2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya hiçbirinin bedeni kalmamış pijamadünyasında. sinir oldum.

canım ben özdilekten aldım yılbaşından önce
kardeşim kalmaz al dedi yokya dedim kim alcak
kalır vs derken aldım geçen bi gittik gerçekten kalmamış
1-2 bedenleri vardı büyük beden hiç yoktu

evet baby showerı annenin yakını arkadaşları düzenler
anne hiç bişey yapmaz her gelen bişeyler getirir
ama ben şimdi halılarımı yıkamaya göndercem
krem rengi kendileri sermeyide düşünmüyorum
yaparsak sermek gerek serincede illa bişey dökülür
leke falan olur bende sinir olurum
o yüzden kararsızım

sağğol canım,bende pembe gri üstüne pembe kurdela,narçiçeğinin üstüne kırmızıyı takarım die düşündüm..ama 20 gün fln kot giyemem diyorum,kotlarım dar,ağrısı sancısı oluyor insanın rahat edemem..ama dediğin gibi eşofman altları var ya dolu bende üstüne bi t-sirt taam işte

süper canım plan programlaman katılıyorum kıyafet konusuna bu arada babyshower dediginiz olay ne oluyor :26: bende isteyim eşimden soleyin bakem

kızlar ben mi evhamlıyım bebeişim hareketli ama 2 saattir hareket etmedi seviyorum karnımı tepki vermedi grip de oldum ondan mı acaba dün bize çok oyunlar yaptı ama şimdi neden böyle

kızlar ben mi evhamlıyım bebeişim hareketli ama 2 saattir hareket etmedi seviyorum karnımı tepki vermedi grip de oldum ondan mı acaba dün bize çok oyunlar yaptı ama şimdi neden böyle

canım evham etme suan uyuyordur bebikin hepimizin oluyor bazen cok hareketlı bazen kıpırdamıyor bende oluyor sahsen sonra gene cosuyor herhalde sonra yoruluyor seslensemde karnımı kurcalasam da cvp vermiyoo annesine o zaman bende ona kusuyorum dağ dağa kusmus dagın haberi yok misalı

süper canım plan programlaman katılıyorum kıyafet konusuna bu arada babyshower dediginiz olay ne oluyor :26: bende isteyim eşimden soleyin bakem

doğuma az bi zamn kala öncelikle anneni morral kazandırmak amacıyla
arkadaşlarının yaptığı bi kutlama hatta gelecek olanlara bi liste veriliyo
isteyen o listedeki ihtiyacları alıyo kimi tek kimi birleşip
çeşitli oyunlar falan oynanıyo vs vs
yani bizdeki altın adetinin değişik versiyonu
gerçi ben yaparsam kimseye liste veremezdim
o yüzden tamamladım herşeyi
bildiğim kadarıyla jokerde netten listeni yayınlıyo
gidiyorsun jokerden beğendiklerini listeliyorsun
arkadaşalrın ordan alıyorlar

hadi geçmiş olsun yenisini al artık bu arada eşinin vazgeçmiş olmasına sevindim gözün aydın

kuzucum hiç dert etme.. dün de benim kız gün boyu öyleydi.. hatta bayağı da bi panik yaptım..
sonra amaaan dedim.. yoktur kızımın bişeyciği.. bugün de maşallah neşesi yerinde.. coştukça coştu yavrum..
içini rahat tut sen.. o eşek sıpaları oyun oynuyo bizimle.. tatlı bişeyler ye sol tarafına yat eğer fırsatın varsa.. belki o işe yarayabilir..

