyynı benim gibi tutuyo onada bişey batıyomuşşş ..
ya varya ölürsünüz gülmekteeeeeennnn

heheheeee aynen öyle aslında bana da güzel bişeyler çağrıştırmıyo ama aşkımı kıramıycam

canımm benm topik olarak öpüyoruz kaynananı
ama emnm benm ki de böyle yapar. bakalm yarı yıl tatiline az kaldı.
şimdi eşimn de eli sürekli göbekte ya kıskanır kesin. ama çok zevkli olacak

benim kocaamm gecen hafta un kurabiyesiiiiiiiiiiiii yaptıııııııııııııııııııııııııııı

benmki de çok güzel melemen yapar
bir de meyve suyu sıkar

ayy canım yaa inş. yiyelim tekmelerii en kısa zamanda dediğin gibi forumun en minnakları bizim kuzular yerler yaa
çok heyecanlanıyorum düşündükçe

yicez tekmeleri sen hiç meraklanma.... az kaldı..bende çok tedirginim çok tekme hissetmiyorum diye ama arada kendimi dinlediğimde anlıyorum tekme attığını.

senin kayganayı alkışlamak istiyorum izninle...

ben akşama köfteli patates yaptım bi de pilav yapcam brokolimiz var onu da yoğurtladık mı tamaaam hem de koca tencereyle yaptım yarına dert olmasın diye

2012 nin 3. alkışı da senin kayınvalideye canım

inşallah doğurunca bide lohusa sendromu yaşamaz...ben hep ona dua ediom, sende başla bence şimdiden

Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar

kızlarrr bebişlerinizin isim soyisim analizini yapın

amneyyyyy

yağmur:
Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir

benim kız bayağı kinci ve uyuşuk olcak yani hııı
işleri ağır yapar dio...heçççç sevmem hoyu öyle insanı...
bide şimdiden ii davranalım walla yaşlılıkta kaşığın sapıyla yemek yediri bu bize....geçmişte yaşadığını unutmaz dio baksana:26::26:

yaa işte öyle alkışlarınızı boşa harcamasaydınız keşke : ben korkuyorum zaten benden özenipte oğluşumu emzirmeye kalkarsa gizli gizli sırrrff o egosu içinn aman Allah ımmmm :18::18:

iyi akşamlar kıızlar :) ben eşimle dün sabah 9 da konyadan çıktık, akşam 8de izmirdeydik :) dinlene dinlene geldik çok şükür.. kendimi yatağa attığımda vücudumun titreddiğini hissettim,eğlenceli ve yorucuydu.. uyuduk geçti işte :) bugün annemlerdeydim iyice dinlendim, birazdan kayınvalidemlere yemeğe geçicez , hepinizi öpüyorum, iyi akşamlarr..

gülmekten öldüm şimdi yaaaaaa
bir isimden bu kadar anlam çıkarmak işi bana çok komik geldi

harbi petuş senin kız kincimi olcek ne sen veya eşinde varmı böle bi huy ??
bak emme ticarete yatkın biz zekaya sahip olması takdire şayann
du bakalım benim berat efeyle uyucaklarmı

BERAT EFE: Önsezileri kuvvetli,sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden,karar vermede zorlanmalar yaşayan,atılgan enerjik,esrarlı-tanımakta zorlanan ve yaratıcı diyor benim paşam içinde ..

çok benzer şeyler yok ama zaten iki cambaz bi ipte oynamaz demiiii ama

selam kızlar hala isme karar veremedim.Ozan ve Dora isimlerinden hangisi daha güzel sizce oğluşa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…