ıslık ikonu istiyorum acilennnn
çok ama çok özür dilerim ama ben güldümmmmmmmmmm
canım yaaa ben gece değilde gündüz çokca kaçırıyom zaten ,daha gece kaçırmadım ama olursada şaşırmam yani, çok tatlısın yaaa........
eeeeeeeeee nolcak şimdi...
topikte en önde giden ve en tecrübeli sendin..bi nevi topiğin imamıydın...
şimdi imam yatağa koyverirse cemaat napsın
ya kızlar bişi dicemde sakın gülmeyın
çok düşündüm bunu soylemek için
ben bu gece altıma kaçırdım yaaa
bi şelalenın altında ohhhhhhhhhh gitti valla 3 saat yatak yorgan yıkadım ve çok utanıyorum allahtan eşim çekyatta uyuya kalmıştı
başınıza böle bı durum geldımı dıyemıyorum bana nıye oldukııı düşün düşün kafayı yıcem
kıslar sabah kızımın karnesini aldık ordan doktora götürdüm sürekli öksürüyor diye(dün akşamdan beri)
doktor daha öncedende öyküyü bildiği için alerjik olma ihtimali yüksek biara test yaptır dedi.okulda toz alerjisi olabilirmiş.
sonra eczanede 1.saat tokluk şekerimi ölçtüler.
10 gün önce 181 olan değerim bugün 80 olmuş
çokçok mutlu oldum.
eczacı bile şaşırdı nasıl böyle düşürdün diye
ya kızlar bişi dicemde sakın gülmeyın
çok düşündüm bunu soylemek için
ben bu gece altıma kaçırdım yaaa
bi şelalenın altında ohhhhhhhhhh gitti valla 3 saat yatak yorgan yıkadım ve çok utanıyorum allahtan eşim çekyatta uyuya kalmıştı
başınıza böle bı durum geldımı dıyemıyorum bana nıye oldukııı düşün düşün kafayı yıcem
nefrazencim o mektup olayı bi ara bizim kurtarıcımızdı ama artık nedense kar etmiyo
düşündüklerimi hissettiklerimi eşime mesajda yazdım şimdi cevap da yazmadı amaaannn
ben daha fazla konuşup ne kendi moralimi ne de sizlerinkini bozmayım
hava soğuk ama bi çıkayım sağlıkocagına gideym oğlumun kalp atışlarını dinleym
başıma gelmemişti ama
bunu okuyunca şimdi acayip wcye gidesim geldi
yeni geldim bi de yaaaaa
ben gülerim argadaşşş
yavrum sen yine altına kaçırmışsın hemde gece
ben bayram tatili dönüşü eve zor attım kendimi eşim soyunmama yardım etti banyoya girdimm
şıkır şıkır bi ses adamda girer girmez ses nerden geldi die bi baktı ben ustumle basımla adamın gözünün içine baka baka........
her yer battı
sonrada basladım aglamaya utancımdan zor sakinleştirdi ama şimdi aklıma gelince çok gülüyorum
yani sen yine kaçırmışsın ben resmen işedimm
sal gitsin arkadaş tut tut nereye kadar
şincik gerisi değilde...
benim herif bana dioki sen gündüz o forumda ne okursan, akşam onu evde yaşıon die:)))))
şimdi bugün sevdanın başına geleni okuduk...eşimin teorisinden bu akşam benimde bunu yaşamam gerenkkkkk yani
şincik gerisi değilde...
benim herif bana dioki sen gündüz o forumda ne okursan, akşam onu evde yaşıon die:)))))
şimdi bugün sevdanın başına geleni okuduk...eşimin teorisinden bu akşam benimde bunu yaşamam gerenkkkkk yani
şincik gerisi değilde...
şincik gerisi değilde...
yok canım yok petuş maşallah demez..maşallah de kzuu ben de aynı geçen 4 yıla rağmen aşkımdan ölecek gibi hissediyom kendimi diyom insan saçından ayağına kadar mı tatlı olur die
yok menzilim koyverirmiyim hiç.canım ama düştü diye koyverme agır agır tatlılar yeme gerci
sen azimli ve ne yapacagını bilen bi kadınsın ama dikkat et demek istedim sadece arkadasın olarak ve tekrar
tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?