2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

siz aldıklarınızı vermeye çalışırken bende o arada önceden olanları vermeye çalışırım gari
gülümmmm azimli olsam 73 kiloya kadar çıkarken önlem almammı lakin benimki tamamen tesadüf

bakma sen bir evin bir kızı olduğumdan anama,babama büyük abime bi de eşime çok nazlanırım, mır mır mır sölenirim benle ilgilensinler diye ama burda gerçek karakterim çıkıyo ortaya

canım ya küsde bugün değil nolurrrrrrrrrrrrr
topikte küsen küsene bugün...geri çekiom....çok kilo aldım...pzr günü nasıl gelcem bilmom, çok kilo aldım ama saklıodum falan falan:)))
yok bacm benim küsme, surat asma, kapris türü huylarım yoktur söylenirim ama icraata geçirmem. cidden benim popoyu bi görsen göbeğimden büyük, aynaya kıl oluyorum bu ara
bi de sizle buluşcam diye dün adil ışık'ın şişko mağazasından büyük beden ciciler aldım. kıydım 110 liraya 3 parça giysi aldım, 2 gömlek birde tunik boy yelek. düşün ne kaa dertleniyom kilolara kapansın diye kocaman şeyler aldım

maşallah de kzuu ben de aynı geçen 4 yıla rağmen aşkımdan ölecek gibi hissediyom kendimi diyom insan saçından ayağına kadar mı tatlı olur die
ben de bazen bakıyom kocama o uyurken filan, diyom tip desen allah için yakışıklı ama benim tipim değil, huy desen bana zıt len ben bu herifi nerden buldum da evlendim???
sonra diyom herhal şeytan tüyü vzr zira atsan atılmıyo kızsan kızılmıyo

nefrazencim canımmm
bana bakıp kendini tatmin edicen dimi ben ne kaa zayıfmışım diye :)
yok bacım bence senle hemen hemen aynıyızdır hatta ben toto farkıyla seni geçerim zira göbeğimden daha geniş totom, hsap et de anla yaaa

sevdam sulu yemeği falan geçtim...akşama kapuska var gııııı, sulu değilde karla karışık kıvamda bişi gelmesinde
taam ya taam kaşıom dötümü...maşallah....
hem haberin yok çıktı k. validemin içine kaçan şey:))
şincik örgüye sardı benle uğraşmayı bıraktı...sbh arıo patik başladım yağmura die, akşam arıo patik bitti yelek yapıom die:)))
yeni fentezimiz bu şükür

öküzüm benim demem istiom sana menzil affına sığınarak

anammmmmmm nefrazen gııı..
bende dün akşam adil ışıktaydım:))
aynı niyetle girdim...elbiselerim hep siyah elbise giymek istiom sizin yanınıza gelirken
lakin siyahlar hep menzil demesin siyah giymiş şike yapıo:))
renkli bişiler alim didim ama onuda bulamadım
pantolun giymek istemiom malum daha kilolu gösterio

hadi hayırlı olsun bebeemm
sende gözünün içine baka baka....
yagmurr kaçırdı dersin
bunun şarkısı da var;
yağmur yağdı kaç kaç kaçç,
şemsiyeni aç aç açç

ağzına sağlık

ben de bigün iş yerinde acıktım diye ortalıkta dolanıyom envai çeşit kebap ismi sayıyom arkadaşlardan biri animallah şurda kitli kalsak bikaç gün sen bizi yersin dedi. 1,70 boyunda 40 kilo olan bi arkadaş be yırttım bende yencek bişi yok dedi.
benim ceap aynen şu;
olur mu ben en çok pirzola severim

kızlar isim konusunda güzel kız isimlerini paylaşırmısınız..............

yok yok aynı işte bende öyle amerikan kasa
belim ipinceydi benim ama tampon hep geniş

öküsss mü

ay ciddi ciddi buluşma için kıyafet mi alcaksınız
rahat bişeyler giyin hiç problem degil ben hep siyah giyindigim için
çarşaflı degilim yalnız ferace giyiyorum hamilelik boyunca uzun bol
içimede eşofman ne bulduysam geciriyorum

süpermiş

Love My Body - adL
bak burdakiler sezon ama sezon sonu %50 indirim var. ben tarzını az buçuk beğendim.

saol canım benim :)))

kızım uyandı yemeğini yedırdım sıra bana geldi
sizi öpüyorum bugunluk net bukadardı bana hepinize ıyı hafta sonları
bebişlere ve kendınıze ıyı bakın

yok yav sırf buluşma için değil zaten ihtiyacım vardı üniforma gibi 1 aydır aynı tuniği giyiyorum, onun da artık göbek kısmı hepten üstüme oturuyo sırtı ise göğüs kısmından dolayı sıkıyodu. biz annemle her akşam forum istanbul'da yürüyüş yapıyoruz. çabuk hastalandığım için açık havada yürüyemiyorum, yalnız da sıkılıyorum hergün hergün o yüzden annem geliyo. zai arabam hala serviste annem evden alıyo eve bırakıyo. neyse işte dün mağazada dolanırken %50 indirimi gördüm, beni de anca şişko mağazası paklar 48 beden aldım hiçbişi üstüme yapışmasın diye çok da rahat ettim. bugün de yeni bi hamile pantolonu alacağım, popo büyünce sıkmaya başladı eskisi karnımı acıtıyo oturuken. işin garibi hamile mağazalarının hiçbirinde kadife pantolon bulamadım. şişko mağazalarında da yok. artık mağza mağza sorcam 46 beden istiyorum son ayıma kadar giyebilmek için, onu da terzide hamiş pantolonu yaptıracağım.
bacaklarımddan soğuk almamam gerek sonra enfeksiyon tekrarlıyo

yok yok bu hatunlar bizi kıskandırmak için yapıyo bunları artık iyice inandım, buluşma için kıyafetler, hazırlanmalar, ohhhh ohhhh ...........

Sevda ve Menzil ya sizin şu kaçırma işi yüzünden işyerinde tuhaf tuhaf gülüyorum Allah sizi var ya iyiki varsınız şu yoğun sıkıcı işyerinde arada okumaya çalışıyom sağolun varolun
muck muck

ohhhh kapalı olmamın da bu kolaylığı var demi...
yok cnm ya sırf onun için değilde onu bahne ederek renkli bişi alim didimde denk gelmedi..
benim hamileliğin sonuna kadar yetcek kıyafetim varda çok sıkıldım aynı şeyleri giymekten yafff
yok yok bu hatunlar bizi kıskandırmak için yapıyo bunları artık iyice inandım, buluşma için kıyafetler, hazırlanmalar, ohhhh ohhhh ...........

bacım siz de 3 kişi değil misiniz tuni ile beraber, ayarlayın buluşun biz de zati 3-4 kişiyiz anca

evet gosenaycım ya....kıskanılcak bi durummuz yok yani...

lcw ye baksana orda olcaktı

amma çok konuşmuşsunuz... takip edemedim.umarım önemli birşeyler kaçırmamışımdır. çok yoğunum bugün..çokde fena sırtım ağrıyo .dayanılacak gibi değil akşam olsun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…