2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar..
ankaranın karı malum.dün eve çok zor gelebildik...bu sabahda eşim beni götürmedi işe..evdeyim şu an.işide aradım söyledim yollar çok kötü çıkamıyorum diye saolsunlar idare edecekler bugün ama yarında karlıymış ne yapıcam bilmiyorum.

hahahahah iyi espiriymiş

ohh hayırlı olsun şimdiden eminönüne baktım ben ama ordan alınan şeylerin biçoğu nette daha uygun ya hem de yorulmadan geliyo ayağına bak öyle şeyler civili.comda çok uygun 90 tl üzeri de kargo ücretsiz emzirme atleti fln ordan aldım ben ama tavsiyem minidamladan alcaksan 1 beden büyük al çünkü kalıbı çok dar babyjem kalıbı ideal fiyatları da dışarıya göre çok uygun

çok güzel ya...çok seviom böyle el işlerini....
ablamda bana verceek böyle bişi yeğenimin:))
güle güle kullan cnm..
sen yine bi ışık görmüşsün bizde hiç umut yok
ay cnm çıkma dışarı gerisi değil insan nasıl gidcem napcam die stres oluo zaten o stres yetio...
ben şahsen bizzat
3 yaşına kadar emmişim

3 yaşmı

canım uyku setininkiler ince oluyo zaten
ben extra yorganda aldım
ama büyük ihtimalle battaniye yeterli gelir
diye düşünüyorum pazen dedikleri iyi ısıtıyormuş

çok guzelmısssss annenın ellerıne sağlık

anaaam pek güselmiş beee beninkinde de abimin oğlu yatıyo ben istiyodum kızım yatsın ama şimdi isteyemiyos da ama gözüm hala onda çok nostaljik çok hoş

heheee ben yıllardır alıyom hem de limitler acayip yüksek ama yapılcak bişiy yok Allahın defettiği yerde oturuyos napalım kıyafet dahil bi sürü şey ordan bazen günlerce her gün kargo geliyo kargocu ezberledi numaramı ablacım bıraktım sen al die arayıp hbr veriyo aman bee rhata olmak lazım napalım başka türlü yaşamayıs bis burda

ayyy menzil eşinle muhteşem ikilisiniz
ikiizin de maşalah ince esprileri var tuttum sizi

ben şahsen bizzat
3 yaşına kadar emmişim

amaninnn 3 yaş mı

civilin ayağımın dibinde mağazası var
bir kere gitmişliğim yok
ah bu benim kocam yaaa
bir günde halletçek ya

kızlar biz geldik oğluşumla..
babamız internete girmemize izin vermiyo klavye çalış diyo bana ayın 18inde sınav varya onun içün
bide zaten bağlantı havadan dolayı çok yavaş kesilip duruyo bu sefer tam adapta olamıyorum foruma canım sıkılıyor..
neyse kuzular beni boşverin herkes iyidir umarım bebişlerimiz nasıl??
geçmişi okuyamadım fatmadan haberim var Allahım yardımcısı olsun..
onun dışında herjangi bi gelişme varmı ??

efetttt
annem ve ananem kıyamamış bıraktırmaya
sonra kendim bırakmışım

hoşgeldin canımne sınavı o klavye fln çalışıyosun:26:
fatmadan haber yok henüz,ben okudum geçmişi

efetttt
annem ve ananem kıyamamış bıraktırmaya
sonra kendim bırakmışım

benim oğlanda meme hastası..accık ucundan göstersen emmek ister,gelir koklar fln..neyseki hamilelikten sonra zehirli dedimde yanaşmıyoama bu defada babasına saldırmaya başladıbi kere öpiim diyo babasına gülmekten öldürüyo bizi

DİLSAHH yorganına bayıldım,üstelik anneden kıza geçmeside ayrı güzel

Son düzenleme:
evde olmak sıkıcı mı ne :26: sabahın köründe kalktım.evimi süpürdüm sildim. işim bitti.şimdi ne yapıcam ya :26:

civilin ayağımın dibinde mağazası var
bir kere gitmişliğim yok
ah bu benim kocam yaaa
bir günde halletçek ya

değerlendir bee bi de ayağın dibindeymiş ne güsel buralarda bulmak imkansızz ben dayanamadım valla ya cinsiyeti belli olmadan almaya başlamıştım hala alıyom annem yeteeer bu ne böyle her gün kargo geliyo diyo ama napıım dayanamıyom sürekli takip ediyo pcyi bişey mi alıyon die

ayyy menzil eşinle muhteşem ikilisiniz
ikiizin de maşalah ince esprileri var tuttum sizi

amaninnn 3 yaş mı

yorganına bende bayıldım
annemde benim bebek battaniyemi saklamış geldiginde getirdi
sandıkta kaldııg için hafif sarı sandık lekeleri olmus
yıkayıp paklayalım bende paylasıcam sizinle sonra onuda kızıma vericem hamileyken
oda ister kullansın isterse saklasın ne nostaljikk tam antika olur neneden toruna

ya her akşam diyorum laf arası bunu forumda paylasıcam bunuda paylasıcam die
hep kk'ya malzeme oluyorum tutmam lazım ceneyi diyo
sabahta ben unutuyorum ne dmeişti acaba die bundan sonra not alıcam
kk not defteri edinmem lazım
napalım işte çenemize vurduuu ahhh ahhhhhhhh

evde olmak sıkıcı mı ne :26: sabahın köründe kalktım.evimi süpürdüm sildim. işim bitti.şimdi ne yapıcam ya :26:

yok ya olur mu hiiç daha önümüzde evde olacağımız aylar var başka yönlerden bakmak lazım örgü fln ör bari kuzuna doğana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…