ya hiçbirinin bedeni kalmamış pijamadünyasında.sinir oldum.
offffff ben face grubu çöktü onla uğraşyom...burda coşulmuş..
bayansucum pijamalar çook güsel güle güle kullan..
pijama mevzuuunnaaa açıklık getireyim..
ben pijama giymeyi sevmem eşofman tercihimdir..lakin hastanede adet yerini bulsun die giycem.
1 pijama takımı bide geceliğim var..söylemesi ayıptır k. validem krem rengi bi tane elleriyle dikmişti nişanımda hediye etmişti, kısmet bugüneymiş, bi ara fotoda yüklerim...onun dışında alanbilirsem belki bi sbhlık alcam onların üstüne pembiş ama alabilirsem....taç almadım tacıda kesinlikle pembe alcam..kırmızı uymaz çünkü...krem pijama, pembe sbhlık kırmızı taçhastaneden sonrada eve gelen kimseye pijamayla karşılaymama kısmetse eşfmanla bile karşılayamam...pantolonumu çekerim...onu çekmezsem elbisemi giyerim..
sonracıma mevlütü ben bebek 3. ayındayken annemlerin yanına gidcem mersine o zmn orda yapcaz..
zira ist. ne okuycak kimsem var nede okunurken dinliycek kimsem var..
kısmetse mersinde hem bebikimize kurban kescez hemde okuyup üflüycez..ablam yapcak organizasyonu..
bide babyshower olayı var...kim mavilimmm senmi yazmışsın.
bende istiommmmmmmm
ama süpriz yapılması gerekiyomuş ....eşimden beklom..arada sıkıştıryom yapcan dimi die...yapcam dio..
hatta 9 mart doğum günü...bebeğin doğumuna 2 hafta falan kalmış oluo..kendisinde bütün arkadaşlarımı davet ederek yapılmış bi baby shower beklom
ben pijama giymeyi sevmem eşofman tercihimdir..lakin hastanede adet yerini bulsun die giycem.
1 pijama takımı bide geceliğim var..söylemesi ayıptır k. validem krem rengi bi tane elleriyle dikmişti nişanımda hediye etmişti, kısmet bugüneymiş, bi ara fotoda yüklerim...onun dışında alanbilirsem belki bi sbhlık alcam onların üstüne pembiş ama alabilirsem....taç almadım tacıda kesinlikle pembe alcam..kırmızı uymaz çünkü...krem pijama, pembe sbhlık kırmızı taçhastaneden sonrada eve gelen kimseye pijamayla karşılaymama kısmetse eşfmanla bile karşılayamam...pantolonumu çekerim...onu çekmezsem elbisemi giyerim..
sonracıma mevlütü ben bebek 3. ayındayken annemlerin yanına gidcem mersine o zmn orda yapcaz..
kısmetse mersinde hem bebikimize kurban kescez hemde okuyup üflüycez..ablam yapcak organizasyonu..
bende istiommmmmmmm
ama süpriz yapılması gerekiyomuş ....eşimden beklom..arada sıkıştıryom yapcan dimi die...yapcam dio..
hatta 9 mart doğum günü...bebeğin doğumuna 2 hafta falan kalmış oluo..kendisinde bütün arkadaşlarımı davet ederek yapılmış bi baby shower beklom
bende istiommmmmmmm
kızlar ben mi evhamlıyım bebeişim hareketli ama 2 saattir hareket etmedi seviyorum karnımı tepki vermedi grip de oldum ondan mı acaba dün bize çok oyunlar yaptı ama şimdi neden böyle
süper canım plan programlaman katılıyorum kıyafet konusuna bu arada babyshower dediginiz olay ne oluyor :26: bende isteyim eşimden soleyin bakem
vazgeçtiiiii
eşim önaraştırma için memleketine gitti
ben yola dayanamam diye annemlerde kaldım
o yüzden yoktum kaç gündür
dün gece geldik evimize
bugün temizlik yapmaya başladım sonra açayım da dinlenmek için ara ara gelir okurum dedim
oturuş o oturuş
bunu yazarken de saate baktım
mikrofiber bez almıştım 5 dakka kaynatıp öyle kullanın diyodu 50 dk kaynamış
o ha ne geveze hatunlarsınız ya konuş konuş birsürü geçmiş olmuş okuyacam diye
caaanım bezi mahvettim
kızlar ben mi evhamlıyım bebeişim hareketli ama 2 saattir hareket etmedi seviyorum karnımı tepki vermedi grip de oldum ondan mı acaba dün bize çok oyunlar yaptı ama şimdi neden böyle
pardon kızlar ama ben bu babyshower olayını bilmiyomo da neymiş nasıl olyo ,kendimi çok cahil hissettim şimdi
gosenaycım tamamen gavur icadı cnm..süper canım plan programlaman katılıyorum kıyafet konusuna bu arada babyshower dediginiz olay ne oluyor :26: bende isteyim eşimden soleyin bakem
canım ben özdilekten aldım yılbaşından önce
kardeşim kalmaz al dedi yokya dedim kim alcak
kalır vs derken aldım geçen bi gittik gerçekten kalmamış
1-2 bedenleri vardı büyük beden hiç yoktu
evet baby showerı annenin yakını arkadaşları düzenler
anne hiç bişey yapmaz her gelen bişeyler getirir
ama ben şimdi halılarımı yıkamaya göndercem
krem rengi kendileri sermeyide düşünmüyorum
yaparsak sermek gerek serincede illa bişey dökülür
leke falan olur bende sinir olurum
o yüzden kararsızım
canım yap tabi kendimize bakalım salmayalım takalım takıştıralım
pardon kızlar ama ben bu babyshower olayını bilmiyomo da neymiş nasıl olyo ,kendimi çok cahil hissettim şimdi
sağol canım teşekkürler denicem şimdikuzucum hiç dert etme.. dün de benim kız gün boyu öyleydi.. hatta bayağı da bi panik yaptım..
