2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
heeey menzil konu cinsellik olunca car car konuşuyodun noldu sonra kızıp duruyodun içiniz çürümüş sizin die o zaman monolog mu yapıyodun peki kimse cevap vermiyodu da kime kızıyodun peki daha geçen bize kızmıştın da sana küsmüştük ne çabuk unuttun haa

son 5 haftada 1 kilo aldım kızlar...
2 haftadır kilo almıyorum
toplamda 7 kilo aldım kaldı 9 hafta ....
her hafta yarım kilo alsam bile sanırım 12 kiloyla falan yırtıcam ben

bide ben acayip süt içyom bugünlerde....bugün öğlen olmadı daha ben yarım lt sütü içtim bile

maşallah sana çok istikrarlısın

ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyu

bende tatlıyı kestim
kilo alımım gramlarla sınırlandı
11 kilo da sabitim şu an

kumsal ciddi ciddi baydın artık!
her karsılasmamızda aynı muhabbeti cevirip durma
ben buraya seksten erotizmden konusmaya gelmiyorum
bana karsı uslubunuda hiç begenmiyorum
bi espriyi bu kadar uzatmana da anlam veremedim dogrusu
hayır bi eksiklik varsa gercekten benim ustumden tamamlamaya calısma
yatarak tek elimle yazıyorum dogrulamıyorum biraz kafam dagılsın diye geliyorum
ama yetr gercekten yaa her seferinde aynı seyleri zırvalıyosun
menzil cinsellik nickimle bu kelimeyi bagdastırmaya mı calısıyosun??
çok gücüne gittiyse veya benden hoşlanmadıysan görmemeye calıs beni ben öyle yapıyorum çünkü
bak görmemeye calısarak bugune kadar sabretmişim

masallh valla bnde 9 aldım ya buisim konusuna gcık oluyorum millet yorum yapmadan durmuyo ya deli oluyorum neymiş kuranda gecen bi isim ekleseymişiz garip bi isimmis yok poyraz rüzgar ismi yaramaz olurmus biz cok sevdik

kızlar biz hepimiz depresyon yolunda ilerliyoruz
trt de gülbeni izliyorum
uzman dr bunlar depresyon başlangıcı diyo
ben de böyle düşünüyorum
eşim benle ilgilenmiyo yeterince değer vermiyo konuşmuyo çok yalnızım vs

maşallah sana çok istikrarlısın

ne güzel tatlm ya kilo artışın süper ben şimdiden aldım11 kiloyu

hiç ummuyodum...lakin zaten rir kıyımım ve kilo almaya acayip müsaitim hep çok kilo alırım diodum...
aslında fazla fazla yiyorum ama sanırım günlük yaptığım 40-50 dk lık yürüyüş ve 5 kat merdiven çıkmanın faydası bunlar

masallh valla bnde 9 aldım ya buisim konusuna gcık oluyorum millet yorum yapmadan durmuyo ya deli oluyorum neymiş kuranda gecen bi isim ekleseymişiz garip bi isimmis yok poyraz rüzgar ismi yaramaz olurmus biz cok sevdik

siz sevdiyseniz boşver tatlm hatta aslında 9.aya kadar kimseye söylememek lazım daha belirlemedik deyip çocuk doğunca koyuverin aklınızdaki ismi.her kafadan bi ses çıkıyo.

sana tebrikat koyuyorum kuzucumm
bende şuan sabit kaldım kilomda 63üm hala toplam 10 kilo ama alcam sanki yaa potansiyelim onu gösteriyo gbi
ben bu aralar kakaolu sütede sardım petuş yaa çok güzel oluyo oğluşumda pek sevdi sanırım onu içtikten sonra kıpır kıpır

kıslaaar acayip midem ağrıyo ya gece uyuyamadım ağrısından şimdi ağrıdan yemek dahi yemek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mııı

ben tam içindeyim canım depresyonun 2 gundur durmaksızın aglıyorum sebepli sebepsiz allah sonumu hayır etsin

kimsenin yorumlarına kulak asma şekerim..yoksa iyce kafan karışır..biz yaptık bu çocuğu yaa annesi babası biziz kime ne..
aklında olandan vazgeçme..ben direk kimse müdahale etmesin diye eşimle konuştum ve berat efeye karar verdik..kimsede bişey diyemiyo artık..

kumsalınkini yanıtlamamısım.. benimde mide sorunum var bende yemeden içmeden kesildim bu gunlerde ama mideden deil benimki psikolojik kafa saglıgı herseyden onemli diye dusunuyorum

bende tatlıyı kestim
kilo alımım gramlarla sınırlandı
11 kilo da sabitim şu an
olsun canım 1 gr 5 gr...ne kadar kurtarırsak iidir
ayyy canım hiç kimseyi takma..
2 gün önce eşim geldi iş yerime...o arada bi arkadaşla eşimi tanıştırdım..arkadaşada eşimi takdim ederken "derin su" nun babası dedim..
çünkü arkadaş hep dioduki yağmur değil derinsu koyun..
neyse tanışma faslı bitti, kızgitti falan yöneticim ne dese beğenirsin eşime...
solmaz da yazık yağmur ismini kimseye beğendiremio, herkese söylüo yağmur koycaz die ama kimse aa çok güzelmiş falan deyip desteklemio..
çok bozuldum ya....benki hiç bi konuda hiç kimsenin fikrini iplemem...
eşimle ben ok sek çokda tınnn yani...sonuçta bu bebek made in ozan-solmaz yani....biz yaptıkkkkkkkk

küçücüğüm herşeyim:)) seni gidi minnak şey....iç tunicim yarasın kuzuma

maşallah sana kuzu ya nassı becerdin benim bu ay 1 almam gerekiyodu ama yine 2 aldık süt içmek de çok iyi ben bu aralar içemiyom pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…