2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuşşşşş
işte gözün kapanıyodu niye uyumadın......
ben yatmaya korkuyom valla yatcam her herim ağrıycak,solum çürüdü soluma yatmaktan.....

Ahhh cnm petus eve geldi, yemegini yedi yarinin yemegini yapti cay servisi yapyi...simdi azda yazissin anca yatar:))))

Ahhh cnm petus eve geldi, yemegini yedi yarinin yemegini yapti cay servisi yapyi...simdi azda yazissin anca yatar:))))

sende benim gibi önceden yapıyosun yemeğini, bende bir gün önceden mutlaka yaparım, aslında ben 5'te çıkıp 5'20 de evde oluyorum ama olsun yemeğim illaki hazır olcak....bende temizlik yaptım, hafta sonu yapamamıştım, yoruldum, iyice uyku bastırsın diye bekliyom........

kızlar kızlar gelemmi ,yanağınızdan öpem mi ıyyy iğrencim dimi
ya yuh bana hala midem bulanıyo ,doğurana kadar herhalde midesi bulanan bi ben varım, var mı başkaaaa??

Aynen cnm ya...ben 7 bucukta falan evde oluom...
Eve zaten ac geliom, o alikla bide yemek yapamiom, sinir kupune donusyom...
Ondan oturu bi gun onceden yapmaya calisyom...
Zaten bi yaptimmi 2-3 gun yiyoruz bi yemegi:)))
Temizlik yorucu ur cnm hafta icinde ya...allah kolalik versin..
Benimde daha tam uykum yok ama erken uyanyoz die 11 gibi sokulyoz yataga...
İi geceler cnm hadi, allah rahatlik versin

sanada iyi geceler

yafrum var ya kocan çok şanslı senin,becerikli hatun :)maşallahhhh tü tü tü Nazar hadi iyi geceler tatlu rüyalar

kızlar kızlar gelemmi ,yanağınızdan öpem mi ıyyy iğrencim dimi
ya yuh bana hala midem bulanıyo ,doğurana kadar herhalde midesi bulanan bi ben varım, var mı başkaaaa??

benim mide bulantım yok ama yanma var canım, onuda biraz yediklerime dikkat ederek,bide 2 yastıkla yatarak hafifletiyorum,bulantı kötü yaaa zor olur, Allah yardımcın olsun...

yafrum var ya kocan çok şanslı senin,becerikli hatun :)maşallahhhh tü tü tü Nazar hadi iyi geceler tatlu rüyalar

Hihoooo...saol bebem...topigimizde himbil bi haun yok cok sukur:)))
Kendisi geldi 3 gundur sehir disindaydi..
Gidimde sevgimle bogim kendisini, baska yapabildigim bisi yok zati:))))
İi geeler cnm...

benim mide bulantım yok ama yanma var canım, onuda biraz yediklerime dikkat ederek,bide 2 yastıkla yatarak hafifletiyorum,bulantı kötü yaaa zor olur, Allah yardımcın olsun...

yanma oluyo arada ama bulantı çok kötü,yediklerimden pek tat almıyorum özellikle yemeklerden.az kaldı diyelim inşallah, 2,5 ay sonra geçicek inş hepsi :)

ya insan baktıkça çok eksik var gibi geliyo,aldıklarıma bakıyom hep gözüme az geliyo ne zaman gitcen sen izmire?

slm kızlar bugün şelker yüklememizi yaptırdık eve tahlil sonuçlarını beklemeye geldik ben adet sancısı gibi sancılandım tuvalete oturdum resmen içimden bişeyler aktı tamam dedim suyum geldii koşa koşa doktora gittik ultrasona aldı rahim kapalı bebeğin suyu normal o gelen akıntı dedisancıda üşütmekten olabilirmiş ömrümden ömür gitti doğuruyorum sandımallah hepimize hayırlı doğumlar versin:26:

ya insan baktıkça çok eksik var gibi geliyo,aldıklarıma bakıyom hep gözüme az geliyo ne zaman gitcen sen izmire?

cuma günü izmrdeyiz inşallah canm.
ya benm mobilya tamam da kıyafet daha çok az var
hep zevkine aldm adamakıllı bi alışveriş yapmadm.
battaniye nevresim havlu falan da hep annem aldı
hepsi izmrde daha.
onları da daha toplu olarak görmediğim için bir şey yok gibi geliyo..

anaaam sen neyin ne olduğunu iyi öğren kuzu yalnızsın hem ona göre ne boşyere panik yap ne de bişey yok die rahat rahat devam etme iyi öğrenseydin akıntı mı su mu fark nee
ayy ben sana pek üzülüyom yaaa
şu 6 ayınızın çabuk geçmesini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…