2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

http://www.kadinlarkulubu.com/orf-adetlerimiz/38886-ulkemizde-dogum-gelenekleri.html

LOĞUSALIK HURAFELERİ | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

albasması die saçma bir şey okudum ikinci linkte hiç aklımda olmayan korkuları aklıma soktuuu şimdiii çok sinir oldum... acil bu bilgiyi beynimin arka lobuna atıp unutmam lazım

günaydınn
işyerinde sanırım son 1 haftam
işten ay sonu cıkıcagımı söylemiştim ay başında bakarız demişti
patronum inşallah şubattada gel demez

mavilim oda cok cok güzel olmussss
bizimkide gardolabın gelmesini bekliyorum aybasındada
beşiği alcaz
bide 2 3 aya kadar tasınıyorum tam doğum zamanı

kızlar birşey sorcam sizin göbekleriniz soğukmu
benim sürekli göbeğim soğuk yaa

hayırdır kızlarr,tırsıtmayın bizi şimdi...offf 3 gulhü 1 elham bildiiniz bütün duaları okuyalım gerçekten kasvet bastııı

yok cnm tırsılacak bir şey değil.bir arkadaşımın yeğeni,teyzesi ve eniştesi vefat etmiş.onu duydum üzüldüm.

mavilim evet canım yardım şart ama merak etmiom..nasıl olsa bigün biri hadi yapalım diyecek yani
bende dün kendime 2 ad. pijama tk aldım..biri pembe-gri ekoseli,digeri narçiçeği ama lohusa pijaması değil..lohusa pijamaları içimi baydı walla hiç tarzım değil sevmiom öyle şeyleri..içimdeki çocuğu büyütemedim ben

duvar kağıdı işi zor ya hele de odanın tamamına yapacaksanız bence profosyonel yardım alın ama petuşlar tamamını yapmadılar küçük bi bölüm sadece sökmesi fln çok zor mahvoluyo duvarlar

ben özellikle lohusa pijaması fln almadım almıycam da normal 2 tane pijama takımı aldım o kadar yani ne gerek var para tuzağı onlar ya

benimde sanırım son haftam...yerime eleman bulmuşlar..patron bey lütfedip eleman aldım demedi bile..ben geçen gün aklıma esti sordum..önümüzdeki pzt gelecekmiş eleman.31 ocak diye konuşmuştuk bizde.patronun son dönemlerdeki hareketlerine uyuz oluyorum zaten.eleman gelsin bende gidicem hemen...dayanamıyorum daha fazla...

bu internet bizi öldüreck h ya ben okumuyom böyle şeyleri okuma sen de bebeğin gelişimini fln oku napcan lohusalık fln boşver

benimde hep öle soğuk, kocamda dioo bak ii giyinmiyorsun hep Zeynep'i üşütüyorsun :)

ayy hiç okumuyorum o zaman ben.. kuranın boş boş yastığın altında durmasıının da bi anlamı yok bence.. otur çocuğuun başına oku kuranı çok daha iyi değil mi.. ama işte korusun diye oluyormuş o..

kızlaaaar kocamla çok mantklı br karar verdk.
izmire gidince ben orada 2 hafta daha kalacakrm ve otobüsle 11 saat yolu tek dönecektm.
üzermde çok stres vardı. şimdi şöyle yapmaya karar verdk
eşim otobüsle dönecek zonguldağa araba izmrde kalacak
sonra 2 hafta sonra beni almaya gelecek ve arabamızla geleceğz zonguldağa..
artk rahat rahat kalabilirim annemle
ohhh arabada bende kalacak

yastığının altına mı koycaz canım, o zaman minik kuran' mı almak lazım...

aslında başuçuna koysan,yada duvarda çivi fln varsa duvara assan veya beşiğin etrafında koyabileceğin yüksek bi yer
warsa daha iyi en azından ortalıkta dolaşmaz kuran..ben duvara çivi çaktırıp beşiinin üstüne asmıştım,şık bi çantası da vardı
yok cnm tırsılacak bir şey değil.bir arkadaşımın yeğeni,teyzesi ve eniştesi vefat etmiş.onu duydum üzüldüm.

hııı,başın sağolsun cnm sanırım toplu halde bişe olmuş..Allah yakınlarına sabır versin

Son düzenleme:

ama şimdi için de çok rahat bilyon mu bl ağrısı fln çok azalıyo karındaki baskı da azalıyo

en rahatı ya ben annemlere geldim arabasızım yokluğunu çok arıyom hem 11 saat çok uzun ya arabayla 2 saatte bir mola vererek gştmek lazım artık son dönemdeyiz diğer türlü riskli yani

ben özellikle lohusa pijaması fln almadım almıycam da normal 2 tane pijama takımı aldım o kadar yani ne gerek var para tuzağı onlar ya

yaww parasında falanda değilim de,hem tiril tiril incecik içim gözüküyo,hem göğüs altları delik hava alır üşürüm ben ordan,hem de hiiiç mi hiç tarzım değil öyle şeyler benim pijamalarımda ayıcık,kedicik,cik cik bişee olcak yanee

iyi yapmşsınız eferin sizeee
gerçekten o yol hamile hamile hiç çekilmez

kaç tane zeynep oldu forumdaaa
bu arada kızlar uzun bi aradan sonra tartıldım 81 olmuşummyaa
maşlhh diyim kendimee tütütü

Zeyneeeppp buu güzellliikkkkkkkkkkkk :)))))

maşallah maşşaaalllaaahhh sana da banaa daaa ben çok aldım yaa sölemicemm artıkınnnnnnnnnn

okuma canım okumaa hiçç boşver hiç aklına gelmeyecek şeyleri aklına sokuyorlar insanın... sen aç oku kuranını allaha sığın daha ne olsun dimi

yapma ya deseydin madem öyle de hani tartıda nir görünmüyo die hem sanane sen mi tşıyosun ben mi deseydin aman be gayet de iyi durumdasın 8. aya girmişsin her ay 1 kilo almışsın daha ne kendine sorsaydın kaç kilo almış 30 mu

aynen öyle canım yaa.. ne duymak istiyorum böyle şeyler ne de okumak.. ama işte biri geliyor pat diye söylüyor ya sinir oluyorum.. saçını başını yolasım geliyor o gadınların..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…