günaydıııııııııııııın...
biz de kahvaltımızı yaptk geldk..
petuşum canm ayrı topiktense tek topik daha iyi olmaz mıydı??
ben şu an göbek ve aldığımız ciciler topiklerini bile bulamıyorum çok zorlanıyorum
benm gibi beceriksizleri düşünerek çok topik yapmayalım :))
geçenlerde şubat ya da mart anneleri de tablo yapmaya çalışıyordu onlar da baya baya kriz geçrdi :))
odamızı beğenen herkese tekrar teşekkür ediyoruz..
canm dileklerin çok hoşuma gtti
özellikle gaz sancısız kısmı kocaman bir amiiiiiiiin dedim
günaydıııııııııııııın...
biz de kahvaltımızı yaptk geldk..
petuşum canm ayrı topiktense tek topik daha iyi olmaz mıydı??
ben şu an göbek ve aldığımız ciciler topiklerini bile bulamıyorum çok zorlanıyorum
benm gibi beceriksizleri düşünerek çok topik yapmayalım :))
geçenlerde şubat ya da mart anneleri de tablo yapmaya çalışıyordu onlar da baya baya kriz geçrdi :))
odamızı beğenen herkese tekrar teşekkür ediyoruz..
canm dileklerin çok hoşuma gtti
özellikle gaz sancısız kısmı kocaman bir amiiiiiiiin dedim
evet cnm evet..biz odanın bi kısmını kapladık...
eğer tüm oda kaplayacaksanız duvar kağıdınız teferruatlı bişise(yani kestiğinizde diğer parça ona uymuyorsa vs) kesinlikle bilen birine yaptırın..
benim eşim az çok eli yatkındır, hani bi matkap seti vardır öyle diim:) ama o bile tırsıkladı yaparken..
bide en az iki kişi olmalı(2. kişi sen değilsin tabi, uzanmak gerek çünkü, yapıştırırken 2 kişi şart)
alt yapıştırıcısı tutkal gibi hazırlanıo, yapı markette tarif ettiler bizede
sonra duvara göre kestiler, her parçanın altına tutkalı sürüp 2 kişi yapıştırdılar duvara..yapı markettekiler anlatıo nasıl yapıldığını
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...dogum-listesi-dogum-anilari.html#post22820993
kızlar bakın bakalım olmuş mu?
olurdu cnm ama beceremedim malesef...
mmavlim bana bi anlatabilirmisn cnm ya nasıl yaptın, çok sinir oldum ben şimdi...ama detay detay anlat...becerebilirsen geri sayım topiğine yaparım listeyi...bu topiğide sildirriz site yönetimine söyler
kızlar bn hala iyileşmedim bütün gece hapsırdım durdum bide burun akıntısı ates üşüme yok ama hayatımdada hiç bu kadar kötü grip olmamıstım kuzucumda bn hapsırdıkca kıpırtıyo garibim oda rahatsız oldu onuda etkiliyomudur bu mikrop acaba düsünmeden edemiyorum c tesi kont vrdı erkene mi ceksem ne yapsam :44:
ahh canım hep öyle düşünüyorum valla ben
inş. gazı olmaz odasını çok sever
yatağına yatırınca hemn uyur
banyo yapmayı çok sevsin
hep meme istesin süt emsin
böle cok cok cok iştahlı iştahlı olsun
dur şimdi bizim alt komşunun oğlu 2 yaşında 15 dkya bir emiyo yer ve mekan dinlemeden iştahsız da olmasın tabii de
ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa
ayy canım geçmiş olsunn
umarım kullanmamışlardır
ne biçim demek az kalı bencee
tünaydın herkese,
odalarınız muhteşem olmuş.bayıldım.sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah.
yeni doğum yapan arkadaşada bebeğinede allahtan şifa diliyorum.insallah bir an önce toparlanırlar.
nisanda doğan bebeğin üstüne ne örtülür sizce?
uyku seti alcam ama yorganı ya elyaf ya silikon olcak yakar mı acaba diyorum.pamuk yorgan yaptırsam ınce bırsey acaba dogar dogmaz agır gelırmı dıyorum.evde dogalgazlı olcak.ne yapsam?pike yada battanıyede usurmu?siz napcaksınız acaba?
canım uyku setininkiler ince oluyo zaten
ben extra yorganda aldım
ama büyük ihtimalle battaniye yeterli gelir
diye düşünüyorum pazen dedikleri iyi ısıtıyormuş
kolay gelsin:))canım dün giremedim nete şimdi gördüm cevabını.ozaman ben en iyisi bilen birine yaptırayım bende tek duvar yaptıracam ama yine de bilen biri olsa iyi olur benim kocanın eli yatkın değildir,benim ondan daha yatkındırben bu halde olmasam gözüm kapalı yaparımda sağol canım.kime yaptıcaksak bakcaz artık bi çaresine.
ya kızlar moralim bozuldu ya ne biçim insanlar var bizim kredi kartımızı kopyalamışlar....
eşim aradı şimdi bankayla görüşecekmiş inş.harcama olmamıştır kafayı yicem yaa
pazen battaniyemi alayım yanı? birde o kalın battanıyeler var ya yumus yumus mesela onlardan ortsem yakmazmı ? onu bı nevresım kılıfınamı gecırsem acaba? ben mesela gecıs mevsımlerınde oyle yapıyorum.battanıyeye nevresım gecırıp onu ortuyorum ustume yakmasın dıye.aayyyy bu konu cok kafamı kurcalıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?