2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu ya
enfeksiyon tekrarladı mı daha sonrasında

canım ben 2 ay çektim o enfeksiyondan 2 ay ilaç kullandım,ancak geçti, benim sana 2 tavsiyem var bol su iç birde pamuklu kumaşlardan kendine bez hazırla onu kaynat ütüle koy,hem sıcak tutuyo, hem hijyen oluyo, bana annem yaptı şimdi onları kullanıyorum çok rahatladım:34:

peki sen de de yanma oluyomuydu enfeksiyon varken enfeksiyondan kasıklarım bile ağrıyo artık psikolojim bozuldu ya
enfeksiyon tekrarladı mı daha sonrasında

canım yanma olmuodu bende ama yürüyemiyodum nerdeyse kasık ağrısından..
tuvalete oturunca kasıklarımın agrısından kalkamıodum..
bakan dr antibiyotik kullanman egerkir yoksa daha büyük risklere neden olabilir dedi(erken doğum, düşük vs.) bende korktum hemen aldım antibiyotiği..
5 gün kullandım...çok şükür o zmndan buyana omadı yeniden..

canım ben 2 ay çektim o enfeksiyondan 2 ay ilaç kullandım,ancak geçti, benim sana 2 tavsiyem var bol su iç birde pamuklu kumaşlardan kendine bez hazırla onu kaynat ütüle koy,hem sıcak tutuyo, hem hijyen oluyo, bana annem yaptı şimdi onları kullanıyorum çok rahatladım:34:
sağol canım annem yanımda kalıyo söliyim de hazırlasın kasık ağrım oluyo enfeksiyondan zor yürüyom şimdi monurol diye 1 kerelik toz ilaç içicem 3 gün sonra antibiyotik yazacak idrar kültürüne göre inşallah geçer bebklerimiz etkilenmesin de

selam kızlar geçenlerde paylaşmıştı arkadaşlardan biri ama ben geçmişe baktım bulamadım. çalışabilir raporunu 31+.. günlerde mi alıyoruz yoksa 32+.. günlerde mi?

canım yanma olmuodu bende ama yürüyemiyodum nerdeyse kasık ağrısından..
tuvalete oturunca kasıklarımın agrısından kalkamıodum..
bakan dr antibiyotik kullanman egerkir yoksa daha büyük risklere neden olabilir dedi(erken doğum, düşük vs.) bende korktum hemen aldım antibiyotiği..
5 gün kullandım...çok şükür o zmndan buyana omadı yeniden..
inşallah benim de geçer 3 gün şimdi bi şey kullanamıcam kendi dr.um kültür istedi o da 3 gün sonra çıkıyo sonucu 3 günde bi şey olmaz inşallah

pamuklu kumaş ne olabilir mesela atletleri kesip kesip kaynatsam olur mu atlet ya da pijama altı anlamıyorum ki tam pamuklu mu değil mi nasıl anlarız

kızlar merhabalar.
Bebeğimi karyolası 180x180 özel bir ölçü ona uygun yatak arıyorum ama maalesef henüz bulamadım.
Bu ölçülerde yatak satan bir marka biliyor musunuz?

kızlar merhabalar.
Bebeğimi karyolası 180x180 özel bir ölçü ona uygun yatak arıyorum ama maalesef henüz bulamadım.
Bu ölçülerde yatak satan bir marka biliyor musunuz?

ay pardon yanlış ölçü vermişim 80x180 ölüçülerinde hangi yatağı almamı tavisye edersiniz marka falan bildirirseniz memnun olurum.
Benim bebiş de 10 hafta sonra geliyor:)

uyku güzel şey nefrazen :16:
???

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16:
bizde geldik kuzumla...bugün çok mutluyum, maaşıma aklımdakinden çok daha fazla bi zam yapılmış, hesabıma bakıp bakıp gülüyorum... :1::1::1:
kızçem benim ayağını sürüyerek gelio inş....
akşamda beşiğimizi dolabımızı yerleştirdik..
tam aklımdaki gibi oldular hepsi yerini buldu...cuk die oturdu:)))
babamızla daha silmeden etmeden hemen askıya paltosunu yeleğini astık, açıp açıp duryoz dolabı... :1::1::1:
gece yattık yatağımıza...beşiğe bakıp bakıp "yağmurrrr uyudunmu kızım" falan didik...
ayy çok tatlı ya...allahım sağlık versin kuzularımza ya... :31::31::31:
SAOL CNM...
bende kendim için ayrı bebek için ayrı hazırlıycam..
ben poşete koymuycamda çantamda neler var ı belirten bi liste yapıp eşime vercem...
ben var yok onunda haberi olsun unutmasın die.. :16::16::16:
bu saat oldu anca yazmaya vakit buldum, yağmur'un cicileri hayırlı olsun ohhh misss:21::16::nazar:
sabah beri elektrik kesik ben de fırsattan istifade başladım çantamı hazırlamaya, sanki tek benim eşyalar bile sığmayacak ama bakalım:31:

