2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Evet canım doğumdan sonrada kalın tarafı öne gelecek şekilde takıyormuşsun kısa sürede karnın toparlanmasını sağlıyormuş. Ama tam dikişin üstüne gelir orası hassas olur ve bence kullanılmaz diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar,

Dün sizlere eşlik edemedim pazar günü kimliğimi kaybettiğim için dün emeklilerin de kimlik değişimi olunca bayağı bir uzun sürdü umarım hepiniz iyisinizdir ve her şey yolundadır...

ayy çok güzel maşallahhhhh

Oda takımına bayıldım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

mavilimm çok güzelmiş prensesin odası... güle güle sağlıkla neşeyle kullanırsınız inşalllah..
ben de yükleyeceğim oda fotolarını.. akşam unutmazsam eğer çekerim yarın da paylaşırım..
petuşşşşşşşşş
her yerde var anacım o dengesiz kadınlardan hiç sıkma canını.. gördük biz senin halini ahvalini..
geçen bizim iş yerinde de bi kadın 14 haftalık hamile bi arkadaşa senin bebek kız her halde dedi.. kız da nerden anladınız dedi..
kız çocuk annenin güzelliğini bozar dedi.. ohaaa yani.. sonrası daha kötüydü.. durumu düzelteceğine iyice bozdu.. kızcağızın da sinirleri bozuldu.. ağlaya ağlaya şişti..

selam kızlar
geçmişi bitiremedim valla daha maşallah size:)pazar buluşmasındaki kareler süperdi.3 ünüzde harika görünüyosunuz petuşcum.sakaryada olan varsa bizde buluşalım kızlar.
Kızlar ya siz bu çatı ağrılarını yenimi yaşıyosunuz.ben 2 aydır yaşıyorum ama son 4 haftadır falan dayanılmaz vaziyette.tek başıma yatamıyom dönemiyom sanki kırılcak çatı kemiğim gibi hissediyrm.sanırım benim çok erken başladı.osteocare ve magnorm kullanıyrm ama kesmiyo..bi doğursaydım iyiydl:)))
yarın kan uyuşmalığı için iğne olacağım varmı bu iğneyi olan içinizde?

günaydınn tatlışlar,bugün uykuya doyamadım bi sürü iş beni bekliyo ama kendime güvenemiom yatağı toplarken amaaaan diyip giriveririm belki hııı

bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
hergün kuru kayısı yii,bol bol sıvı tüket...su demiyom ama ok sıvı şeyler..dr.unuz konuştu geçmiş olsunf

mavilm bebeinin odası bitmiş kuşum hayırla,sağlıkla büyüt inş...darısı bana valla totomu kaldırabilsem gerisi gelicekte
yaww bi de benim annemler evlerini satıp başka bi yerde ev arıyolar bu ara çok yoğunlar kimse bana yardım etmiiiooorrr

günaydınnnnnn.........
bu gece yine bacağım kasıldı,şu an ağrısından duramıyorum..........
nasıl geçecek bu yaaaa...

aynen tatlım,sabaha karşı krampla uyandım,bağıramadımda...ahhh uhhh die die ağlıcaktım nerdeyse
kocamda uyanmadı sesimeee,bugünlerde çok ilgisiz kaldım çoookkk

uffff,sıkıcı mutfak ablalarıı...hepsi saçmalar..ben staj yaparken mutfakta bi abla vardı erkekler hep nazlardı kadını canım ablam die yanaklarını sıkarlardı..kadınlar pek beceremediği için böle şeyleri kızlarla pek arası yoktu sürekli laf sokardı..erkeklere hizmet eder kadınların çayını getirmezdi..taaa gıcıklığım ona yaniii

ahhhh ahhh
hadiii ben uyyim senin yerine taam mı

Son düzenleme:

bizim burdaki temizlikçi abla hergün gelip bana acıyarak bakıyo, doğum pek zor Allah yardımcın olsun diye diye kendiside 4 tane doğurmuş zorda 4 tane niye yaptın, bide lohusayken bi ayağın mezarda olurmuşun çok kötü bi dönemmiş lohusalık sürekli okuyacakmışım,işte bebeğin 40'ı çıkana kadar ona regl olan biri bakmayacakmış, yoksa çocuk hastalanırmış yara dökermiş offfffff böle böle içim şişiyo valla,en sonunda deim bana anlatma ben etkileniyom.............

ben inanmıyorum öyle şeylere
tabiki herşeyin başı dua,duasız olmaz ama regl olan çocua bakmazmış fln..napim tek tek qadınların altına mı bakayım töbeee töbee yaa

o 40'ı çıkana kadar regli biri bakmaz dokunamaz olayını duymuştum ben de.. nerden duydum hatırlamıyorum ama.. bi de dün akşam komşum geldi bebeğin odasına bakmaya.. yok bakma da diyemedim.. baktı baktı biz yapamadık çocuklara hep tayinlerimize denk geldi güle güle kullanın dedi.. ama böyle bi değişik söyledi.. kocaman bi nazar boncuğu mu koysam odanın bi yerlerine..
bi de dedi ki.. bebeğin yastığının altına bıçak ve kuranı kerim koy.. 40 gün öyle yatır çocuğunu dedi.. anneme soracaktım ama unuttum. o neden ki.. ne işe yarıyor kuranı kerimi anlarım da bıçak ne oluyor.. bilen var mı acep??

