2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım aldığın babeti nerde giyeceksin
hastanede mi evdemi?

tabanı kalın plastik falansa hastanede de giyebilirim. evde ilk zamanlar çok gelen giden oluyormuş 2 takımda pijama almıştım pembeli kırmızılı falan onlarlada giyerim diye düşündüm. bi gelsin de bakalım taban durumunaa

birde yine tecrubeli annelerden alıntı:

-Doğuma giderken alacağınız gecelik ya da pijama mutlaka üst bedeninin tamamı düğmeli olanlardan olsun. Benimkiler 3-4 düğmeliydi hiç rahat olmadı.
-Sezaryen yapacaklar mutlaka cırt cırtlı bel korsesi alsın, çok rahat ederler.
-Doğumdan önceki birkaç gün yediklerinize çok dikkat edin. Genelde sıvı şeyler tüketin. Malum doğum sonrası tuvaletinizi yaparken ıkınmak ya da kasları çalıştırıcak zorlukta şeyler sizi üzebilir.
-Anatomik yetişkin bezi de çok rahatlatır sizi..
-Bebek için çok fazla şey almanıza gerek yok. Genelde hastane kendi giydirir giydirmese de bir tulum, bir body ve alt işinizi görür. Penye eldiven ve bere bir de battaniye tabi..

çanta listemi yazdım az önce canım. nette olan lsitelere göre kendime göre liste yaptım..
hastanemlede görüştümm bişi vermiyoruz dediler
Paylaştığın liste için teşekkürler....:128:
Ben daha hastaneyle konuşmadım bu konuyu da, ama yanlış hatırlamıyorsam sen Reyap'ı düşünüyordun.

bende aldım 2 tane altı kalın ama kumaş gibi olduğundan
hastanede pek hijyen olmaz gibi geldi hastane içinde güzel terlik bulamadım
sanırım hemşirelerin giydiği gibi alıcam önü kapalı tuvalette falan
bişey sıcramaz bide çorapla daha iyi durur diye düşündüm

bizim hastanede bebek için hiçbirşey yokmuş
hatta etrafta alabileceğiniz yerde yok dedi kadın
babalarda pek beceremiyor eksiz gelin diye
üstüne basa basa söyledii valla

Paylaştığın liste için teşekkürler....:128:
Ben daha hastaneyle konuşmadım bu konuyu da, ama yanlış hatırlamıyorsam sen Reyap'ı düşünüyordun.

evet canım reyap hastanesine gidiyorum doğumda orada olacak kısmetse...
doğum odalarınıda falanda gittim gezdim gördümm gayet şık güzel temiz

yatakta otururken falan ayağımızda şık babetlerle dururuz, yatağın altınada kimsenin görmeyeceği evden bi terlik getiririz, kalabalıktada yağa falan kalkmayız olur biter yada normalde yazın dışarda giydiğin gözüne kestirebileceğin babetlerin varsa onlardan da olur...

evet evet çok şık olarr bende düşünüyorum

slm kızlar akşam yazmıştım çok sancım var filan diye bütün gece hiç uyumadım sabah erkenden doktora gitttim.idrar tahlili istedi biraz enfeksiyon varmış ama ilaç vermicem dedi daha yeni monurol kullandım çünkü.çok ağrım olduğunu söyledim özellikle alt karın bölgemdeki ağrıdan ölüyorum ayağa kalkaken otururken filanbaktı ultrasonla bebeğin kafası aşağıda baskı yapıyo ilk hamileliğin olduğu için çok fazla ağrı hissediyosun kilosu arttı rahim kasları geriliyomuş.bol su iç gerekirse yatarak geçir kalan haftaları dedi dedim bebeğim iyi olsunda ben yatarım mühim değil.önemli bişeyimiz yokmuş yani haber vereyim dedim