sonra amaaan dedim.. yoktur kızımın bişeyciği.. bugün de maşallahneşesi yerinde.. coştukça coştu yavrum..
içini rahat tut sen.. o eşek sıpaları oyun oynuyo bizimle.. tatlı bişeyler ye sol tarafına yat eğer fırsatın varsa.. belki o işe yarayabilir..
gosenaycım tamamen gavur icadı cnm..
anneye doğumdan önce eşi yada arkadaşları tarafından süpriz parti hazırlanıo(tabi adı sürizsüprizi bilmeyen gadınmı olur)
anneye doğum öncesi moral olsun die..
evinde hazırlanabilir, birinin evinde olabilir, bi mekanda olabilir, bi cafede olabilir..
bebek için hediye vs. alıomuş gelenler ama asıl önemli olan anneye doğum öncesi mıoral verme maksatı
lollyy cim saol cnm...planlı programlı gadınımdır evel allah
ben eşime didim..o zaten gavur pankasında çalışınca öğrenmiş işte iice o olayları...sosyetikler pek bi..
banada yapcan dimi herif dedim..yapcam tabi dedi..ara arada söylüom bende istiom die...yakın 5-10 arkadaşımı çağırıp süpriz bişi yapar die umut ediom..martın 10 una kadar beklerim yapmazsa ben el atarım zaten organizasyona:))
bakalım tabiii canım,lohusayken kendimize ve bebeğimize bakalım başka işimiz mi var..benim bi de oğlum var o ayrı
gerçi onunda bakıcısı bol,babanne anannne dedeler emekli
adındanda anlaşılacağı gibi,gavurlardan aldığımız bi sürpriz party..gereksiz gereksiz şeyler
hımmmm o da güzel bi olaymış,amma velakin benim kocaya bunu bi anlatmak lazım,buda beni az yorar,napsamki, bi sölim bakalım böle böle oluyo falan diye çokta beklemeyim, arkadaşlardan hiç ümit yok çünkü çoğu bekar onlarda bilmez böle şeyler
ben eşime didim..o zaten gavur pankasında çalışınca öğrenmiş işte iice o olayları...sosyetikler pek bi..
banada yapcan dimi herif dedim..yapcam tabi dedi..ara arada söylüom bende istiom die...yakın 5-10 arkadaşımı çağırıp süpriz bişi yapar die umut ediom..martın 10 una kadar beklerim yapmazsa ben el atarım zaten organizasyona:))
bunlar daha da guzelmiş ya pembe olan harika bu arada pijamalarda çok cici
ben çok ayakta kaldıgım zaman dedigin gibi temizlik ev işi falan yaptıgımda hem belim cok agrıyor bacaklarımdan zaten artık geceleri uyuyamıyorum nasıl bi agrı biliyonmu hani romatizma agrısı vardır ya ileri duzeyde ole bi agrı oluyor bacaklarımda canım bebek de agırlık yapıyor o da cok agrı yapıyoo ee bide sen dinlenmeyince sureklı ayakta durunca bu baskı 2* oluyor dikkat et tatlım
ben çok çok yüksek bi ihtimalle mevlüt yapmıycam, zaten ben karamanlıyım ve bizim oralarda hiç duymadım böle bişey,konyada varmış galiba ama ben daha önce hiç bebek mevlütüne gitmedim, nasıl olur bilmiyom, ama hem istemem bebeğim o kadar küçükken bi dolu insan aynı anda gelsin, herkes bebemi sevmek, öpmek isticek anaaaaaam ben kafayı yerim valla, hastamı olcak mikropmu kapcak die,hani bi kaç aylık olsa neysede....bende çokmu fesatlandım ne
petuş ya gruba ne olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?