2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben eşime dijital çerçeve alacağım, işyerinde masasına koysun diye. o evde yokken bebikcanın fotolarını çekip yollıycam netten. hergün masasında taze çiçek koklar gibi baksın yeni yeni fotolara. ama onun doğum günü mayıs sonu. ben evlilik yıldönümüz olan 10 şubat'da alcam. biraz pahalı olduğu için doğum gününe de say dicem. mayıs sonuna kadar sırtımızı doğrultabilirsek yine hediye alırım o ayrı.
bi de bi de eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü, bu sene mayısın ilk haftası yani bebiklerimizin daha doğru düzgün kırkı çıkmadan anneler günü gelecek, ilk anneler günümüz :21::21::21:

yok bacım ben de kullandım o vınn denen sevimsizlik abidesini, derdini biliyom ondan takılıyom :1:

ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış
:ssz:

ya bende hediye falan alamadım kocama yaa ya zaten onun parasıyla geçiniyom bide bu aralar masraf falan olunca..artık nisanda alacak hedayesini :1::1: hemde hayatında görebileceği en güzel hedaye:1::1:
3 gün kaldı doğumgününe ikisinide aynı gün yapim dedim..çok yaratıcı değilimdir evde nasıl süpriz hazırlayabilrim acep diye düşünüyorum..yemek kısmı fikirler olduktan sonra kolay..

ttnet mi canım?
nassı 80 Tl yaaaaa
offfff

:30::30::30:

anaaam o niye kotayı mı aştınız ben ikisine toplam 49 ödedim vınn alma kzu tarifeyi fln kontro et perişan ediyo insanı

sınırlı bizimki...bu ay evde bi fare sınırı aşmış..kardeşim dizi izlemiş netten, bilmiyomuş sınırlı olduğunu:))
ama zaten biz hiç sınır içinde kalmadık...:1::1:
artı bide telefona 20 lira kadar sabit bi ödeme olyo ya..bizde telde bağlı değil..öyle haybeye ödüyoz..
eşim bişi bişi dio ama nedir dediği bilmom...vınn değilde öyle bişi sanırım...bakalım..güveniom kendisine:38::38:

ya bende hediye falan alamadım kocama yaa ya zaten onun parasıyla geçiniyom bide bu aralar masraf falan olunca..artık nisanda alacak hedayesini :1::1: hemde hayatında görebileceği en güzel hedaye:1::1:
3 gün kaldı doğumgününe ikisinide aynı gün yapim dedim..çok yaratıcı değilimdir evde nasıl süpriz hazırlayabilrim acep diye düşünüyorum..yemek kısmı fikirler olduktan sonra kolay..

küçük hediye al kuzu illa büyük bişey şart mı geçen örtmenler gününde bana naptı aşkım biliyon mu bi hediye paketine içine güzelce tekrar paket yapıp bi tane fındık koymuş ama nassı güsel süslemiş bi gör açınca çok şaşırım ama bayıldım ya bi de mahcup mahcup demiyo mu aşkım param yoktu ben de böyle yaptım die bak şimdi gözlerim doldu yine hoş bi kupa fln alabilirsin ben bütçe kısıtlı olunca başvuruyom böyle yöntemlere

sınırlı bizimki...bu ay evde bi fare sınırı aşmış..kardeşim dizi izlemiş netten, bilmiyomuş sınırlı olduğunu:))
artı bide telefona 20 lira kadar sabit bi ödeme olyo ya..bizde telde bağlı değil..öyle haybeye ödüyoz..
eşim bişi bişi dio ama nedir dediği bilmom...vınn değilde öyle bişi sanırım...bakalım..güveniom kendisine:38::38:

haa o zaman normal cnmmm dizi film fln çok yiyo kotadan

:14::14::14:
benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz:14::14:
benim eşim aynı krizi geçen ay yaşadı yalın internete geçtik. kapattı telefon hattını zaten kullanmıyoduk. tavsiye ederim...

