bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
yaww parasında falanda değilim de,hem tiril tiril incecik içim gözüküyo,hem göğüs altları delik hava alır üşürüm ben ordan,hem de hiiiç mi hiç tarzım değil öyle şeyler benim pijamalarımda ayıcık,kedicik,cik cik bişee olcak yanee
iyi yapmşsınız eferin sizeee
gerçekten o yol hamile hamile hiç çekilmez
Zeyneeeppp buu güzellliikkkkkkkkkkkk :)))))
maşallah maşşaaalllaaahhh sana da banaa daaa ben çok aldım yaa sölemicemm artıkınnnnnnnnnn
okuma canım okumaa hiçç boşver hiç aklına gelmeyecek şeyleri aklına sokuyorlar insanın... sen aç oku kuranını allaha sığın daha ne olsun dimi
aynen ben de çiçekli fln aldım aman içimizdeki çocuk hiç ölmesin hayat çekilmes benceee
kalan 2 ayı 5 kiloyla tamamlasam ne güzel olur dimi
ama ama ben iğne oluyorum o yüzden alıyorum kilo
hem yürüyüşte yapamıyorum ondan yani:):):)
yani ıkınmamak lazımkadis ıkınmadan dolayı erken doğum yada kanama riski olabilir mi ? bilgin var mı?
o 40'ı çıkana kadar regli biri bakmaz dokunamaz olayını duymuştum ben de.. nerden duydum hatırlamıyorum ama.. bi de dün akşam komşum geldi bebeğin odasına bakmaya.. yok bakma da diyemedim.. baktı baktı biz yapamadık çocuklara hep tayinlerimize denk geldi güle güle kullanın dedi.. ama böyle bi değişik söyledi.. kocaman bi nazar boncuğu mu koysam odanın bi yerlerine..
bi de dedi ki.. bebeğin yastığının altına bıçak ve kuranı kerim koy.. 40 gün öyle yatır çocuğunu dedi.. anneme soracaktım ama unuttum. o neden ki.. ne işe yarıyor kuranı kerimi anlarım da bıçak ne oluyor.. bilen var mı acep??
cevapladığın içincanım ben kamlumbağa meltem mobilya çilek ve belise baktım
çilek sunta ve çok küçüktü büyüğen beşik ve fiyatı hepsinden pahalıydı çok değer görmedim
belis çok renkliyd sade bi modeli yoktu
kaplumbağa ve meltem mobilyayı beğendim hatta en başta sade krem kristalli bi takım beğenmiştim
ama odama sığmıyordu bide bebk için fazla geldi fiyat olarakta
ben 2.çocuğuda düşündüğüm için ve 2 çocuğunda odayı mahvedebileceğini düşünürekten
bu takımı aldım mdf tüm standartlara uygun hoşuma gitti üzerindeki yaışkanlar çıkıyo kulplarda
değişebiliyor biraz büyüyünce onları çıkartıp kristal kulp takıcam genç odası olacak
meltem mobilyayı öneriririm sitesinden bakabilirsin tüm ürünler tek tek satılıyo
ben lohusa pijaması aldım mor renkte penyeydi mart ayında olunca üşümedim gögüs kısmıda çok rahat ettirdi beniyaww parasında falanda değilim de,hem tiril tiril incecik içim gözüküyo,hem göğüs altları delik hava alır üşürüm ben ordan,hem de hiiiç mi hiç tarzım değil öyle şeyler benim pijamalarımda ayıcık,kedicik,cik cik bişee olcak yanee
iyi yapmşsınız eferin sizeee
gerçekten o yol hamile hamile hiç çekilmez
bencede:13:
bazen diyorum ki acaba eşimin ailesi akrabaları fln hakkımda konuşuyolarmı:26nların gelinleri genelde evlenince başını kapatıp etek fln giyer,ben hala dar kotumu giyer çizmemi cekerim dizime kadar..arkamdan konuşan çoktur ama ben kasmam kendimi çokta tınn
ben kullanıyom çok da rahat ediyom yani tavsiye ederim doğumdan sonra kullanmasan bile şimdi için çok rahatlatııc
ayy inş. cnm..görüldüğü gibi ben el edene giden bi insanım buluşalım de sanada gelirim:))ben de mersinliyim hemde burda yaşıyorum :)
gelince görüşürüz belki
evet cnm evet..biz odanın bi kısmını kapladık...PetunyaPet canım hatırlıyorsan duvar kağıdı muahbbetimiz olmuştu.nasıl yaptınız ya bende aldım ama kolaymı kocamla yapsak yapabilirmiyizki acaba.:44:senin eşinin eli yatkınmı böyle şeylere.valla başlarsak mahvederiz diye korkuyorum
olllyyyyyy...bende 80. kiloyu doldurdum...81 i tırtıklayıp duryom bugünlerde:))kaç tane zeynep oldu forumdaaa
bu arada kızlar uzun bi aradan sonra tartıldım 81 olmuşummyaa
maşlhh diyim kendimee tütütü
canım annemin bu konuda hep şöyl der..neye inanırsan o olur....aklına kötü şeyler getirme..aynen öyle canım yaa.. ne duymak istiyorum böyle şeyler ne de okumak.. ama işte biri geliyor pat diye söylüyor ya sinir oluyorum.. saçını başını yolasım geliyor o gadınların..
