2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlarrr

canım benim bildiğim gebelikte zaten kolestrol yükselir.yemesende yesende yükselir,kan değerlerinin normal çıkması imkansız birkaç değer dışında.gebelikte kolestrolede bakılmaz,benim bildiğim...

benim gebelikten 8-9 ay önce çokçok yüksekti.yediklerimle normal seviyeye düşürdüm.o nedenle dahiliye doktorum heray düzenli olarak kolestrol ve troidime bakıyor.
diğer kan değerleri dediğim demir,şeker.....onlar normal çıkıyor.

günaydınlar bisde oğluşla kahvaltımızı ettik şimdi oh evde olmak gibisi yok

günaydın kızlar
biz kızımızın ismini LAVİNYA koymaya karar verdik nasıl güzelmi sizce

adaaaa.....
okudum iyi haberlerini bebeğin bbreğindeki sorun büyük oranda azalmış galiba.umut oldun bana inşallah ben de iyi bir haber alırım.boyutlarıyla ilgili bişey dedi mi kaç mm olmuş?

İki gün önce tetanoz aşısı oldum kızlar. Daha yeni kendime gelebildim. Kemikleri çok kötü acıyordu, kasılma ve sancı vardı. Bir de halsiz düşünce.... Ancak toplayabildim kendimi.

İsmiyle yaşasın canım... Biz daha karar veremedik :44:

teşekkürler
bende 2 gün önce tetonoz oldum bir gece üstüne yatamadım 2 hafta sonrada şeker yüklemem var benim bu 2.aşı daha olcakmı acaba sormayı unuttum hemşireye geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…