anladım canım bi doktoruna danış istersen belki bi ilac falan bişiler yazar da rahat edersin...
bu konuda çok çelişkili yorumlar var nette hangisine inanıp hareket edeceğini şaşırıyor insan...
bende inanılmaz bir bel ağrısı var sabahtan akşamaaa kadar bitiriyor beni....
doğumdan sonra ne için kullanılıyormuş, toparlayıcı olarak mı?
günaydınlarrrrrrrrrrr
zabah zabah yine mutfakdaki ablanın "ayyy sen yine çok şiştin birden, doğurcak gibi görünyon, daha 2 ay nasıl çalışcan" demesiyle kendime geldim....sanane yaaaa allam yaaa...uykusuzum yüzüm gözüm şiş işte uykusuzluktan manyakkkkkkkkkkkk
Petuş ben sana bir şey söyleyeyim mi gerçekten kilonu göstermiyormuşsun fotolardan gördüğüm bu zaten formda en az kilo alanlardansın maşallah. Mutfaktaki ablaya bence alış takma gül geç ya da espiriyle karışık cevabını ver :) çok normal şişlikler uykusuzluk var sonuçta.
hımmmm.bende mersinliyim ama ist. da yaşıyorum ama annemler mersinde:)))
ayy çok güzel maşallahhhhh
hergün kuru kayısı yii,bol bol sıvı tüket...su demiyom ama ok sıvı şeyler..dr.unuz konuştu geçmiş olsunbu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
günaydınnnnnn.........
bu gece yine bacağım kasıldı,şu an ağrısından duramıyorum..........
nasıl geçecek bu yaaaa...
günaydınlarrrrrrrrrrr
zabah zabah yine mutfakdaki ablanın "ayyy sen yine çok şiştin birden, doğurcak gibi görünyon, daha 2 ay nasıl çalışcan" demesiyle kendime geldim....sanane yaaaa allam yaaa...uykusuzum yüzüm gözüm şiş işte uykusuzluktan manyakkkkkkkkkkkk
günaydınlarrrrrrr
benim çokkkk uykum varrrr
evde olsakta yatsak keşkeee
her sabah uyanınca bugün erken yatcaz ne olursa olsun 10 da yatağa gircez tmm mı diyom herifime
oda tamam vallaaa söz erken yatcaz dio. ama 12 den 1 den aşşa yatamıyozzzzzz
her sabah aynııı muhabbettt poffffffff ama icraat yokkkkkkk
mavilimm çok güzelmiş prensesin odası... güle güle sağlıkla neşeyle kullanırsınız inşalllah..
ben de yükleyeceğim oda fotolarını.. akşam unutmazsam eğer çekerim yarın da paylaşırım..
petuşşşşşşşşş
her yerde var anacım o dengesiz kadınlardan hiç sıkma canını.. gördük biz senin halini ahvalini..
geçen bizim iş yerinde de bi kadın 14 haftalık hamile bi arkadaşa senin bebek kız her halde dedi.. kız da nerden anladınız dedi..
kız çocuk annenin güzelliğini bozar dedi.. ohaaa yani.. sonrası daha kötüydü.. durumu düzelteceğine iyice bozdu.. kızcağızın da sinirleri bozuldu.. ağlaya ağlaya şişti..
bizim burdaki temizlikçi abla hergün gelip bana acıyarak bakıyo, doğum pek zor Allah yardımcın olsun diye diye kendiside 4 tane doğurmuş zorda 4 tane niye yaptın, bide lohusayken bi ayağın mezarda olurmuşun çok kötü bi dönemmiş lohusalık sürekli okuyacakmışım,işte bebeğin 40'ı çıkana kadar ona regl olan biri bakmayacakmış, yoksa çocuk hastalanırmış yara dökermiş offfffff böle böle içim şişiyo valla,en sonunda deim bana anlatma ben etkileniyom.............
