2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bacım siz de 3 kişi değil misiniz tuni ile beraber, ayarlayın buluşun biz de zati 3-4 kişiyiz anca

evettttt tuni gelsin kelebek te var bizde bi görüşme ayarlarız artık,kızlarrr başka varmı konya. varsa sayıyıda artırırız...........hadi bakalım fotolarınızı bekliyoruz :)))

evettttt tuni gelsin kelebek te var bizde bi görüşme ayarlarız artık,kızlarrr başka varmı konya. varsa sayıyıda artırırız...........hadi bakalım fotolarınızı bekliyoruz :)))

aa tuni de mi konyada
sağlıkocagına gittim kilomu öğrendm hiç moralimi bozmadım
ordan pazara gittim
pazar bomboş esnafta satacak sebze yok ki hepsi don
neyse kafamı dağıttım geldim

Allahım yaaaa kafayı yiycem bi bebek şekeri bulamıyorum şöyle güzel değişik, her sitede birbirinin aynısı var..............niyeyse biraz değişik olsun istemiştim, ama galiba olmayacak..............

aa tuni de mi konyada
sağlıkocagına gittim kilomu öğrendm hiç moralimi bozmadım
ordan pazara gittim
pazar bomboş esnafta satacak sebze yok ki hepsi don
neyse kafamı dağıttım geldim

iyi etmişsin :))) tuni seydişehirde canım, ama kontrole falan konyaya geliyo...

kızlar bunlardan bi şey olmayacagı için mi kimse yorum yazmadı:44:

Allahım yaaaa kafayı yiycem bi bebek şekeri bulamıyorum şöyle güzel değişik, her sitede birbirinin aynısı var..............niyeyse biraz değişik olsun istemiştim, ama galiba olmayacak..............

kulenin arkasında toptancılar varmış orda bebek şekeri satan bi yer varmış
hem çok uygunmuş hem çok model varmış
aklında bulunsun bana da bi anne önermişti

sende sağol canım benim
az da güldürebiliyosak yüzleri ne mutlu işte

e tabi bi bakıma daha rahat oluyo
yazın sıcaklarını saymazsakk (gerci onunda kolaylıgını veriyo Allah oruc misali)
iç değil dış kıyafetime daha önem veririm yani pantolon etek bluz kazaktan ziyade pardesüye falan
neticede içimdekini kimse görmüyo
aslında bende kendime 2 tane cok güzel elbise almıştım ama onlarda artık olmuyo bana
neyse az kaldı

bu arada kızlar ben ruyamın etkisinden cıkamıyorum yaa
zeynebi dogurmustum ben sonra hasta oldu ana kucagına koydum arabaya bindirdim hastaneye göturcektim
sıcacıktı sacları vardı bayagı
dunku mart annelerinden birinin bebişini gormustuk ya ona benziyodu
cıkarmak istiyom şu zillimi artık
beşiğine koyupp eee bebimee eee eeee eeee demek istiyorum

kulenin arkasında toptancılar varmış orda bebek şekeri satan bi yer varmış
hem çok uygunmuş hem çok model varmış
aklında bulunsun bana da bi anne önermişti

hımmmm bakalım o zaman, bide zaferde bi yer varmış ben bide oraya bakıyım, güzelse sanada bilgi veririm..

kızlar bunlardan bi şey olmayacagı için mi kimse yorum yazmadı:44:

valla canım bakıyorum bakıyorum ama bişeye benzetemiyorum ne yapsan bilemedim
yatkınımdır aslında bende gecen zeynebin 3 tane beyaz düz beresini
tacımı bozup boncuklarla süsledim güzel oldu
bunlara ek bişeyler lazım
yazı istiyosan harf boncuk pul yada kurdeladan gül falan ne biliyim
elime alıp evirmek çevirmek istedim :)

yav ağzını hayra aç be ya. bak senin bu erken doğum şeysi psikolojik de olabilir hee. bu nasıl bir sabırsızlıktır ya hu?

sen çıkarmak içinde biraz bekle istersen...Rabbim sağlık versin de nasıl olsa söyleyeceksin o ninnileri..sırf ninni için erken doğurma bebiki..

olacak inşallah olacak
gelecek o günler inşallahhhhhh
bak bu haftalar bile nasıl geldi...

gitti gidiyora baktın mı çokk uygun ve bence güsel

uyku fena kıstırdı yine
azcık uyyuvereydim ne iiydi...
gofreti olan varmı ya...çok cnm çekti....yesem sanki uykum dağılcak gibi

nefrazen alem kadınsın yaşamak istemiyorum filan yazsam kocam napar beni bilmem
valla tüm kadınlar aynı mı düşünüyo bilmem ben de bebeğimz için günlük tutuyorum yazıyorum oraya
oğlum baban bize para verecek alışverişe çıkacaz sana kıyafetler alacagız ancak o zman rahatlayacam filan diye kociş de okuyo haliyle. sonra size ne kadar vereym alışveriş için diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…