Çok cici bir oda olmuş ellrine sağlık tek eksik bebek galiba:)Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeni nasip etsin bebeğini bu odada.Sayende anladım ki benim de biran önce eksiklerimi tamamlamam lazım biraz geç kalmışım gibi hissettim.
inş değildir ama bu anlattıkların enfeksiyon belirtisi, üstünde dur mutlaka git bi idrar tahlili yaptır yarın...
teşekkür ederim canımm
yok sen geç kalmamışsındır ben aceleciyim
biraz 17 haftalıkken aldık odamızı
20. haftaya girmeden bebek arabasınıı
kıyafetleri desen kızımın teyzesi
ananesi hiç boş bırakmadılar
öylelikle oldu anlıcan
Çok cici bir oda olmuş ellrine sağlık tek eksik bebek galiba:)Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeni nasip etsin bebeğini bu odada.Sayende anladım ki benim de biran önce eksiklerimi tamamlamam lazım biraz geç kalmışım gibi hissettim.
Çok şanslı ve sevilen bir bebek olacak o zaman.Ben de alışverişi tatile bırakmıştım önümüzdeki hafta tamamlıycam inşallah.
canım aynen ben hiçbişi almadım yaa :26: bu arada sende izmirdendi biz şimdi tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulasıp haber vercem ? her gun gırmıyorsun sanırım foruma face falan varmı ?
hayırlısıyla tamamlanır canım
evet öyle olacak sanırımm
bizim taraf için ilk torun ilk kez
anane dede teyze dayı olacakalr
herkes 4gözle bekliyor planlar yapılıyor
çokta şımarık olacak sanırım[
İlk torunun yeri başka olurmuş tabi:)Bizim tarafın da ilk torunu olacak ama aynı anda hem benim hem kardeşimin çocuğu olacak ikiz gibi olacaklar yani.Eşim tarafının da ikinci torun oluyor
canım aynen ben hiçbişi almadım yaa :26: bu arada sende izmirdendi biz şimdi tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulasıp haber vercem ? her gun gırmıyorsun sanırım foruma face falan varmı ?
adacım tamam tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulascam canım? facede varmısın sen ?
canım ozel mesaj attım adımı soyadımıSenin facede nasıl bulucam ben eklesem seni?Özelden mesaj yazabilirsin tam olarak adını.Ben özelden yazamıyorum 100 mesajı tamamlamak gerekiyormuş tamamlayamamışım daha.
Canım burayı okuyorum her gün ama facedeki gruba da dahil olayım nasıl katılıcam adı nedir gurubun?
adacım solmaz ekliyor genelde o gelsin ona soyleyelim ozelden bana mesaj atabılırmısın adını soyadını...
bi kaç kıyafetten başka bir şey almamış biri olarak heyecanlandım odanızı görünce :) canım mutlu günlerde kullanın, huzurla sağlıkla büyüsün odasında kızınız.
Canım burayı okuyorum her gün ama facedeki gruba da dahil olayım nasıl katılıcam adı nedir gurubun?
bi kaç kıyafetten başka bir şey almamış biri olarak heyecanlandım odanızı görünce :) canım mutlu günlerde kullanın, huzurla sağlıkla büyüsün odasında kızınız.
canım yazdım özelden de aramalara kapalı benim facedaki hesap grubun adını söylersen istek göndereyim ben.canım adını soyadını zoelden mesaj atarmısın facedeki yada mailini ekleyelim seni gruba
canım yazdım özelden de aramalara kapalı benim facedaki hesap grubun adını söylersen istek göndereyim ben.
kızlar selam nasılsınız sizden bi ricam olucak hamilelik haftası çizelgenizi nasıl yaptınız bana yardım edebilirmisiniz ben eylül annesi olucam allahın izniyle
..........
Eki Görüntüle 332243
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?