bu çok güzel bi fikirmiş....:)))ben maaşımı eşime veririm evimizin idaresi ondadır, bi doğum gününde benim hediyeye ayırcak oparam yoktu, o günde maaş almıştım, maaşımı hedişye paketi yapıp vermiştim,çok gülmüştü ama olsun mutlu oldu sonuçta, hoşuna gittibu arada naihancım bu kaşkol fikri bencede gayet iyi bi fikir
![]()
anam deme...aaa kızlar ben size bişi dicektimm. krediyle ev alan arkadaşlarım hani kredi çekerken dosya masrafı almışlardıya. onu geri veriyorlarmış bi araştırın bilginiz olsun.biz başvurumuzu yapıyoruz.. eşim araştırmış varmış öyle bişey... inşallah alırız paramızı... şu zamanda ilaç gibi gelir o para.......
neye dayanarak alınıo...bi detay ver bakim...çok severim böyle hak hukuk aramayı..
daha geçen hafta bireysel ememkiliğimi iptal ettirince kesilen 430 lira için dava açmıştım:))) hemen peşine düşim...neye istinaden veriolarmış paris..
kızlarr şidmi burda bi fotoğraf stüdyosunu aradım şu hani sıcak su koyunca resim çıkan bardaklar varya onlardan yaptırayım diyorum..ikimizin resmini koydurayım yada sadece benim resmimmi olsun hangisi olsun sizce??
fiyatıda uygunmuş 15 tl
ama tek sroun benim herif evdeyken ben o hediyeyi almaya nasıl gidecem yaaresmi falan maille yollarım da alması problem olcek
![]()
abiye yalvartelde fotoyu maılden yolla..
teslimatıda kapıya yapsın..göndersin elemanı...komşuya gidersin..komşuda teslim alırsın..anlat gebeyim de..çıkamıom de..ağla biraz