2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
GEÇMİŞ OLSUN CNM..

:ssz::ssz::ssz::ssz: ÇOK DATLI AMA YA:ssz::ssz::ssz::ssz:

geçmiş olsun cnm..geçen hafta aynısı bizim başımızada geldi.arabamız kaydı.eşim benden çok korktu.eve gelince diyoki çocuğa birşey olacak diye aklım çıktı...kaç gün arabayı eve bıraktık otobüsle gidip geldik..

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış bu arada ne başvurusu yaptın kuzu
çok sağolun kızlar:16:canım 17000 öğretmen ataması yapılacak ya onun başvurusunu yaptım onaylatmaya gittim.
sevimsiz babayı bugün işe yollamadık, onun işe gitmesini bekleyip çıktık yataktan, kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk, yeni hamile arkadaşla telde yarım saat konuşup dertleştik geldik. herkeslere merhaba :16:

ben de dün eşime çok sinirlendim, daha doğrusu önce cumartesi nişanı olan arkadaşımın nişanında giymek için eski kıyafetlerimden derman aradım, bu kadar şiştiğimi daha önce farketmemiştim. çok içime oturdu. tam o sırada elektrik kesildi üşümekten korktuğum için eşimi aradım elektrik idaresinin sitesine bakıp kaç saat sonra geleceğini öğrenmesi için. telefonu mırın kırın açtı,
_(ilk lafı) önemli bişey yoksa ben seni sonra ararım,
_var, elektrik kesildi, kombi kapandı.. (burda lafımı kesip mükemmel bi çözüm üretiyo)
_gir battaniyenin altına, yat!

çok dokundu benle böyle dokunması bağırdım suratına kapattım. 10 dk sonra geri aradı meğer yemek yediği için konuşamamış. ben de öle mır mır yapınca toplantıda olduğu için konuşamıyo sanmıştım meğer yemek keyfini bozmuşum, bi de yemeği bitene kadar geri aramadı. mırmır yapacağına elimde yemek var telefonu tutmakta zorlanıyorum ben seni 10 dk sonra ararım desen, azıcık bilgilendirici konuşsan... şeklinde çıkıştım. kötü bi senaristin elinden çıkmış dram tadındaydı herşey. bu olaydan sonra bu sefer hastane çantamı hazırlıyayım dedim. çantamı boşaltırken çekmecemin dibinde eski mektuplarımızı buldum, o zamanlar bana nasıl güzel sözler söylediğini hatırladım daha bi içime oturdu. sonra bacaklarımın çatladığını farkettim, vücudum bana ihanet ediyomuş gibi hissettim. kocam değişti, vücudum değişti. annem de 5 gündür onların tarafa çok kar yağdığı için evden çıkıp yanıma gelemiyo. o da beni bırakmış gibi geldi, günlerdir evdeyim. bütün gün evde tekim akşamları da ya pc başında ya da tv başında full konsantre oturan kocamın ya ensesini ya profilini görüyorum. başladım ağlamaya, sonra sakinledim. 1-2 saat sonra eşim aradı elektrik geldi mi diye. konuşamadım ağzımı açtıkça ağlayasım geliyodu, o ne olduğunu öğrenmek için üstüme geldikçe ben daha kötü oldum kapattım telefonu konuşamadım, akşama kadar her arayıışnda böyle oldu.
o duygusuz odun eve bi sevgi dolu geldi, aman aman canımlar cicimler derdimi anlatmam çin saatlerce dil döktü ben her ağzımı açışımda ağladım salya sümük. sonra girdim banyo yaptım rahatlamak için. pek işe yaramadı, çünkü banyo çıkışı yepyeni çatlaklarımı farkettim, başladım tekrar ağlamaya. şişkoyum çirkinim, sen bana bavul muamelesi yapıyosun. çocuğunu taşıyan bavulum ben, bebek doğduktan sonra beni zerre sevmiycen. eskiden zaten sevmiyodun bundan sonra şişko çirkin çatlaklı selülitli oldum diye hiç beğenmicen...
ayy bi nazladı beni bi nazladı, sabah da kalkar kalkmaz sarıldı halimi hatrımı sordu.
işe gider gitmez arayınca çok sinirlendim, sen kötü koca, kötü insansın başka zaman olsa benim karım hamile, bütün gün evde yalnız canı sıkılıyo aralarda arayıp konuşayım demezsin demek ki düşünemediğinden değil uğraşmadığından aramıyormuşsun beni saatlerce...

ayy güzin abla mektubu gibi oldu.

aynen ben de akşam sorduğunda kıpırdamıyo dedim, kızım da babası elini koyduğunda tepki vermedi trip yaptı ona :21:

ben 97 şubat tatilinde kar görmüştüm orada yanlış hatırlamıyosam 15 yıl olmuş :46:

dolmanın yanına börek de açtır inadına :47: ben kaynanama baklava ve börek yaptırtacağım :21:

çok güzel omuş tebrikler tekrar :46::46::46:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
nefrazen çok dolduk hepimiz canım ama doğuma az kaldı sıkıcaz dişimizi:ssz::ssz:

29+4 deki halimiz

$508.webp $505.webp

canım sende gynolomexil kullanıodun ya bişi sorcam ben salı gecesi koydum onu dünden beri akıntım arttı acaba iltihabı mı söküyoda arttı yoksa bir problrm mi var:44:

Eki Görüntüle 338098
ben bunun dümdüz pembesini almıştım...hani hem ilerde gezmelerde yağmurun cicişlerini koyarım biberonunu falan die düşündüm..
ama buna ikimizide hastane eşyası sığmaz...ya bunu yağmurun hastane çantası yapcam kendime minnak bi valiz alcam...yada sırt çantam var onu kendime bunu yağmura hsatne çantası olarak hazırlıycam...daha neleri koycamı belirlemediğim için alır almaz bilmom..

