2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben götürmezdim büyük ihtimalle yazık o bebeciğin kulaklarına çünkü bu dünyayla bağlantısı daha yeni yeni oluşuyor olacak birden ağır gelir cnm huzursuz olabilir kıyamam ben ona

evet kesinlikle katılıyorum ben de olsam asla götürmezdim.. daha minicik çünkü..

gözün aydın cnm, herşey yolundaymış ne güzel,allah sağlık versin
daha minnak ama annesi kokrkar o sesden(((

herkes havanın soğuk ve karlı olduğundan bahsetmiş.Bende söylemeden geçemedim.MERSİNDE HAVA GÜNEŞLİİİİİİİİİİİİİİİİ RESMEN BAHARRRR HAVASIIIIII VARRRR :)) ohhh mis

günyadın bayanlar
nasılsınız
bugün adanada hava kapalı yağmur yok çok şükür
hafta sonu açık gösteriyor inşallah öyle olur
telaş bitmiyor nedense

günaydın.aynısını bende kızımda yaşamıştım.daha 27 günlük filandı eşimin akrabasının düğününe gittik.boş masada yoktu tam büyük kolonun altındaki masada oturduk mecburen.
kızım bi uykuya başladı düğün bitene kadar uyanmadı.böylece hem kimse sevemedi,öpemedi,hemde biz huzursuz olmadık.

herkeşlere günaydın..yahu çokmu soğuk ne:)biri şu sobamı yaksıııınn:)))
günaydın kızlaaaarr;
SAKARYA da karlı bugün ama geldik işe çalışıyoruz birçoğunuz gibi.
benim yarın son artık izinliyim ...

canım sakaryadamısın sen?bende sakaryadaym?çok sevindirik oldum

teşekkürler, amin canım hepimize inş.

bu arada ben facedeki grubu görremiyorum ya neden ki
sildinizmi attınız mı beni yoksa

canım ya menzilinde böyle bi şikayeti var..kimseyi silmedik ama nişe böyle oldu bilmom.
menzil diodu çözdüm ben olayı bi oyunu oynayınca çıkmıyomyş grup falan diodu...
ama face de başka sıkınıtılarda var bugünlerde, ekleme yapamıyorum...ekli olanlar yazışırken sorunlar oluo, yazılanlar çıkmıo vs. bilmom napcukk

herkeslere günaydınn
burdada sabah uyandığımda kar vardı ama şimdi yok yerler bile kuru
ama çok soğuk:2:

günaydııııııııııııııııııın:)
canım ben kızımı bir buçuk aylıkken götürmüştüm ağlamaktan katılmıştı 5 dakıka durup çıkmıştım,
ses huzursuz edıyo bebekleri yani senınde rahat etme şansın yok o kadar mınık bebekle:) ama yınede bı yarım saat görun çık ayıp olmasın:)

hımm olabilir şimdi seni eklesem denermisin bi
kuzey bebeği merak ediyorum göremedim de

petus o smiley i şeapamadım ben ya :)) ne demek istedindi kieee ?

çok ağladımı nasıldıı. düğün boyunca uyudumu

ayyy senin bebişte ağlamışş

dediğin gibi duruma göre bakarımm.. uyursa benim kzımda dururum biraz huzursuz olursa yarım saat durur çıkarım

canım bencede götürme ya daha çok minik olacak sesten rahatsız olmasa bile çok kalabalık birsürü insanla aynı havayı teneffüs edecek mikrop bulaşır bebişe.eşimin amcasının oğlununda düğünü var haziranda ben götürmeyi düşünmüyorum anneme bırakırım bikaç saat idare eder

günaydın kızlar Güzel İzmirimden size güneşli bi hava getirdim :)) sıcak olmasada güneşimiz var enazından öğleden sonrada izni kaptım sağlık ocağına gidip bi görünecem ebeciğime

günyadın bayanlar
nasılsınız
bugün adanada hava kapalı yağmur yok çok şükür
hafta sonu açık gösteriyor inşallah öyle olur
telaş bitmiyor nedense
Adanalı mısın canım? Ben Adanalıyım ama istanbulda yaşıyorum buranın havasını hiç sevmiyorum kışı çok uzun sürüyor ben güneşi sıcağı seviyorum, geçen sene doğal gazımızda yoktu soğuktan donmuştum bu sene var ama eve hapsoldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…