2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bunlar daha da guzelmiş ya pembe olan harika bu arada pijamalarda çok cici

ben çok ayakta kaldıgım zaman dedigin gibi temizlik ev işi falan yaptıgımda hem belim cok agrıyor bacaklarımdan zaten artık geceleri uyuyamıyorum nasıl bi agrı biliyonmu hani romatizma agrısı vardır ya ileri duzeyde ole bi agrı oluyor bacaklarımda canım bebek de agırlık yapıyor o da cok agrı yapıyoo ee bide sen dinlenmeyince sureklı ayakta durunca bu baskı 2* oluyor dikkat et tatlım

valla benim canım kıyetlidir, bu nednele hastanede giymek için eşofman, pijama, gecelik her birinden aldım. abartı derecesinde tedbirliyimdir. üstüme ise kocaman upuzun kadife sabahlık aldım. ayy ne sıcacık tutar o beni

ben çok çok yüksek bi ihtimalle mevlüt yapmıycam, zaten ben karamanlıyım ve bizim oralarda hiç duymadım böle bişey,konyada varmış galiba ama ben daha önce hiç bebek mevlütüne gitmedim, nasıl olur bilmiyom, ama hem istemem bebeğim o kadar küçükken bi dolu insan aynı anda gelsin, herkes bebemi sevmek, öpmek isticek anaaaaaam ben kafayı yerim valla, hastamı olcak mikropmu kapcak die,hani bi kaç aylık olsa neysede....bende çokmu fesatlandım ne

ben de çok ayakta kaldığım zaman topuklarıma ayak tabanıma ağrı giriyo. acaba ayacıklarım ağırlığımı taşıyamıyo mu???
15-16 kg aldım sanırım bununla alakalı

evet gayet güzeller

doğru baya inceler
bnm2. resimdeki pembe sabhlıklı olan
baya kalın içim belli olmuyor ama diğerleri
öyle değil hatta ben pembe bebekliyii kullandım
bile ama baktım bi kaç yıkamada önündeki
baskılar gidecek gibi biraz soyuluyor kaldırdım
pamuklandı bile :)

ee herıltt yanee...bi dene bakayım nasıl olucak..bende hürremin taacından mı yaptırsam naapsamm

çat diye çatlamak üzereyim bu hamarat gacıları gördükçe
ben de anca tokacı dolaşıp hiçbirini begenmeden evime döneyim

yok canm anne bebekle başka bi odada yanında en fazla 1-2 kişi ile duruyo. gelenler kapıdan bakıyo bebeğe yanına girmiyo, anne de arada evde bi tur atıp yeni gelenlerle meabalaşıyo. takı takmak isteyen giriyo bebeğin odasına dokunmadan uzaktan "aman da aman, canım, cicim, maşallah" şeklinde seviyo sonra takı yastığına tutuşturuyo hediyesini ve gdiyo. mikropluk bi durum olmuyo.

ben de bebeği görmeye gelenlerin eline şu antiseptik sıvılardan dökmek istiyorum kolonya gibi

hımmmm öyle herkes anlayışlıysa iyiymiş, o zaman problem yok

offffff ben face grubu çöktü onla uğraşyom...burda coşulmuş..
bayansucum pijamalar çook güsel güle güle kullan..
pijama mevzuuunnaaa açıklık getireyim..
ben pijama giymeyi sevmem eşofman tercihimdir..lakin hastanede adet yerini bulsun die giycem.
1 pijama takımı bide geceliğim var..söylemesi ayıptır k. validem krem rengi bi tane elleriyle dikmişti nişanımda hediye etmişti, kısmet bugüneymiş, bi ara fotoda yüklerim...onun dışında alanbilirsem belki bi sbhlık alcam onların üstüne pembiş ama alabilirsem....taç almadım tacıda kesinlikle pembe alcam..kırmızı uymaz çünkü...krem pijama, pembe sbhlık kırmızı taç hastaneden sonrada eve gelen kimseye pijamayla karşılaymama kısmetse eşfmanla bile karşılayamam...pantolonumu çekerim...onu çekmezsem elbisemi giyerim..
sonracıma mevlütü ben bebek 3. ayındayken annemlerin yanına gidcem mersine o zmn orda yapcaz..
zira ist. ne okuycak kimsem var nede okunurken dinliycek kimsem var..
kısmetse mersinde hem bebikimize kurban kescez hemde okuyup üflüycez..ablam yapcak organizasyonu..
bide babyshower olayı var...kim mavilimmm senmi yazmışsın.
bende istiommmmmmmm
ama süpriz yapılması gerekiyomuş ....eşimden beklom..arada sıkıştıryom yapcan dimi die...yapcam dio..
hatta 9 mart doğum günü...bebeğin doğumuna 2 hafta falan kalmış oluo..kendisinde bütün arkadaşlarımı davet ederek yapılmış bi baby shower beklom

