2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ben de çok kilo aldım. 57 ile başladım şu anda 68,5 çıkıyorum. bu bizim en mutlu dönemimiz hem kilo alıp bu kadar mutlu olduğum bir an daha hatırlamıyorum ben...birşeylerle oyalan. çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsan bebeğine birşeyler ör vakit öyle çabuk geçiyor ki o zaman. bir tane yelek ördüm o baya oyalamıştı beni. hem zevk alıyorsun kendin yaptığın için hem de zaman geçiyor...

dün aksam tv seyrederken sırtüstü yattım kumandayıda karnıma koymustum bnmki bi hareketlendi kumndayı hoplatıyo cok seekrdi esmle uzun süre güldük sanki istemiyo onu bn koydukca o tekme atıyo .... bnmki gece uyanıyo yarım saat fln uyanık kalıyo hareketli bayagı sonra uyyuo o uyanıkkken uyyamıyorum sabahlarıda erken kalkıyo bn takip ettigim kadaryla 3 asagı 5 yukarı aynı saatlerde uyanıyo

cnm sen gene iyi almıssın ben 54 le hamıle kaldım 68 cıkıyorum aksamları 69-70 arası ( ya aslında cogu zaman takmıyorum ama bu son 2 gundur bunalıma gırdım sanırım hersey mutsuz edıoo benıı calısıyordum hamıle kaldıgımda ısten ayrıldım cok sıkılıyorum evdee yaaa snkı hapısanede gibi hissediyorum kendımı herseyım kısıtlanmıs gibi bu donem bi an once umarım gecer sorunsuz yoksa eşime yuklenıyorum.. örgüden falan pek anlamıyorum cnm yaa bilmiyorummm :S yani hiçbişi

hamiliğin etkileri canım bunlarda duygusal çalkantılar yaşıyoruz hepimize oluyo asla yalnız değilsin.... ben en yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum niye bana benim beklediğim kadar yakın davranmıyorlar die normalde böyle bir şeyi yapmazdım belki ama şimdilik doğru gibi geliyor... kilo konusunda gelince ben 11 kilo aldımm düşün yaniii dana gibi şiştim... ama soranlara 9 kilo aldım diyom sırf aa çok kilo almışsın deyip moralimi bozmasınlar diee... öpüyorum seni ve bebişini üzmeyin sakın kendiniiziiii bu yıl bizim ve bebişlerimizin yılll gümbür gümbür geliyoruz... kız nufusunda patlama olacak kadının fendi erkeği yenecek her zamanki gibi......

haydiiiiiii biz kaçar evimize gidelim artık kızımızlaaaa.... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize mujuxxxx

tşkrler cnm moral için demek gerçekten bu hormonlardan yaa herseyı kafaya takıyorum ama her zaman olmuyoo belli donemlerde asırı boyle duygu calkantıları yasıyorum bu kıloyla ilgilide iyi fikir verdin bundan bole sorana bende 8 kilo aldım dicem ( olmucak bole sagol cnm bende senı ve bebegını opuyorum kendıne iyi bak

lollypop sıkma canını tatlım hepimize oluyor bunlar hayırlısıyla bebişi kucağına aldığın anı düşün

ben de öyle yapıyorum aslında 12 filan aldım ama 10 diyorum hem de kendimi mutlu hissediyorum gerçekleri bir tek eşim biliyor

inat gibi de sayfanın yanından reklamlar geçiyor. NE YERSENİZ KİLO ALAMIYOR MUSNUZ. DERT ETMEYİN ARTIK ....İLACI VAR .....çikolata resimleri filan bir de ..öff ya hiç bizi düşünen yok bakıoyrum

valla bn esime bile soylemiyom bi tek bn biliyom gercek kilomu bide siz 48 le basladım basta cok iyyid ama 2 aydr hızlandı tırsmaya basladım bide seker sınırda deli gibi bişilr yemek istiom özellkle tatlı istiyo bide ... onu bunu gecelim de kızlar bnm libido tavan yaptı sormayın esimden kacan bn her gece ister oldum rahat duramıyom resmn bi yandan korkuyom ama engelde olamıyom

bnde azmıs karılar gibi istiyom esimde korkuyo isteimyo önceden kovalamaca oynardık :) bn istemiyom die tersine döndk iyice

bnde azmıs karılar gibi istiyom esimde korkuyo isteimyo önceden kovalamaca oynardık :) bn istemiyom die tersine döndk iyice

keşke bende de istek olsa ama yok...haftada 2 iyi diyorlar. ama son 3 ay haftada bir deniyor. zaten 9. ayda olmaz diye düşünüyorum bir de lohusalık baya ara vercez.

lollypop sıkma canını tatlım hepimize oluyor bunlar hayırlısıyla bebişi kucağına aldığın anı düşün
sagol cnm bnmm haklısın
ben de öyle yapıyorum aslında 12 filan aldım ama 10 diyorum hem de kendimi mutlu hissediyorum gerçekleri bir tek eşim biliyor
en iyisi cnm bende ole yapcam artık
inat gibi de sayfanın yanından reklamlar geçiyor. NE YERSENİZ KİLO ALAMIYOR MUSNUZ. DERT ETMEYİN ARTIK ....İLACI VAR .....çikolata resimleri filan bir de ..öff ya hiç bizi düşünen yok bakıoyrum
evet ınsanın canı cekıoo yaa
woow spermıs cnm da biz hamıl kaldıgımda doktor 3 ay zaten yasakladı cınsel ılıskı sonrada biz denedik bi kere ben cok rahatsoz oldm yapamadık yanı o gun bugundur yapmıooz resmen yaa ama bende ıstıorumda denedik cok fena yandı tobe yaa

canım benim bildiğim gebelikte zaten kolestrol yükselir.yemesende yesende yükselir,kan değerlerinin normal çıkması imkansız birkaç değer dışında.gebelikte kolestrolede bakılmaz,benim bildiğim...

sen uyuyamıyormusun geceleri hayırdır cnm :S

hayır canım çalışıyorum...huzurevinde yurt yönetim memuruyum. bir hafta iki bir hafta üç nöbetim oluyor. ve artık nöbetler bana çok zor geliyor. 2.30 dan önce uyuyamıyorum eve gidince de akşama kadar uyuyorum. derler ya hamilelik nasıl geçerse çocuk da öyle olurmuş. işte o zaman yandım ben...mesaiye devam

amanın ne zor işmiş canım yaa allah kolaylık versin valla :SS: valla eger hamileligimize gore cocuklar olursa gercekten yandık :S:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…