2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayırdır kızlar ya sinir stres hat safhaya çıkmış relax relax
hepimiz gerginiz haftalar ilerledikçe sıkıntı endişe artıyor hepimiz alıcazinşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza
isim konusunda bende kararsızım ya miray düşünmüştük söyleye söyleye sıkıldım mı acaba
başka bişey mi koysam diye düşünüyorum

heheheee güselmiş kısım biz böyle kocişleri bulduk da naz yapıyos eskiden olsa nolcekti ya ha bu arada bu elaam nerden çıktı nerden biliyon sen bu lafı

kociş kullanır arada... konyalı bi arkadaşı mı varmış o mu kullanırmış ole bişi dediydi aynı soruyu ben kendisine sorduğumda...

slm herkese..
hayırlı cumalar..
kızlar dua istiyom bir arkadaşım aşılama biride tüp bebek yaptırcak, bide babam zatüreden hastanede dua edermisiniz?
haftasonu işlerim çok karıştı. ev tadilatı bir yandan. eminönüne alışverişe gitcemyarın inşallah. o bi yandan, sizle buluşmak istiyorum o da var, bide bebek görme işi var. babamın yanına gidemicem bu haftasonu inşallah önümüzdeki haftasonu doktor kontrolünden sonra gitcem. inşallah o zaman dahada iyileşmiş olur. grip diye gidememiştim geçen hafta. gerçi karda yağıyordu.
hastanedeki doktorda hamileymiş. gidebilirmişim onu öğrendim.
pazar günüde büyük ihtimal buluşmada görüşürüz. çok fazla kalamasamda en azından 1-2 saat dururum. sabah 12 gibi gelcem. siz kaçta buluşcaksınız?

canım güle güle gidin
güle güle gelin

kızlar bugün trt deki uzmanı dinledim
adam diyo ki en iyi terapi arkadaşlarla buluşmak konuşmak
çünkü onların yanında en doğal halinlesindir

amaaaa
benim şöyle bi sorunum var
benim tüm arkadaşlarım bekar
ben evlendim hemen de hamile kaldım
şimdi benm anlattıklarımla onların anlattıkları uymuyo
kafa sarmıyo yani
hiç evli arkadaşım da yok dertleşeym rahatlayım
yani kimsenin en doğal halimle olamıyorum
çünkü beni anlayacak kimse kalmadı çevremde

ben de çok bunalıyorum
çıkıp gezeym diyorum
buz gibi havada kısıtlı parayla bi başına gezsen nereyi gezecen

okullar da kapandı artık sürekli evdeym
bunalıyorum
kocamın da benle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum
zira kendisi işe gidince nasılsınız diye bile sormuyo
ben napayım
depresyona doğru ilerliyorum
nasıl önüne geçerim

miray güzelmiş...
bu isim mevzusu garip ya... bizde de şole bişi yaşanmıştı :

bizim isim daha ben hamile değilken de belliydi... oğuz diyorduk erkek olursa... neyse hamile kaldım benim sevgili kayınvalidem sorup duruyo ne olacak adı diye biz de diyos oğuz... sonra bi gün onlarda kahvaltı yapıyos kadın durdu "yaa unuttum oğuz tarık mı koyacaktınız" diye... tarık kayınbabamın ismi de onu da koyun demeye getiriyo... neyse ben hiç bozmadım "yoooo anne sadece oğuz" dedim... Allam yaaaa kadın beni zaman zaman güldürüyo yav...

ben de kendi kendime oyalanacak şeyler arıyorum işte
yalnızlıgımı örtbas etmek için

ayy kuzucum ya benim de bütün arkadaşlarım bekar.. üstelik de
hareketli yaşayan tipler.. çalışan güçlü kadınım keyfime bakarım ayaklarındalar..
dolayısıyla da hiç ortak bi yönümüz yok.. ben şaşırıyorum bu karılar benim nasıl yakın arkadaşlarım oldu diye..
çaresi nedir bu durumun bilmiyorum tatlım.. sanırım irdelememek en iyisi.. eşinin işe gidince aramaması hep yaptığı bişeyse eğer üzülme hiç.. değilse de üzülme..
yani şu deprosyonu diyorum çocuk ergenliğe girene kadar ertele..

talım yaa anlat burda işte... takma kafana ne kadar çok stres hormonu salgılarsan bebek okadar alışıyomuş strese.... dua et.. yürüyüşe çık bak rahatlarsın, müziğini tak kulağına sıkı sıkı giyin... yürü bol bol.. ah ah evde olaydım... düşünme... bebişini pırtlatınca geçicek hepsi... inşallah...

canım bak gördüğün gibi
biz hepimiz evliyiz ve bebek bekliyoruz

bizimle konuş, dertleşşş...

