2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftaylaaynı , 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom (((

Son düzenleme:
tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19

benlede konuş....
çünkü benimlede kimse konuşmuyo

benle de konuşmuyo hiiiiç kimse(

kimse benlen konusmuyoooo

karneleri verdik geldik :) bu moda mı ?bende dicemmm KİMSE BENLE İLGİLENMİYOOO NEDENNN

yav en yakın arkadaşım 1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamile. onunla konuştuk az önce tam 50 dk telefonda terapi yaptım. depresyonun yamaçlarında öylece dolanıyodu kenara çektim acık. daha evli olmayı psikoloj,k olarak kabullenememişken anne olma fikri kendisini yaşlı hissetmesine neden olmuş. ben de ara gaz verdim.
"biz öle genel geçer annelerden olmayacağız fit anne olacağız. gelir sizi alırız kızımla iki bebik arkada bebek koltuklarında yan yana oturur gideriz deniz kenarına içeriz kahvelerimizi ooohh miss. ne dertleniyon..."
tam onu şekle soktum derken bi geldim herkes de bi olumsuz hava kimi depresif, kimi nazlı, kimi ...

ayy içim şişti valla, size sadece şunu sölemek istiyorum; hamilelik sürecinde annein içinde bulunduuğu ruh hali bebeğin ergenlik döneminde bire bir ortaya çıkarmış. canınız mı sıkıldı netten film açıp izleyin. kitap okuyun. çocuğunuza masallar yazın şimdiden. akşam eşiniz geldiğinde onunla keyifli zaman geçirmek için kafa yorun. ne biliyim eve gelince ilk iş el yıkayan biriyse el havlusu için bi süs ve not hazırlayın. yani salmayın kendinizi kafanızı meşgul edecek bişiler uydurun işte...

işte bu ebru şallı havanızdan dolayı ben sadece menzil'le kanka olcam o şimdi yata yata hepten şişmiştir, tam benlik olmuştur. zati ben de 2 ay yattığım için şişmiştim bu kadar.
petu çok gıcıksın, küstüm boz hıh

kelebek kardeş sana da şöööle bi üstün zeka çözümü buldum, evdeki duvarlardan bile daha sessiz bi kocam olduğundan başlarda onu nasıl konuştursam diye çok üzülüyodum. çaresi şu al eline kağıdı kalemi otur başlıklar halinde problemlerini yaz sonra bunları önem sırasına göre edebi ve en önemlisi acıklı bi dille mektuplaştır. şöyle 7- sayfa yaz anam yaz. akşam da kocan gelince koy önüne mektubu git yatak odasına uzan okumasını bekle. inan kafadan 1 hafta ilgili davranmak zorunda hissedecek kendisini. sonra sen ondan mektup iste, vaktim yok bahanesini kabul etme. tv izleyeceğine otursun yazsın. böle böle mektuplaşn, sonra gün içinde ona cici msjlar yaz, n'apıyosun?, nasılsın? gibi ondandan msjla cvp vermesini iste. işte böle böle evlilik öncesi süreçlerini hatırlayıp az buçuk düzeliyolar.

kaynanana hayranım
sen de misilleme amacıyla kendi babanın adını ekleyerek söleseydin,
"böle düşünmüştük ama iki tarafın da birer babası olduğundan haksızlık olmasın diye vazgeçtik "

kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftayla, 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom (((

normal boyutlara gelmesi nasip olur inş cnm dua et ya hamişsin sen duan kabul olur inş

kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftayla, 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom (((

inşallah genişleme olmaz canm
korkma bak 1 haftadır artmamış

kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftaylaaynı , 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom (((

geçmiş olsun cnm ne güzel 1 haftadır aynıymış bak inşallah devam etmez aklına kötü şeyler getirme

ne güsel kuzu dua et en kötü gününüz böle olsun die ben de öyle diodum bi ara kendi kendime nazr ettim heral sonra kötüleşti ama şimdi yine iyiyiz
hiç bişey evde huzur bozmaya değmez
evetttt
evdeki huzur mutluluk budur...

