canım aldığın babeti nerde giyeceksin
hastanede mi evdemi?
Paylaştığın liste için teşekkürler....:128:çanta listemi yazdım az önce canım. nette olan lsitelere göre kendime göre liste yaptım..
hastanemlede görüştümm bişi vermiyoruz dediler
tabanı kalın plastik falansa hastanede de giyebilirim. evde ilk zamanlar çok gelen giden oluyormuş 2 takımda pijama almıştım pembeli kırmızılı falan onlarlada giyerim diye düşündüm. bi gelsin de bakalım taban durumunaa
birde yine tecrubeli annelerden alıntı:
-Doğuma giderken alacağınız gecelik ya da pijama mutlaka üst bedeninin tamamı düğmeli olanlardan olsun. Benimkiler 3-4 düğmeliydi hiç rahat olmadı.
-Sezaryen yapacaklar mutlaka cırt cırtlı bel korsesi alsın, çok rahat ederler.
-Doğumdan önceki birkaç gün yediklerinize çok dikkat edin. Genelde sıvı şeyler tüketin. Malum doğum sonrası tuvaletinizi yaparken ıkınmak ya da kasları çalıştırıcak zorlukta şeyler sizi üzebilir.
-Anatomik yetişkin bezi de çok rahatlatır sizi..
-Bebek için çok fazla şey almanıza gerek yok. Genelde hastane kendi giydirir giydirmese de bir tulum, bir body ve alt işinizi görür. Penye eldiven ve bere bir de battaniye tabi..
Paylaştığın liste için teşekkürler....:128:
Ben daha hastaneyle konuşmadım bu konuyu da, ama yanlış hatırlamıyorsam sen Reyap'ı düşünüyordun.
bende aldım 2 tane altı kalın ama kumaş gibi olduğundan
hastanede pek hijyen olmaz gibi geldi hastane içinde güzel terlik bulamadım
sanırım hemşirelerin giydiği gibi alıcam önü kapalı tuvalette falan
bişey sıcramaz bide çorapla daha iyi durur diye düşündüm
bizim hastanede bebek için hiçbirşey yokmuş
hatta etrafta alabileceğiniz yerde yok dedi kadın
babalarda pek beceremiyor eksiz gelin diye
üstüne basa basa söyledii valla
yatakta otururken falan ayağımızda şık babetlerle dururuz, yatağın altınada kimsenin görmeyeceği evden bi terlik getiririz, kalabalıktada yağa falan kalkmayız olur biteryada normalde yazın dışarda giydiğin gözüne kestirebileceğin babetlerin varsa onlardan da olur...
slm kızlar akşam yazmıştım çok sancım var filan diye bütün gece hiç uyumadım sabah erkenden doktora gitttim.idrar tahlili istedi biraz enfeksiyon varmış ama ilaç vermicem dedi daha yeni monurol kullandım çünkü.çok ağrım olduğunu söyledim özellikle alt karın bölgemdeki ağrıdan ölüyorum ayağa kalkaken otururken filanbaktı ultrasonla bebeğin kafası aşağıda baskı yapıyo ilk hamileliğin olduğu için çok fazla ağrı hissediyosun kilosu arttı rahim kasları geriliyomuş.bol su iç gerekirse yatarak geçir kalan haftaları dedi dedim bebeğim iyi olsunda ben yatarım mühim değil.önemli bişeyimiz yokmuş yani haber vereyim dedim
Zeynep bende sendenim hiç bişeyim yok yafruumunherkeşler çantaları hazıyor
çoook geçmiş olsun tatlım... hem çok güzel bişi hamile olmak hem de her açıdan riskli... Allaha emanet...
çok geçmiş olsun tatlım iyi haberlerini aldık sevindik bizde... allaha emanetiniz hepimiz....slm kızlar akşam yazmıştım çok sancım var filan diye bütün gece hiç uyumadım sabah erkenden doktora gitttim.idrar tahlili istedi biraz enfeksiyon varmış ama ilaç vermicem dedi daha yeni monurol kullandım çünkü.çok ağrım olduğunu söyledim özellikle alt karın bölgemdeki ağrıdan ölüyorum ayağa kalkaken otururken filanbaktı ultrasonla bebeğin kafası aşağıda baskı yapıyo ilk hamileliğin olduğu için çok fazla ağrı hissediyosun kilosu arttı rahim kasları geriliyomuş.bol su iç gerekirse yatarak geçir kalan haftaları dedi dedim bebeğim iyi olsunda ben yatarım mühim değil.önemli bişeyimiz yokmuş yani haber vereyim dedim
ne kaa sessiz oldu burası bugün yaa... vay arkadaş...
ben anlatayım o vakit bu öğle paydosunda bebişe banyo havlusu aldım foto atamıyorum ama çok şirin bişi ayıcıklı 15 tl
bi de annem bebeğe minik havlulardan al demişti sık sık yıkanacak diye fazla al dedi minik havlulardan aldım üç tanesi 10 tlye... sonra kendime lahusa tacı aldım... gecelik sabahlık baktım ama h. sonu alıcam onu, fiyat araştırması yaptım, bi tane beğendim cicikomun gecelk+sabahlık 100 tl falan dedi, lahusa hamile dedin mi hemen fırlıyo zannımca fiyatlar.... arkadaşım bi tane süslü pamuk saten pijama takım almış 60 tl.. ondan da bitane alıcam sanırım... işte öle kıslar...
bari ben gevezelik edeyim dedim
evet yaaaaa
o zaman alışverşe gitme zamanı da
benim kocam ay sonu diye ısrar ediyor ya....
evet yaaaaa
o zaman alışverşe gitme zamanı da
benim kocam ay sonu diye ısrar ediyor ya....
sbilyana canım bu aldığın site relaxmode güvenilirmi.ben internetten şimdiye kadar birşey almadımda....
ya bu kocalar niye ağırdan satıyo bu alışveriş işini yafff
bende 2 hafta önce götürdüm zar zor. ona kalsa daha gitmeyelimacelesi yok dicektii:53 bebe doğacak nirdeyseee
bu haftayı da bitirdik
gelecek haftada çabuk geçer inşallah
akşama feriha keyfim var oh deymeyin
bir de çok sevdiğim kelime oyunu yeniden başlamış bir sevindirik oldum görmeyin
önce ona bakarım sonra ferihaya
bu hafta çok şiştim farkındayım
hepinize iyi hafta sonlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?