pardon kızlar ama ben bu babyshower olayını bilmiyomo da neymiş nasıl olyo ,kendimi çok cahil hissettim şimdi
gosenaycım tamamen gavur icadı cnm..
anneye doğumdan önce eşi yada arkadaşları tarafından süpriz parti hazırlanıo(tabi adı süriz süprizi bilmeyen gadınmı olur)
anneye doğum öncesi moral olsun die..
evinde hazırlanabilir, birinin evinde olabilir, bi mekanda olabilir, bi cafede olabilir..
bebek için hediye vs. alıomuş gelenler ama asıl önemli olan anneye doğum öncesi mıoral verme maksatı
lollyy cim saol cnm...planlı programlı gadınımdır evel allah

ben eşime didim..o zaten gavur pankasında çalışınca öğrenmiş işte iice o olayları...sosyetikler pek bi..
banada yapcan dimi herif dedim..yapcam tabi dedi..ara arada söylüom bende istiom die...yakın 5-10 arkadaşımı çağırıp süpriz bişi yapar die umut ediom..martın 10 una kadar beklerim yapmazsa ben el atarım zaten organizasyona:))

canım yap tabi kendimize bakalım salmayalım takalım takıştıralım

bakalım tabiii canım,lohusayken kendimize ve bebeğimize bakalım başka işimiz mi var..benim bi de oğlum var o ayrı
gerçi onunda bakıcısı bol,babanne anannne dedeler emekli

pardon kızlar ama ben bu babyshower olayını bilmiyomo da neymiş nasıl olyo ,kendimi çok cahil hissettim şimdi

adındanda anlaşılacağı gibi,gavurlardan aldığımız bi sürpriz party..gereksiz gereksiz şeyler

sen grip oldun dinlenmen gerek diye annemi
rahatsız etmiyim diyodur
ama genede biraz fazla su içi
sonra tatlı birşeyler yiyip sol
tarafına doğru yat bakalım o zman
ne yapcak

sağol canım teşekkürler denicem şimdi

hımmmm o da güzel bi olaymış,amma velakin benim kocaya bunu bi anlatmak lazım,buda beni az yorar,napsamki, bi sölim bakalım böle böle oluyo falan diye çokta beklemeyim, arkadaşlardan hiç ümit yok çünkü çoğu bekar onlarda bilmez böle şeyler

bencede canım bana böle bi parti yapcek kimse olmaz bende kendimi böle avutuyumamannnnn o da neymiş gavur işi

canım illa kocan değil
senn bi arkadaşın falanda
düzenleyebilir bnm olursa kardeşim
ayarlıcak arkadaşlar ve eşimin arkadaşlarınn
eşleri falan sadece baaaayanalr olcak

anaaamm,bizimkide banlada çalışıyo ama söylesem adını bilmez böyle şeylerin..çünkü çalıştığı banka Türklerin
amaa doum gününde partyler fln,yılbaşında hediyeler (hepte kız arkadaşlarının işgüzarlığıyla)...hatta biri yılbaşında atkı almıştı da atkıyı parçalamıştım ya hani,ne gerek ben alırım kocamaa
şimdi aynı gadın eşim hastayken geçmiş olsuna gelmeye niyetlenmişte hediyesini parçaladığımı duyunca tırsmış birass

o bacak ağrıları var ya gece beni de mahvediyor yaaaa
sağa sola çok zor dönüyorum

ben şimdiden o günün sıkıntısını hissediyorum
herkes kucağıma alayım öpeyim diycek
bende kavga edicem....

petuş ya gruba ne olmuşş

walla cnm bende anlayabilmiş değilim...canım çok sıkıldı..
bi kaç kişi var sende dahil üye görünyo grupta ma abana msj atıolar giremioruz die..
bi kaç kişi üye yapmak istiom yapamıom..
yazılanlar çıkmıo, yazı yazdık görünmüo dio insanlar
anlayamadım nolyo...
bende kapattım face i sbh dan buyana uğraş uğraş moralim bozuldu..
bu arada..
bana msj yazanlar var özelden face eklenmek için...şu an yaşanılan teknik sorunlardan dolayı ekleyemiom kızlar...hafta sonu çalışcam bu konu üstüne..umarım kurtarabiliriz grubu.. bu tipde yeni eklenmiş..içtiği sigara olsa gerek...çok sevdim kendisini, yeni göz bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…