Evet yokmu başka izmirde oturan koca gobek aranıyor
biz geldikkk
hep burda görünüyorduk ama değildik sadce
pc açıktı arada okudum geçmişii
kızımın cicilerini yıkamıştım bugün
ütüledik yerleştirdik bişey yapmasamda yoruldum
tavsiyem yavaş yavaş başlayınn
ütümde bozuldu sanırımısınmıyoo
maşallah,bitirmişin işleri valla.daha başlamadık,alışveriş bile bitmedi.neyse 1 ay içinde hepsi yetişir inşallah.
oh maşallah canım ya herkes ütüledi bile bebikin kıyafetlerini ben daha bişi almadımbiz geldikkk
hep burda görünüyorduk ama değildik sadce
pc açıktı arada okudum geçmişii
kızımın cicilerini yıkamıştım bugün
ütüledik yerleştirdik bişey yapmasamda yoruldum
tavsiyem yavaş yavaş başlayınn
ütümde bozuldu sanırımısınmıyoo
gızlaar ben de varım, uygun olursam mutlaka gelirim :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, aslında keşke ben de oda takımı alsaydım ne güzel böyle yerleştirirdim kıyafetleri
ya hepsi çok tatluuuu,pembiş pembişş yerim onun donlarını.beşiği ,dolabını birde dıştan kapalı koysana :) çok güzel oda takımıııı.güle güle kullansın yawruuu
ay canım çok güzel bir oda olmuş maşallah ya iyi günlerde kullansın bebişin canım hepsini çok begendim
Kızlar benim 3 gündür alt kısmımda bir ağrı kramp gibi birşey oluyor bıçak saplanır yırtılır gibi beni biraz korkuttu, hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı
çok çok çok güzel olmuş, ayy o odada minnağını düşündüm aç karnına turşu kokusu alınca insanın içi gıcıklanır ya aynen öyle oldum. allah o günleri ağız tadıyla hepimize göstersin inş...
Kızlar benim 3 gündür alt kısmımda bir ağrı kramp gibi birşey oluyor bıçak saplanır yırtılır gibi beni biraz korkuttu, hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?