cnm petuşun ki kötü olmuş ama arkadaşının ki daha bir kötü olmuş.insanlar bazen çok acımasız eleştiri yapabiliyor malesef.

kuran-ı kerim bende koydum çocuğuma bi de babasının giymiş olduğu bi kazağı fln koymuştum...banada annemler fln söyledi yoksa bana kalsa bi kuran yeter ama bıcağı ilk defa duyuyorum..kim ne derse desin,mümkün deil koymam bıcak fln

canım ya nazar boncuğuda olur belki ama nas ve felak sureleri nazara okunuyo artık sürekli okuycaz onları,bende hiç duymadım canım bıçağıda Kuranı Kerimide, regl olayına gelince ben ilk defa duydum böyle bişeyi bilmediğim içinde bende belki 40lı bi bebeğe reglken baktım bilmiyorum ki, şimdi insan her gelene şüpheyle bakar, bilmiyoruz ki kimin nasıl olduğunu, sorulmazda,ayyyy keşke hiç duymasaydım :)))

bende çok beğendim

kızlar hadi bana yardım edin
bende mobilyadan beşik almaya karar verdim
ne marka alsam nasıl alsam hadi alanlar lüppennn yardımmm
vaktim azaldı iyice yaaa

canım ben kamlumbağa meltem mobilya çilek ve belise baktım
çilek sunta ve çok küçüktü büyüğen beşik ve fiyatı hepsinden pahalıydı çok değer görmedim
belis çok renkliyd sade bi modeli yoktu
kaplumbağa ve meltem mobilyayı beğendim hatta en başta sade krem kristalli bi takım beğenmiştim
ama odama sığmıyordu bide bebk için fazla geldi fiyat olarakta
ben 2.çocuğuda düşündüğüm için ve 2 çocuğunda odayı mahvedebileceğini düşünürekten
bu takımı aldım mdf tüm standartlara uygun hoşuma gitti üzerindeki yaışkanlar çıkıyo kulplarda
değişebiliyor biraz büyüyünce onları çıkartıp kristal kulp takıcam genç odası olacak
meltem mobilyayı öneriririm sitesinden bakabilirsin tüm ürünler tek tek satılıyo

teşekkür ederim canım
inş. en kısa zamanda aklınıza yatan bir takım bulursunuzz
dün herşeyi bitince erken gelmesin diye korktum sanırım
şimdi kafamda pek birşey kalmadıya sadece onun gelme ihtimali var korktum
eşim diyo senn bazı isteklerini yapmıyımda hep onunla oyalan gerçekten doğru
şimdi şeker ağacı ve kurabiyelerini düşünüyorum oyalanmak için
ama ondan önce perşembe kont var en çok onu düşünüyorum

Günaydın mis kokulu bebiklerin anneleri
Mavilim bebeğin odası harika olmuş... sağlıcakla kucağımıza alırız inş.

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canımm

teşekkürler canım bekliyoruz foto

teşekkürler canım yardım şart tek başına zor olurr

herkese günaydın, kasvetli ve sıkıcı bir gün.kötü bir haberle uyandım.offfff bugün bitmez

hayırdır inşallah...
bende az önce kötü bir haber aldım ama burda paylaşıpda sizinde canınızı sıkmayım
kafam dağılsın benimde bahaneyle.

hayırdır kızlarr,tırsıtmayın bizi şimdi...offf 3 gulhü 1 elham bildiiniz bütün duaları okuyalım gerçekten kasvet bastııı

yastığının altına mı koycaz canım, o zaman minik kuran' mı almak lazım...

PetunyaPet canım hatırlıyorsan duvar kağıdı muahbbetimiz olmuştu.nasıl yaptınız ya bende aldım ama kolaymı kocamla yapsak yapabilirmiyizki acaba.:44:senin eşinin eli yatkınmı böyle şeylere.valla başlarsak mahvederiz diye korkuyorum

öncelikle hepinize günaydıııııınnn.
kızımı oda takımı gelecek onu bekliyoruz

yavvv sizin bu mutfaktaki ablanın asıl işi sana laf sokmak mı
seni her gördüğünde neden böle diyo
toplanıp dövelim bari
ayrıca şu şişmek lafı çok çirkin başkasına denmez yani ne ayıp..

herkese günaydın, kasvetli ve sıkıcı bir gün.kötü bir haberle uyandım.offfff bugün bitmez

kuzuuuum ne oldu yavrum ???

aman bee inanma böyle şeyllere hiç sıkma canını madem öyle kendi nie doğurmuş 1 den sonra dursaymış valla abimin eşi bizde geçirdi lohusalığı hiç de kötü değildi gayet de rahattı üstelik kalpten de sorunu olmasına rağmen boşver iyi şeylere inanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…