o kaa basit olmuo malesef akşamın bi körü eve gidince yarım bardak bulguru ıslamasıyafff tatlım alt tarafı yarım bardak kısır yapıcan 15 dk da yaparsın abartma şindi
hayır tabisi...akşama muhteşem süleyman var:)))hehehe akşama kayınvalidedeyizz
şansıma bahtıma ne yaptıysaa artıkk
bugünde kuzey güney varyaaa pöfff. erken kalksak barimm
Evet uzun çabalarımızdan sonra izmirli 7 koca göbek arkadaşımız ile bir araya geliyoruz....
Tarih: 04/02/2012
Gün : C.tesi
Saat : 14:00
Yer : Konak Efes Pastanesini
:46
Evet uzun çabalarımızdan sonra izmirli 7 koca göbek arkadaşımız ile bir araya geliyoruz....
bi torba var ilerleyen aylarda yicem die sakladım ama
erken dogum riski cıkınca oda kaldıı
bak şimdi canım cekti
kısmetse inşallah öncelikle istanbulluları çatlaşcaz Petuşum bu sanaydı
uzun süre sonra merhaba güzel hamişlerrrrrrrrrrr
bende bu hafta hergün bir iki tane yemeye basladim çalıştığım büronun bi üst kattaki komşumun otlardan falan ilaçlar yapan biridir. bana hergün medine hurması yememi doğumumun çok kolay geçeceğini söyledi
bende eşime söyledim tabi hemen aldık :)) meryem suresinde de geçiyor dedi hakkatende okudum geçiyor .. hayırlısı bakalimm.. hee bide ayva yemeyi unutmayıın gamzeli gamzeli bebislerimiz olsunne kadan da moral vericiyim yaa :)
canm ya sen niye buraya hç gelmiyon gerçekten??
önceden daimi üylerdenmişsin :))
Evvvvvveeeeeet işte bu
hadi bakalım inşallah biz de fire vermeyz :)
çatlat canım benim...
eşim ara ara izmiremi yerleşsek dio insanı açısından bu konuyu gerçekten bi daha düşünmekte fayda var, bi kez daha anladım:))
bende o gün canlı yayınla bağlanırım artık size napim:)
olur bağlan valla ama gel bak İzmirimiz köy möy ama güzeldir burda insanın ömrü uzar valla :)) herzaman bekleriz
inş. cnm..
bence fire versenizde sorun değil, gelemeyenin canı sağolsun..en azından izmir anneleri bana uyar uymaz, o tarih değil bu tarih olsun felan die bi fikir beyan etti..yani olaya dahil olup ilgilendi...lafta kalmadı
kısmetse inşallah öncelikle istanbulluları çatlaşcaz Petuşum bu sanaydı
canım tşkrler gerçekten imkan olsada hepimiz aynı anda gorusebilseydik ama kendi adıma konusmam gerekirse çok isterim tanısmayı buraya geldigindeo kaa basit olmuo malesef akşamın bi körü eve gidince yarım bardak bulguru ıslaması
bide ben akşamları bulgur yememeye çalışyom şişkinlik yapıo
bide biz kısırı içine tahin koyarak vs. yaparız, öyle yrm bardak bulguru ıslayıp yapmayız, teferruatlıdır yani...
hıhhhhhhhhhhh
taaammı
hayır tabisi...akşama muhteşem süleyman var:)))
canım tebrik ediorum izmir annelerini duyarlılıklarından ve samimiyetlerinden ötürü
bu konuda daha çok şey demek istiom da neyseeeeeeeeeeee
inş. yaza geldiğimde bende tanışcam sizle:)))
Uzun gayretlerini destekliyor ve seni kutluyorum:)Tanışmak,yüz yüze görüşmek çok güzel çok anlamlı olacak:)
Evvvvvveeeeeet işte bu
hadi bakalım inşallah biz de fire vermeyz :)
merhabaa canımmm hoşgeldin burayadaaaa seni gormek cok guzell
çatlat canım benim...
eşim ara ara izmiremi yerleşsek dio insanı açısından bu konuyu gerçekten bi daha düşünmekte fayda var, bi kez daha anladım:))
bende o gün canlı yayınla bağlanırım artık size napim:)
olur bağlan valla ama gel bak İzmirimiz köy möy ama güzeldir burda insanın ömrü uzar valla :)) herzaman bekleriz
köy müüü..
istanbul ve istanbulda yaşayan insanlar için ben neler neler söylerim burada da ahhhh..
ben bi egeli ve hayatının 7 yılını da ankara da yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim rahatlıkla..
ege insanı ve toprağı havası yok hiç bir yerde..
sen yoktun kuzucum uzun zamandır.. hoşgeldin..
o kaa basit olmuo malesef akşamın bi körü eve gidince yarım bardak bulguru ıslaması
bide ben akşamları bulgur yememeye çalışyom şişkinlik yapıo
bide biz kısırı içine tahin koyarak vs. yaparız, öyle yrm bardak bulguru ıslayıp yapmayız, teferruatlıdır yani...
hıhhhhhhhhhhh
taaammı
hayır tabisi...akşama muhteşem süleyman var:)))
canım tebrik ediorum izmir annelerini duyarlılıklarından ve samimiyetlerinden ötürü
bu konuda daha çok şey demek istiom da neyseeeeeeeeeeee
inş. yaza geldiğimde bende tanışcam sizle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?