ben lohusa pijaması aldım mor renkte penyeydi mart ayında olunca üşümedim gögüs kısmıda çok rahat ettirdi beni
Sürekli kullanıyor musun? Ben genelde evdeyim ve uzanıyorum acaba sadece ayaktayken mi kullanmalıyım yürüyüşe çıktığım zamanlarda mesela. Yatarken ya da uzanırken kullanmak çok mantıklı gelmedi.
normal pijamalarında önden düğmelileri war canım,hem lohusalık bitince yada emzirme dönemi bitincede giylebilir onlarda gayet rahat
ben oğlumda da almamıştım lohusa pijaması,bu defada gerek görmedim
ayy inş. cnm..görüldüğü gibi ben el edene giden bi insanım buluşalım de sanada gelirim:))
haziranda doğum iznim bitmeden gelcem kısmetse mersine annemlerde 2 hafta kadar kalmayı istiom kızçemle...
bende seninle aynı temennideyim..85 le kapatsam şu olayı züper olur
Beni face den ekle cnm...bende gruba eklerim seni bu sayede..
Solmaz yaşar aytaç ben...esimle siyahli bi profil resmim var...
aman beee boşver kıskananlar çatlasın eğer kociş srn etmiyosa onlara ne benim aşkım çok kızar mesela kısa etek giydirmez pantolonlar dar olunca istemez tayt fln asla o izin verse diğerleri çok da tın ama izin vermiyo
aman bee kilo meselesi kişiye göre değişiyo 35 kilo alıp da hiç bişey kalmayanı biliyorum ben veya 13 kilo alıp da 7 kilosu kendine kalanı biliyorum bu biraz bünye meselesi
boşver sen de inşallah 35 kiloya rağmen hiç kilosu kalmayanlardan olursun
eşim çok kıskançtır ama süsüme püsüme karışmaz...onun kıskançlığı daha çok dış etkenlerden,yani hiç bana demedi 2 çocuk annesi olcan bide şunu giyme bunu giyme diye ama tarzımdan ve tipimden dolayı beni tanımayan evliyim diyince şaşırıyolar,hamileyim diyince şok oluyolar,hele 5 yaşında oğlum war diyince inanmıyolar
hihooooo benim herifti aksine açılıp saçılmama bayılır:))) lakin ben alışkın olmadığım için normal ayardayımdır...aman beee boşver kıskananlar çatlasın eğer kociş srn etmiyosa onlara ne benim aşkım çok kızar mesela kısa etek giydirmez pantolonlar dar olunca istemez tayt fln asla o izin verse diğerleri çok da tın ama izin vermiyo
artık bundan sonra alınan kilonun yarısı beben zaten:))petuşcum az önce okudum 32 den sonra anne kilo alamaz diyo artıkın taam yani şimdiye kadar aldığınız kilolar sizindir diyo çok almadığına göre srn yok bundan sonra bebek alcak geçen haftadan beri 350 gr aldı çocuk yani baya hızlı artıkın
Ben de gruba katılmak istiyorum face den ekliyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?