ama ama aşkım şehir dışında ve 2 gün daha yok
tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19
benlede konuş....
çünkü benimlede kimse konuşmuyo
benle de konuşmuyo hiiiiç kimse(
kimse benlen konusmuyoooo
karneleri verdik geldik :) bu moda mı ?bende dicemmm KİMSE BENLE İLGİLENMİYOOO NEDENNN
işte bu ebru şallı havanızdan dolayı ben sadece menzil'le kanka olcam o şimdi yata yata hepten şişmiştir, tam benlik olmuştur. zati ben de 2 ay yattığım için şişmiştim bu kadar.son 5 haftada 1 kilo aldım kızlar... 2 haftadır kilo almıyorumtoplamda 7 kilo aldım kaldı 9 hafta .... her hafta yarım kilo alsam bile sanırım 12 kiloyla falan yırtıcam ben bide ben acayip süt içyom bugünlerde....bugün öğlen olmadı daha ben yarım lt sütü içtim bile
kelebek kardeş sana da şöööle bi üstün zeka çözümü buldum, evdeki duvarlardan bile daha sessiz bi kocam olduğundan başlarda onu nasıl konuştursam diye çok üzülüyodum. çaresi şu al eline kağıdı kalemi otur başlıklar halinde problemlerini yaz sonra bunları önem sırasına göre edebi ve en önemlisi acıklı bi dille mektuplaştır. şöyle 7- sayfa yaz anam yaz. akşam da kocan gelince koy önüne mektubu git yatak odasına uzan okumasını bekle. inan kafadan 1 hafta ilgili davranmak zorunda hissedecek kendisini. sonra sen ondan mektup iste, vaktim yok bahanesini kabul etme. tv izleyeceğine otursun yazsın. böle böle mektuplaşn, sonra gün içinde ona cici msjlar yaz, n'apıyosun?, nasılsın? gibi ondandan msjla cvp vermesini iste. işte böle böle evlilik öncesi süreçlerini hatırlayıp az buçuk düzeliyolar.
kızlar bugün trt deki uzmanı dinledim
adam diyo ki en iyi terapi arkadaşlarla buluşmak konuşmak
çünkü onların yanında en doğal halinlesindir
amaaaa
benim şöyle bi sorunum var
benim tüm arkadaşlarım bekar
ben evlendim hemen de hamile kaldım
şimdi benm anlattıklarımla onların anlattıkları uymuyo
kafa sarmıyo yani
hiç evli arkadaşım da yok dertleşeym rahatlayım
yani kimsenin en doğal halimle olamıyorum
çünkü beni anlayacak kimse kalmadı çevremde
ben de çok bunalıyorum
çıkıp gezeym diyorum
buz gibi havada kısıtlı parayla bi başına gezsen nereyi gezecen
okullar da kapandı artık sürekli evdeym
bunalıyorum
kocamın da benle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum
zira kendisi işe gidince nasılsınız diye bile sormuyo
ben napayım
depresyona doğru ilerliyorum
nasıl önüne geçerim
kaynanana hayranımmiray güzelmiş...
bu isim mevzusu garip ya... bizde de şole bişi yaşanmıştı :
bizim isim daha ben hamile değilken de belliydi... oğuz diyorduk erkek olursa... neyse hamile kaldım benim sevgili kayınvalidem sorup duruyo ne olacak adı diye biz de diyos oğuz... sonra bi gün onlarda kahvaltı yapıyos kadın durdu "yaa unuttum oğuz tarık mı koyacaktınız" diye...tarık kayınbabamın ismi de onu da koyun demeye getiriyo... neyse ben hiç bozmadım "yoooo anne sadece oğuz" dedim... Allam yaaaa kadın beni zaman zaman güldürüyo yav...
kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftayla, 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom(((
kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftayla, 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom(((
kızlar bu arada dr. agidip geldim böbreğimde 1 haftadır artan bi genişleme yok, geçen haftaylaaynı , 2 hafta sonra tekrar bakılcak, umarım genişleme devam etmez böle kalır, çünkü ben çok korkuyom(((
evettttne güsel kuzu dua et en kötü gününüz böle olsun die ben de öyle diodum bi ara kendi kendime nazr ettim heral sonra kötüleşti ama şimdi yine iyiyiz
hiç bişey evde huzur bozmaya değmez
canımmmm hiç dert etmesin söyle...benim eşimin 1 tane evli arkadaşı var etrafında...hepsi bekar, daha askerden kaçanlar var öyle diim..işi olmayan hatta daha çalışmayı erken bulanlar var o kadar it kopuk tayfası yani:))) ama eşim kendini hep şanslı görür hep dio 40 ıma geldiğimde yanımda kocaman bi kız arkadaşım olacak:))) bence eşim değil onlar eşimi kıskanıo lakin erkekler her zaman düzenli bi hayatı daha çok isterler bencebiz de eşimle arkadaş gibiyizdir
çok şükür
ama eşimin de aynı sıkıntıları var
arkadaşları dağ tepe demeden gezerken
bambaşka muhabbetler yaparken
eşim sorumluluk aldı
borçları düşünüyo
ailesini düşünüyo
sıkıntıları başka
o da arkadaşın eksikliğini çekiyo
ben de.
