kızlar cidden bugun cok kotu bunalıma girdim cep telefonumu bile kapattım butun gun kımseyle konusmak ıstemedım aranmayım diyee benım gibi bole duygu dalgalanmaları yasayan varmı bu donemlerde :S hic bi şeyden zevk almıyorum kendımı mutsuz hissediyorum kılo aldıgım ıcın kendımı cok hantal cirkin hissediyorum bebegımı de uzuyorum farkındayım ama elımde olmayan bişi bu off gercekten bş an once 3 ay gecse dogursam diyorum yaaaa
canım ben de çok kilo aldım. 57 ile başladım şu anda 68,5 çıkıyorum. bu bizim en mutlu dönemimiz hem kilo alıp bu kadar mutlu olduğum bir an daha hatırlamıyorum ben...birşeylerle oyalan. çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsan bebeğine birşeyler ör vakit öyle çabuk geçiyor ki o zaman. bir tane yelek ördüm o baya oyalamıştı beni. hem zevk alıyorsun kendin yaptığın için hem de zaman geçiyor...
kızlar cidden bugun cok kotu bunalıma girdim cep telefonumu bile kapattım butun gun kımseyle konusmak ıstemedım aranmayım diyee benım gibi bole duygu dalgalanmaları yasayan varmı bu donemlerde :S hic bi şeyden zevk almıyorum kendımı mutsuz hissediyorum kılo aldıgım ıcın kendımı cok hantal cirkin hissediyorum bebegımı de uzuyorum farkındayım ama elımde olmayan bişi bu off gercekten bş an once 3 ay gecse dogursam diyorum yaaaa
hamiliğin etkileri canım bunlarda duygusal çalkantılar yaşıyoruz hepimize oluyo asla yalnız değilsin.... ben en yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum niye bana benim beklediğim kadar yakın davranmıyorlar die normalde böyle bir şeyi yapmazdım belki ama şimdilik doğru gibi geliyor... kilo konusunda gelince ben 11 kilo aldımm düşün yaniii dana gibi şiştim... ama soranlara 9 kilo aldım diyom sırf aa çok kilo almışsın deyip moralimi bozmasınlar diee... öpüyorum seni ve bebişini üzmeyin sakın kendiniiziiii bu yıl bizim ve bebişlerimizin yılll gümbür gümbür geliyoruz... kız nufusunda patlama olacak kadının fendi erkeği yenecek her zamanki gibi......
haydiiiiiii biz kaçar evimize gidelim artık kızımızlaaaa.... iyi bakın kendinize ve bebişlerinize mujuxxxx
tşkrler cnm moral için demek gerçekten bu hormonlardan yaa herseyı kafaya takıyorum ama her zaman olmuyoo belli donemlerde asırı boyle duygu calkantıları yasıyorum bu kıloyla ilgilide iyi fikir verdin bundan bole sorana bende 8 kilo aldım dicem( olmucak bole sagol cnm bende senı ve bebegını opuyorum kendıne iyi bak
valla bn esime bile soylemiyom bi tek bn biliyom gercek kilomu bide siz 48 le basladım basta cok iyyid ama 2 aydr hızlandı tırsmaya basladım bide seker sınırda deli gibi bişilr yemek istiom özellkle tatlı istiyo bide ... onu bunu gecelim de kızlar bnm libido tavan yaptı sormayın esimden kacan bn her gece ister oldum rahat duramıyom resmn bi yandan korkuyom ama engelde olamıyom[/QUOTE
ben de tık yokkk...nerde o eski günler diyorum bazennn....sırf eşimin gözü orda burda kalmasın diye zorla...o da farkında bana bir şey demiyor. sadece nerde o eski hatice diyor...neyse sabredicez artık lohusadn sonraya kaldı. hiç mi içinden gelmez insanın yaaaa
bnde azmıs karılar gibi istiyom esimde korkuyo isteimyo önceden kovalamaca oynardık :) bn istemiyom die tersine döndk iyice
sagol cnm bnmm haklısınlollypop sıkma canını tatlım hepimize oluyor bunlar hayırlısıyla bebişi kucağına aldığın anı düşün
en iyisi cnm bende ole yapcam artıkben de öyle yapıyorum aslında 12 filan aldım ama 10 diyorum hem de kendimi mutlu hissediyorumgerçekleri bir tek eşim biliyor
evet ınsanın canı cekıoo yaainat gibi de sayfanın yanından reklamlar geçiyor. NE YERSENİZ KİLO ALAMIYOR MUSNUZ. DERT ETMEYİN ARTIK ....İLACI VAR .....çikolata resimleri filan bir de ..öff ya hiç bizi düşünen yok bakıoyrum
woow spermıs cnm da biz hamıl kaldıgımda doktor 3 ay zaten yasakladı cınsel ılıskı sonrada biz denedik bi kere ben cok rahatsoz oldm yapamadık yanı o gun bugundur yapmıooz resmen yaa ama bende ıstıorumda denedik cok fena yandıvalla bn esime bile soylemiyom bi tek bn biliyom gercek kilomu bide siz 48 le basladım basta cok iyyid ama 2 aydr hızlandı tırsmaya basladım bide seker sınırda deli gibi bişilr yemek istiom özellkle tatlı istiyo bide ... onu bunu gecelim de kızlar bnm libido tavan yaptı sormayın esimden kacan bn her gece ister oldum rahat duramıyom resmn bi yandan korkuyom ama engelde olamıyom
valla bn esime bile soylemiyom bi tek bn biliyom gercek kilomu bide siz 48 le basladım basta cok iyyid ama 2 aydr hızlandı tırsmaya basladım bide seker sınırda deli gibi bişilr yemek istiom özellkle tatlı istiyo bide ... onu bunu gecelim de kızlar bnm libido tavan yaptı sormayın esimden kacan bn her gece ister oldum rahat duramıyom resmn bi yandan korkuyom ama engelde olamıyom[/QUOTE
ben de tık yokkk...nerde o eski günler diyorum bazennn....sırf eşimin gözü orda burda kalmasın diye zorla...o da farkında bana bir şey demiyor. sadece nerde o eski hatice diyor...neyse sabredicez artık lohusadn sonraya kaldı. hiç mi içinden gelmez insanın yaaaa
:)))))
SELAM HEPİNİZE
bugün tetenoz 2.doz aşımı oldum.kan tatlilleri yaptırdım.tansiyon 9 a 7 .
kolestrolüm yine fırlamış.off ya troidi düzelttim ilaçla şimdide kolestrol,ebe diyoki diyet yap.
iyide bebiş için hergün yumurta,et..yemek gerek.bakalım.
sağlık ocağından gelirken gözüm döndü ve katmer aldım(kadın kolestrol diyeti yap deyince sinir yaptım herhalde)
1,5 katmeri bikerede yedim.
herkes uyudu galiba....ben yine nöbette yine ayakta. şu hamilelik bitsin artık evimde olmak istiyorum....
sen uyuyamıyormusun geceleri hayırdır cnm :S
hayır canım çalışıyorum...huzurevinde yurt yönetim memuruyum. bir hafta iki bir hafta üç nöbetim oluyor. ve artık nöbetler bana çok zor geliyor. 2.30 dan önce uyuyamıyorum eve gidince de akşama kadar uyuyorum. derler ya hamilelik nasıl geçerse çocuk da öyle olurmuş. işte o zaman yandım ben...mesaiye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?