bizim burdaki temizlikçi abla hergün gelip bana acıyarak bakıyo, doğum pek zor Allah yardımcın olsun diye diye kendiside 4 tane doğurmuş zorda 4 tane niye yaptın, bide lohusayken bi ayağın mezarda olurmuşun çok kötü bi dönemmiş lohusalık sürekli okuyacakmışım,işte bebeğin 40'ı çıkana kadar ona regl olan biri bakmayacakmış, yoksa çocuk hastalanırmış yara dökermiş offfffff böle böle içim şişiyo valla,en sonunda deim bana anlatma ben etkileniyom.............
mavilimm çok güzelmiş prensesin odası... güle güle sağlıkla neşeyle kullanırsınız inşalllah..
ben de yükleyeceğim oda fotolarını.. akşam unutmazsam eğer çekerim yarın da paylaşırım..
petuşşşşşşşşş
her yerde var anacım o dengesiz kadınlardan hiç sıkma canını.. gördük biz senin halini ahvalini..
geçen bizim iş yerinde de bi kadın 14 haftalık hamile bi arkadaşa senin bebek kız her halde dedi.. kız da nerden anladınız dedi..
kız çocuk annenin güzelliğini bozar dedi.. ohaaa yani.. sonrası daha kötüydü.. durumu düzelteceğine iyice bozdu.. kızcağızın da sinirleri bozuldu.. ağlaya ağlaya şişti..
o 40'ı çıkana kadar regli biri bakmaz dokunamaz olayını duymuştum ben de.. nerden duydum hatırlamıyorum ama.. bi de dün akşam komşum geldi bebeğin odasına bakmaya.. yok bakma da diyemedim.. baktı baktı biz yapamadık çocuklara hep tayinlerimize denk geldi güle güle kullanın dedi.. ama böyle bi değişik söyledi.. kocaman bi nazar boncuğu mu koysam odanın bi yerlerine..
bi de dedi ki.. bebeğin yastığının altına bıçak ve kuranı kerim koy.. 40 gün öyle yatır çocuğunu dedi.. anneme soracaktım ama unuttum. o neden ki.. ne işe yarıyor kuranı kerimi anlarım da bıçak ne oluyor.. bilen var mı acep??
herkese günaydın, kasvetli ve sıkıcı bir gün.kötü bir haberle uyandım.offfff bugün bitmez
o 40'ı çıkana kadar regli biri bakmaz dokunamaz olayını duymuştum ben de.. nerden duydum hatırlamıyorum ama.. bi de dün akşam komşum geldi bebeğin odasına bakmaya.. yok bakma da diyemedim.. baktı baktı biz yapamadık çocuklara hep tayinlerimize denk geldi güle güle kullanın dedi.. ama böyle bi değişik söyledi.. kocaman bi nazar boncuğu mu koysam odanın bi yerlerine..
bi de dedi ki.. bebeğin yastığının altına bıçak ve kuranı kerim koy.. 40 gün öyle yatır çocuğunu dedi.. anneme soracaktım ama unuttum. o neden ki.. ne işe yarıyor kuranı kerimi anlarım da bıçak ne oluyor.. bilen var mı acep??
bende çok beğendim
kızlar hadi bana yardım edin
bende mobilyadan beşik almaya karar verdim
ne marka alsam nasıl alsam hadi alanlar lüppennn yardımmm
vaktim azaldı iyice yaaa
geçmişi okuyup geldik..günaydınlar herkese....
mavilim odanız çok güzel olmuş..bizde araştırmaları hızlandırdık ama henüz karar veremedik.aslında ben beğeniyorum ama eşim beğenmiyozamanla yürüdükçe ayaklarımın altı acımaya başladı.bende bir an önce alalımda ilerde hiç yürüyemeyeceğim kalmasın diyorum.bakalım kısmet artık... rüyanda dün hep bebeğin odasıyla ilgilenmişsin ya ondan kaynaklı olabilir.gündüz niyetine olsun inşallah...