ne kadar arkadaş gibi olsak da sadece ikimiz olmuo
başka bi sese ihtiyaç duyuyo insan
maşallah ilişkinize canım
zaten akraba,dost,arkadaş hepbiyere kadar insanın en büyük dost ve dert ortağı eşi olmalı
hele bebişleriniz olunca bunun faydasını çok göreceksiniz
arkadaşlar biraz uzun ama lütfen okuyun Bir Eşi Olmalı İnsanın!
Bakarken yüreğinin kabardığı,
Gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı
Aşık olduğu bir eşi olmalı!
Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp,
Şükürler etmeli Yaradana.
Koklamalı saçlarını uyuyan eşine şefkatle bakıp,
Usulca dokunmalı yüzüne.
Bir eşi olmalı insanın!
Varlığını hissedebilmek için.
Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla.
Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü..
Kramplar girmeli midesine,
Onsuzluk aklına geldikçe!
Bir eşi olmalı insanın!
Rüzgar Onun kokusunu getirmeli,
Yağmur Onun sesini.
Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için.
Akşam Onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği.
Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi.
Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli.
Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Bir eşi olmalı insanın!
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini,
Tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu..
Güven duymalı, her şeyiyle.
Başını göğsüne koyup huzurla uyuyabilmeli,
Tüm düşüncelerinden arınmış olarak.
Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı..
Şımarabilmeli yanında.
Kıskanılmalı zaman zaman da..
Bir eşi olmalı insanın!
Sabah yolcularken işine, içi acımalı,
Daha yollarken özlemeye başlamalı.
Seni şimdiden özledim!
Bir eşi olmalı insanın!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla.
Gözleri yollarda kalmalı
Ve kapıyı çalmadan açmalı..
Aşkla karşılamalı,
Hasretle sarılmalı boynuna,
Özlemle koklayıp öpmeli,
Yıllarca uzak kalmışçasına!
Bir eşi olmalı insanın!
Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın,
Bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında.
Verdiği hiçbir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı,
Daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli.
Bir eşi olmalı insanın!
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf !
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim..
Kaynak: Can Yücel - Bir Eşi Olmalı İnsanın | Can'dan Blog
Candanblog'daki içerikleri, kaynak göstermek şartıyla dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Lütfen bu kısmı kaldırmayın.
yav en yakın arkadaşım 1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamile. onunla konuştuk az önce tam 50 dk telefonda terapi yaptım. depresyonun yamaçlarında öylece dolanıyodu kenara çektim acık. daha evli olmayı psikoloj,k olarak kabullenememişken anne olma fikri kendisini yaşlı hissetmesine neden olmuş. ben de ara gaz verdim.
"biz öle genel geçer annelerden olmayacağız fit anne olacağız. gelir sizi alırız kızımla iki bebik arkada bebek koltuklarında yan yana oturur gideriz deniz kenarına içeriz kahvelerimizi ooohh miss. ne dertleniyon..."
tam onu şekle soktum derken bi geldim herkes de bi olumsuz hava kimi depresif, kimi nazlı, kimi ...
ayy içim şişti valla, size sadece şunu sölemek istiyorum; hamilelik sürecinde annein içinde bulunduuğu ruh hali bebeğin ergenlik döneminde bire bir ortaya çıkarmış. canınız mı sıkıldı netten film açıp izleyin. kitap okuyun. çocuğunuza masallar yazın şimdiden. akşam eşiniz geldiğinde onunla keyifli zaman geçirmek için kafa yorun. ne biliyim eve gelince ilk iş el yıkayan biriyse el havlusu için bi süs ve not hazırlayın. yani salmayın kendinizi kafanızı meşgul edecek bişiler uydurun işte...
işte bu ebru şallı havanızdan dolayı ben sadece menzil'le kanka olcam o şimdi yata yata hepten şişmiştir, tam benlik olmuştur. zati ben de 2 ay yattığım için şişmiştim bu kadar.
