2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben de aynısını düşünüyom almadım ama ihtiyaç yoktur inşallah

amaaan,lohusa pijaması,lohusa atleti,lohusa sütyeni..sanki eskiden bunlarmı wardı,zaten önümüz yaz ben arkası çapraz atlet giyerim genelde yazın yatarken altımada şort napıcam lohusa pijamasını 1 ay için almaya bile deymez..
bu arada 31. hafta bilgileri için thanks

hihooooo benim herifti aksine açılıp saçılmama bayılır:))) lakin ben alışkın olmadığım için normal ayardayımdır...

ama sen yine giyebiliyosun dizüstü fln ben asla al alacaksan evde giy ben görüyüm başkasına ne gerek var diyo ben de öyle diyom tamam napalım zamanla geçer dediler ama hiç ilermleme yok bizde

ama sen yine giyebiliyosun dizüstü fln ben asla al alacaksan evde giy ben görüyüm başkasına ne gerek var diyo ben de öyle diyom tamam napalım zamanla geçer dediler ama hiç ilermleme yok bizde

kumsal benim herif de aynı o yüzden beni dışarda etekle kimse görmemiştir hep pantolon giyerim

koluuummmm agrıyooo
zeynep yine canımı yakıyooo durmuyoooooo

koluna mı tekme atıyo zeynep

ayy menzil ay erkeklerin be zeynep merakı nedr ya
zeynep ismini kabul ettm ya eşim nasıl mutlu anlatamam
istediğin kolyeyi alcam diyor

azcık ilerleme için bi 5 yıl lazımda 5 yıl sonrada sen giymezsin...yani yıllarca giymeyip birden giyemiyor insan hem her yaşın tarzı başka oluyor,45 yaşında kot üstü çizöe giyemem ben mesela yada mini etek cıxxx

koluuummmm agrıyooo
zeynep yine canımı yakıyooo durmuyoooooo

ayyy canım aşımı oldun:26:
oğlum senin avatarı görünce pepeeenin kardeşiiii beeebeee die yıktı ortalığı

yerim ben senin zeynebini.. benimki de ofiste ben yalnızken tepişip duruyo patron gelince duruyo..benim gibi kızımda sevmiyo patronumu

bende senin bebiki yirim.
çocuk havadan kötu enerji alıyo demekkii
yok annem yoookkk öcüü degil korkma die teskin et cocugu

koluna mı tekme atıyo zeynep

ayy menzil ay erkeklerin be zeynep merakı nedr ya
zeynep ismini kabul ettm ya eşim nasıl mutlu anlatamam
istediğin kolyeyi alcam diyor

acıkta mı kaldı gece anlamadımkii
zeynep ismini ben istedim babası balıklama atladı
anlamı babasının göz bebegi demek yaa egolarını tatmin ediyolar

aşı olmuş gibi agrıyoo kesip atcam şimdii

ben aylardır bekunis kullanıyom aylardır rahatlatıyo gayet yoksa çok kötü danış doktoruna budönemler çok hassas bağırsaklar her gün daha çok sıkışıyo çünkü

danıştım duphalac verdi kullanmayı düşünmüyodum ama kullanıp memnun kalanlar varmış bakalım onu kullanıcam.

Günaydınlar minicicik yavrularının anneleri

çok geçmiş olsun canım insan ister istemez endişeleniyor .. amin inş
mersinde yaşıyorum canım :)
tamam canım
bu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
canım ben donem donem oluyorum ama sabahları gün kurusu ( kara kuru kayısı ) 3 tane yiyiorum ve üstüne ılık su iciyorum sonra kahvaltı yapıyorum o baya iyi geldi bana .. Bu arada ben kan hapına yeni başladıgım donemde hemen kabız oldum doktorumu aradım ama 2 gundur wc ye cıkamıyordum doktorum hemen ilacı kes dedi cunku hamilelikte kabızlık iyi degildir kabız olmayaya calıs dedi demek var bi bildigi sende dikkat et canım
geçmiş olsn sanada canım benimde inanılmaz kalçalarım ve bacaklarım agrıyoor hele geceleri zor uyuyorum yaa yan yatmaktan kalçalarım çürümüş gibi bi agrı yapıyoo doktorumu arıcam bugun benım son 3-4 gündur baya fazlalastı yaa
kayısı incir falan ilk zamanlar işe yarıyodu.Bu defa ne yapsam geçmiyo.duphalac verdi dr ama tedirginim acaba içsem mi bilemedim
deumancım daha oncede konusmustuk sanırım duphalac ben kullandım hemde 3-4 gun tuvalate cıkamadıgım donemde doktorum vermişti hamılelegımın 2 . ayında falan 1 olcek yeterli gelmıyor kesınlıkle gunde 3-4 olcek ıccende ancak etkı gostercek ve aşırı karın agrısı gaz sancısı yapıyor bilgine canım
kan uyuşmazlıgı eşinle arandamı var canım? ve ne için iğne yapacaklar :26: birde çok sordum ama çatı kemiği agrısı tam olarak neresi oluyor benimde agrıyorda catı mı deilmi bilmiyorum
ooooo dilsahımmmmmmmmmm hafi iyisin canımm yaa çok sevindim valla senin adına

dün annemlere ev baktık,bi emlak sitesinden gayrimenkulcüyü aradık yeni yapı bi evin dublex katına baktık..ev çağlayandaydı ve yokuşu çok dikti..üstelik yamuktu odakarı çok biçimsizdi ve dubleks katına mutfaktan çıkılıyodu..ev 125.000tl şekline ve konumuna göre pahalı gerçekten,annemler de ortabayırda oturuyorlar...orda da evler eski yapı ve pahalı..annem şöyle çarşısı olan caddeye yakın bi yer istio..avcılar,beylikdüzü deprem bölgesi diolar,esenler bağcılar yıkılcak diolar,karşıyıa göndermem o da gitmez zaten..sanırım yine ortabayırdan bakıcak..orda da evlere güç yetmio yaaa annemlerin şu anki evi kanyon avm nin tam arkası ama bina çok eski deprem korkumuz war ondan satıyolar..ufff kafaları çok karışık görseninzz babamla çok zıtlaşıyorlar..bilmiyorum napıcaklar walla..ev satmasıda almasıda bakmasıda çook zormuş yaaa

Son düzenleme:
dün annemlere ev baktık,bi emlak sitesinden gayrimenkulcüyü aradık yeni yapı bi evin dublex katına baktık..ev çağlayandaydı ve yokuşu çok dikti..üstelik yamuktu odakarı çok biçimsizdi ve dubleks katına mutfaktan çıkılıyodu..ev 125.000tl şekline ve konumuna göre pahalı gerçekten,annemler de ortabayırda oturuyorlar...orda da evler eski yapı ve pahalı..annem şöyle çarşısı olan caddeye yakın bi yer istio..avcılar,beylikdüzü deprem bölgesi diolar,esenler bağcılar yıkılcak diolar,karşıyıa göndermem o da gitmez zaten..sanırım yine ortabayırdan bakıcak..orda da evlere güç yetmio yaaa annemlerin şu anki evi kanyon avm nin tam arkası ama bina çok eski deprem korkumuz war ondan satıyolar..ufff kafaları çok karışık görseninzz babamla çok zıtlaşıyorlar..bilmiyorum napıcaklar walla..ev satmasıda almasıda bakmasıda çook zormuş yaaa

lollypop saol verdiğin bilgiler için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…