2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
teşekkür ederiz:emir_bebek:ankamall de linensten aldık canım

Güle güle kullan canım çok güzelmiş. Ne kadara aldınız? Biz de bu ay sonunda hem mobilyayı hem de böyle bir set alacağız bu setleri daha hiç araştırmadım. Başka nerelerde var Ankarada baktınmı sen?

bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?

Sağolun kızlarr :54::54:

Ama yatıp dinleniyim mii?? :27::27::27:
Lütfennn lüütfennn hiç bana göre değil yatmak :19::19:
karanfil tarcın içtim ıhlamurr kaynıyoo ahh su analar annem olmasa ne yapardım bbilmiyorum..
kesin eşim annesini cagırırdıı :36::36::36::52:

anammmm
geçmiş olsun gııı
kendine hiç iyi bakmıyosun dimi :20::20:

Çok sağolun arkadaşlar sizlerde olmazsanız ne yapardım bilmem düşün düşün insan daha kötü oluyor. Sabahtan belli ne moral ne bişey kalmadı bende en azından burda biraz rahatlıyor insan dediklerinizi aynen uygulayacağım kafama koydum. Tabi anlarlarsa bilmiyorum.. Başıma ayrılar girdi offffffff

evet canım gosenaya katılıyorum

bak bu topiğin çile kadını benim... (koltuğumu kimselere vermem :27::27:)

ya ben işten ayrı çekiyorum, patrondan ayrı, kaynanadan ayrı, görümceden ayrı, kayınpederden ayrı...

tutunacak tek dalım eşim ve bebem yani.....

şimdi bir dert yanmaya kalksam ohooo :1::1:

bende uzun hava okuyım sen anlattıktan sonra:1:
ahhhhh amaannn ammmmaaaaann aamaaaaann oyyyyyyyy....deleeeeelleeeeeeeeeeeeee:36::36::36::36::ssz::ssz::ssz:

Sağolun kızlarr :54::54:

Ama yatıp dinleniyim mii?? :27::27::27:
Lütfennn lüütfennn hiç bana göre değil yatmak :19::19:
karanfil tarcın içtim ıhlamurr kaynıyoo ahh su analar annem olmasa ne yapardım bbilmiyorum..
kesin eşim annesini cagırırdıı :36::36::36::52:

eksik olmasın,hıhhh:63::1:
şifaaa olsun kuzum:16:

işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar :46::46::46:

:ssz::ssz::ssz:

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez..bak bana 1 tane mülayim bi kaynım war..k.pederim desen apartmanın kapıcısı gibi,bakkala gider,çöpleri atar vs vss...k.validem iş yapmayı pek sevmez ama onunda kocası war evde iş bırakmıyo ona böylece gelinlede uğraşmıyo:1:
dicemm o kii bende 3 öyle görümce olsaydı kesinle kan çıkardı kann:47::47::15:

bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?

mantar gebeliğe engel diye biliyorum
tükürük te gayet mikroplu bir sıvı.. Seni idrar yolu iltihabı bile yapar....

çocuk ihtimali sizin sağlığınıza beslenme tarzınıza ve korunma şeklinize göre değişir canım....

Çok sağolun arkadaşlar sizlerde olmazsanız ne yapardım bilmem düşün düşün insan daha kötü oluyor. Sabahtan belli ne moral ne bişey kalmadı bende en azından burda biraz rahatlıyor insan dediklerinizi aynen uygulayacağım kafama koydum. Tabi anlarlarsa bilmiyorum.. Başıma ayrılar girdi offffffff

heeee bakkk bunları aynen yapıosun akşama...:21:
koy kafanı yastığa,,offfffffffffffff başıma ağrılar giriyooo anneeeemmmmm oyyyyyyy...arada dinlen ve tekrarla ahhhh offf falan işte,basamıyoooommmmm....kötürüm oldummmmmm anaaaammm kurtar beniii:1::1::1::1:aman allah korusun:1::1::1:

mantarın var sanırım bide tükürüğü sormussun mantarın varsa nedeninin cok araama tükürük ne kadar mikrobik bişi
hele de sigara içiyosanız
jel kullan eczanede satılıyo içinde 5 tup var 15 tl 1 tüpü 3-4 kez kullanabiliyosun
ayrıca tukurugun sperm öldurucu etkisi var
hapla korunuyosan bebek dusundukten 3 ay önce bırak ve folik asite basla
folik asit bebgin sakat olma riskini azaltıyo
bende direk bu konuda uzman prf dr gibi
tükürükten vazgec ama kusura bakmadda iğrenç bişeyy bence

:52::52::52:

Canım gebe kalmanın ihtimalinin yüksekliği evliliğin yılına değil sizin yaşınıza ve sağlığınıza bağlı. Yaşınız ileri değilse ve adet düzensizliği gibi bir problemin yoksa ihtimaliniz zaten yüksek. Ama doğum kontrol hapı ile korunuyorsan en az 3 ay öncesinden bırakman gerekiyor diye biliyorum.

