ben de aynısını düşünüyom almadım ama ihtiyaç yoktur inşallah
hihooooo benim herifti aksine açılıp saçılmama bayılır:))) lakin ben alışkın olmadığım için normal ayardayımdır...
koluuummmm agrıyooo
zeynep yine canımı yakıyooo durmuyoooooo
ama sen yine giyebiliyosun dizüstü fln ben asla al alacaksan evde giy ben görüyüm başkasına ne gerek var diyo ben de öyle diyom tamam napalım zamanla geçer dediler ama hiç ilermleme yok bizde
koluuummmm agrıyooo
yerim ben senin zeynebini.. benimki de ofiste ben yalnızken tepişip duruyo patron gelince duruyo..benim gibi kızımda sevmiyo patronumu
ama sen yine giyebiliyosun dizüstü fln ben asla al alacaksan evde giy ben görüyüm başkasına ne gerek var diyo ben de öyle diyom tamam napalım zamanla geçer dediler ama hiç ilermleme yok bizde
koluuummmm agrıyooo
kumsal benim herif de aynı o yüzden beni dışarda etekle kimse görmemiştirhep pantolon giyerim
yerim ben senin zeynebini.. benimki de ofiste ben yalnızken tepişip duruyo patron gelince duruyo..benim gibi kızımda sevmiyo patronumu
koluna mı tekme atıyo zeynep
ayy menzil ay erkeklerin be zeynep merakı nedr ya
zeynep ismini kabul ettm ya eşim nasıl mutlu anlatamam
istediğin kolyeyi alcam diyor
azcık ilerleme için bi 5 yıl lazımda 5 yıl sonrada sen giymezsin...yani yıllarca giymeyip birden giyemiyor insan hem her yaşın tarzı başka oluyor,45 yaşında kot üstü çizöe giyemem ben mesela yada mini etek cıxxx
ayyy canım aşımı oldun:26:
oğlum senin avatarı görünce pepeeenin kardeşiiii beeebeee die yıktı ortalığı
ben aylardır bekunis kullanıyom aylardır rahatlatıyo gayet yoksa çok kötü danış doktoruna budönemler çok hassas bağırsaklar her gün daha çok sıkışıyo çünkü
çok geçmiş olsun canım insan ister istemez endişeleniyor .. amin inşslm kızlar bugün şelker yüklememizi yaptırdık eve tahlil sonuçlarını beklemeye geldik ben adet sancısı gibi sancılandım tuvalete oturdum resmen içimden bişeyler aktı tamam dedim suyum geldii koşa koşa doktora gittik ultrasona aldı rahim kapalı bebeğin suyu normal o gelen akıntı dedisancıda üşütmekten olabilirmiş ömrümden ömür gitti doğuruyorum sandım allah hepimize hayırlı doğumlar versin:26:
tamam canımmersinde yaşıyorum canım :)
canım ben donem donem oluyorum ama sabahları gün kurusu ( kara kuru kayısı ) 3 tane yiyiorum ve üstüne ılık su iciyorum sonra kahvaltı yapıyorum o baya iyi geldi bana .. Bu arada ben kan hapına yeni başladıgım donemde hemen kabız oldum doktorumu aradım ama 2 gundur wc ye cıkamıyordum doktorum hemen ilacı kes dedi cunku hamilelikte kabızlık iyi degildir kabız olmayaya calıs dedi demek var bi bildigi sende dikkat et canımbu dönemde kabız olan var mı ? ve ıkınmak zorunda kalan. ıkınmak zarar verir mi fikri olan yada ??
geçmiş olsn sanada canım benimde inanılmaz kalçalarım ve bacaklarım agrıyoor hele geceleri zor uyuyorum yaa yan yatmaktan kalçalarım çürümüş gibi bi agrı yapıyoo doktorumu arıcam bugun benım son 3-4 gündur baya fazlalastı yaamerhaba kıslar.dün öğleden sonra ikeaya gidip 4 saat dolanınca gece bacak ağrılarından uyuyamadım.
sabah 4,30 dan beri ayaktayım.kociş kahvaltı yaptı gitti.düşünün sabahın 6 sında kızarmış ekmek ,çay....hazırladım.hamaratlığa bakarmısınız.
bide çok az boğazımda gıcıklık var.şuan limonlu çay içiyorum
deumancım daha oncede konusmustuk sanırım duphalac ben kullandım hemde 3-4 gun tuvalate cıkamadıgım donemde doktorum vermişti hamılelegımın 2 . ayında falan 1 olcek yeterli gelmıyor kesınlıkle gunde 3-4 olcek ıccende ancak etkı gostercek ve aşırı karın agrısı gaz sancısı yapıyor bilgine canımkayısı incir falan ilk zamanlar işe yarıyodu.Bu defa ne yapsam geçmiyo.duphalac verdi dr ama tedirginim acaba içsem mi bilemedim
kan uyuşmazlıgı eşinle arandamı var canım? ve ne için iğne yapacaklar :26: birde çok sordum ama çatı kemiği agrısı tam olarak neresi oluyor benimde agrıyorda catı mı deilmi bilmiyorumselam kızlar
geçmişi bitiremedim valla daha maşallah size:)pazar buluşmasındaki kareler süperdi.3 ünüzde harika görünüyosunuz petuşcum.sakaryada olan varsa bizde buluşalım kızlar.
Kızlar ya siz bu çatı ağrılarını yenimi yaşıyosunuz.ben 2 aydır yaşıyorum ama son 4 haftadır falan dayanılmaz vaziyette.tek başıma yatamıyom dönemiyom sanki kırılcak çatı kemiğim gibi hissediyrm.sanırım benim çok erken başladı.osteocare ve magnorm kullanıyrm ama kesmiyo..bi doğursaydım iyiydl:)))
yarın kan uyuşmalığı için iğne olacağım varmı bu iğneyi olan içinizde?
ooooo dilsahımmmmmmmmmm hafi iyisin canımm yaa çok sevindim valla senin adınakızlaaaar kocamla çok mantklı br karar verdk.
izmire gidince ben orada 2 hafta daha kalacakrm ve otobüsle 11 saat yolu tek dönecektm.
üzermde çok stres vardı. şimdi şöyle yapmaya karar verdk
eşim otobüsle dönecek zonguldağa araba izmrde kalacak
sonra 2 hafta sonra beni almaya gelecek ve arabamızla geleceğz zonguldağa..
artk rahat rahat kalabilirim annemle
ohhh arabada bende kalacak
ben aylardır bekunis kullanıyom aylardır rahatlatıyo gayet yoksa çok kötü danış doktoruna budönemler çok hassas bağırsaklar her gün daha çok sıkışıyo çünkü
Günaydınlar minicicik yavrularının anneleri
ooooo dilsahımmmmmmmmmm hafi iyisin canımm yaa çok sevindim valla senin adına
aşı olmuş gibi agrıyoo kesip atcam şimdii
ekledim cnm..petuş face'den ekledim bende seni...profilimde melek resmi var...sevilay adımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?