anaaam sen neyin ne olduğunu iyi öğren kuzu yalnızsın hem ona göre ne boşyere panik yap ne de bişey yok die rahat rahat devam etme iyi öğrenseydin akıntı mı su mu fark nee
ayy ben sana pek üzülüyom yaaa
şu 6 ayınızın çabuk geçmesini diliyorum
slm kızlar bugün şelker yüklememizi yaptırdık eve tahlil sonuçlarını beklemeye geldik ben adet sancısı gibi sancılandım tuvalete oturdum resmen içimden bişeyler aktı tamam dedim suyum geldii koşa koşa doktora gittik ultrasona aldı rahim kapalı bebeğin suyu normal o gelen akıntı dedisancıda üşütmekten olabilirmiş ömrümden ömür gitti doğuruyorum sandım allah hepimize hayırlı doğumlar versin:26:
cuma günü izmrdeyiz inşallah canm.
ya benm mobilya tamam da kıyafet daha çok az var
hep zevkine aldm adamakıllı bi alışveriş yapmadm.
battaniye nevresim havlu falan da hep annem aldı
hepsi izmrde daha.
onları da daha toplu olarak görmediğim için bir şey yok gibi geliyo..
canm benm öncelikle geçmiş olsun..
bu haftalarda ne yazıkki herkeste br erken doğum stresi var.
çok düşük br ihtimal ama ne yapalım takıyoruz işte kafaya.
e gebelikte okudum bu haftalarda bu endişe de normal :))
veee en kötü ihtimali düşünsek bile bebeklerimiz artk büyüdüler
her durumda kurtarrlar kendilerini.
sen yine de dikkat et tabi sıkama canını :))
canım ya fark anlaşılamayabilirmiş ultrasonda yada alttan muayenede yada turnusol kağıdıyla çıkarmış aynen adet sancısı geldi anlık sonra sümüksü bi akıntı aktı aklım çıktıultrasonda su eksilmesi çıkardı öyle olsa dedi ama ömrümden 10 yıl gitti bişi yokmuş şükür
oyy evet canım nerede yaşıyorsun sen ?
hehe evet canım inş az kalabalık olalım yaa inş gelir herks super olur ohhD :
bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
benim oluyo.magnesiee cal.. toz ilaçla hallediyorum.haftada 1 gün içiyorum.2 -3 gün işe yarıyor.kalan günlerde bol sebze yiynce başediyorum.biraz kabız kalınca hemoroidim azıyor
ıkınmak zorunda kaldığın oldu mu ? dün gece mecburdum. resmen kalkamadım :84::84::84::84::84: zararlı mı değil mi onuda bilmiyorum.
ama insanın elinde olmuyo bazen.
canım kabızlık bendede var,bana burdan bi arkadaş gün kurusu diye bi kayısı kurusu önerdi, bu sarı olan kayısı kurusu değilde siyah gibi, işte ondan sabah aç karna yiyip üzerine ılık su içiyosun, bide ben pırasa yediğim günde çok rahat oluyorum....
hımmmm.bende mersinliyim ama ist. da yaşıyorum ama annemler mersinde:)))mersinde yaşıyorum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?