2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

olurdu cnm ama beceremedim malesef...
mmavlim bana bi anlatabilirmisn cnm ya nasıl yaptın, çok sinir oldum ben şimdi...ama detay detay anlat...becerebilirsen geri sayım topiğine yaparım listeyi...bu topiğide sildirriz site yönetimine söyler

canım odanız çok güzel
allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

canım dün giremedim nete şimdi gördüm cevabını.ozaman ben en iyisi bilen birine yaptırayım bende tek duvar yaptıracam ama yine de bilen biri olsa iyi olur benim kocanın eli yatkın değildir,benim ondan daha yatkındırben bu halde olmasam gözüm kapalı yaparımdasağol canım.kime yaptıcaksak bakcaz artık bi çaresine.

mesaj yaz kutusundaki 3 tane panel varya alt alta
onun 3.sırasının başında tablo butonu var
ona tıkladım ordaki değerleri 9a 1 olarak girdim
sonra çıkan komutların arasını şubat annelerine göre doldurdum
bu kadar yazma dilinde anlatmak zor:)

kuzu daha önce de vermiştim 1 adet yeşil elma 1 adet çubuktarçın 20-25 karanfil 10 dk kadar kaynat sonra balla tatlandırıp iç 1 lt suyla

dur şimdi bizim alt komşunun oğlu 2 yaşında 15 dkya bir emiyo yer ve mekan dinlemeden iştahsız da olmasın tabii de

ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa

dur şimdi bizim alt komşunun oğlu 2 yaşında 15 dkya bir emiyo yer ve mekan dinlemeden iştahsız da olmasın tabii de

o bebek değil koca kazık olmuş artık meme meme diye yapışıyodur
Allah bilir kadına sanırım erkek çocukları daha düşkün oluyor
2 yaşına kadar bıraktırırım ben ilk 6 ay emsin ama güzel güzel

ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....

ayy canım geçmiş olsunn
umarım kullanmamışlardır
ne biçim demek az kalı bencee

tünaydın herkese,

odalarınız muhteşem olmuş.bayıldım.sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah.
yeni doğum yapan arkadaşada bebeğinede allahtan şifa diliyorum.insallah bir an önce toparlanırlar.
nisanda doğan bebeğin üstüne ne örtülür sizce?
uyku seti alcam ama yorganı ya elyaf ya silikon olcak yakar mı acaba diyorum.pamuk yorgan yaptırsam ınce bırsey acaba dogar dogmaz agır gelırmı dıyorum.evde dogalgazlı olcak.ne yapsam?pike yada battanıyede usurmu?siz napcaksınız acaba?

ayy canım geçmiş olsunn
umarım kullanmamışlardır
ne biçim demek az kalı bencee

saol cnm yaa çok kötüyüm bugün benim için artık kabus olur
bide kart bende duruyor hep ben kullanırım kendimi çok kötü hissediyorum
artık bugün sürekli ağlarım

canım uyku setininkiler ince oluyo zaten
ben extra yorganda aldım
ama büyük ihtimalle battaniye yeterli gelir
diye düşünüyorum pazen dedikleri iyi ısıtıyormuş

canım uyku setininkiler ince oluyo zaten
ben extra yorganda aldım
ama büyük ihtimalle battaniye yeterli gelir
diye düşünüyorum pazen dedikleri iyi ısıtıyormuş

pazen battaniyemi alayım yanı? birde o kalın battanıyeler var ya yumus yumus mesela onlardan ortsem yakmazmı ? onu bı nevresım kılıfınamı gecırsem acaba? ben mesela gecıs mevsımlerınde oyle yapıyorum.battanıyeye nevresım gecırıp onu ortuyorum ustume yakmasın dıye.aayyyy bu konu cok kafamı kurcalıyor ya

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eri-icin-geri-sayim-basladi.html#post22688977
sonunda yaptım...geri sayım topiğine ekledim..kızlar pembe, erkekler mavi vs. kısmı için daha bolca bi vakitte çalışma yaparım..
wayyyyyy arkadaş bu ne böyle...gözünü sevim excellde formül yazmanın yaffffff
neyse izninizle sbh açtığım doğum topiğini silebilyorlarlarsa sildircem zira katışıklık olmasın..

kolay gelsin:))

canım benim bildiğim kopyalamada tedirgin olmana gerek yok...çünkü banka kopyalanarak yapılan harcamanın hepsini iade edio müşteriye..bankanın sorumluluğunda bu..
bildiğim bu bilgiyide şu an teyid etmeye çalışyom, döncem sana

benim de:26:üşür mü yoksa yakar mı..
ay kafayı yiyeceğim yaa.. bakamayacağım gibi geliyor..
ya bişeyleri yanlış yaparsam diye korkuyorum..

ankaradaki hamişler yaşadı..
bugün ve yarın kar tatili..
ama fena yağıyormuş kar..
bizim araba kara gömülmüş.. çıkartamamış eşim.. istanbula da yarın yağacak.. bize de tatil verirler mi kii..

günaydın anneler
neler olmuş böyle
bir bebeğimiz olmuş hayırlı olsun

listemizde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…