o 40'ı çıkana kadar regli biri bakmaz dokunamaz olayını duymuştum ben de.. nerden duydum hatırlamıyorum ama.. bi de dün akşam komşum geldi bebeğin odasına bakmaya.. yok bakma da diyemedim.. baktı baktı biz yapamadık çocuklara hep tayinlerimize denk geldi güle güle kullanın dedi.. ama böyle bi değişik söyledi.. kocaman bi nazar boncuğu mu koysam odanın bi yerlerine..
bi de dedi ki.. bebeğin yastığının altına bıçak ve kuranı kerim koy.. 40 gün öyle yatır çocuğunu dedi.. anneme soracaktım ama unuttum. o neden ki.. ne işe yarıyor kuranı kerimi anlarım da bıçak ne oluyor.. bilen var mı acep??
hayırdır kızlarr,tırsıtmayın bizi şimdi...offf 3 gulhü 1 elham bildiiniz bütün duaları okuyalım gerçekten kasvet bastııı
PetunyaPet canım hatırlıyorsan duvar kağıdı muahbbetimiz olmuştu.nasıl yaptınız ya bende aldım ama kolaymı kocamla yapsak yapabilirmiyizki acaba.:44:senin eşinin eli yatkınmı böyle şeylere.valla başlarsak mahvederiz diye korkuyorum
mavilim evet canım yardım şart ama merak etmiom..nasıl olsa bigün biri hadi yapalım diyecek yani
bende dün kendime 2 ad. pijama tk aldım..biri pembe-gri ekoseli,digeri narçiçeği ama lohusa pijaması değil..lohusa pijamaları içimi baydı walla hiç tarzım değil sevmiom öyle şeyleri..içimdeki çocuğu büyütemedim ben
günaydınn
işyerinde sanırım son 1 haftam
işten ay sonu cıkıcagımı söylemiştim ay başında bakarız demişti
patronum inşallah şubattada gel demez
mavilim oda cok cok güzel olmussss
bizimkide gardolabın gelmesini bekliyorum aybasındada
beşiği alcaz
bide 2 3 aya kadar tasınıyorum tam doğum zamanı
kızlar birşey sorcam sizin göbekleriniz soğukmu
benim sürekli göbeğim soğuk yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/orf-adetlerimiz/38886-ulkemizde-dogum-gelenekleri.html
LOĞUSALIK HURAFELERİ | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
albasması die saçma bir şey okudum ikinci linkte hiç aklımda olmayan korkuları aklıma soktuuu şimdiii çok sinir oldum... acil bu bilgiyi beynimin arka lobuna atıp unutmam lazım
günaydınn
işyerinde sanırım son 1 haftam
işten ay sonu cıkıcagımı söylemiştim ay başında bakarız demişti
patronum inşallah şubattada gel demez
mavilim oda cok cok güzel olmussss
bizimkide gardolabın gelmesini bekliyorum aybasındada
beşiği alcaz
bide 2 3 aya kadar tasınıyorum tam doğum zamanı
kızlar birşey sorcam sizin göbekleriniz soğukmu
benim sürekli göbeğim soğuk yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/orf-adetlerimiz/38886-ulkemizde-dogum-gelenekleri.html
LOĞUSALIK HURAFELERİ | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
albasması die saçma bir şey okudum ikinci linkte hiç aklımda olmayan korkuları aklıma soktuuu şimdiii çok sinir oldum... acil bu bilgiyi beynimin arka lobuna atıp unutmam lazım
benimde hep öle soğuk, kocamda dioo bak ii giyinmiyorsun hep Zeynep'i üşütüyorsun :)
yastığının altına mı koycaz canım, o zaman minik kuran' mı almak lazım...
yok cnm tırsılacak bir şey değil.bir arkadaşımın yeğeni,teyzesi ve eniştesi vefat etmiş.onu duydum üzüldüm.
Evet canım doğumdan sonrada kalın tarafı öne gelecek şekilde takıyormuşsun kısa sürede karnın toparlanmasını sağlıyormuş. Ama tam dikişin üstüne gelir orası hassas olur ve bence kullanılmaz diye düşünüyorum.
kızlaaaar kocamla çok mantklı br karar verdk.
izmire gidince ben orada 2 hafta daha kalacakrm ve otobüsle 11 saat yolu tek dönecektm.
üzermde çok stres vardı. şimdi şöyle yapmaya karar verdk
eşim otobüsle dönecek zonguldağa araba izmrde kalacak
sonra 2 hafta sonra beni almaya gelecek ve arabamızla geleceğz zonguldağa..
artk rahat rahat kalabilirim annemle
ohhh arabada bende kalacak
Günaydın kızlar,
Aranızda bel bandı kullanan var mı?
ben özellikle lohusa pijaması fln almadım almıycam da normal 2 tane pijama takımı aldım o kadar yani ne gerek var para tuzağı onlar ya
kızlaaaar kocamla çok mantklı br karar verdk.
izmire gidince ben orada 2 hafta daha kalacakrm ve otobüsle 11 saat yolu tek dönecektm.
üzermde çok stres vardı. şimdi şöyle yapmaya karar verdk
eşim otobüsle dönecek zonguldağa araba izmrde kalacak
sonra 2 hafta sonra beni almaya gelecek ve arabamızla geleceğz zonguldağa..
artk rahat rahat kalabilirim annemle
ohhh arabada bende kalacak
kaç tane zeynep oldu forumdaaa
bu arada kızlar uzun bi aradan sonra tartıldım 81 olmuşummyaa
maşlhh diyim kendimee tütütü
ayy hiç okumuyorum o zaman ben.. kuranın boş boş yastığın altında durmasıının da bi anlamı yok bence.. otur çocuğuun başına oku kuranı çok daha iyi değil mi.. ama işte korusun diye oluyormuş o..
günaydınlarrrrrrrrrrr
zabah zabah yine mutfakdaki ablanın "ayyy sen yine çok şiştin birden, doğurcak gibi görünyon, daha 2 ay nasıl çalışcan" demesiyle kendime geldim....sanane yaaaa allam yaaa...uykusuzum yüzüm gözüm şiş işte uykusuzluktan manyakkkkkkkkkkkk
hımmmm.bende mersinliyim ama ist. da yaşıyorum ama annemler mersinde:)))
Zeyneeeppp buu güzellliikkkkkkkkkkkk :)))))
maşallah maşşaaalllaaahhh sana da banaa daaa ben çok aldım yaa sölemicemm artıkınnnnnnnnnn
okuma canım okumaa hiçç boşver hiç aklına gelmeyecek şeyleri aklına sokuyorlar insanın... sen aç oku kuranını allaha sığın daha ne olsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?