ne kaa sessiz oldu burası bugün yaa... vay arkadaş...
ben anlatayım o vakit bu öğle paydosunda bebişe banyo havlusu aldım foto atamıyorum ama çok şirin bişi ayıcıklı 15 tl
bi de annem bebeğe minik havlulardan al demişti sık sık yıkanacak diye fazla al dedi minik havlulardan aldım üç tanesi 10 tlye... sonra kendime lahusa tacı aldım... gecelik sabahlık baktım ama h. sonu alıcam onu, fiyat araştırması yaptım, bi tane beğendim cicikomun gecelk+sabahlık 100 tl falan dedi, lahusa hamile dedin mi hemen fırlıyo zannımca fiyatlar.... arkadaşım bi tane süslü pamuk saten pijama takım almış 60 tl.. ondan da bitane alıcam sanırım... işte öle kıslar...
bari ben gevezelik edeyim dedim

çoook geçmiş olsun tatlım... hem çok güzel bişi hamile olmak hem de her açıdan riskli... Allaha emanet...

çoook geçmiş olsun tatlım... hem çok güzel bişi hamile olmak hem de her açıdan riskli... Allaha emanet...

sağol canım valla doktordan eve gelemez oldum bebeğime bişi mi oluyo diye çok tedirgin oluyo insan söz konusu bebek olunca allah sağsalim sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin

sbilyana canım bu aldığın site relaxmode güvenilirmi.ben internetten şimdiye kadar birşey almadımda....

çok geçmiş olsun tatlım iyi haberlerini aldık sevindik bizde... allaha emanetiniz hepimiz....

güle güle iyi günlerinizde kullanmak nasip olur inşallah canım..
hamile giyimi dedin mi, seninde dediğin gibi fiyatlar fırlıyo çıldırmış bu insanlar ne farkı var sanki diğerlerinden....
bugun bende aldım gecelik ekledim resimlerini, senin resimleride bekliyoruz canım...

evet yaaaaa
o zaman alışverşe gitme zamanı da
benim kocam ay sonu diye ısrar ediyor ya....

ya bu kocalar niye ağırdan satıyo bu alışveriş işini yafff

bende 2 hafta önce götürdüm zar zor. ona kalsa daha gitmeyelim acelesi yok dicektii:53 bebe doğacak nirdeyseee

sbilyana canım bu aldığın site relaxmode güvenilirmi.ben internetten şimdiye kadar birşey almadımda....

ben çok alışveriş yaparım nette hiç tereddut etmeden aldım.hatta o kadar çok alışveriş yaparım kocam benide netten mi aldın acaba şüpheleniyorum bazen die dalga geçer benimle... ocak anneleride bu siteden almış onlardan aldım sitenin adresini vs..

bu siteden ilk defa alışveriş yaptım ama kargo geldiğinde unutursam sende hatırlat sanada bilgi vereyim canım..

oğluşum tepikledikçe beni çalışamıyorum sessizce durup karnıma bakıyorum allahım ya şimdiden çıldırtıyo bunlar doğunca yemesek bari

bu haftayı da bitirdik
gelecek haftada çabuk geçer inşallah
akşama feriha keyfim var oh deymeyin
bir de çok sevdiğim kelime oyunu yeniden başlamış bir sevindirik oldum görmeyin
önce ona bakarım sonra ferihaya

bu hafta çok şiştim farkındayım

hepinize iyi hafta sonlarıııı

ya bu kocalar niye ağırdan satıyo bu alışveriş işini yafff

bende 2 hafta önce götürdüm zar zor. ona kalsa daha gitmeyelim acelesi yok dicektii:53 bebe doğacak nirdeyseee

haklısın valla benimkide geçen diyorki tam hamile oldun oha dedim 2,5-3 ay sonra doğum yapcam hala inanamıyorsun dedim haklısın diyor manak heriff

aaaa kelime oyunu başlamış mı hangi kanalda bende izliyordum onu sonra da feriha ohh bi eve gidelimde inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…