bndede o var sanırım çantaya onuda koyıyım
buda lazım olur eşim diyo gelmeyi düşünmüyorsun
sanırım hastaneden :):)

ee herıltt yanee...bi dene bakayım nasıl olucak..bende hürremin taacından mı yaptırsam naapsamm

canım bizde uyurken de takmıcaz
elebet saçımızı toplıcaz rahat etcez
ama fotoğraflarda falanda iyi görünmek lazım

kelebek nerelerdesin sen kaç gündür görünmüyodunen son eşinin memleketine taşıncaktınız onu hatırlıyom naptınız

vazgeçtiiiii
eşim önaraştırma için memleketine gitti
ben yola dayanamam diye annemlerde kaldım
o yüzden yoktum kaç gündür
dün gece geldik evimize
bugün temizlik yapmaya başladım sonra açayım da dinlenmek için ara ara gelir okurum dedim
oturuş o oturuş
bunu yazarken de saate baktım
mikrofiber bez almıştım 5 dakka kaynatıp öyle kullanın diyodu 50 dk kaynamış
o ha ne geveze hatunlarsınız ya konuş konuş birsürü geçmiş olmuş okuyacam diye
caaanım bezi mahvettim

hııı,dimek herkeste var bu problem..dün eşim su verirmis aşkım dedi,bi kalktım yürüyemiyom..baya tırs tırs oldukta sonra açıldım zamanla

benimdeee canım çok kıymetlidir walla,onun içinde 7 aydır hiç hasta olmadım..maşallah diyin nazar deymesin

diyooosun,ama mevlüt yaptığında 1 kere uğraşıyosun ama en azından 1 günde herkes bebek görmeye gelior..diğer türlü 5 ay uğraş artık milletle..hatta bizim kaan'ı görmeye 1 yaşına kadar dewam etti misafirler

dimii,ben kumaştan anlarım biraz da ondan almadım..mesela yazın aldığım çok ince t-sirtler 2. yıkamada deliklenmeye başlıyor..

ya ben taçları da çok beğendim.. pijamaları da.. her şeyi beğenesim var..
çünkü saat 3'te paydosss..
kar izni verdiler.. yehuuuuuuuuuuu

kooppp o zaman yawrumm:87::13:

bende böyle yapan insanları boğmak istiommmmmmmmmmmm işteeeeeeeeeee

canım mantık olarak cok cok haklısın ama yok ole bebekten uzak duracaklar valla ister alınsınlar ister darılsınlar 20 gunluk bebegi opturmem herkese ya amaç zaten bebek adına dua okunması aslında bunu kendınde yapabılırsın canım al eline yasın kıtabı oku bebegin icin yap bi helva tatlı bebegin adına dagıt gibi .. ama evde dua okunması iyidir canım normalde ben bole seylere cok duskun biri deılımdır ama yapmakta fayda var zarar yok allah bebeklerimizi korur kollar
ben de çok ayakta kaldığım zaman topuklarıma ayak tabanıma ağrı giriyo. acaba ayacıklarım ağırlığımı taşıyamıyo mu???
15-16 kg aldım sanırım bununla alakalı

ozaman benımde kılodan bende 16 dan fazla aldım acıkca yazmayım simdi

canım yap tabi kendimize bakalım salmayalım takalım takıştıralım

çat diye çatlamak üzereyim bu hamarat gacıları gördükçe
ben de anca tokacı dolaşıp hiçbirini begenmeden evime döneyim
ya evet bende hasta kalıyorum bole el becerisiyle yapanlara ama yetenek bu da yaa ben bi alısverise cıkayım tum carsıyı alıp gelcem süslü püslü herseyi cok aslıveriş yapasım var aaaaaaaaaa

pardon kızlar ama ben bu babyshower olayını bilmiyomo da neymiş nasıl olyo ,kendimi çok cahil hissettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…