2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk
ama herkeste bı bunalım sıkıntı söz konusu galiba hemen size bir kaç önerim olucak
arkadaşlar bol bol dua okuyun içinizdeki kasveti alır, kuranı kerım bılenler okusun muhakakk bı hatım ındırsın
bılmeyenlerse netten dınlesın gerçekten çok ıyı gelıcek namaz kılamsanız bıle abdestlı olamya özen gösterın abdestte çok huzur var
inanın herkesın ayrııı ayrı sıkıntı derdi var ki bu sıkıntılar bırazda hamılelğin verdiği ağırlık ve bebek doğduktan sonra bizi bekleyen yoğun bı hayat
bebek doğduktan sonra herşey bambaşka olucak
ekomonık sıkıntılar, ailevi sıkıntılar , hepsi mucizevi bır şekılde ortadan kaybolucak
ama hayatın sıkıntıları devam edıcek
şöyle soyleyın herzman ekndınıze ben bır bebek taşıyorum onu uzmeye hakkım yok ben bencıl olamam dıyın
ve yavrularınızıda üzmeyın hepinizi öpuyorummmmm

sen çok şanslısın o halde ohhh 4 hamile
bizim okulda da bi bayan hoca vardı oğlu iki yaşında
onu gördüm mü bırakasım gelmiyordu
kadın benden bıkmıştı
onu naptınız bunu ne aldınız nerden aldınız nasıl yaptnz vs vs

bak bak bugün de herkesin kafası bozuk anlaşılan oki cnm bundan sonra yazmam daha bişiycik sana öyle takılıyodum ama neyse artıkın madem bu kaar kafaya takıyodun sen bunu yazmam daha da sana

kafa bozukluguyla yada kafaya takmakla alakası yok
sadece bi gece yapılan bi muhabbeti hatta herkesin gulerek eglendigi ve bu gece petuşla menzil cok iyi dedigi bi muhabbeti
bu kadar uzatman bu kadar cekiştirmen beni gordugunde konusacak tek sey laf sokacak tek konu gibi gorup
hala halaa halaaa konusman ve aynı seyleri konusman hoşuma gitmiyo
takılmak degil bu böyle takılmak mı olur
yazmam bi daha sana demişsin yaa memnun olurum canım
Rabbim bebeğini saglıkla sana nasip etsin mutlu ve huzurlu bi aile olarak yasamanız dileğiyle
hayırlı dogumlar hoşçakall..

tunişcim canımmmmm kocişine kavuşmana cok seviniyorum
annen baban csnın cigerin ne olursa olsun bu adamların yerini baska hiçbişey tutmuyo dimi
sen kocişinle güzel güzel zamanlar geçir merak etme biz seni asla unutmayızz
seni çok seviyorum ben
bide akıbetim seninkiyle aynı olucak sanırım bende vınn kullanıyorum fatura bu ay 100 tl
babam ödüyo kesin iptal ettirecek
ama ben kocişe belki sızlana sızlana ödetirim

ay hatırlıyomusun oglum olacagını sandıgımız sıralarda
bırak tuninin oglunu yagmuru benim ogluma ver diyodum
Allah gördu oglumun pipisini aldı kızım oldu

canım karsılama komitesi olarak
kızımla ben ilk gelen kişi oluruz sanırım
ben kocişe dedimki üst katı bize kapat sandalyelere ayaklarımzıı uzata uzata oturalım
kimsede cıkmasın yukarı dedim
armutlarda var onlarada yayılabiliriz
ben normal oturamıyorum cunkiii :)
ruyanaz seni nasıl tanıcam yakana kırmızı karanfil tak

çok güldğm ya alemsin valla annenlere git bari ben öyle yaptım uçak muçak ayarla bişiyler

işte tecrübeli, sorumlu, bilinçli bi anne... saygılarımı sunuyorum

bn ne yapayım sirrtin pervari ilçesinin ücraaa bir köyünde ögretmenm gidecek hiç kmse yok esim ve bn yanlızız bu sene tatildede gidemiyoruz evdeyiz yolculuk yasak die okul acııken yarım gnde olsa vakit geciyodu simdi ne yapcaz edi büdü die düsünüyorum bnden de kötü olanınız yoktur hralde dısarıda 1 karıs kar bi cıkıp hava alayım desen soguktan ckamazsın ki cıksan nere gideceksin