Rabbim güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Gariptir hala hayal kurmaya korkuyorum. iki düşükten sonra pek normal psikolojiyle düşünemiyorum sanırım.
Hala ya bi şey olursa ya hevesim kursağımda kalırsa korkusu var.Sizi okuyum okuyup mutlu oluyorum . Rabbim korusun hepsini :nazar::nazar::nazar:
şimdi sana ne kadar dertlenme desem de dertleneceğini biliyorum bu yüzden inş sağlıkla kucağına aldığın günler güzelce gelir de kendin haırlar gülümsersin bu haline :29:

offff yaaa offfff bi bebek şekeri bulamıyorum,şöle değişik bişey olsun diyorum hepsi birbirinin aynısı:50:
! ✿ Tiryaki Hobi ✿ !: bebek şekeri
burdaki keçelere bayıldım, kundaklı bebekleri evde kendim yapacağım inş...

Ben bu tavşanın mavisinden aldım. Şekerli almadım ben içine son hafta renkli aliminyum paketli çikolatalardan koyacağım. Bir de mıknatıs aldım tavşanın başının arkasına silikonla mıknatıs yapıştırıyorum ki herkes buzdolabına yapıştırıp saklayabilsin diye. Bir de nazar boncuklu isim kartı yaptırdım. Ona da "Biz artık 3'ü bir aradayız. Hoşgeldin .... " yazdırdım. Onu da yine silikonla sepetinin üstüne yapıştırıyorum. Farklı oldu bence.

TAVŞANLI HASIR SEPETLİ BEBEK ŞEKERİ 30AD. GittiGidiyor'da 51195151
hayırlı olsun tabişler çok cici :55:

kızlr biraz moralim bozuk 2 gündür yanmam vardı ateş yapıyodu gittik idrar tahlili ve idrarkültürü istedi.tahlilde bol epitel 30 35 lökosit ve bakteri görüldü dr.um 3 gün sonra çıkacak olan idrar kültürü ve antibiyogram da istedi.yanlış antibiyotik tedavisi olmasın diye isteniyomuş üreme olup olmadığına bakılıyomuş bana 1 defalık monurol diye toz ilaç verdi.antibiyotiği 3 gün sonra yazcakmış bbeğe bi şey olur mu
ben 2 kere antibiotik kullandım bu enfreksiyon zımbırtısı yüzünden, şimdi çok dikkat ediyorum. günlük pedi bıraktım bi süre pamuklu kumaş kullandım, sonra uğraşamadım yıkamakla filan. bebeğim için aldığım uni baby ıslak mendilleri ikiye böldüm kaloriferde kuruttum peçeteye sararak kullandım. peçete o ıslaklıkla başa çıkamıyo parçalanıyodu. şimdi ıslaklık azaldığı için yine peçeteye geçtim. ama en önemli tavsiyem tuvaletten çıkarken temizliği su şişesi yardımıyla sıcak su ile yapmak. son 10 haftadır kukukm soğuk su yüzü görmedi :1:

:ssz::ssz::ssz:

nerde herkes yaaaaaaaa çok sıkıcı, herkes tatilmi yapıyo ne:14:
hiç keyfi yok bugünün...poffffffffffffffffffffffffffffff:ssz::ssz::ssz::ssz:
ay pardon yanlış ölçü vermişim 80x180 ölüçülerinde hangi yatağı almamı tavisye edersiniz marka falan bildirirseniz memnun olurum.
Benim bebiş de 10 hafta sonra geliyor:)

ayy diorum maşallah bebekteki keyife:))bizim eşimle yatağımızdan büyük:))
cnm hiç bu ölçüyü duymadım ama yaptırılabilio ölçüye göre yatak..bi yataşla, idaşla vs. görüş istersen..

ben onu yazdığımda gece burda sen ve ben kalmıştık sadece. benim onu yazdığım esnada sen offline olunca pek bi manasız durdu farkettim :1::1::1:

slm gızlar napaysınız bakem karda kışda ya evde mahsur kaldık kızlarla hiç bir yere çıkamıyoz kaç gündür off canım sıklıldı yaw:24:

31+ larda alınıyor cnm...

slm arkadaşlar ya rapor 32 bitince alınmıyormu sanki dr.um o şekilde aradı da söyledi bana..
benim doğum 14. nisanda görünüyor şuanda 29+6 görünüyorum dr'um 20 şubatta git dedi..ozaman geç kalmış olmıyım..bana da yardımcı olur musunuz?

Back
X