landrach cnm...ama çok fazla girmiodu kk ya..face e giriodu..gunaydın kızlar,
dilsahh cok guzel olmus bebısının odası allah gule gule kullanmak nasip etsin.
fatmanın nicki neydi ben hatırlayamadım?
İnşallah, bütün imkanlar onlar için rabbim bağışlasın inşallah.
Bu arada petuşcuğum doğum listemizi oluştursak mı?
Açılışı yaptık, Fatma ve minik oğlumuzla.
landrach cnm...ama çok fazla girmiodu kk ya..face e giriodu..
evet evet bende onu düşünyorum...yeni bi topikmi açsak yoksa geri sayım topiğinin başınamı bi liste eklesek? doğum anılarını doğum haberlerini vs de o topikten devammı etsek ne dersiniz? yerini belirleyelim listenin sonra fatma daha bebeğini görememiş görsün bi hemen yazalım ilk bebeğimizi...
bizim bugün evliilk yıldönümümüzmüş..
yani nikah yıldönümümüz.. düğün 6 ay sonra olmuştu.. bizim de kutladığımız önemsediğmiz düğün tarihimizdi.. çünkü bi evimizin olduğu birlikte yaşamaya başladığımız tarihi baz almıştık.. ama yine de bi yemek yerdik birlikte.. eskileri anardık falan..
unutmazdım asla.. ve de beklerdim öylee eşim de kutlasın diye.. az evvel aradı kocişim telefonu hep kapalı oluyor çalıştığı yerden dolayı.. ankesörlü telefondan aramış yavrucum.. kutladı.. ben unutmuşum farkında bile değilim.. ama bozuntuya vermedim tabee.. bu saate kadar neden aramadım dedim bi de üstelik.. yalandan trip attım..
İnşallah, bütün imkanlar onlar için rabbim bağışlasın inşallah.
Bu arada petuşcuğum doğum listemizi oluştursak mı?
Açılışı yaptık, Fatma ve minik oğlumuzla.
gunaydın kızlar,
dilsahh cok guzel olmus bebısının odası allah gule gule kullanmak nasip etsin.
fatmanın nicki neydi ben hatırlayamadım?
ipekcim çok çok geçmş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallahh
evet ya bende inanıyorumm..sımsıkı tutunacak inşallahh..annesinin babasının yüzünü güldürecek bebeğim benim..
günaydın herkese
akşam gördüm fatma nın haberini akşamdan beri dua ediyorum Rabbim yardımcıları olsun
kızlar eşim pazar gününden beri hasta bugün de gitmedi işe, onunla uğraşmaktan uğrayamadım buralara, geçmişi okumadan yatmak istemedim ama şimdi de dertlendim, cnm benim yaa, ama bu kadar anneyiz her birimiz bi kere inşallah desek tutar duamız
yarın güzel haberler gelir inş, herkese iyi geceler.
landrach cnm...ama çok fazla girmiodu kk ya..face e giriodu..
evet evet bende onu düşünyorum...yeni bi topikmi açsak yoksa geri sayım topiğinin başınamı bi liste eklesek? doğum anılarını doğum haberlerini vs de o topikten devammı etsek ne dersiniz? yerini belirleyelim listenin sonra fatma daha bebeğini görememiş görsün bi hemen yazalım ilk bebeğimizi...
Kendime çok güldüm sabah sabah
iki gündür odanızı kutlamak için senin dışında herkesi tebrik ettim az önce de mavilefi tebrik ettim hayy allahım ya sonunda ulaştım sana hayırlı uğurlu kullanın odanızı
ÇOK ŞİŞTİM YA....
biri bana yardım etsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...012-anneleri-dogum-listesi-dogum-anilari.html
die bi topik açtım....doğum takip listesini buraya eklicem. rica edcem ben oraya becerip bi tablo ekleyene kadar kimse bişi yazmasınki tablo ilk sayfada yer bulabilsin....geri sayım topiğine ekleyemedim, iş güzarlık ettim yeni bi topik açtım ama becerebilip bi tablo yapamadım...site yöneticilerinden birinin tablo nasıl yapılırlı mesajını buldum ona uyarak yapmaya çalıştım ama olmuo....bilen varmı? biri bana gerizekalıya anlatır gibi anlatabilirmi...çünkü çok sinir oldum kendime
ÇOK ŞİŞTİM YA....
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...012-anneleri-dogum-listesi-dogum-anilari.html
die bi topik açtım....doğum takip listesini buraya eklicem. rica edcem ben oraya becerip bi tablo ekleyene kadar kimse bişi yazmasınki tablo ilk sayfada yer bulabilsin....geri sayım topiğine ekleyemedim, iş güzarlık ettim yeni bi topik açtım ama becerebilip bi tablo yapamadım...site yöneticilerinden birinin tablo nasıl yapılırlı mesajını buldum ona uyarak yapmaya çalıştım ama olmuo....bilen varmı? biri bana gerizekalıya anlatır gibi anlatabilirmi...çünkü çok sinir oldum kendime
çok geçmiş olsun canım .. suyun deildir çiş kaçıyordur canımsaolun gercekten cok kötüym hapsırrdıkca korkuyorum bi iki damlada kacıyo vallasuyum degildr degilmi off ya bi doguraydık hayırlısıyla
Günaydın kızlarr
bizde sabah erkende sağlık ocağına gittik
kan ve idrar tahlili yaptırdık geçen ay kan
değerlerimiz biraz düşmüştü yarın kontrolümüz
var yine heyecan dorukta hep geç gidiyorduk
bu kez erken aldım randevuyu kızımız hiç yüzünü
göstermiyor saolsun inş. bu sfer görrürüz çünkü hiç
fotomuz yok profilden.
Dİlsah cım odanız çok güzel
Allah'ım mutlu sağlıklı gaz sancısız
uyutsun bebişlerimizii bol bol sütün olsun
koltuğunda emzir bebeğini cok cok cok
ilk bebeğimiz olmuş okudum ve herhalde şaka dedim
Allah Fatma arkadaşımızın ve bebeğinin yanında olsun
hemencik toparlasınlar kendilerini inş...
Ailesinde hasta olanlara geçmiş olsun
vefatlarında başı sağolsun
teşekkür ederim canım çok saol
ÇOK ŞİŞTİM YA....
Dİlsah cım odanız çok güzel
Allah'ım mutlu sağlıklı gaz sancısız
uyutsun bebişlerimizii bol bol sütün olsun
koltuğunda emzir bebeğini cok cok cok
ÇOK ŞİŞTİM YA....
günaydıııııııııııııın...
biz de kahvaltımızı yaptk geldk..
petuşum canm ayrı topiktense tek topik daha iyi olmaz mıydı??
ben şu an göbek ve aldığımız ciciler topiklerini bile bulamıyorum çok zorlanıyorum
benm gibi beceriksizleri düşünerek çok topik yapmayalım :))
geçenlerde şubat ya da mart anneleri de tablo yapmaya çalışıyordu onlar da baya baya kriz geçrdi :))
odamızı beğenen herkese tekrar teşekkür ediyoruz..
canm dileklerin çok hoşuma gtti
özellikle gaz sancısız kısmı kocaman bir amiiiiiiiin dedim
espiri yapıodum...yoksa farkındayım potansiyeliminyok artıkın b kaar da haksızlık etme kendine ne gerizekalısııı
örnek tabloya nerden bakabilriim
neler eklenecek tabloya bi baksana petuş olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?