http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eri-icin-geri-sayim-basladi.html#post22688977
sonunda yaptım...geri sayım topiğine ekledim..kızlar pembe, erkekler mavi vs. kısmı için daha bolca bi vakitte çalışma yaparım..
wayyyyyy arkadaş bu ne böyle...gözünü sevim excellde formül yazmanın yaffffff
neyse izninizle sbh açtığım doğum topiğini silebilyorlarlarsa sildircem zira katışıklık olmasın..
kolay gelsin:))
canım benim bildiğim kopyalamada tedirgin olmana gerek yok...çünkü banka kopyalanarak yapılan harcamanın hepsini iade edio müşteriye..bankanın sorumluluğunda bu..
bildiğim bu bilgiyide şu an teyid etmeye çalışyom, döncem sana
ankaradaki hamişler yaşadı..
bugün ve yarın kar tatili..
ama fena yağıyormuş kar..
bizim araba kara gömülmüş.. çıkartamamış eşim.. istanbula da yarın yağacak.. bize de tatil verirler mi kii..
inş.cnm ya ya bu kopyalama işlemi nasıl oluyor anlamıyorum bugüne kadar netten bişey almadık hep pos cihazından geçirerek direkt mağazalardan yaptık bunun için özel cihaz mı yapılıyor ya
ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa
pazen battaniyemi alayım yanı? birde o kalın battanıyeler var ya yumus yumus mesela onlardan ortsem yakmazmı ? onu bı nevresım kılıfınamı gecırsem acaba? ben mesela gecıs mevsımlerınde oyle yapıyorum.battanıyeye nevresım gecırıp onu ortuyorum ustume yakmasın dıye.aayyyy bu konu cok kafamı kurcalıyor ya
bende netten geçenlerde ilk defa alışveriş yaptım ömrü hayatım boyunca.. bebişime patik aldımm
tırsarak yaptım aslındaa bişi mişi olursa diye. kart numarası giriliyo yaa. aranızda var dimi sürekli intten alışveriş yapan..
netten olmasına gerek yok cnm..
pos cihazlarına yada atm lere özel cihaz yerleştiryolar o şekilde yapılyo..
eşimede sordum bankada kopyalama işlemlerine vs. bakıo, iade edilir üzülmesin dedi...
bende netten geçenlerde ilk defa alışveriş yaptım ömrü hayatım boyunca.. bebişime patik aldımm
tırsarak yaptım aslındaa bişi mişi olursa diye. kart numarası giriliyo yaa. aranızda var dimi sürekli intten alışveriş yapan..
petuşum eline sağlık canım,
iyi olmuş bir başlıktan devam :)
Face 'de belge olarak ekledim.
Canım, hastane ve bebek adını da ekleyelim mi?
Hatta doktor adı bile olabilir. Yardımcı olur seçenek olarak bizden sonrakilere....
biz sürekli yapıoz canım hatta evin ihtiyaçlarını bile bazen migros sanal marketten yapıooz ve bi cok seyi netten yapıooz suana kadar bi problem yasamadık tabi her siteyede guvenmemek gerek
canım ben yapıyorum...eşim yurt dışındaki sietelerden bile yapıo..
önemli olan çok dandirik sitelerden yapmamak..
imkan varsa sanal kartla yap yada interenet harcaması yaparken internet harcamasına aç kartını sonra işin bitince kapat(ben öyle yapıorum)
onun dışında artık yeni bankacılık yasasına göre banka bu tür durumlarda müşterisini koruo çünkü kartın güvenliğini sağlamak öncelikle bankanın sorumluluğunda..
DİLSAHH
canım odanız hayırlı olsun cok cici olmus ellriniize emeginize saglık..
İPEKKELEBEK
gecmiş olsun canım Allah şifa versinn moralini yüksek tut. stres cok önemlii durumumuz için
dün fatma için cok uzuldum kasılmalarım arttı..
ELCHINN
başınız sağolsun tatlım..
Allah meknlarını cennet eylesin. geride kalanlara sabır ve saglık versin inşallah..
PRNSS
gecmiş olsun ama bak petuş senin için arastırmıs uzulmee umarım bi sıkıntı olmadan hallolur..
PETUNYAPET_NEFRAZEN
sizi cok özledim pazar gunu yine gelsenize
anladım canlarımm.. güvenilir bi siteydi yaptığımm. ama dediğin gibi yaptıralım petuş int harcamasına açıp sonra kapattıralım nolur nolmazz...
ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa
he heeee aslında pzr değilde cmt gelsem olur he...
bi sürü bebe mağazası var...alınacak eksikler var(yan yasığı, banyo termometresi, ateşölçer, emzirme sütyeni vs gibi)
bunların hepsini tek seferde alim diom bi daha eminönüne gidim diom..
herif dio gitmekle uğraşma alalım netten hepsini dio..
eminönüne gelcek olursam sizin oraya gelirim aynı şey:))
ama netten alim dimi...gari gezmim yani..
dün landrachın doğum haberine o kadar ağladımki eşimde panik oldu garibim:))
bebek arabasını almış akşam internetten...sonra cmt e de arkadaşından araba istemiş yorilmim die beşik ve dolabı alcaz:))
sonrada dio sen yıka ben ütülim yerleştirelim hemen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?