2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
alla alla ben bole bişiyi neden ilk defa duydum yoksa burdakiler benden sakladılarmı bunu çok sevdim bak şimdi ahahahah
ben direk doguma makyajlı gidicem tabi kısmet olursa sezeryan dusunuyorum dogumdan hemen sonrada tazelerim takıp takıstırırım oy bunlar çok guzel duygularda hersey yolunda giderse allah saglıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucagımıza yaa

Kızlar bişi sorucam biz şimdi doğurdutan sonra emzirdigimiz sürece regl olmayacakmıyız ? yoksa emzirirken de regl olabilme sansımız varmı?

heheheh
Allahtan yemek gitmedi
onu temizlemek daha zor canım

yaaa gosenaycım,boşweerrr benimde yok arkadaşım fln en iyi arkadaşım kocam,onunlada hergün party veriosss zaten

kızlar bizim ev niye ısınmıyooo yaa,kombim 65 derecede çalışıyor,her ay faturam 200tl yi buluyor..evim 110m2 ama en üst 5. kat her cephesi açık sadece önden yalıtımlı..üşümüyoruz ama ısınmıyoruzda yanii

ben şimdiden o günün sıkıntısını hissediyorum
herkes kucağıma alayım öpeyim diycek
bende kavga edicem....

canım aman bebek bu ya oyuncak degil bu konuda taviz verme zeynepim .. alınan alınsın kendi bilir ki zaten kendini bilen alınmaz diye dusunuyorum

iki gün yoktum neler neler olmuş böyle

topiğin bebegi bile olmuş maşallah
sağlıcakla büyüsün inşallah
okuyunca karnıma sancı girdi
ne zaman tırssam karnıma kramplar girer:18:
bi de doğum anıları topiği açılmış:18:
eyvah eyvah vallahi çok yaklaştı

gosenaycım ben de burdaki hatunlardan özendim mevlüt yapacam diye tutturdum
amma velakin
annemn akrabaları babamın akrabaları eşimin akrabaları benm arkadaşlarm eşimn arkadaşları konu komşu derken
bi ton insan bi de bozulurlar onu çağırdı beni çağırmadı diye
ben bunları bir güne nasıl ayarlayım kim hangi gün müsait olursa buyursun gelsin
hadi ayarladım onca insanı nasıl ağırlayım :44:

annemle eşimle konuştuk ikisi de sana zor olur ne gerek var diyorlar diyanete mail attım
mevlüt okutmak gerekir mi dye dinimizde böyle bi gereklilik yok diye cevap geldi
akika kesecez onu öğrenci yurdunaa veririz onlar da hatim indirsinler yavrumuza
gelene gidene de pasta börek filan düşünmüştüm annem ne gerek var gelen çok kalmaz zaten dedi
kolonya çikolata içecek bi şey ikram edecem bu kadar
benim ne kayınvalidem ne annem gelemez yanıma tek olacam
ananem babannem gelebilir belki
zaten tüm sitelerde de mükemmel anne fedakar eş süper ev hanımı olmaya özenmeyin
bu süreç sizin dinlenme ve bebegnzle bağlarınızı kuvvetlendirme dönemi iyi degerlendirin diyo

yafuu kafayımı yidin sen,ayılırken karnının ağrısından ağlamayan yokk sonra bide rimellerin akıcak rezillik diz boyu..doğuma girerken sadece yüzüne allık fln sür yeter şekerim

alla alla onamı kalmış atkı almak
iyi yapmışsın ben olsam bende parçalardım
arayıp geçmiş olsun demesi yeterli
hatta bence ona bile gerek yok gördüğü zamn desin sadece

hımm neden olabilirki neysee
olmazsa başka grup açılır yöneticisi kim
kapatılabiliyomu
Kızlar bişi sorucam biz şimdi doğurdutan sonra emzirdigimiz sürece regl olmayacakmıyız ? yoksa emzirirken de regl olabilme sansımız varmı?

ben hiç bişey anlamdım
nasıl doğumdan sonra zaten regl
olcaz ne kadar sürcek bilmiyorum ama
baya sürcek sanırım hatta eşim şafa sayıyo
önceden sadece bebeğin doğum tarihini alıyodu
dedim hoop daha bunun lohusalığı var adam duumur
oldu emzirmekle bağlantı kuramadım ben
cahilliğime verin

yafuu kafayımı yidin sen,ayılırken karnının ağrısından ağlamayan yokk sonra bide rimellerin akıcak rezillik diz boyu..doğuma girerken sadece yüzüne allık fln sür yeter şekerim

ihihihi onu da düşündüm bayansucum çıkmayan rimel surucem ahahaha bi alemim ya illa yapacam o makyajı cok seviyorum ama napayım

canım o kişiden kişiye farkeder..ben doğumdan sonraki ay görmüştüm ama k.validem 6 ay görmemiş..herkeste aynı değil

canım illa kocan değil
senn bi arkadaşın falanda
düzenleyebilir bnm olursa kardeşim
ayarlıcak arkadaşlar ve eşimin arkadaşlarınn
eşleri falan sadece baaaayanalr olcak
bana bayan erkek farketmez...3-5 tane arkadaşım olsun...onlarla o andaki duygularımı heycanımı paylaşim yeter:))
zaten biz bebiğimiz herşeyi almış ocaz..hediye vs. istemem..muhabbet olsun yeter...ansısı olsun bide...

canım benim beyim meraklıdır birincisi...ikincisi çalıştığı departamanda 2 tane erkekler ve son 3 yıldır 3 tane doğum oldu:)))
bebek arabasından tuttda bebek bezine kadar bi fikri vardır arada kek tarifi falan bile yollar bana

hele emzirirken odayı boşaltmayı düşünüyorum
kocaman gözlerle kimse mememe bakmasın lütfen

hah bak zeynepim bide ben annemin yanında falanda emziremem hiç hoslanmıyorum ole seylerden baştan dicem anneme falanda annem olabilirsin ama ben emzircegim zman sende çık dedigin gibi canım ne gerek var insan tedirgin olur ya herkes bakıyoo sende cıkarmısın emzirmeye calısıyon

canım o kişiden kişiye farkeder..ben doğumdan sonraki ay görmüştüm ama k.validem 6 ay görmemiş..herkeste aynı değil

ya ben çok gormek istiyorum hemen en azından 1 ay sonra allahım inş bende çabuk regl olanlardan olurum yaa regl olmak insanı cok rahatlatıyor cunkuuu

evet canım bencede biz zaten annemle şimdi 1 hatim okuyoruz oğlum doğmadan bi hatim bağışlamış olcaz inş. bide doğunca okuturum, kurban kesip dağıtırım oldu bitti

ilk başlarda bi tecrübesizlik olacaktır bebek göğsü alamayacak hemen copuduk copuduk ememeyecek
anne yönlendirecek
ee bizim de ilk bebegmz tecrübesiziz
annelerimiz yardım edecektir
sonrasında zaten tek emzirirsin

ihihihi onu da düşündüm bayansucum çıkmayan rimel surucem ahahaha bi alemim ya illa yapacam o makyajı cok seviyorum ama napayım
bende makyaj yapıp gişdcem..epidural sezeryan istiom çünküm..hiç bişicik olmaz onda sanırsam

off ya bunu bende hiç hoşlanmıom..
şu olur olmaz yerde pıt die gögsünü çıkarıp emziren kadınlara hastayım zaten ya...
annemde olsa boşaltmamlılar odayı emzirme faslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…