vaay kuzu hayata bakış açın çok güsel ama bana uygulama çok zor geliyo

uçağa atlayın o da mı yasak ben öyle yaptım

hoşgeldin canım :)
psikiyatri gibisin bugun Allah razı olsun
hepiciginize okudum dua ettim az önce
sevda senin ilk bebik degil dimi? sana bişi sorcam kimi diyo yün yatak kimi diyo pamuk yatak
halam anneme yün olmaz yapışır kalır zamanla yakar kavurur cocugu yaz cocugu olcak demiş
pamıktan yaptırın demiş zaten de yorgancılar pamık öneriyomus? ama dgrusu ne drlar ne öneriyo
yorgancı önemli degil neticede her ay kontrole yorgancılara gitmiyoruz

ama bebişim bnmle ya 4 yılın üstüne hiç bişey canımı sıkamaz

işte tecrübeli, sorumlu, bilinçli bi anne... saygılarımı sunuyorum

muck muck muckkkkkk

vaay kuzu hayata bakış açın çok güsel ama bana uygulama çok zor geliyo

valla sen bılırsın uygulama bebek doğdugunda sınırlı gazlı çoook ağlayan asabıyet halınde bırer bebiş olsun sonra
ahhhh az daha sakın olsaydım dıye kafayı çok vururusun duvarlara

canım sen ne tarafta oturuyosun ?benim tatilim yok çalışıyorum hafta sonları eşimde çalışmıyo öle olunca onunla oluyorum ama fırsat bulursak buluşabiliriz seninle :))))

biz de sekiz yıl kalmıştık siirtin baykan ilçesinde... çok tanıdık geldi... oraların sıkıntısı da ayrı... tam anlamıyla gurbette hissediyorsun kendini...

canım sen ne tarafta oturuyosun ?benim tatilim yok çalışıyorum hafta sonları eşimde çalışmıyo öle olunca onunla oluyorum ama fırsat bulursak buluşabiliriz seninle :))))

karkentte oturuyorum ben
tatilsiz mi çalışıyorsun Allah kolaylık versin

hb tatlım
Allah sendende razı olsun cnm
ıkıncı bu canım, drlarda değişik söyluyo yün dıyen var pamuk dıyen var
yünden yaparsan ince birşey yaptırıcaksın zaten kalın değil ne kadar yakıp kavurcak hem çok sıcaklarda kaldırısın yatağın içinden
elyaf istıyosanda bı küçük ince döşekte elyaftan yaptır canım onuda kullanırsın

öyle tabi tam gurbet ... cnm ucak işide zor bizim için köyden siirt merkez 1.5 saat ordan batman 2 saat sonra batman ist arası 2 saat ucakla ist gidincede esim sakaryalı sakaryaya gidiyoruz al sana bi 2 saat daha sakaryannda merkeznde degiller bi yarım saatte orası adı ucakla gittim kac saat bide bunların arasında bekleme süreleri sabah cıksam evden aksam evde oluyorum ki bn sirrte kont giderken bile kötü oluyorum bu kadar yol kesin dogurururm :)

dur ya şimdiden germe beni öyle olmaz inşallah ya akıllı olur benim kızım anneyi hiç üzmez gece uykuları çok iyi olur
yani öyle düşünelim öyle olsun di mi
her ne kaar haketmesek de isteyelim yani

kıslar sabah kızımın karnesini aldık ordan doktora götürdüm sürekli öksürüyor diye(dün akşamdan beri)
doktor daha öncedende öyküyü bildiği için alerjik olma ihtimali yüksek biara test yaptır dedi.okulda toz alerjisi olabilirmiş.
sonra eczanede 1.saat tokluk şekerimi ölçtüler.
10 gün önce 181 olan değerim bugün 80 olmuş
çokçok mutlu oldum.
eczacı bile şaşırdı nasıl böyle düşürdün diye

kamu tarifesiydi dimi tunicim, benim kontror olmuo genelde, sende biliyore..
görüldüğü gibi oğlan tarafı zengin, k. valide olarak bundan sebeplenmek benimde hakkım:)))

12 gibi buluşcaz cnm bizde...zeytinburnu olivium city nin orda zeytin simit cafe...
çok güldüm ya.....yırtık dondan çıkar gibi

canım benimde burda ailemden kimse yok..arkadaşlarda aynı senin hesap...
bende bütün enerjimi buraya akıtyom işte
bide çok şükür bin şükür karı-koca olmaktan önce kanka olduğum bi eşim var...
onunla sohbet etmeyede bayılıyore..
kanka gibiyizidr ara ara duygusal terapiler yapar bana akıl verir..
ben ona kariyer planı yaparım, gazlarız birbirimizi, güldürrüz falan falan...
hep diorum iiki varrrr çok güzel bişi eşinle önce arkadaş olabilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…