2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz geldikkk
hep burda görünüyorduk ama değildik sadce
pc açıktı arada okudum geçmişii
kızımın cicilerini yıkamıştım bugün
ütüledik yerleştirdik bişey yapmasamda yoruldum
tavsiyem yavaş yavaş başlayınn
ütümde bozuldu sanırım ısınmıyoo

maşallah,bitirmişin işleri valla.daha başlamadık,alışveriş bile bitmedi.neyse 1 ay içinde hepsi yetişir inşallah.

maşallah,bitirmişin işleri valla.daha başlamadık,alışveriş bile bitmedi.neyse 1 ay içinde hepsi yetişir inşallah.

teşekkür ederim canım
yetişir yetişir merak etmee
nede olsa artık hiç bitmicek alışveriş işi
yerleşince gözüme az geldi aldıklarım
daha eksiklerimizde var

oh maşallah canım ya herkes ütüledi bile bebikin kıyafetlerini ben daha bişi almadım
gızlaar ben de varım, uygun olursam mutlaka gelirim :)

adacım tamam tarih gun belirledigimizde sana nasıl ulascam canım? facede varmısın sen ?

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, aslında keşke ben de oda takımı alsaydım ne güzel böyle yerleştirirdim kıyafetleri

ya hepsi çok tatluuuu,pembiş pembişş yerim onun donlarını.beşiği ,dolabını birde dıştan kapalı koysana :) çok güzel oda takımıııı.güle güle kullansın yawruuu

teşekkürler kızlar daha güzellleri ve
niceleri sizin olsun inş.
tülün rengi farklı gibi çıkmış ama aslında değil
neden öle oldu bilemiyorum ya ışıktan yada altındaki
krem stordan herhaldee

Kızlar benim 3 gündür alt kısmımda bir ağrı kramp gibi birşey oluyor bıçak saplanır yırtılır gibi beni biraz korkuttu, hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı

Kızlar benim 3 gündür alt kısmımda bir ağrı kramp gibi birşey oluyor bıçak saplanır yırtılır gibi beni biraz korkuttu, hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı

inş değildir ama bu anlattıkların enfeksiyon belirtisi, üstünde dur mutlaka git bi idrar tahlili yaptır yarın...

Amin canım inş...
kızıma diyorum biz hazırlanıyoruz ama sen naz yap
beklet bizi gelme diyee inş. dinlerr
benzetmene bayıldım Allah tan canım istemedi

canım enfeksiyon olabilir genelde o yapıyor böyle şiddetli agrı genede hemen mutlaka doktoruna danıs canım eğer çok sıklıkta oluyorsa

Çok cici bir oda olmuş ellrine sağlık tek eksik bebek galiba:)Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeni nasip etsin bebeğini bu odada.Sayende anladım ki benim de biran önce eksiklerimi tamamlamam lazım biraz geç kalmışım gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…