petu çok gıcıksın, küstüm boz hıh
kelebek kardeş sana da şöööle bi üstün zeka çözümü buldum, evdeki duvarlardan bile daha sessiz bi kocam olduğundan başlarda onu nasıl konuştursam diye çok üzülüyodum. çaresi şu al eline kağıdı kalemi otur başlıklar halinde problemlerini yaz sonra bunları önem sırasına göre edebi ve en önemlisi acıklı bi dille mektuplaştır. şöyle 7- sayfa yaz anam yaz. akşam da kocan gelince koy önüne mektubu git yatak odasına uzan okumasını bekle. inan kafadan 1 hafta ilgili davranmak zorunda hissedecek kendisini. sonra sen ondan mektup iste, vaktim yok bahanesini kabul etme. tv izleyeceğine otursun yazsın. böle böle mektuplaşn, sonra gün içinde ona cici msjlar yaz, n'apıyosun?, nasılsın? gibi ondandan msjla cvp vermesini iste. işte böle böle evlilik öncesi süreçlerini hatırlayıp az buçuk düzeliyolar.
kaynanana hayranım
sen de misilleme amacıyla kendi babanın adını ekleyerek söleseydin,
"böle düşünmüştük ama iki tarafın da birer babası olduğundan haksızlık olmasın diye vazgeçtik"
normal boyutlara gelmesi nasip olur inş cnm dua et ya hamişsin sen duan kabul olur inş
yav en yakın arkadaşım 1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamile. onunla konuştuk az önce tam 50 dk telefonda terapi yaptım. depresyonun yamaçlarında öylece dolanıyodu kenara çektim acık. daha evli olmayı psikoloj,k olarak kabullenememişken anne olma fikri kendisini yaşlı hissetmesine neden olmuş. ben de ara gaz verdim.
"biz öle genel geçer annelerden olmayacağız fit anne olacağız. gelir sizi alırız kızımla iki bebik arkada bebek koltuklarında yan yana oturur gideriz deniz kenarına içeriz kahvelerimizi ooohh miss. ne dertleniyon..."
tam onu şekle soktum derken bi geldim herkes de bi olumsuz hava kimi depresif, kimi nazlı, kimi ...
ayy içim şişti valla, size sadece şunu sölemek istiyorum; hamilelik sürecinde annein içinde bulunduuğu ruh hali bebeğin ergenlik döneminde bire bir ortaya çıkarmış. canınız mı sıkıldı netten film açıp izleyin. kitap okuyun. çocuğunuza masallar yazın şimdiden. akşam eşiniz geldiğinde onunla keyifli zaman geçirmek için kafa yorun. ne biliyim eve gelince ilk iş el yıkayan biriyse el havlusu için bi süs ve not hazırlayın. yani salmayın kendinizi kafanızı meşgul edecek bişiler uydurun işte...
işte bu ebru şallı havanızdan dolayı ben sadece menzil'le kanka olcam o şimdi yata yata hepten şişmiştir, tam benlik olmuştur. zati ben de 2 ay yattığım için şişmiştim bu kadar.
kaynanana hayranım
sen de misilleme amacıyla kendi babanın adını ekleyerek söleseydin,
"böle düşünmüştük ama iki tarafın da birer babası olduğundan haksızlık olmasın diye vazgeçtik"
arkadaşlar biraz uzun ama lütfen okuyun Bir Eşi Olmalı İnsanın!
Bakarken yüreğinin kabardığı,
Kaynak: Can Yücel - Bir Eşi Olmalı İnsanın | Can'dan Blog
Candanblog'daki içerikleri, kaynak göstermek şartıyla dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Lütfen bu kısmı kaldırmayın.
yav en yakın arkadaşım 1,5 yıllık evli ve 2 aylık hamile. onunla konuştuk az önce tam 50 dk telefonda terapi yaptım. depresyonun yamaçlarında ....
.....
ya kızlar bişi dicemde sakın gülmeyın
çok düşündüm bunu soylemek için
ben bu gece altıma kaçırdım yaaa
bi şelalenın altında ohhhhhhhhhh gitti valla 3 saat yatak yorgan yıkadım ve çok utanıyorum allahtan eşim çekyatta uyuya kalmıştı
başınıza böle bı durum geldımı dıyemıyorum bana nıye oldukııı düşün düşün kafayı yıcem
evetttt
kızlar ben eşimi çook seviyorum ya ona o kaaa çok aşığımki böyle her baktığımda bi daha bi daha aşık oluom..
zaten ilk görüşte aşktı
ondan ötürü nedeni ne olursa olsun çok zor yani eşimle huzurumu bozmam....hiç bişey evimizdeki huzurdan mutluluktan daha önemli değil..
ayyyy çıkıo işte 7 ayın acısı bi yerden...sık sık kendini böyle sevgi kuduruğu oluon sonunda
bi şelalenın altında ohhhhhhhhhh gitti valla 3 saat yatak yorgan yıkadım ve çok utanıyorum allahtan eşim çekyatta uyuya kalmıştı
başınıza böle bı durum geldımı dıyemıyorum bana nıye oldukııı düşün düşün kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?