:53::53::53: tükürük müüü

mantarın var sanırım bide tükürüğü sormussun mantarın varsa nedeninin cok araama tükürük ne kadar mikrobik bişi
hele de sigara içiyosanız
jel kullan eczanede satılıyo içinde 5 tup var 15 tl 1 tüpü 3-4 kez kullanabiliyosun
ayrıca tukurugun sperm öldurucu etkisi var
hapla korunuyosan bebek dusundukten 3 ay önce bırak ve folik asite basla
folik asit bebgin sakat olma riskini azaltıyo
bende direk bu konuda uzman prf dr gibi
tükürükten vazgec ama kusura bakmadda iğrenç bişeyy bence

:52::52::52:
söylediklerinin hepsi doğru tatlım.. en çok da iğrenç kısmı..
tabiki mantar da olur intihap da..

bak şimdii tükrük ne beee:27:
kayganlaştırıcı jeller war eczanede fln alsanıza onlaran yada bebe yağı fln kullanın tükrük nedir yanii:20:

çok sağolun arkadaşlar sizlerde olmazsanız ne yapardım bilmem düşün düşün insan daha kötü oluyor. Sabahtan belli ne moral ne bişey kalmadı bende en azından burda biraz rahatlıyor insan dediklerinizi aynen uygulayacağım kafama koydum. Tabi anlarlarsa bilmiyorum.. Başıma ayrılar girdi offffffff

cnm kızların verdiği fikirler çok mantıklı. Akşam mutlaka dene.kendinide o kadar ezdirme bence..yazık değilmi sana.onların bir oğluysa sende ana baba evladısın.eşine çok kızdım özellikle :47:

Güle güle kullan canım çok güzelmiş. Ne kadara aldınız? Biz de bu ay sonunda hem mobilyayı hem de böyle bir set alacağız bu setleri daha hiç araştırmadım. Başka nerelerde var Ankarada baktınmı sen?

teşekkür ederiz canım, hava soğuk diye sadece ankamall den baktık.işte taç, english home oralarada baktık, en çok bu hoşumuza gitti 270-280 civarıydı canım fiyatı, kayınvalidem aldı onun için net fiyatını bilmiyorum....taç tada güzelleri var onlar 150 civarı ama onların koruması tek bi tarafını kapatıyomuş bu dört bi yanını kapatıyo....

cnm kızların verdiği fikirler çok mantıklı. Akşam mutlaka dene.kendinide o kadar ezdirme bence..yazık değilmi sana.onların bir oğluysa sende ana baba evladısın.eşine çok kızdım özellikle :47:

Öyle canım ama işte ama bazen mecbur eziliyosun çünkü eşim tavır yapıyor. Surat asıyo onların yanında tartışmak istemiyorum yani onları sevindirmemek için eşimide idare etmek zorunda kalıyorum. Arada ezilen hep ben oluyorum neyse artık ağlamak istemiyorum rezil oldum burda herkeze......

hıh onlarda bişey mi benim ablamın kızı benden 2 yaş büyük.....:36:
ben 2 yaş küçük teyzeyiimmm........daha enteresan di mi? ablam doğurduktan sonra annem aşka gelmiş beni doğurmuşş :52: :46:
anneye de baya da ayrı ayrı maşallah :nazar::nazar::nazar:

ankara'da özelcan bebe var, internetten de satış yapıyo. orda iç yatağı ve uyku seti ahşap karyola ile beraber 420 lira. ben görmeden almak istemediğim için kaldı ama siz bakabilirsiniz :28:

Öyle canım ama işte ama bazen mecbur eziliyosun çünkü eşim tavır yapıyor. Surat asıyo onların yanında tartışmak istemiyorum yani onları sevindirmemek için eşimide idare etmek zorunda kalıyorum. Arada ezilen hep ben oluyorum neyse artık ağlamak istemiyorum rezil oldum burda herkeze......

yapsın ya yapsın tavır yapsın,azcık duygu sömürüsü yap sende,kızların dediklerini tut yarında bize neticeyi anlat, bu arada rezil oldum burda herkese kısmı hiç hoşuma gitmedi:20:

yapsın ya yapsın tavır yapsın,azcık duygu sömürüsü yap sende,kızların dediklerini tut yarında bize neticeyi anlat, bu arada rezil oldum burda herkese kısmı hiç hoşuma gitmedi:20:

Canım ben size değil burada çalıştığım arkadaşlara rezil oldum. Kımkırmızı surat herkez soruyo ne oldu ne oldu diyee o acıdan rezil oldum diyorum. Tabi çalıştığın yerde anlatamıyosun bitanem.

benimde walla,ne alakası war burda herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta:63:
eşinindeeee başlatma şindi hörekesine,tavır yapma sırası sende kızım uyan artık gafletten...şu halinle sana tavır yapacak adamın anlını karışla bence..:29:

ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.

ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.

Başın saolsun canm

canım bende okudum Allah kabul etsin

CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 16 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ
ben de okudum Allah kabul etsin inşallahçokumam gerekitse okurum yine eksiğin varsa

Back
X