2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

inş.cnm ya ya bu kopyalama işlemi nasıl oluyor anlamıyorum bugüne kadar netten bişey almadık hep pos cihazından geçirerek direkt mağazalardan yaptık bunun için özel cihaz mı yapılıyor ya

slm kızlar ben 2011 nisan annesiyim, gerçi martta doğum yaptım ama neyse. normal doğumdan hiç korkmayın ve sonuna kadar normal doğum isteyin. abarttıkları kadar zor bii şey değil. umarım hepiniz biran önce sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebişlerinize zaman çok çabuk geçiyor her ne kadar hamileyken çok zor geçsede doğum yaptıktan sonra çok hızlı geçiyo ben şimdi doğum gününü nasıl yapsam diye düşünmekteyim malum bebişim 10 aylık oldu bile :) darısı başınıza inş

bu tatil memurlar için geçerli dimii.. özeldeki garibanlar ben mesela yaralanamıyom dimi

inş.cnm ya ya bu kopyalama işlemi nasıl oluyor anlamıyorum bugüne kadar netten bişey almadık hep pos cihazından geçirerek direkt mağazalardan yaptık bunun için özel cihaz mı yapılıyor ya

netten olmasına gerek yok cnm..
pos cihazlarına yada atm lere özel cihaz yerleştiryolar o şekilde yapılyo..
eşimede sordum bankada kopyalama işlemlerine vs. bakıo, iade edilir üzülmesin dedi...

ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa

canım çok geçmiş olsum umarım herhangi bi çekim olmamıştır

bende netten geçenlerde ilk defa alışveriş yaptım ömrü hayatım boyunca.. bebişime patik aldımm
tırsarak yaptım aslındaa bişi mişi olursa diye. kart numarası giriliyo yaa. aranızda var dimi sürekli intten alışveriş yapan..

nevresime geçirmek daha mantıklı en azından ağzına
tüylü tüylü gelmez pamuklu bi nevresim olabilir
ama sanırım kendi bebeğimizde tecrübe edecez her bebekte
farklı olabilir okuduklarımız hep faklı malum kimi yorgan
örtüyor kimi battaniye kimi bebek çok sıcağı sevmez
huysuzlanır ne biliim zor tv de gördüm bebeklerin elleri
ayakları soğuk olabilirmiş bundan korkulup çok sarmamak gerekirmiş
diyede duydum annem dikti benm pazen battaniye polar triko penye her
çeşit battaniyemiz var 8-9 tane elbet biri olur diye düşünüyorum

valla canım eşim çok hassas o konuda
biz sanal kartla yapıyoruz

netten olmasına gerek yok cnm..
pos cihazlarına yada atm lere özel cihaz yerleştiryolar o şekilde yapılyo..
eşimede sordum bankada kopyalama işlemlerine vs. bakıo, iade edilir üzülmesin dedi...

çok saol cnm içim rahatladı yaa valla huzursuz oldum bebek de acayip şekilde tekmeliyor beni
Eşim izin alıp bankaya gidecek bakalım telde banka görevlisi 500 tl demiş

biz sürekli yapıoz canım hatta evin ihtiyaçlarını bile bazen migros sanal marketten yapıooz ve bi cok seyi netten yapıooz suana kadar bi problem yasamadık tabi her siteyede guvenmemek gerek

petuşum eline sağlık canım,
iyi olmuş bir başlıktan devam :)

Face 'de belge olarak ekledim.
Canım, hastane ve bebek adını da ekleyelim mi?
Hatta doktor adı bile olabilir. Yardımcı olur seçenek olarak bizden sonrakilere....

canım ben yapıyorum...eşim yurt dışındaki sietelerden bile yapıo..
önemli olan çok dandirik sitelerden yapmamak..
imkan varsa sanal kartla yap yada interenet harcaması yaparken internet harcamasına aç kartını sonra işin bitince kapat(ben öyle yapıorum)
onun dışında artık yeni bankacılık yasasına göre banka bu tür durumlarda müşterisini koruo çünkü kartın güvenliğini sağlamak öncelikle bankanın sorumluluğunda..

seninde eline sağlık cnm...
bebek adı var listede ama hastane ve dr adı eklememiştim...onlarıda eklim bilgilerini verirken insanlar verirlerse yazarım tabiki..

