haklısın valla benimkide geçen diyorki tam hamile oldun oha dedim2,5-3 ay sonra doğum yapcam hala inanamıyorsun dedim haklısın diyor manak heriff
evet yaaaaa
o zaman alışverşe gitme zamanı da
benim kocam ay sonu diye ısrar ediyor ya....
o katmerlerde kolestrolun için kimbilir ne kadar ii gelmiştirSELAM HEPİNİZE
bugün tetenoz 2.doz aşımı oldum.kan tatlilleri yaptırdım.tansiyon 9 a 7 .
kolestrolüm yine fırlamış.off ya troidi düzelttim ilaçla şimdide kolestrol,ebe diyoki diyet yap.
iyide bebiş için hergün yumurta,et..yemek gerek.bakalım.
sağlık ocağından gelirken gözüm döndü ve katmer aldım(kadın kolestrol diyeti yap deyince sinir yaptım herhalde)
1,5 katmeri bikerede yedim.
iyi akşamlar kızlar.....
geçen akşam telaş yapmıştım ya gebelik zehirlenmesi filan diye...dün doktora gittim allaha şükür her şey yolunda tansiyonum normal....o şişliklerde arada olur dedi doktor. şeker yüklemesi yapıldı şekerimde normalmiş hatta düşük bile sayılırmış. tabiki en önemlisi minnoş kızımı gördüm.
960 gram olmuş teyzeleri....parmağını emiyordu. çok güzel bir anda yakaladık onu...allahım yaa nasıl tatlı hemen doğurmak istedim.
bu arada kızlar doktor dedi ki bu haftadan sonra günde en az 6 kere hareketlerini hissetmemiz gerekiyomuş. hissetmediğimiz zamnlarda ise tatlı şeyler yiyip sol tarafımıza yatıp yarım saat bekleyecekmişiz yine hareket etmezse doktor hemen beni ara dedi. aklınızda bulunsun ben artık sayıyorum hareketlerini...
artık bir ay sonra görcem kızımı....ooofffffff...şimdiden özledim....
o katmerlerde kolestrolun için kimbilir ne kadar ii gelmiştirhey allahımmm
evet canım bende öyle düşündüm.
neyse bugün yenik düştüm ama yarından itibaren dikkat etcem
SELAM HEPİNİZE
kolestrolüm yine fırlamış.off ya troidi düzelttim ilaçla şimdide kolestrol,ebe diyoki diyet yap.
sağlık ocağından gelirken gözüm döndü ve katmer aldım(kadın kolestrol diyeti yap deyince sinir yaptım herhalde)
iyi akşamlar kızlar.....
geçen akşam telaş yapmıştım ya gebelik zehirlenmesi filan diye...dün doktora gittim allaha şükür her şey yolunda tansiyonum normal....o şişliklerde arada olur dedi doktor. şeker yüklemesi yapıldı şekerimde normalmiş hatta düşük bile sayılırmış. tabiki en önemlisi minnoş kızımı gördüm.
960 gram olmuş teyzeleri....parmağını emiyordu. çok güzel bir anda yakaladık onu...allahım yaa nasıl tatlı hemen doğurmak istedim.
bu arada kızlar doktor dedi ki bu haftadan sonra günde en az 6 kere hareketlerini hissetmemiz gerekiyomuş. hissetmediğimiz zamnlarda ise tatlı şeyler yiyip sol tarafımıza yatıp yarım saat bekleyecekmişiz yine hareket etmezse doktor hemen beni ara dedi. aklınızda bulunsun ben artık sayıyorum hareketlerini...
merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı.biraz canım sıkıldı bebeğin başı ters duruyor erken doğum riski olabilir dikkatli olucan dedi.kafana takma dikkat edersen hiçbişey olmaz dedi.haa birde normalde bugün 25+4 gün olmam gerekirken doktorum 24+4 dedi.1 hafta geri yani.1 hafta geri ileri değişir dedi doktor ama benim kafama takıldı.daha öncede 1 hafta ileri söylüyordu.sizlerdede böyle bişey oldumu?ayrıca 750 gram olmuş bebişim zayıf mı sizce?
canım geçmiş olsun tekrar allah bebişlerimizi korusunslm kızlar akşam yazmıştım çok sancım var filan diye bütün gece hiç uyumadım sabah erkenden doktora gitttim.idrar tahlili istedi biraz enfeksiyon varmış ama ilaç vermicem dedi daha yeni monurol kullandım çünkü.çok ağrım olduğunu söyledim özellikle alt karın bölgemdeki ağrıdan ölüyorum ayağa kalkaken otururken filanbaktı ultrasonla bebeğin kafası aşağıda baskı yapıyo ilk hamileliğin olduğu için çok fazla ağrı hissediyosun kilosu arttı rahim kasları geriliyomuş.bol su iç gerekirse yatarak geçir kalan haftaları dedi dedim bebeğim iyi olsunda ben yatarım mühim değil.önemli bişeyimiz yokmuş yani haber vereyim dedim
SELAM HEPİNİZE
canım kaçıncı haftadasın ki??
benm kızım da 730 gr. ben 24+6yım.
benm de kızımn başı aşağıda kasıklarmda erken olabilr dedi ama bu şekilde 9 ayı dolduran da var dedi.
ayrıca önemli olan rahim ağzı uzunluğuymuş. doğum yaklaştkça o uzunluk kısalır dedi.
ama şu anda endişe etme gayet iyi dedi. yani bebek ters ya da aşağıda diye erken doğmaz dedi.
merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı.biraz canım sıkıldı bebeğin başı ters duruyor erken doğum riski olabilir dikkatli olucan dedi.kafana takma dikkat edersen hiçbişey olmaz dedi.haa birde normalde bugün 25+4 gün olmam gerekirken doktorum 24+4 dedi.1 hafta geri yani.1 hafta geri ileri değişir dedi doktor ama benim kafama takıldı.daha öncede 1 hafta ileri söylüyordu.sizlerdede böyle bişey oldumu?ayrıca 750 gram olmuş bebişim zayıf mı sizce?
iyi akşamlar kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?