Vallahi konuştum yaklaşık yarım saat önce canım çok kötüyüm falan yaptım ama yuttu mu bilmeme beni sürekli haberdar et falan yaptı....
o zaman sen de sürekli haberdar et, dediğim gibi apartmanın girişinden alsın seni. yürüyemiyorum de. evde de otur kıpırdama arada tuvalet için kalk ofla pufla ayağını sürüyerek yürü :28:

evet yemin olsun içler acısı bu vınn kullanmak..bide eşim gitti turkcele sordu seydişehirde hava şartlarından dolayı herkesde görülen bi problemmiş sanki başka yerde kış yaşanmıyo anasını satimm:1::1:
klavye sınavım 19 şubatta çalışmalar devam canım...
yalan ben eyüp'de oturuyorum 6 ay kadar katlandık o çileye, burda da fatih'de de...
orada bahane bulmuş uyduruyo sahtekarlar :47::47::47:

CİVCİVLİ PATATES SALATASI - guzfasulyeleri Blogcu Sayfası - Blogcu.com
bak bu tarifi yapabilirsin haşlanmış patatesle, bir sen bir ben bir de bebek hesabı. oralarda var mı bilmiyorum ama eğer pasta alacaksan en net ultrason fotoğrafınızı bastır üstüne :1:
eşine de bi bere atkı takımı ör hedaye olarak. üzerine de üçünüzün isimlerinin baş harflerini işlersin.

yeminlen gelip saçını başını yolacam o gacıların ama çıkarken eşini de boş geçmem haberin olsun.
aradın mı bakiim sen eşini, ben kötüyüm demek için???

Vallahi konuştum yaklaşık yarım saat önce canım çok kötüyüm falan yaptım ama yuttu mu bilmeme beni sürekli haberdar et falan yaptı....

yutmazsa gargara yapsın,sen hamilesin ağrın sancın olabilir...göster onlara bu akşam..hatta senin yerinde olsam o kadar kötü oldumki hastaneye gittim erken doğum riski var dedi doktor derim:27:

hımm evet güzel bi fikir seçeneklerimin arasında bulunsun..saol bebemmm..

nice mutlu yıllara kuşum:54::54:

küçük hediye al kuzu illa büyük bişey şart mı geçen örtmenler gününde bana naptı aşkım biliyon mu bi hediye paketine içine güzelce tekrar paket yapıp bi tane fındık koymuş ama nassı güsel süslemiş bi gör açınca çok şaşırım ama bayıldım ya bi de mahcup mahcup demiyo mu aşkım param yoktu ben de böyle yaptım die bak şimdi gözlerim doldu yine hoş bi kupa fln alabilirsin ben bütçe kısıtlı olunca başvuruyom böyle yöntemlere

bende eşime kupa almıştım,siyah bi kupaydı önce tşk etti...çayı koyunca kupa bembeyaz oldu ve ikimizin resmi çıktı ortaya ne kadarr şaşırmıştı yaaa 4 yıl oldu heyy gidi heyyy:ssz:

ben maaşımı eşime veririm evimizin idaresi ondadır, bi doğum gününde benim hediyeye ayırcak oparam yoktu, o günde maaş almıştım, maaşımı hedişye paketi yapıp vermiştim,çok gülmüştü ama olsun mutlu oldu sonuçta, hoşuna gitti:9: bu arada naihancım bu kaşkol fikri bencede gayet iyi bi fikir:6:

ya hediye almasına alcamda eşim okul kapandığı için hep evde adam beni kar kış diye dışarı çıkarmıyo adımımı atamıyorum nereye gidersem anca onla arabayla böle olunca da çıkıp hediyede bakamıyorum:1::1:kusura bakmıcak artık napalım:1::1:

benim eşim aynı krizi geçen ay yaşadı yalın internete geçtik. kapattı telefon hattını zaten kullanmıyoduk. tavsiye ederim...

o zaman sen de sürekli haberdar et, dediğim gibi apartmanın girişinden alsın seni. yürüyemiyorum de. evde de otur kıpırdama arada tuvalet için kalk ofla pufla ayağını sürüyerek yürü :28:

yalan ben eyüp'de oturuyorum 6 ay kadar katlandık o çileye, burda da fatih'de de...
orada bahane bulmuş uyduruyo sahtekarlar :47::47::47:

CİVCİVLİ PATATES SALATASI - guzfasulyeleri Blogcu Sayfası - Blogcu.com
bak bu tarifi yapabilirsin haşlanmış patatesle, bir sen bir ben bir de bebek hesabı. oralarda var mı bilmiyorum ama eğer pasta alacaksan en net ultrason fotoğrafınızı bastır üstüne :1:
eşine de bi bere atkı takımı ör hedaye olarak. üzerine de üçünüzün isimlerinin baş harflerini işlersin.

