Ben götürmezdim büyük ihtimalle yazık o bebeciğin kulaklarına çünkü bu dünyayla bağlantısı daha yeni yeni oluşuyor olacak birden ağır gelir cnm huzursuz olabilir kıyamam ben ona
gözün aydın cnm, herşey yolundaymış ne güzel,allah sağlık versingünaydın herkesee
burdada kar annemlere gidecektim ama vazgeçtim
daha doğrusu eşim gitme dedi bende ok dedim
umarım elektirkler kesilmezz
dün doktora gittik çok şükür herşey yolunda
fitil kullanmama rağmen bitmeyen akıntım vardı
dr onun için vajidan kültür aldı p.tesi çıkacak sonuçlar
idrar tahililinde sorun yok idrar kültüründe sorun yok
sadece geçmeyen hafif sarı bir akıntı ve sadece sabahlarıı
tedbir için alalım dedi mecbur alttan baktı
kan değerim düşmüştü oda 12.3 çıktı bebeğimde gayet iyiydi
suyu boyu kilosu pozisyonu herşey normal
ilk defa yan profilden yüzünü gördük ilkten dudaklarını büktü
ağlayacak gibi oldu sonra ağzını açıp bi gülücük attıı
muhteşemdi kilom içinde normal hem iğne oluyorsun
hem hareket yasak takılacak bir durum değil dedi
göğüs ucu için krem sordum yazdı bi tane ama daha erken
gibi geldi doğum içinde 37.haftada kesin belli olur dedi
şimdi erkenmiş
daha minnak ama annesi kokrkar o sesdenkızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
herkes havanın soğuk ve karlı olduğundan bahsetmiş.Bende söylemeden geçemedim.MERSİNDE HAVA GÜNEŞLİİİİİİİİİİİİİİİİ RESMEN BAHARRRR HAVASIIIIII VARRRR :)) ohhh mis
kızlarrr bişi danışıcam sizeee
dayımın oğlunun mayıs 4 te düğünü var.. benim kızımda o zamana yaklaşık 25-30 günlük falan olmuş oluyorr. sizce düğüne götürülürmüü.. sesten rahatsız olurmuu... kulağına kulaklık falan taksam olurmuki.. annemde gelin odasında falan idare ederiz dedii ama bilemedimm.. çokta götürmek isiyorumm. beyaz cici bi elbise alıcam taç takıcam kafasına bideee... babasıyla dans etsinler :)) hayalim hep böyleydi :)).. haziranda olacaktı düüğün ama erkene almışlar..siz olsanız ne yapardınız
gözün aydın cnm, herşey yolundaymış ne güzel,allah sağlık versin
günaydın kızlaaaarr;
SAKARYA da karlı bugün ama geldik işe çalışıyoruz birçoğunuz gibi.
benim yarın son artık izinliyim ...
teşekkürler, amin canım hepimize inş.
bu arada ben facedeki grubu görremiyorum ya neden ki
sildinizmi attınız mı beni yoksa
kızlarrr bişi danışıcam sizeee
canım ya menzilinde böyle bi şikayeti var..kimseyi silmedik ama nişe böyle oldu bilmom.
menzil diodu çözdüm ben olayı bi oyunu oynayınca çıkmıyomyş grup falan diodu...
ama face de başka sıkınıtılarda var bugünlerde, ekleme yapamıyorum...ekli olanlar yazışırken sorunlar oluo, yazılanlar çıkmıo vs. bilmom napcukk
çok ağladımı nasıldıı. düğün boyunca uyudumugünaydın.aynısını bende kızımda yaşamıştım.daha 27 günlük filandı eşimin akrabasının düğününe gittik.boş masada yoktu tam büyük kolonun altındaki masada oturduk mecburen.
kızım bi uykuya başladı düğün bitene kadar uyanmadı.böylece hem kimse sevemedi,öpemedi,hemde biz huzursuz olmadık.
günaydııııııııııııııııııın:)
canım ben kızımı bir buçuk aylıkken götürmüştüm ağlamaktan katılmıştı 5 dakıka durup çıkmıştım,
ses huzursuz edıyo bebekleri yani senınde rahat etme şansın yok o kadar mınık bebekle:) ama yınede bı yarım saat görun çık ayıp olmasın:)
herkeslere günaydınn
burdada sabah uyandığımda kar vardı ama şimdi yok yerler bile kuru
ama çok soğuk:2:
ekle cnm..denerim tabisi...hımm olabilir şimdi seni eklesem denermisin bi
kuzey bebeği merak ediyorum göremedim de
petus o smiley i şeapamadım ben ya :)) ne demek istedindi kieee ?
çok ağladımı nasıldıı. düğün boyunca uyudumu
ayyy senin bebişte ağlamışş
dediğin gibi duruma göre bakarımm.. uyursa benim kzımda dururum biraz huzursuz olursa yarım saat durur çıkarım
ekle cnm..denerim tabisi...
ahh mersin, güzel mersin, canım mersin...özlediğim mersin..anlamında şeyettiydim:))
Adanalı mısın canım? Ben Adanalıyım ama istanbulda yaşıyorum buranın havasını hiç sevmiyorum kışı çok uzun sürüyor ben güneşi sıcağı seviyorum, geçen sene doğal gazımızda yoktu soğuktan donmuştum bu sene var ama eve hapsoldum resmengünyadın bayanlar
nasılsınız
bugün adanada hava kapalı yağmur yok çok şükür
hafta sonu açık gösteriyor inşallah öyle olur
telaş bitmiyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?