2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şimdikk kızlar bu cumartesi annemler geliyor inşallah.
onlar gelince kızımın odasını temzleyip hazırlayacağız mobilyalarda çarşamba falan gelecek.
sonra hep beraber izmire gideceğiz. eşim okullar açılınca dönecek
ama ben 2 hafta daha kalmak istiyorum. burada çok sıkılırım yalnız.
sonra otobüsle kendm döneceğim 31 haftalık olacağm o zaman da.
sizce riskli olu mu ne yapmaıyım?
hastane çantası ve bebeğin eşyalarını yıkama işini de dönüşe erteliyorum ben
yani şubat ortasında hazırlayacağım. geç mi sizce ????

tabiki sana da maşallah

canım bu kasılma dedigin nasıl oluyor tam tarif edebilirmisin :s:26:
evet ya tam olarak nasıl ayırt edeceğiz :26::26:

Ya kızlar bilen biri tam detaylı yazsa hastane çantaasında neler olmaası gerekiyor sonra bu bebek bezlerini cozmus deılım nasıl alalım söyle detaylı bi liste cıkaralım yada varmı ole bi liste ? eksiksiz?

canım nette hazır listeler var doğum cantası listesi falan yaz çıkar... kendine göre ekleme yada çıkarma yaparsın yine...

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani-2996.html

fotoğrafı burda ben de merak edip buldum, ama maşallah kilosu filan iyi allah yardımcıları olsun

ayhh hiç açıp bakamadım valla yüreğim kaldırmaz. allah yardımcıları olsunnn

mrb bende nasip olursa tahmini nisan 10 da anne olucam inşallah sizler bebeklerinizin isimlerini ne koyacaksınız paylaşırmısınız....
cnm bizim erkek bebik Melih Dora koyacağız 2 isim düşünüyoruz.sonra istediğini seçsin diye

bende ek olarak
havlu
şal
diş fırçası macunu
nemlendirici krem
kolonya
pike takımı
bide makyaj çantası hazırladım(ruj kalem allık pudra tel toka parfüm
herşeyi koydum içine makyaj temizleme pamuk )

hastanede kalın battaniye istemiyorlar
ben normal doğum için hazırladım çantamı
bitane evden bi gecelik koydum
ilk onu verirler kanlanınca atarım diye
baya büyük kilotlar aldımm rahat olsun diye
emzirme sütyeni bitane aldım yeter gibi geldi

eğer sezeryan olursan birer takım daha eklicem çantaya
hem kendim için hem bebk için

cnm bizim erkek bebik Melih Dora koyacağız 2 isim düşünüyoruz.sonra istediğini seçsin diye

canım benim kızım olacak ben annemin adını düşünüyorum ama yanınada farklı güzel bir isim arıyorum aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırmısın

canım benim kızım olacak ben annemin adını düşünüyorum ama yanınada farklı güzel bir isim arıyorum aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırmısın
kız olsaydı biz arya koyacaktık.mila,elis,tanem isimleri de hoşuma gidiyordu.

kızlar merabalar nasılsınız
size bi şey soracaktım son 3-4 gündür vajinamın alt kısmı çok gergin lavaboda farkediyorum özellikle bide karnımın bi tarafı bazen yükseliyor sanki nefesim kesiliyo o anda

geçen gün burda yalancı doğum sancısımı ne ondan bahsedildi..
o gün kardan ötürü 5 saatte eve gittim..
artık 5 saatin son 1 saatinde arabada soyunmuştum yanıodum..
ve şimdiye kadar hiç olmadığı halde ogün sürekli bebeğin kafasını elimle hissediodum..
5-6 dk da bi elime bi kafa geliodu bi vuruşla birlikte...
doğuryorum ben dedim.....
şimdi bu mart annelerini okudum..
başıma bi ağrı saplandı....
yağmur kıpırdamaz oldu...
ara ara bi sancı gibi bişi giryo...
sanırım yine doğuryorum....

böle karnın aniden sertleşip tekrar kendini bırakıyorsa evet prova yapıyorsun tatlım...

mart annelerindeki berra bebeğe maşallah
baksanıza kıslar kocaman ya oysaki daha 33 haftalık
allahım en kısa zamanda sağlığına kavuşup evine gitmeyi nasip etsin

kıslar benim aklıma hiç isim gelmiyo.ilk kızımda fazla düşünmeden ve fikir değiştirmeden ismini belirlemiştik.
bunda ne oldu bana bilmiyorum

Anlatım tarzına bayıldım
ama dogurma şimdi olmaz
çalışmalısın iş yerinden ambulansla gitmek hiç cool olmaz
derin derin nefes al bi çikolata ye yada bi nescafe iç basına iyi gelir he?

Anlatım tarzına bayıldım
ama dogurma şimdi olmaz
çalışmalısın iş yerinden ambulansla gitmek hiç cool olmaz
derin derin nefes al bi çikolata ye yada bi nescafe iç basına iyi gelir he?

belimdeki ağrıyı eklemeyi unutmuşum...

bu rada mart annesindeki kızın sebebini buldum gayret edip, tebrik ediom kendimi..suyu azalmış..allhım sağlık versinde inşallah annemin dediği ne güzel bekletmeden gelmiş, sever dururlar:)))) (plesenta aşağıda anneme söylüyorum telde...annem dio nolurmuş aşağıda olursa...anne erken doğum riski olyomuş...annem: eee ne güzel işte erkenden gelir severiz)))) tesellininde böylesi yani:)))

alıntı:
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.

kızlar mynette bi haber okudum mahvoldum ya
adanada bir evde tv ve ısıtıcının takıldığı priz kısa devre yapıyo ve tv patlıyo.2 küçük kardeşten biri dışarı kaçıyo,anneside odaya girip diğer 5 yaşındaki çocuğunu arıyor.meğer çocuk mutfağa kaçmış ve orda yanmış yavrum
içim kavruldu resmen
bu nasıl bir acıdır.allahım yavruları annelerine bağışla

ya bişi dicem bu su akıntı şeklinde alttan sızıntımı yapıyo. yapıyosa eğer bu bayan anlamamışmıkii suyunun gittiğini falan:26:
yada alttan sızıntı yapmıyosa suyun azaldığnı nasıl anlıcazz peki:26:

sızıntı falan olmuyo cnm benim bildiğim...arkadaşımda muayeneye gitmişti suyu azaldığı için hemen doğuma almışlardı ama o dokuzuncu aya girmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…