canımmmm hiç dert etmesin söyle...benim eşimin 1 tane evli arkadaşı var etrafında...hepsi bekar, daha askerden kaçanlar var öyle diim..işi olmayan hatta daha çalışmayı erken bulanlar var o kadar it kopuk tayfası yani:))) ama eşim kendini hep şanslı görür hep dio 40 ıma geldiğimde yanımda kocaman bi kız arkadaşım olacak:))) bence eşim değil onlar eşimi kıskanıo lakin erkekler her zaman düzenli bi hayatı daha çok isterler bence

maşallah ilişkinize canım
zaten akraba,dost,arkadaş hepbiyere kadar insanın en büyük dost ve dert ortağı eşi olmalı
hele bebişleriniz olunca bunun faydasını çok göreceksiniz

kızlar ben eşimi çook seviyorum ya ona o kaaa çok aşığımki böyle her baktığımda bi daha bi daha aşık oluom..
zaten ilk görüşte aşktı
ondan ötürü nedeni ne olursa olsun çok zor yani eşimle huzurumu bozmam....hiç bişey evimizdeki huzurdan mutluluktan daha önemli değil..
ayyyy çıkıo işte 7 ayın acısı bi yerden...sık sık kendini böyle sevgi kuduruğu oluon sonunda

kötü gelin seniii benim gibi düşünüyon aynıı

nefrazencim o mektup olayı bi ara bizim kurtarıcımızdı ama artık nedense kar etmiyo
düşündüklerimi hissettiklerimi eşime mesajda yazdım şimdi cevap da yazmadı amaaannn
ben daha fazla konuşup ne kendi moralimi ne de sizlerinkini bozmayım
hava soğuk ama bi çıkayım sağlıkocagına gideym oğlumun kalp atışlarını dinleym

şu yazdıklarını okuyunca korkuyorum kesin kızkardeşim kaçak bi şekilde giriyo bu siteye diye
ay ona da iki dert yanmaya gelmez asla nazlanamazsın öyle mantıklı bi çözüm bulur ki hık diye kalırsın böyle mal mal... tıpkı şu an kendimi hissettiğim gibi... azcık depresyona meyledelim diyos kursağımızda bırakıyonus haaa demin de sibel yazdı bisürü kapattık çenemisi alalalaaaa

ya kızlar bişi dicemde sakın gülmeyın
çok düşündüm bunu soylemek için
ben bu gece altıma kaçırdım yaaa
bi şelalenın altında ohhhhhhhhhh gitti valla 3 saat yatak yorgan yıkadım ve çok utanıyorum allahtan eşim çekyatta uyuya kalmıştı
başınıza böle bı durum geldımı dıyemıyorum bana nıye oldukııı düşün düşün kafayı yıcem

yüreğine sağlık.....

canım ya küsde bugün değil nolurrrrrrrrrrrrr
topikte küsen küsene bugün...geri çekiom....çok kilo aldım...pzr günü nasıl gelcem bilmom, çok kilo aldım ama saklıodum falan falan:)))

ıslık ikonu istiyorum acilennnn

maşallah de kzuu ben de aynı geçen 4 yıla rağmen aşkımdan ölecek gibi hissediyom kendimi diyom insan saçından ayağına kadar mı tatlı olur die

çok ama çok özür dilerim ama ben güldümmmmmmmmmm
canım yaaa ben gece değilde gündüz çokca kaçırıyom zaten ,daha gece kaçırmadım ama olursada şaşırmam yani, çok tatlısın yaaa........

eeeeeeeeee nolcak şimdi...
topikte en önde giden ve en tecrübeli sendin..bi nevi topiğin imamıydın...
şimdi imam yatağa koyverirse cemaat napsın

bnm öle degilde tuvalete zor bela atıyorum bi kac damla kacıyo bunun nedenide kaslarımızda gevsiyomus ondanmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…