çok hoş gerçekten ama dediğin gibi küçük.ben koyacaklarımı kafamda tasarladığımda bile bir yığın şey oluyo.hazırlarken aklıma gelenlerde olur daha..en iyisi ufaklarından bir valiz almak sanırım.

amaaaannn,biricik kaynımınn:25:
eşimin tek kardeşi,gitmesem etmesem ayıp olur...gerek duymadığım için öyle elbise flnda almadım ama şimdi 2 tkm elbise şart..
daha aileyle fln tanışma merasimleri olmadı düşün 25.inde istemeye gidilcek..yani bu ay bi hafta biz onlarda 1 hafta onlar bizde sanırım:ssz::ssz:

canım unnadoya bak çok güzel elbiseler var 40-50 tl arası:emir_bebek:

slm nisan anne adayları bende 4 mayıs gözüküyorum ama belli olmaz belki nisan annesi olurum:34:sağlıklı olsunlarda 1 hafta önce sonra fark etmez:emir_bebek: ben sizler daha önden gittiğiniz için sizlere bişey sormak istedim benim bebiş bi gün çok hareketli oluyor akşama kadar hiç durmuyor ve baya kuvvetli vuruşlar yapıyor sonra takip eden 2-3 gün vursammı vurmasammı şeklinde az ve çok belirsiz hareket ediyor bende bu az ve kuvvetsiz olduğu zamanlarda tedirgin oluyorum. ama bu bi kaç haftadır böyle takip ediyorum.acaba sizdede böyle olan varmı neden böyle oluyo ve normal bi seyirmi bu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.ben 26+5 deyim.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin inşallah (amin).

slm nisan anne adayları bende 4 mayıs gözüküyorum ama belli olmaz belki nisan annesi olurum:34:sağlıklı olsunlarda 1 hafta önce sonra fark etmez:emir_bebek: ben sizler daha önden gittiğiniz için sizlere bişey sormak istedim benim bebiş bi gün çok hareketli oluyor akşama kadar hiç durmuyor ve baya kuvvetli vuruşlar yapıyor sonra takip eden 2-3 gün vursammı vurmasammı şeklinde az ve çok belirsiz hareket ediyor bende bu az ve kuvvetsiz olduğu zamanlarda tedirgin oluyorum. ama bu bi kaç haftadır böyle takip ediyorum.acaba sizdede böyle olan varmı neden böyle oluyo ve normal bi seyirmi bu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.ben 26+5 deyim.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin inşallah (amin).

canım sebebi nedir bilmiyorum ama bizdede aynı şeyler oluyor, bazen çok hareketli oluyolar bazende hareketsiz, hatta hareket etmediği için dr.a giden arkadaşlarımız bile var.ama bi problem yok endişelenme canım normal yani:40:

canım ben 28+4 teyim hala oluyo aynısı. bi gün çok hareketliyken bi gün çok nazlı hareket ediyo.
doktoruma sormuştum o da pilli bebek değil bu senin gibi bi birey bir gün enerjik bi gün daha sakin olabilir her zaman aynı tepkileri bekleme demişti

canım sebebi nedir bilmiyorum ama bizdede aynı şeyler oluyor, bazen çok hareketli oluyolar bazende hareketsiz, hatta hareket etmediği için dr.a giden arkadaşlarımız bile var.ama bi problem yok endişelenme canım normal yani:40:

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için herkeste oluyorsa normaldir sanırım ama o hareketsiz zamanlarında baya endişeleniyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum normal diye.

kızlar pijama takımlarınızı aldınız mı?

$24uht.webp $24ug5.webp

ben bunları aldım şimdilik..pek giyiceğimide sanmıyorum..yazın atlet şort giyerim hep,gelen misafirleride pijamayla ağırlamam mevlütte fln başka bişi giyerim..:ssz::ssz:

teşekkürler canım bnm ama sana ole geliyor dışı senı yakar ici beni mısalı tatlıım :54::48::48:

aa..aa,niye ben bilmiyomuyum nası bişi lollyy:1::1:
bende sen gibi zayıf incecik başladım,53'ten 65'er çıktım:1:

canım ben 28+4 teyim hala oluyo aynısı. bi gün çok hareketliyken bi gün çok nazlı hareket ediyo.
doktoruma sormuştum o da pilli bebek değil bu senin gibi bi birey bir gün enerjik bi gün daha sakin olabilir her zaman aynı tepkileri bekleme demişti

:1:Çok güldüm dr un cevabına endişelenince bu cevabı aklıma getircem bundan sonra sakinleşmek için iyiki yazdın teşekkür ederim sanada

kızlar özellikle tecrübeli hamişler destekleyici bant diye bişi var ne işe yarıyor o kullanan yada bilen varmı aranızda :26::26::26:

Back
X