2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekkür ederim canımm
yok sen geç kalmamışsındır ben aceleciyim
biraz 17 haftalıkken aldık odamızı
20. haftaya girmeden bebek arabasınıı
kıyafetleri desen kızımın teyzesi
ananesi hiç boş bırakmadılar
öylelikle oldu anlıcan

inş değildir ama bu anlattıkların enfeksiyon belirtisi, üstünde dur mutlaka git bi idrar tahlili yaptır yarın...

Ben de ayakta fazla kalınca ertesi günü kasıklarımda ağrı hissediyorum.Bebekler iyice ağırlaşmaya başladı artık bu da normal herhalde.Benim oğlum da karnımı çok geriyor bu aralar size de oluyor mu bir bakmışım karnımın ya sağ tarafı ya da sol tarafı şişmiş karnımda bir gerginlik biraz da acı.Yön değiştir oğlum diyorum karnıma dokunuyorum beni hissetsin diye konuşuyorum o zaman yön değiştiriyor.

Çok şanslı ve sevilen bir bebek olacak o zaman.Ben de alışverişi tatile bırakmıştım önümüzdeki hafta tamamlıycam inşallah.

canım aynen ben hiçbişi almadım yaa :26: bu arada sende izmirdendi biz şimdi tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulasıp haber vercem ? her gun gırmıyorsun sanırım foruma face falan varmı ?

Çok şanslı ve sevilen bir bebek olacak o zaman.Ben de alışverişi tatile bırakmıştım önümüzdeki hafta tamamlıycam inşallah.

hayırlısıyla tamamlanır canım
evet öyle olacak sanırımm
bizim taraf için ilk torun ilk kez
anane dede teyze dayı olacakalr
herkes 4gözle bekliyor planlar yapılıyor
çokta şımarık olacak sanırım

canım aynen ben hiçbişi almadım yaa :26: bu arada sende izmirdendi biz şimdi tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulasıp haber vercem ? her gun gırmıyorsun sanırım foruma face falan varmı ?

Her gün zaman bulamıyorum yazmaya fırsatım oldukça mutlaka bakıyorum foruma.Facebooktaki grupta varım ben de buradan da takip edebilirim sizi.

Senin facede nasıl bulucam ben eklesem seni?Özelden mesaj yazabilirsin tam olarak adını.Ben özelden yazamıyorum 100 mesajı tamamlamak gerekiyormuş tamamlayamamışım daha.

adacım tamam tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulascam canım? facede varmısın sen ?

Canım burayı okuyorum her gün ama facedeki gruba da dahil olayım nasıl katılıcam adı nedir gurubun?

bi kaç kıyafetten başka bir şey almamış biri olarak heyecanlandım odanızı görünce :) canım mutlu günlerde kullanın, huzurla sağlıkla büyüsün odasında kızınız.

Senin facede nasıl bulucam ben eklesem seni?Özelden mesaj yazabilirsin tam olarak adını.Ben özelden yazamıyorum 100 mesajı tamamlamak gerekiyormuş tamamlayamamışım daha.
canım ozel mesaj attım adımı soyadımı

canım adını soyadını zoelden mesaj atarmısın facedeki yada mailini ekleyelim seni gruba

canım yazdım özelden de aramalara kapalı benim facedaki hesap grubun adını söylersen istek göndereyim ben.

canım gizli grup gorebilirmisin ki ? bende çok anlamıyorum ama petunya gelsin ekletcem canım 2012 nisan anneleri (kk) diye grup ismi

kızlar selam nasılsınız sizden bi ricam olucak hamilelik haftası çizelgenizi nasıl yaptınız bana yardım edebilirmisiniz ben eylül annesi olucam allahın izniyle

mavilimmm oda harikaaa sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün bebik bu odada inş.

Mmavilim canimmm cok guzel olmus...
Ellerine saglik..
Hersey cok muntazam ve uymlu olmus...hele o perdeye bayildim..
Namissizlar simdiden peri gibi olcaklar o odalarda:))))
Pembis donlar falan....gule gule kullansin cnm.
Saglikla mutlu gunlerde kullanin ins. Eline saglik...

petuşşşşş
işte gözün kapanıyodu niye uyumadın......
ben yatmaya korkuyom valla yatcam her herim ağrıycak,solum çürüdü soluma yatmaktan.....

mavilim
canım odanız çok güzel olmuş,sağlıkla huzurla kullanın inşallah :))))
bende yapmak istiyom bi an önce ama biz şubatta yapcaz daha ev boya olcak,neyse az kaldı sayılır di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…