canım civcivli patates süper değerndirecem muhakkak saolasın emme atkı bere için çok geç kaldımm 3 gün var yetiştiremem ve zatende sevmiyo örme şeyleri takmıyo ama güzel fikrin için saol bebem :16:

yutmazsa gargara yapsın,sen hamilesin ağrın sancın olabilir...göster onlara bu akşam..hatta senin yerinde olsam o kadar kötü oldumki hastaneye gittim erken doğum riski var dedi doktor derim:27:

nice mutlu yıllara kuşum:54::54:

bende eşime kupa almıştım,siyah bi kupaydı önce tşk etti...çayı koyunca kupa bembeyaz oldu ve ikimizin resmi çıktı ortaya ne kadarr şaşırmıştı yaaa 4 yıl oldu heyy gidi heyyy:ssz:

saol bebemmm:46::46:

biz alanyada smile adsl sınırsız kullanıyoruz ayda 50tl..vınn 39tl..bence hiç değmez smile bağlatın derim :1::1:

ben maaşımı eşime veririm evimizin idaresi ondadır, bi doğum gününde benim hediyeye ayırcak oparam yoktu, o günde maaş almıştım, maaşımı hedişye paketi yapıp vermiştim,çok gülmüştü ama olsun mutlu oldu sonuçta, hoşuna gitti:9: bu arada naihancım bu kaşkol fikri bencede gayet iyi bi fikir:6:

annem ona anneler günü hediyesi aldığımda para harcamama kızardı, karşıydı hediye olayına. ne alsam beğenmez, paranı boşa harcama derdi. ben de bi anneler gününde ona dolar almıştım döviz bürosundan paket yapıp vermiştim :1:

bencede içemezsin, şimdi görmüyoruz sadece hissediyoruz kıyamıyoruz, bide o zaman göceksin, kokusunu alcaksın hiç kıyamazsın o zaman...yani ben öle olurum içemem,

ayyy maşalah yawruyaa:nazar::46:bence gayet iyi tatlım...izmirliler buluştumu sahiden,benimde haberim yokki:26:

oyy çok güzel Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin kuşum :emir_bebek:

maşalah canım bebişinee..bencede gayet normal canım maşalahhh:nazar::nazar:

hoşbulduk kuzum..
ya internetim foruma girerken sorun yaratıyo tam okudum yorum yapıcam takılıyo tıkanıyo falan..face bi giriyo adamakıllı..inş. yakında adam gibi bi int bağlancak:1::1:
ay evet yaa heyecan doruklarda çok az kaldı Allahın izniyle..
geçmiyo geçmiyo dedik geçti beAAAA:ssz::ssz:

gözün aydın cnm haftasına göre kuzun çok iyi maşallah ona

seni face'den sorumlu kk bakanı ilan edelim, bigün başarının sırrını sorarlarsa imkansızlıkları değerlendirdim, internetim yavaştı face'de yükseldim dersin :1:

seninle aynı haftadayken benim bebikim de aynı ölçülerdeydi.

kızlar ben dengeli beslenmeye her gün süt, yoğurt ve peynir tüketmeye. en az 2 çeşit meyve yemeye özen gösteriyorum ama özellikle bebikimi tombikleştirecek şeyler yememeye çalışıyorum. ne biliyim çok tombik olursa normal doğurmakta zorlanırım gibi geliyo. bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama mesela muzu haftada 1 yiyorum halbuki çok severim olsa hergün yerim. kaynanam 4 kilodan küçük çocuk doğurmamış o yüzden korkuyom biraz, kilosu da ölçümlerde normal çıkıyo boşuna kasmıyım diyorum ama bilemiyorum...
:31::31:

:ssz:[/

çok sevindim :) ya bende olabildiğince bebegim ıcın faydalı seyler yemeye calıyorum ama arada tek tük sıgara ıcıyorum :84: o yuzden kılosunu etkılemısmıdır acaba dıye merak edıyorum.bende bebegımın kılosu yukselsınde normal dogum yapamayayım dıyorum cok korkuyorum normal dogumdan ya cooookkkkkk korkuyorum...

ananemizle konuştuk şimdi oğluma atkı örüyomuş :6:bi doğsalar hayırlısıyla,onu koklamak istiyom artık:21:

seni face'den sorumlu kk bakanı ilan edelim, bigün başarının sırrını sorarlarsa imkansızlıkları değerlendirdim, internetim yavaştı face'de yükseldim dersin :1:

seninle aynı haftadayken benim bebikim de aynı ölçülerdeydi.

