kumsal ciddi ciddi baydın artık!
her karsılasmamızda aynı muhabbeti cevirip durma
ben buraya seksten erotizmden konusmaya gelmiyorum
bana karsı uslubunuda hiç begenmiyorum
bi espriyi bu kadar uzatmana da anlam veremedim dogrusu
hayır bi eksiklik varsa gercekten benim ustumden tamamlamaya calısma
yatarak tek elimle yazıyorum dogrulamıyorum biraz kafam dagılsın diye geliyorum
ama yetr gercekten yaa her seferinde aynı seyleri zırvalıyosun
menzil cinsellik nickimle bu kelimeyi bagdastırmaya mı calısıyosun??
çok gücüne gittiyse veya benden hoşlanmadıysan görmemeye calıs beni ben öyle yapıyorum çünkü
bak görmemeye calısarak bugune kadar sabretmişim
ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyu
kızlarrrr haftasonu seydişehire gidiyorum eşimle ve 1 ay kadar yokum..orda vınn kullanıyoduk ama bağlantısıyla herşeyiyle sorunlu bi alet olunca eşim sinirlendi ve iptal ettiriyo anlıcağınız internete giremicem o süre zarfında yani burayada yazamıcamçoook üzülüyorum..1 ay sonra geri gelcem Allahın izniyle..
ama o süre zarfında beni ve oğluşumu sakın unutmayın tamammı
haftasonu belki giremeyenler olur diye bugünden yazayım dedim..
kızlarrrr haftasonu seydişehire gidiyorum eşimle ve 1 ay kadar yokum..orda vınn kullanıyoduk ama bağlantısıyla herşeyiyle sorunlu bi alet olunca eşim sinirlendi ve iptal ettiriyo anlıcağınız internete giremicem o süre zarfında yani burayada yazamıcamçoook üzülüyorum..1 ay sonra geri gelcem Allahın izniyle..
bnde tınlamayım diyorumda yinede gıcık oluyo insan acaba bi isim daha mı ekelsem diyorum onuda esim istemiyo
yaa sen yokken topikin en küçüğü bizmi kalıcaz sadece... kızımın gündaşı olmayacak mı
heheee biz petuşla en büyüğüz martta doğurcaz hatta kısmetse biri daha vardı ama hatırlamıyom bak küçükler sizii bizim kısçeler olcek 1 aylık siz hala tıslamaya devam
yaşasınnn
valla ben bazen rüyamda bile yazıyom buraya ya bi girmeyince özlüyo insan burda kimselere anlatamadığı anlatıyosun rahatlıyosun arada da tabii takışıyosun ama neyse artık onlar küçük kısım sayma o kısmı hadi bakalım 1 ay sonra bekliycez seni kocaman göbikle
yaa sen yokken topikin en küçüğü bizmi kalıcaz sadece... kızımın gündaşı olmayacak mı
evet sabah kalkar kalkmaz eğer bi işim yoksa ilk işim buraya bakmak oldu bugüne kadar..şimdi 1 ay çok zor geçecek çok özlicem burayı..
ama geri gelcem inş. oğluşumla koca göbüşümüzle biz geldddiiiiiik dicez
evet gündaşım biz yokken topiğin en minnağı sıfatı size kalıyo sadece ama kısa bi süreliğinee 1 ay sonra tekrar beraber olccaz inşşş..
ayy 30 haftalık olcaz ozaman yaaa çok heyecanlıııı kuzummm
kumsalınkini yanıtlamamısım.. benimde mide sorunum var bende yemeden içmeden kesildim bu gunlerde ama mideden deil benimki psikolojik kafa saglıgı herseyden onemli diye dusunuyorum
amanınnnn.....
o vakıt ben benim kıza hemen yeni bi damat bulim..
kızçem benim 1 ay ilgisiz olmazzzzzzzzz
evettttttttt varmı isteyen....
kundakta bebek...50 kuruşdan açıom(ayyy kemal sunalın vardı ya başlık parası için bebeği satmaya çalışyodu)
heheee biz petuşla en büyüğüz martta doğurcaz hatta kısmetse biri daha vardı ama hatırlamıyom bak küçükler sizii bizim kısçeler olcek 1 aylık siz hala tıslamaya devam
yaşasınnn
sizi çok özlüycez ama sağlıklı olun kendinize iyi bakında 1 ay dediğin ne ki sayılı gün çabuk geçer.
amanınnnn.....
o vakıt ben benim kıza hemen yeni bi damat bulim..
kızçem benim 1 ay ilgisiz olmazzzzzzzzz
evettttttttt varmı isteyen....
kundakta bebek...50 kuruşdan açıom(ayyy kemal sunalın vardı ya başlık parası için bebeği satmaya çalışyodu)
selam kıslaaarrrr....
sabahtan beridir biraz çalışıp biraz yazdıklarınızı okudum... felaket uykum var bugün.... akşam doktor randevumus da var... benim oğlan sakin bu iki gündür bi anda hareketler azaltı zayıfladı... büyüdü mü ki... yeri mi dar... iyi mi... böle sorular var kafamda...
depresyon olayı bende de var sanırım... dün gecenin bi vakti öle sudan bi sebepten haşladım kocacağızımı... ağlayıp durdum...
bizim amirlerdin biri demişti evde hamile varsa o evde bi deli var sayıyom diye... adam haklıymış ellaammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?