teşekkür ederizankamall de linensten aldık canım
Güle güle kullan canım çok güzelmiş. Ne kadara aldınız? Biz de bu ay sonunda hem mobilyayı hem de böyle bir set alacağız bu setleri daha hiç araştırmadım. Başka nerelerde var Ankarada baktınmı sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederizankamall de linensten aldık canım
Sağolun kızlarr
Ama yatıp dinleniyim mii??
Lütfennn lüütfennn hiç bana göre değil yatmak
karanfil tarcın içtim ıhlamurr kaynıyoo ahh su analar annem olmasa ne yapardım bbilmiyorum..
kesin eşim annesini cagırırdıı![]()
evet canım gosenaya katılıyorum
bak bu topiğin çile kadını benim... (koltuğumu kimselere vermem)
ya ben işten ayrı çekiyorum, patrondan ayrı, kaynanadan ayrı, görümceden ayrı, kayınpederden ayrı...
tutunacak tek dalım eşim ve bebem yani.....
şimdi bir dert yanmaya kalksam ohooo![]()
Sağolun kızlarr
Ama yatıp dinleniyim mii??
Lütfennn lüütfennn hiç bana göre değil yatmak
karanfil tarcın içtim ıhlamurr kaynıyoo ahh su analar annem olmasa ne yapardım bbilmiyorum..
kesin eşim annesini cagırırdıı![]()
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
![]()
bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?
Çok sağolun arkadaşlar sizlerde olmazsanız ne yapardım bilmem düşün düşün insan daha kötü oluyor. Sabahtan belli ne moral ne bişey kalmadı bende en azından burda biraz rahatlıyor insan dediklerinizi aynen uygulayacağım kafama koydum. Tabi anlarlarsa bilmiyorum.. Başıma ayrılar girdi offffffff
bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?
söylediklerinin hepsi doğru tatlım.. en çok da iğrenç kısmı..mantarın var sanırım bide tükürüğü sormussun mantarın varsa nedeninin cok araama tükürük ne kadar mikrobik bişi
hele de sigara içiyosanız
jel kullan eczanede satılıyo içinde 5 tup var 15 tl 1 tüpü 3-4 kez kullanabiliyosun
ayrıca tukurugun sperm öldurucu etkisi var
hapla korunuyosan bebek dusundukten 3 ay önce bırak ve folik asite basla
folik asit bebgin sakat olma riskini azaltıyo
bende direk bu konuda uzman prf dr gibi
tükürükten vazgec ama kusura bakmadda iğrenç bişeyy bence
![]()
çok sağolun arkadaşlar sizlerde olmazsanız ne yapardım bilmem düşün düşün insan daha kötü oluyor. Sabahtan belli ne moral ne bişey kalmadı bende en azından burda biraz rahatlıyor insan dediklerinizi aynen uygulayacağım kafama koydum. Tabi anlarlarsa bilmiyorum.. Başıma ayrılar girdi offffffff
Güle güle kullan canım çok güzelmiş. Ne kadara aldınız? Biz de bu ay sonunda hem mobilyayı hem de böyle bir set alacağız bu setleri daha hiç araştırmadım. Başka nerelerde var Ankarada baktınmı sen?
cnm kızların verdiği fikirler çok mantıklı. Akşam mutlaka dene.kendinide o kadar ezdirme bence..yazık değilmi sana.onların bir oğluysa sende ana baba evladısın.eşine çok kızdım özellikle![]()
anneye de baya da ayrı ayrı maşallahhıh onlarda bişey mi benim ablamın kızı benden 2 yaş büyük.....
ben 2 yaş küçük teyzeyiimmm........daha enteresan di mi? ablam doğurduktan sonra annem aşka gelmiş beni doğurmuşş![]()
![]()
ankara'da özelcan bebe var, internetten de satış yapıyo. orda iç yatağı ve uyku seti ahşap karyola ile beraber 420 lira. ben görmeden almak istemediğim için kaldı ama siz bakabilirsinizGüle güle kullan canım çok güzelmiş. Ne kadara aldınız? Biz de bu ay sonunda hem mobilyayı hem de böyle bir set alacağız bu setleri daha hiç araştırmadım. Başka nerelerde var Ankarada baktınmı sen?
Öyle canım ama işte ama bazen mecbur eziliyosun çünkü eşim tavır yapıyor. Surat asıyo onların yanında tartışmak istemiyorum yani onları sevindirmemek için eşimide idare etmek zorunda kalıyorum. Arada ezilen hep ben oluyorum neyse artık ağlamak istemiyorum rezil oldum burda herkeze......
yapsın ya yapsın tavır yapsın,azcık duygu sömürüsü yap sende,kızların dediklerini tut yarında bize neticeyi anlat, bu arada rezil oldum burda herkese kısmı hiç hoşuma gitmedi![]()
yapsın ya yapsın tavır yapsın,azcık duygu sömürüsü yap sende,kızların dediklerini tut yarında bize neticeyi anlat, bu arada rezil oldum burda herkese kısmı hiç hoşuma gitmedi![]()
Canım ben size değil burada çalıştığım arkadaşlara rezil oldum. Kımkırmızı surat herkez soruyo ne oldu ne oldu diyee o acıdan rezil oldum diyorum. Tabi çalıştığın yerde anlatamıyosun bitanem.
ben sormuştum doktoruma. sağada yatabilirsin dedi. o kadar kasmaya gerek yok kıslar. fakat solda biraz daha fazla kan gidiyormuş bebişlere. ama hep sol hep sol yatmakta çok zor.
ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.
ben de okudum Allah kabul etsin inşallahçokumam gerekitse okurum yine eksiğin varsacanım bende okudum Allah kabul etsin
CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENİN İÇİN DE UYGUNSA 16 ŞUBATA YAZAYIM MI SENİ