DİLSAHH
canım odanız hayırlı olsun cok cici olmus ellriniize emeginize saglık..

İPEKKELEBEK
gecmiş olsun canım Allah şifa versinn moralini yüksek tut. stres cok önemlii durumumuz için
dün fatma için cok uzuldum kasılmalarım arttı..

ELCHINN
başınız sağolsun tatlım..
Allah meknlarını cennet eylesin. geride kalanlara sabır ve saglık versin inşallah..

PRNSS
gecmiş olsun ama bak petuş senin için arastırmıs uzulmee umarım bi sıkıntı olmadan hallolur..

PETUNYAPET_NEFRAZEN
sizi cok özledim pazar gunu yine gelsenize

biz sürekli yapıoz canım hatta evin ihtiyaçlarını bile bazen migros sanal marketten yapıooz ve bi cok seyi netten yapıooz suana kadar bi problem yasamadık tabi her siteyede guvenmemek gerek

anladım canlarımm.. güvenilir bi siteydi yaptığımm. ama dediğin gibi yaptıralım petuş int harcamasına açıp sonra kapattıralım nolur nolmazz...

he heeee aslında pzr değilde cmt gelsem olur he...
bi sürü bebe mağazası var...alınacak eksikler var(yan yasığı, banyo termometresi, ateşölçer, emzirme sütyeni vs gibi)
bunların hepsini tek seferde alim diom bi daha eminönüne gidim diom..
herif dio gitmekle uğraşma alalım netten hepsini dio..
eminönüne gelcek olursam sizin oraya gelirim aynı şey:))
ama netten alim dimi...gari gezmim yani..
dün landrachın doğum haberine o kadar ağladımki eşimde panik oldu garibim:))
bebek arabasını almış akşam internetten...sonra cmt e de arkadaşından araba istemiş yorilmim die beşik ve dolabı alcaz:))
sonrada dio sen yıka ben ütülim yerleştirelim hemen:))

Son düzenleme:
anladım canlarımm.. güvenilir bi siteydi yaptığımm. ama dediğin gibi yaptıralım petuş int harcamasına açıp sonra kapattıralım nolur nolmazz...

ben öyle yapıom cnm...internet bankacılığından kullanmadan önce açıom,i işim bitincede kapatıom...hiç müşteri hizmetleri vs. aramaya gerek yok

kızlar bu benm bebeklik yorganm
annem sağolsun atmamış saklamış
yorganın üzerine kendisi kurdeleyle nevresim yaptı.
kısmetse bebeğime kullanacağım...

ayrca uyku seti de aldm ben.
konu da açılmışken yükleyeyem dedim :)

ayyy kıyamammmm :))
tabi tabii netten alışverişini yap sonra gel burda yiyelim içelim muhabbet edelim kafalarıda dagıttık mı
ne olur sankii hee ne-o-lur????
nefoşunkide tam esir kaldı kadını şimdii yine agzını burnunu sıka sıka konusup kzııyodur adamaa

bende eşimle ilgili bişiy paylaşmak istiyorum
bundan 10 gun önce ''aşkım alyanslarımızı değiştirelim mi
istersen yeni daha begendigin bişi alalım dedi
halbuki ben alyansımı cok begenerek almıştım ama ampulude yktı kafamda teklif var sonucta
aklımdan cıkmadı hiç alyans modellerine falan bakmaya basladım
dun gecede parmagımdan cıkarıp ona dogru uzattım ve ''askım karar verdim alyanslarımızı degiştirelim dedim
aldı elimden yzuugu kendi yzugunu cıkarıp avcuma koydu degiştik aşkım dedi
dumur oldum ne bu şimdi yanii bide gevrek gevrek guluyoo (bende cok guldum)
soktu aklıma şimdi napcam kandırmış sanırım benii yada denedi benii dogum hediyesi yzuuk gelcek anlaşılan
hep tek taş die mırıldanıyodu sanırım bi tek taş daha gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…