kızlar ben dengeli beslenmeye her gün süt, yoğurt ve peynir tüketmeye. en az 2 çeşit meyve yemeye özen gösteriyorum ama özellikle bebikimi tombikleştirecek şeyler yememeye çalışıyorum. ne biliyim çok tombik olursa normal doğurmakta zorlanırım gibi geliyo. bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama mesela muzu haftada 1 yiyorum halbuki çok severim olsa hergün yerim. kaynanam 4 kilodan küçük çocuk doğurmamış o yüzden korkuyom biraz, kilosu da ölçümlerde normal çıkıyo boşuna kasmıyım diyorum ama bilemiyorum...
:31::31:

:ssz:[/

çok sevindim :) ya bende olabildiğince bebegim ıcın faydalı seyler yemeye calıyorum ama arada tek tük sıgara ıcıyorum :84: o yuzden kılosunu etkılemısmıdır acaba dıye merak edıyorum.bende bebegımın kılosu yukselsınde normal dogum yapamayayım dıyorum cok korkuyorum normal dogumdan ya cooookkkkkk korkuyorum...

bak şimdi kızdım sana:20:yani tabi sen bilirsin ama bebeklerimiz için çok zararlı ben içmek ne kelime yanımda hiç kimseye içirmiyorum, evde içmek zaten yasak eşim çıkıp balkonda içiyo,sigara içilen havayı bile solumuyorum,içmesen daha sağlıklı olur bence...

aaa kızlar ben size bişi dicektimm. krediyle ev alan arkadaşlarım hani kredi çekerken dosya masrafı almışlardıya. onu geri veriyorlarmış bi araştırın bilginiz olsun.biz başvurumuzu yapıyoruz.. eşim araştırmış varmış öyle bişey... inşallah alırız paramızı... şu zamanda ilaç gibi gelir o para.......

korkma kuzu bizim alt komşu var küçücük bi kadın iki çocuğunu da 10 dk da doğurmuş anlamadım bile diyo o kişisine bağlı gittm hastaneye doğurdum geldim diyo belki sen de öyle olursun ne belli

bak şimdi kızdım sana:20:yani tabi sen bilirsin ama bebeklerimiz için çok zararlı ben içmek ne kelime yanımda hiç kimseye içirmiyorum, evde içmek zaten yasak eşim çıkıp balkonda içiyo,sigara içilen havayı bile solumuyorum,içmesen daha sağlıklı olur bence...

haklısın ama dayanamıyorum.içtiğimde bır sey değil de içmesem daha ıyı ya :(

ama ama şu zamana kadar toplamda en fazla 4 dal içmişimdir. eşim içtiği için canım çekiyo, kağpalı alanda yanımda içirmiorum ama açık alanda yanımda içiyo ve canım çekiyo 1 nefes çekiyorum dayanamayıp.
öle düzenli bi durum değil :26::17:

aaa kızlar ben size bişi dicektimm. krediyle ev alan arkadaşlarım hani kredi çekerken dosya masrafı almışlardıya. onu geri veriyorlarmış bi araştırın bilginiz olsun.biz başvurumuzu yapıyoruz.. eşim araştırmış varmış öyle bişey... inşallah alırız paramızı... şu zamanda ilaç gibi gelir o para.......
otomobil alımında da geçerli mi bu durum???

kızlarr şidmi burda bi fotoğraf stüdyosunu aradım şu hani sıcak su koyunca resim çıkan bardaklar varya onlardan yaptırayım diyorum..ikimizin resmini koydurayım yada sadece benim resmimmi olsun hangisi olsun sizce??
fiyatıda uygunmuş 15 tl :1::1:
ama tek sroun benim herif evdeyken ben o hediyeyi almaya nasıl gidecem yaa:1::1: resmi falan maille yollarım da alması problem olcek :1:

ama ama şu zamana kadar toplamda en fazla 4 dal içmişimdir. eşim içtiği için canım çekiyo, kağpalı alanda yanımda içirmiorum ama açık alanda yanımda içiyo ve canım çekiyo 1 nefes çekiyorum dayanamayıp.
öle düzenli bi durum değil :26::1

hiç içmesen daha iyi ama bizim komşu paket paket içiyo her gün iki çocuğu var ikisi de taş gibi maşallah ne hamilelik dinlemiş ne emzirme hep içmiş hala da içer de içer hem de evin içinde

Back
X