helal olsun çok güzel bi tespitmiş..
neee 8 haftanız mı kaldıı:18::18:
dedim ya kuzucum çok iyi anlıyorum
bekar biriyle uçurum oluyo arada ya da çocuklu olan ile olmayan arasında..
biz iş yerinde 4 hamileyiz bir araya geldiğimizde herkes uzaklaşıyor bizden.. sıkılıyorlar çünkü..
hatta inan ki evli barklı çocuğunu askere göndermiş evlendirmiş kadınlar bile uzaklaşıyor
bak bak bugün de herkesin kafası bozuk anlaşılan oki cnm bundan sonra yazmam daha bişiycik sana öyle takılıyodum ama neyse artıkın madem bu kaar kafaya takıyodun sen bunu yazmam daha da sana
kızlarrrr haftasonu seydişehire gidiyorum eşimle ve 1 ay kadar yokum..orda vınn kullanıyoduk ama bağlantısıyla herşeyiyle sorunlu bi alet olunca eşim sinirlendi ve iptal ettiriyo anlıcağınız internete giremicem o süre zarfında yani burayada yazamıcamçoook üzülüyorum..1 ay sonra geri gelcem Allahın izniyle..
ama o süre zarfında beni ve oğluşumu sakın unutmayın tamammı
haftasonu belki giremeyenler olur diye bugünden yazayım dedim..
amanınnnn.....
o vakıt ben benim kıza hemen yeni bi damat bulim..
kızçem benim 1 ay ilgisiz olmazzzzzzzzz
evettttttttt varmı isteyen....
kundakta bebek...50 kuruşdan açıom(ayyy kemal sunalın vardı ya başlık parası için bebeği satmaya çalışyodu)
slm herkese..
hayırlı cumalar..
kızlar dua istiyom bir arkadaşım aşılama biride tüp bebek yaptırcak, bide babam zatüreden hastanede dua edermisiniz?
haftasonu işlerim çok karıştı. ev tadilatı bir yandan. eminönüne alışverişe gitcemyarın inşallah. o bi yandan, sizle buluşmak istiyorum o da var, bide bebek görme işi var. babamın yanına gidemicem bu haftasonu inşallah önümüzdeki haftasonu doktor kontrolünden sonra gitcem. inşallah o zaman dahada iyileşmiş olur. grip diye gidememiştim geçen hafta. gerçi karda yağıyordu.
hastanedeki doktorda hamileymiş. gidebilirmişim onu öğrendim.
pazar günüde büyük ihtimal buluşmada görüşürüz. çok fazla kalamasamda en azından 1-2 saat dururum. sabah 12 gibi gelcem. siz kaçta buluşcaksınız?
örgü örmeyi bilmiyorum onu atlayalım
kitap dergi okuyorum
tv izliyorum en aptal programları bile
pasta börek konusunda çığır açtım
eşimin pantolonları da olmuyo ona benimkiler gibi
ama yalnızım işte hep
konyada buluşma ayarlasak ya
kimse yok mu hakkaten bi gosenay var bildigm başka?
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk
ama herkeste bı bunalım sıkıntı söz konusu galiba hemen size bir kaç önerim olucak
arkadaşlar bol bol dua okuyun içinizdeki kasveti alır, kuranı kerım bılenler okusun muhakakk bı hatım ındırsın
bılmeyenlerse netten dınlesın gerçekten çok ıyı gelıcek namaz kılamsanız bıle abdestlı olamya özen gösterın abdestte çok huzur var
inanın herkesın ayrııı ayrı sıkıntı derdi var ki bu sıkıntılar bırazda hamılelğin verdiği ağırlık ve bebek doğduktan sonra bizi bekleyen yoğun bı hayat
bebek doğduktan sonra herşey bambaşka olucak
ekomonık sıkıntılar, ailevi sıkıntılar , hepsi mucizevi bır şekılde ortadan kaybolucak
ama hayatın sıkıntıları devam edıcek
şöyle soyleyın herzman ekndınıze ben bır bebek taşıyorum onu uzmeye hakkım yok ben bencıl olamam dıyın
ve yavrularınızıda üzmeyın hepinizi öpuyorummmmm
ama herkeste bı bunalım sıkıntı söz konusu galiba hemen size bir kaç önerim olucak
arkadaşlar bol bol dua okuyun içinizdeki kasveti alır, kuranı kerım bılenler okusun muhakakk bı hatım ındırsın
bılmeyenlerse netten dınlesın gerçekten çok ıyı gelıcek namaz kılamsanız bıle abdestlı olamya özen gösterın abdestte çok huzur var
inanın herkesın ayrııı ayrı sıkıntı derdi var ki bu sıkıntılar bırazda hamılelğin verdiği ağırlık ve bebek doğduktan sonra bizi bekleyen yoğun bı hayat
ekomonık sıkıntılar, ailevi sıkıntılar , hepsi mucizevi bır şekılde ortadan kaybolucak
şöyle soyleyın herzman ekndınıze ben bır bebek taşıyorum onu uzmeye hakkım yok ben bencıl olamam dıyın
bn ne yapayım sirrtin pervari ilçesinin ücraaa bir köyünde ögretmenm gidecek hiç kmse yok esim ve bn yanlızız bu sene tatildede gidemiyoruz evdeyiz yolculuk yasak die okul acııken yarım gnde olsa vakit geciyodu simdi ne yapcaz edi büdü die düsünüyorumbnden de kötü olanınız yoktur hralde dısarıda 1 karıs kar bi cıkıp hava alayım desen soguktan ckamazsın ki cıksan nere gideceksin
işte tecrübeli, sorumlu, bilinçli bi anne... saygılarımı sunuyorum
vaay kuzu hayata bakış açın çok güsel ama bana uygulama çok zor geliyo
