senin avatarını çok sevdim ben
son 5 haftada 1 kilo aldım kızlar...
2 haftadır kilo almıyorum
toplamda 7 kilo aldım kaldı 9 hafta ....
her hafta yarım kilo alsam bile sanırım 12 kiloyla falan yırtıcam ben
bide ben acayip süt içyom bugünlerde....bugün öğlen olmadı daha ben yarım lt sütü içtim bile
ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyuson 5 haftada 1 kilo aldım kızlar...
bide ben acayip süt içyom bugünlerde....bugün öğlen olmadı daha ben yarım lt sütü içtim bile
heeey menzil konu cinsellik olunca car car konuşuyodun noldu sonra kızıp duruyodun içiniz çürümüş sizin die o zaman monolog mu yapıyodun peki kimse cevap vermiyodu da kime kızıyodun peki daha geçen bize kızmıştın da sana küsmüştük ne çabuk unuttun haa
maşallah sana çok istikrarlısın
ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyu
masallh valla bnde 9 aldımya buisim konusuna gcık oluyorum millet yorum yapmadan durmuyo ya deli oluyorum neymiş kuranda gecen bi isim ekleseymişiz garip bi isimmis yok poyraz rüzgar ismi yaramaz olurmus biz cok sevdik
kıslaaar acayip midem ağrıyo ya gece uyuyamadım ağrısından şimdi ağrıdan yemek dahi yemek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mııı
kızlar biz hepimiz depresyon yolunda ilerliyoruz
trt de gülbeni izliyorum
uzman dr bunlar depresyon başlangıcı diyo
ben de böyle düşünüyorum
eşim benle ilgilenmiyo yeterince değer vermiyo konuşmuyo çok yalnızım vs
masallh valla bnde 9 aldımya buisim konusuna gcık oluyorum millet yorum yapmadan durmuyo ya deli oluyorum neymiş kuranda gecen bi isim ekleseymişiz garip bi isimmis yok poyraz rüzgar ismi yaramaz olurmus biz cok sevdik
ben tam içindeyim canım depresyonun 2 gundur durmaksızın aglıyorum sebepli sebepsiz allah sonumu hayır etsin
olsun canım 1 gr 5 gr...ne kadar kurtarırsak iidirbende tatlıyı kestim
kilo alımım gramlarla sınırlandı
11 kilo da sabitim şu an
ayyy canım hiç kimseyi takma..masallh valla bnde 9 aldımya buisim konusuna gcık oluyorum millet yorum yapmadan durmuyo ya deli oluyorum neymiş kuranda gecen bi isim ekleseymişiz garip bi isimmis yok poyraz rüzgar ismi yaramaz olurmus biz cok sevdik
sana tebrikat koyuyorum kuzucumm
bende şuan sabit kaldım kilomda 63üm hala toplam 10 kilo ama alcam sanki yaa potansiyelim onu gösteriyo gbi
ben bu aralar kakaolu sütede sardım petuş yaa çok güzel oluyo oğluşumda pek sevdi sanırım onu içtikten sonra kıpır kıpır
canım ya bende diycektim sana facebooktan
kkya gel daha rahat konuşalım
facede alan sanki bana dar geliyo çok yazamıyomuşum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?