2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnde tınlamayım diyorumda yinede gıcık oluyo insan acaba bi isim daha mı ekelsem diyorum onuda esim istemiyo

bak bak bugün de herkesin kafası bozuk anlaşılan oki cnm bundan sonra yazmam daha bişiycik sana öyle takılıyodum ama neyse artıkın madem bu kaar kafaya takıyodun sen bunu yazmam daha da sana

kızlarrrr haftasonu seydişehire gidiyorum eşimle ve 1 ay kadar yokum..orda vınn kullanıyoduk ama bağlantısıyla herşeyiyle sorunlu bi alet olunca eşim sinirlendi ve iptal ettiriyo anlıcağınız internete giremicem o süre zarfında yani burayada yazamıcam çoook üzülüyorum..1 ay sonra geri gelcem Allahın izniyle..
ama o süre zarfında beni ve oğluşumu sakın unutmayın tamammı
haftasonu belki giremeyenler olur diye bugünden yazayım dedim..

ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyu

aman beea takma hiç hele öncesinde zayıfsan hiç takma bünyen alışmış oldğuna verirsin hemen ben 35 kilo alıp da tamamını vereni duydum ya 35 yani bizim komşu 28 kilo almış ama şimdi baksan hani nerde hiç yok

valla ben bazen rüyamda bile yazıyom buraya ya bi girmeyince özlüyo insan burda kimselere anlatamadığı anlatıyosun rahatlıyosun arada da tabii takışıyosun ama neyse artık onlar küçük kısım sayma o kısmı hadi bakalım 1 ay sonra bekliycez seni kocaman göbikle

yaa sen yokken topikin en küçüğü bizmi kalıcaz sadece... kızımın gündaşı olmayacak mı

bnde tınlamayım diyorumda yinede gıcık oluyo insan acaba bi isim daha mı ekelsem diyorum onuda esim istemiyo

aynen cnm benimki de tutturdu çok kararlıyım die başka konularda inat etmezdi ama inat ediyo illa da istiyom die annem hiç beğenmedi

yaa sen yokken topikin en küçüğü bizmi kalıcaz sadece... kızımın gündaşı olmayacak mı

heheee biz petuşla en büyüğüz martta doğurcaz hatta kısmetse biri daha vardı ama hatırlamıyom bak küçükler sizii bizim kısçeler olcek 1 aylık siz hala tıslamaya devam
yaşasınnn

amanınnnn.....
o vakıt ben benim kıza hemen yeni bi damat bulim..
kızçem benim 1 ay ilgisiz olmazzzzzzzzz
evettttttttt varmı isteyen....
kundakta bebek...50 kuruşdan açıom(ayyy kemal sunalın vardı ya başlık parası için bebeği satmaya çalışyodu)

heheee biz petuşla en büyüğüz martta doğurcaz hatta kısmetse biri daha vardı ama hatırlamıyom bak küçükler sizii bizim kısçeler olcek 1 aylık siz hala tıslamaya devam
yaşasınnn

evet yaa... sizlerin doğum hikayelerini dinleyip kimi zaman tırsıcaz kimi zaman sevinicez...ama sonuçta o yollardan bizde geçicez..

evet sabah kalkar kalkmaz eğer bi işim yoksa ilk işim buraya bakmak oldu bugüne kadar..şimdi 1 ay çok zor geçecek çok özlicem burayı..
ama geri gelcem inş. oğluşumla koca göbüşümüzle biz geldddiiiiiik dicez

evet gündaşım biz yokken topiğin en minnağı sıfatı size kalıyo sadece ama kısa bi süreliğinee 1 ay sonra tekrar beraber olccaz inşşş..
ayy 30 haftalık olcaz ozaman yaaa çok heyecanlıııı kuzummm

valla kiimin önce doguracagı belli olmuyo 32 den sonra bekleyin :))))

hamarat gacılardan yardım istiyorum
özellikle mavilimmmm burda olsaydı çok iyi olurdu zira kendisi hamaratlığını ispatladı

kızlar bunlar benm düğünden kalan şeyler
bir kına sepeti
aptal bir gelin çantası (kullanmadım)
gelin çantasının içini doldursun diye konulan tül mül
ben bunları nasıl değerlendirebilirim
süs yapayım istiyorum ama fazla da abartmadan
mevlüt okutmayacam o yüzden evi süslemeyecem
yatagının üstüne hoşgeldin yazsam yeterli mesela

sizi çok özlüycez ama sağlıklı olun kendinize iyi bakında 1 ay dediğin ne ki sayılı gün çabuk geçer.

vay anasınıı argadaş yaaaa hemen satışşşşşşşşş
benim gelinim açık artırmaya layık bi gelinmi peeehhh anneye bakk
yaaaa ben yağmurumu ilgisiz bırakmam hiç sen merak etme gadınnn telefon ne güne duruyoo ararım ben tırtılımı sen merak etme eh aramışken anasıylada konuşuruk napalım

yaşasınnn

o işler heççç belli olmaz 1 ay bekliceğimizi sanmıoree

selam kıslaaarrrr....
sabahtan beridir biraz çalışıp biraz yazdıklarınızı okudum... felaket uykum var bugün.... akşam doktor randevumus da var... benim oğlan sakin bu iki gündür bi anda hareketler azaltı zayıfladı... büyüdü mü ki... yeri mi dar... iyi mi... böle sorular var kafamda...
depresyon olayı bende de var sanırım... dün gecenin bi vakti öle sudan bi sebepten haşladım kocacağızımı... ağlayıp durdum...
bizim amirlerdin biri demişti evde hamile varsa o evde bi deli var sayıyom diye... adam haklıymış ellaammm...

8 haftamız kaldı petuşcuk çok az kaldı ya ne güsel şimdi her uykumuz geldiğinde uyuyos her yer gidiyos o zaman ekmek almaya bile erincez kim hazırlycak çocuğu die

heheheee güselmiş kısım biz böyle kocişleri bulduk da naz yapıyos eskiden olsa nolcekti ya ha bu arada bu elaam nerden çıktı nerden biliyon sen bu lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…