ben eşime dijital çerçeve alacağım, işyerinde masasına koysun diye. o evde yokken bebikcanın fotolarını çekip yollıycam netten. hergün masasında taze çiçek koklar gibi baksın yeni yeni fotolara. ama onun doğum günü mayıs sonu. ben evlilik yıldönümüz olan 10 şubat'da alcam. biraz pahalı olduğu için doğum gününe de say dicem. mayıs sonuna kadar sırtımızı doğrultabilirsek yine hediye alırım o ayrı.
bi de bi de eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü, bu sene mayısın ilk haftası yani bebiklerimizin daha doğru düzgün kırkı çıkmadan anneler günü gelecek, ilk anneler günümüz
yok bacım ben de kullandım o vınn denen sevimsizlik abidesini, derdini biliyom ondan takılıyom
ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış
![]()
ya bende hediye falan alamadım kocama yaa ya zaten onun parasıyla geçiniyom bide bu aralar masraf falan olunca..artık nisanda alacak hedayesini

3 gün kaldı doğumgününe ikisinide aynı gün yapim dedim..çok yaratıcı değilimdir evde nasıl süpriz hazırlayabilrim acep diye düşünüyorum..yemek kısmı fikirler olduktan sonra kolay..