kızlar bugün trt deki uzmanı dinledim
adam diyo ki en iyi terapi arkadaşlarla buluşmak konuşmak
çünkü onların yanında en doğal halinlesindir
amaaaa
benim şöyle bi sorunum var
benim tüm arkadaşlarım bekar
ben evlendim hemen de hamile kaldım
şimdi benm anlattıklarımla onların anlattıkları uymuyo
kafa sarmıyo yani
hiç evli arkadaşım da yok dertleşeym rahatlayım
yani kimsenin en doğal halimle olamıyorum
çünkü beni anlayacak kimse kalmadı çevremde
ben de çok bunalıyorum
çıkıp gezeym diyorum
buz gibi havada kısıtlı parayla bi başına gezsen nereyi gezecen
okullar da kapandı artık sürekli evdeym
bunalıyorum
kocamın da benle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum
zira kendisi işe gidince nasılsınız diye bile sormuyo
ben napayım
depresyona doğru ilerliyorum
nasıl önüne geçerim
bn ne yapayım sirrtin pervari ilçesinin ücraaa bir köyünde ögretmenm gidecek hiç kmse yok esim ve bn yanlızız bu sene tatildede gidemiyoruz evdeyiz yolculuk yasak die okul acııken yarım gnde olsa vakit geciyodu simdi ne yapcaz edi büdü die düsünüyorumbnden de kötü olanınız yoktur hralde dısarıda 1 karıs kar bi cıkıp hava alayım desen soguktan ckamazsın ki cıksan nere gideceksin
canım sen ne tarafta oturuyosun ?benim tatilim yok çalışıyorum hafta sonları eşimde çalışmıyo öle olunca onunla oluyorum ama fırsat bulursak buluşabiliriz seninle :))))
hoşgeldin canım :)
psikiyatri gibisin bugun Allah razı olsun
hepiciginize okudum dua ettim az önce
sevda senin ilk bebik degil dimi? sana bişi sorcam kimi diyo yün yatak kimi diyo pamuk yatak
halam anneme yün olmaz yapışır kalır zamanla yakar kavurur cocugu yaz cocugu olcak demiş
pamıktan yaptırın demiş zaten de yorgancılar pamık öneriyomus? ama dgrusu ne drlar ne öneriyo
yorgancı önemli degil neticede her ay kontrole yorgancılara gitmiyoruz
muck muck muckkkkkk
valla sen bılırsın uygulama bebek doğdugunda sınırlı gazlı çoook ağlayan asabıyet halınde bırer bebiş olsun sonra
ahhhh az daha sakın olsaydım dıye kafayı çok vururusun duvarlara
kamu tarifesiydi dimi tunicim, benim kontror olmuo genelde, sende biliyore..vay anasınıı argadaş yaaaa hemen satışşşşşşşşş
benim gelinim açık artırmaya layık bi gelinmi peeehhh anneye bakk
yaaaa ben yağmurumu ilgisiz bırakmam hiç sen merak etme gadınnn telefon ne güne duruyoo ararım ben tırtılımı sen merak etme eh aramışken anasıylada konuşuruk napalım
o işler heççç belli olmaz 1 ay bekliceğimizi sanmıoree
12 gibi buluşcaz cnm bizde...zeytinburnu olivium city nin orda zeytin simit cafe...slm herkese..
hayırlı cumalar..
kızlar dua istiyom bir arkadaşım aşılama biride tüp bebek yaptırcak, bide babam zatüreden hastanede dua edermisiniz?
haftasonu işlerim çok karıştı. ev tadilatı bir yandan. eminönüne alışverişe gitcemyarın inşallah. o bi yandan, sizle buluşmak istiyorum o da var, bide bebek görme işi var. babamın yanına gidemicem bu haftasonu inşallah önümüzdeki haftasonu doktor kontrolünden sonra gitcem. inşallah o zaman dahada iyileşmiş olur. grip diye gidememiştim geçen hafta. gerçi karda yağıyordu.
hastanedeki doktorda hamileymiş. gidebilirmişim onu öğrendim.
pazar günüde büyük ihtimal buluşmada görüşürüz. çok fazla kalamasamda en azından 1-2 saat dururum. sabah 12 gibi gelcem. siz kaçta buluşcaksınız?
çok güldüm ya.....yırtık dondan çıkar gibimiray güzelmiş...
bu isim mevzusu garip ya... bizde de şole bişi yaşanmıştı :
bizim isim daha ben hamile değilken de belliydi... oğuz diyorduk erkek olursa... neyse hamile kaldım benim sevgili kayınvalidem sorup duruyo ne olacak adı diye biz de diyos oğuz... sonra bi gün onlarda kahvaltı yapıyos kadın durdu "yaa unuttum oğuz tarık mı koyacaktınız" diye...tarık kayınbabamın ismi de onu da koyun demeye getiriyo... neyse ben hiç bozmadım "yoooo anne sadece oğuz" dedim... Allam yaaaa kadın beni zaman zaman güldürüyo yav...
burda konuşuyorum her şeyimi anlatıyorm zaten
ama anlık bi rahatlama oluyo
değişik bi yüz değişik bi insan görmüyorum ki
hep aynı laptop aynı koltuk ve ben
bunlar bana yetmiyo artık
benim ciddi ciddi konuşmaya ihtiyacm var havadan sudan
annemlerle olmuyo az bi şeyden şikayet etsem dünya olay çıkarıyorlar
eşimin de aynı sıkıntısı var
biz ikimizde konuşkan arkadaşlıklara önem veren insanlardık ama
ister istemez konuştugumuz konular değişti eski arkadaşlarla sarmıyo artık
o da çok bunalıyo ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?