Günaydın mis kokulu bebiklerin anneleri
Mavilim bebeğin odası harika olmuş... sağlıcakla kucağımıza alırız inş.
gelecek ve bir prenses gibi mışıl mışıl uyuyacak odasında
canım bende cok begendim renk uyumları cok guzel
annemde bayıldı :) güle güle kullanın
saglıkla kavusmamız dileğiyle..
canım gecmiş olsun geçmiş olsun daaa bu kadar streslere niye girdin sen?
erken dogum olsa bile öyle sumuksu akıntı ardından kucucuk bi sancı olmaz
daha şiddetli belirtiler yasarsın
korkma Allah hayırlısını versin hepimize..
petuuşşşş
her işyerinde var demek o kadınlardan bi tane
o ne demekmiş ya öyle çok şiştin birden
şişip şişip iniyosun gibi bişi cıkıyo altından
ay sabah sabah bende buna cok guldum gayet formundasın daşş gibisin fıstık gibi hatunsun
ben seni ççooooookkkkkkkkkkkkk begendimmm tatlıımmm
ah o kabuslar..
Allah hayırlara cıkarsın.. Kan görmussun ruyan o an bozulmuş zaten canım
bende cok korkuyorum yaa karnımda köpek zıplar yaa bi fare kocaman olur karnıma vurur
gecen gece yine böyle bi kabus göruyodum uykumdan bagırarak uyandım ama susamadım
eşim sakinleştirmeye calısıyodu ben tirtir titriyodum
okuyarak kendime geldim
zeynep'te içiimde kriz gecirir gibi atıyodu kendini sagdan sola
anladım ki minicigimde korkmuşşş cok üzüldümm..
sen bu durumu bi druna danışsan canım?
bi arkadasıma direk ıkınmak yasak demişti dr ilaç vermişti
sakıncalı olabilir neticede az kaldı doguma..
petuşşşşşşşşş
günaydınn tatlışlar,bugün uykuya doyamadım bi sürü iş beni bekliyo ama kendime güvenemiom yatağı toplarken amaaaan diyip giriveririm belki hııı
hergün kuru kayısı yii,bol bol sıvı tüket...su demiyom ama ok sıvı şeyler..dr.unuz konuştu geçmiş olsunf
mavilm bebeinin odası bitmiş kuşum hayırla,sağlıkla büyüt inş...darısı bana valla totomu kaldırabilsem gerisi gelicekte
yaww bi de benim annemler evlerini satıp başka bi yerde ev arıyolar bu ara çok yoğunlar kimse bana yardım etmiiiooorrr
aynen tatlım,sabaha karşı krampla uyandım,bağıramadımda...ahhh uhhh die die ağlıcaktım nerdeyse
kocamda uyanmadı sesimeee,bugünlerde çok ilgisiz kaldım çoookkk
uffff,sıkıcı mutfak ablalarıı...hepsi saçmalar..ben staj yaparken mutfakta bi abla vardı erkekler hep nazlardı kadını canım ablam die yanaklarını sıkarlardı..kadınlar pek beceremediği için böle şeyleri kızlarla pek arası yoktu sürekli laf sokardı..erkeklere hizmet eder kadınların çayını getirmezdi..taaa gıcıklığım ona yaniii
ahhhh ahhh
hadiii ben uyyim senin yerine taam mı
herkese günaydın, kasvetli ve sıkıcı bir gün.kötü bir haberle uyandım.offfff bugün bitmez
hayırdır inşallah...
bende az önce kötü bir haber aldım ama burda paylaşıpda sizinde canınızı sıkmayım
kafam dağılsın benimde bahaneyle.
kuran-ı kerim bende koydum çocuğuma bi de babasının giymiş olduğu bi kazağı fln koymuştum...banada annemler fln söyledi yoksa bana kalsa bi kuran yeter ama bıcağı ilk defa duyuyorum..kim ne derse desin,mümkün deil koymam bıcak fln
günaydınlarrrrrrrrrrr
hımmmm.bende mersinliyim ama ist. da yaşıyorum ama annemler mersinde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?