2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ya fark anlaşılamayabilirmiş ultrasonda yada alttan muayenede yada turnusol kağıdıyla çıkarmış aynen adet sancısı geldi anlık sonra sümüksü bi akıntı aktı aklım çıktıultrasonda su eksilmesi çıkardı öyle olsa dedi ama ömrümden 10 yıl gittibişi yokmuş şükür

canm benm öncelikle geçmiş olsun..
bu haftalarda ne yazıkki herkeste br erken doğum stresi var.
çok düşük br ihtimal ama ne yapalım takıyoruz işte kafaya.
e gebelikte okudum bu haftalarda bu endişe de normal :))
veee en kötü ihtimali düşünsek bile bebeklerimiz artk büyüdüler
her durumda kurtarrlar kendilerini.
sen yine de dikkat et tabi sıkama canını :))

sen aldıklarını göster de anneye sonra tekrar düşün bence ben de aynısını söylüyodum meğer alınan hastane çıkışı 2 hafta giyiliyomuş öyle sayı fazla olunca da bişiy farketmiyo tabii annem bana çok abartmışsın bunlar hemen küçülcek dedi geneli 6-9 ay aldım ben ama onlar bile zamanından önce giyilip küük geliyomuş hemen bi de ben ayaklı pantolonlar çok iyi die düşnüyodum tam tersiymiş mesela biras tebrübesisiz sanırsam o yüsden yanlış yapabiliyos gidince anneyle hallet de benim gibi paracıklar boşa gitmesinn

evet canım ya sürekli doğurursam bebek yaşar mı diye düşünüyorum iyice sıkıntı yaptım bugünkü olaydan sonra
iyiki bişi olmadı..
büyüdüler canım şükür kızım ultrasonda önde çıktı 29+3 çıktı sevindim
hepimiz sağlıkla kucaklıcaz inşallah

ah canım kıyamam ama 30 haftalık olmuş zaten amaaan en kötüsü erken doğum bile olsa yine sorun değil oşver hiç takma ya
bak bi de 10 yıl gitti ömrümden demişsin nie bu kadar sıkıyosun canını senin hepimizden dik durman lazım

bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??

merhaba kıslar.dün öğleden sonra ikeaya gidip 4 saat dolanınca gece bacak ağrılarından uyuyamadım.
sabah 4,30 dan beri ayaktayım.kociş kahvaltı yaptı gitti.düşünün sabahın 6 sında kızarmış ekmek ,çay....hazırladım.hamaratlığa bakarmısınız.
bide çok az boğazımda gıcıklık var.şuan limonlu çay içiyorum

bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??

benim oluyo.magnesiee cal.. toz ilaçla hallediyorum.haftada 1 gün içiyorum.2 -3 gün işe yarıyor.kalan günlerde bol sebze yiynce başediyorum.biraz kabız kalınca hemoroidim azıyor

benim oluyo.magnesiee cal.. toz ilaçla hallediyorum.haftada 1 gün içiyorum.2 -3 gün işe yarıyor.kalan günlerde bol sebze yiynce başediyorum.biraz kabız kalınca hemoroidim azıyor

ıkınmak zorunda kaldığın oldu mu ? dün gece mecburdum. resmen kalkamadım :84::84::84::84::84: zararlı mı değil mi onuda bilmiyorum.
ama insanın elinde olmuyo bazen.

günaydınnnnnn.........
bu gece yine bacağım kasıldı,şu an ağrısından duramıyorum..........
nasıl geçecek bu yaaaa...

ıkınmak zorunda kaldığın oldu mu ? dün gece mecburdum. resmen kalkamadım :84::84::84::84::84: zararlı mı değil mi onuda bilmiyorum.
ama insanın elinde olmuyo bazen.

canım kabızlık bendede var,bana burdan bi arkadaş gün kurusu diye bi kayısı kurusu önerdi, bu sarı olan kayısı kurusu değilde siyah gibi, işte ondan sabah aç karna yiyip üzerine ılık su içiyosun, bide ben pırasa yediğim günde çok rahat oluyorum....

kayısı incir falan ilk zamanlar işe yarıyodu.Bu defa ne yapsam geçmiyo.duphalac verdi dr ama tedirginim acaba içsem mi bilemedim

günaydınlarrrrrrrrrrr
zabah zabah yine mutfakdaki ablanın "ayyy sen yine çok şiştin birden, doğurcak gibi görünyon, daha 2 ay nasıl çalışcan" demesiyle kendime geldim....sanane yaaaa allam yaaa...uykusuzum yüzüm gözüm şiş işte uykusuzluktan manyakkkkkkkkkkkk

mersinde yaşıyorum canım :)
hımmmm.bende mersinliyim ama ist. da yaşıyorum ama annemler mersinde:)))

petuşşşş bende sana arkadaşlık isteği gönderdim, herkes facede bide ben geliyim dedim :)))))

günaydınlarrrrrrr

benim çokkkk uykum varrrr

evde olsakta yatsak keşkeee
her sabah uyanınca bugün erken yatcaz ne olursa olsun 10 da yatağa gircez tmm mı diyom herifime
oda tamam vallaaa söz erken yatcaz dio. ama 12 den 1 den aşşa yatamıyozzzzzz
her sabah aynııı muhabbettt poffffffff ama icraat yokkkkkkk

Günaydın bayanlarr
hepinize tek tek çok teşekkür ederimm
dün gece kötü bi rüya gördüm hep görüyordum ama
bu sefer çok korktumm kanamam oluyordu
doğum başladı alcaz bebeği diyorlardıı
tek başımaydım eşimi aradım gelicekti ama bi türlü görmedim
birde geçen hafta doktorum seminerdeydii rüyamda da yokmuş
aradım asistanına yönlendirdi anam çok genç diyorum
bu birşey bilmiyordur iğne yaptı sonra dedim dur ben bi eve gidiyim
çantam hazır onu alıyım almaya gidiyorum yine tek arada uyandım
baktım kanamam varmı diye yok tekrar yatıyorum rüya devam ediyor
ayy tam anlamıyla kabustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…