kendime evli barklı mümkünse çocuk bekleyen ya da küçük bebeği olan
arkadaşlar bulmak istiyorum
eşim de aynı dertten muzdarip
o da kendini çok yalnız hissediyo
o yüzden de memleketine taşınmak istiyo
evet ben de burda çok mutlu değilm ama orda daha da mutsuz olacam
en azından burda ailem var orda ise kimsem yok
sadece eşimn sülalesi

buraya takıl kuzu ya gerçekten bekarla biz artık yani eskisi gibi paylaşımımız yok
kocana laf atma yoğun belki adam benimki öyle şahsen
depresyon lafını unut tv fln izle örgü örmeyi biliyosan bişiyler ör bilmiyosan öğren netten
kitap oku çocukla ilgili 12 li set var ali yazıcıoğlumuydu bak soyadını hatırlamıyom ama
pasta börek yapıp komşulara dağıt
e daha nee

kayınalidene kucak dolusu alkış gönderiyorum
alem kadın ya....

canım bak gördüğün gibi
biz hepimiz evliyiz ve bebek bekliyoruz

bizimle konuş, dertleşşş...

burda konuşuyorum her şeyimi anlatıyorm zaten
ama anlık bi rahatlama oluyo
değişik bi yüz değişik bi insan görmüyorum ki
hep aynı laptop aynı koltuk ve ben
bunlar bana yetmiyo artık
benim ciddi ciddi konuşmaya ihtiyacm var havadan sudan
annemlerle olmuyo az bi şeyden şikayet etsem dünya olay çıkarıyorlar
eşimin de aynı sıkıntısı var
biz ikimizde konuşkan arkadaşlıklara önem veren insanlardık ama
ister istemez konuştugumuz konular değişti eski arkadaşlarla sarmıyo artık
o da çok bunalıyo ben de

örgü örmeyi bilmiyorum onu atlayalım
kitap dergi okuyorum
tv izliyorum en aptal programları bile
pasta börek konusunda çığır açtım
eşimin pantolonları da olmuyo ona benimkiler gibi
ama yalnızım işte hep
konyada buluşma ayarlasak ya
kimse yok mu hakkaten bi gosenay var bildigm başka?

aslında haklısın yaaa
iki insan görüp
iki çift laf etmek te istiyo insan
benim arkadaşlarımda hep karşıda (ist avrupa yakasında) kaldı...
bende bazen öyle hissetmiyo değilim hani...

noldu kuzu sana da mı geldiler
canım benim 6. aya kadar bi sorunum yoktu ne zaman altıncı aya girdim ortalarına dogru başladı bu bunalımlı haller 2 gün kendimi mutlu hissediyorsam diger gunler mutsuzum

aynı şeyleri hissediyoruz canım arkadaşlar konusunda ve ben 7 aydır evde oturuyorum artık patlıcak noktaya ondan gelmeye basladım sanırım. Eşimin hakkını yiyemem çok ilgili ama butun gun yalnızım evde 7 aydır bu bole ee aksamları eşim gec geldigi zaMANlar oluyoo yorgun oluoo 2-3 saat oturuyoo yatıyoo bide ustune ekonomik ozgurlugum varken o da gitti.. bebek olacak sonra calısmak ıstesem nasıl olcak ozel sektorde calısınca benım bebegım var ben aksam 5 de gidiyim diyemezsın. demezsende cocugundan kopacaksın ona da kıyamıyorum ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa durduramıyorum kendimi

aslında haklısın yaaa
iki insan görüp
iki çift laf etmek te istiyo insan
benim arkadaşlarımda hep karşıda (ist avrupa yakasında) kaldı...
bende bazen öyle hissetmiyo değilim hani...

de mi ama burda çok güzel hepimiz birbirimzi anlıyoruz destek oluyoruz moral veriyoruz süper
ama sonuçta sanal
ben canlı kanlı istiyom

ayy kızlar noldu bugün ya bunalım takılıyosunuz hep benım de kımsem yok burda kalabalık bi aıle ortamından cıkıp
istanbula yerlestık sadece eşim war yanımda başka kımsemız yok takmayın bu kadar..

helal olsun çok güzel bi tespitmiş..

8 haftamız kaldı petuşcuk çok az kaldı ya ne güsel şimdi her uykumuz geldiğinde uyuyos her yer gidiyos o zaman ekmek almaya bile erincez kim hazırlycak çocuğu die
neee 8 haftanız mı kaldıı:18::18:
dedim ya kuzucum çok iyi anlıyorum
bekar biriyle uçurum oluyo arada ya da çocuklu olan ile olmayan arasında..
biz iş yerinde 4 hamileyiz bir araya geldiğimizde herkes uzaklaşıyor bizden.. sıkılıyorlar çünkü..
hatta inan ki evli barklı çocuğunu askere göndermiş evlendirmiş kadınlar bile uzaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…