2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sağol canım amiinn.. yegenin ne kadar doğmuştu??

bana niye demedi tansiyon problemim var zehir gbi tuzlu ayran içiyorum ancak toparlıyoo..
tuz ne yaparmış??
ila ekstradan Nidilat verdii ellerinde titreme yuzunde kızarıklık bulantı falan yapacak dediii gunde 3
iyi tolere edebilirsen bu durumları 4e cıkarıcam dedi

bebişinin kafası ne kadar asagıda?? benimki tuylenmenin oldugu yerde tam asagıda yanii? :31:

Canım kortizon içerikli olduğu için ciğer geliştirici iğne vücutta ödem yaparmış ben uç gün dikkat ettim.. Benim kızın kafasida tam orda...

canım ben asipirini bıraktım fakat iğne kullanıyorum
10.haftarda kanamam oldu birkaç kez bırakıp tekrar kullandırdı doktorum aspirini sonra sende kanamaya neden oluyo galiba diye hapı bıraktım ama iğne kullanıyorum

iğneyle bi arada mı kullanıyodun hapı? bide iğneyi ne zamana kadar vuracaksın ?

kızlarrrr jokerin internet sitesinde bugün ve yrn avent ürünlerinde %30 indirim var...çok hesaplı, bakmanızı tavsiye ederim...elektirkli gögüs pompası 182 lira örneğin...bi çok yerden daha uygun...

iğneyle bi arada mı kullanıyodun hapı? bide iğneyi ne zamana kadar vuracaksın ?

canım önceden öyle kullanıyordum kanamam olunca ikisini bi süre bıraktım sonra iğneyi kullanmaya başladım şuan sadece iğne kullanıyorm ama doktor bırakmakla alakalı bi şey demedi en son kontrolümde ben de unutmuşum sormayı sana bi şey dedi mi doktor

Canım kortizon içerikli olduğu için ciğer geliştirici iğne vücutta ödem yaparmış ben uç gün dikkat ettim.. Benim kızın kafasida tam orda...

baskıyı hissediyo musun?
surekli ç.şim gelmiş gibi oluyo ama yok..
bide tuhaf bii hareketlilik orda bi huzursuzluk?
yatmaya devammı sende? rahim uzunlugun kaç mm?

doğru soyluyorsun.çantanızı hazırladınızmı.ben okuldan dolayı hıc bır sey yapmadım hazırlık hıc yok sız ne alemdesınız çantanızı hazırladınızmı.

Bu haftasonu kayınvalidem gelicek onunla birlikte bebişin kıyafetlerini yıkayacağız ve çantaları hazırlayacağız.

kızlar merabalar uzun süredir takip edemiyordum sizleri nasılsın güzel anne adayları
bi şey soracaktım sizlere ben 29. haftamdayım bugün iki üç kez adet sancısı gibi sancı girdi belime aranızda böyle bi durum yaşayıp da nedenini bilen var mı
bi de magnezyum kullanan var mı ne işe yarıyor doktorum calsiyumu bırakıp bi süre bunu kullan dedi

canımmmm benimmm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın
banada o sancı giriyor ama haftada iki ve ya üç gün benim doktorum normal demişti. Rahim kasılma pratiği yapıyor demişti.
Ama seninki sık gibi geldi, bir doktora sorsan mı acaba? Çünkü bebişinde 2 tane...
Magnezyum kas sancılarına ve ağrılara iyi geliyor. Ben kullanıyorum canım.

canım önceden öyle kullanıyordum kanamam olunca ikisini bi süre bıraktım sonra iğneyi kullanmaya başladım şuan sadece iğne kullanıyorm ama doktor bırakmakla alakalı bi şey demedi en son kontrolümde ben de unutmuşum sormayı sana bi şey dedi mi doktor

evet 37. hafta bırakıcaksın dedi. sende kan pıhtılaşması mı var yoksa önlem olsun diye mi verdi dr ?

baskıyı hissediyo musun?
surekli ç.şim gelmiş gibi oluyo ama yok..
bide tuhaf bii hareketlilik orda bi huzursuzluk?
yatmaya devammı sende? rahim uzunlugun kaç mm?

Aynen öyle tuvaletin varmış gibi oluyo ama gidince bı damla....ben yatmaya alıştım galiba ama zorunlu olarak yatmaya devam...cuma ya Dr gidicem bakalım ne durumdayız...

selam kızlar,

Kar nedeniyle erken çıkışların borcunu ödeticeklermiş.
Püff yarın 20 30 a kadar mesai var.

Ben kalmam dedim bende. 2 Gün yıllık izin kullandım benim o kadar borcum yok dedim.
Bakalım ne dicekler?

canımmmm benimmm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın
banada o sancı giriyor ama haftada iki ve ya üç gün benim doktorum normal demişti. Rahim kasılma pratiği yapıyor demişti.
Ama seninki sık gibi geldi, bir doktora sorsan mı acaba? Çünkü bebişinde 2 tane...
Magnezyum kas sancılarına ve ağrılara iyi geliyor. Ben kullanıyorum canım.

haklısın olmazsa yarın bi arayıp sorayım bugün artık ulaşamam ofisinden geçen haftalarda da oldu akşam çok belirgin sancı deil ama az da olsa hissediyorum ara sıra hem şu ciğer geliştirici iğneyi sorayım 26.haftamda erken demişti c.tesi gittiğimde de unutmuştum sormayı bu hafta gel izne ayrılalım dedi doktorum da 29.haftamdayım30. hafta bitince olmuyor mu bu izin yani tek gebelikte 32 haftalık ikizlerde 30 haftalık olması gerekmiyor mu doktorum 29 haftalıkken ayıracak beni anlamadım

evet 37. hafta bırakıcaksın dedi. sende kan pıhtılaşması mı var yoksa önlem olsun diye mi verdi dr ?

evet canım test yapılmıştı doktorum hamilelikte sorun yaratabilir demişti o yüzden iğneye başlamıştık

selamlar kızlar ben geldim iyisiniz hepiniz ve kuzularda iyiler inşallah. iki gündür alışveriş maratonum bitmedi 5. ayından beri koşturuyorum anca bugün son siparişleri verdim netten sonunda gelsinlerde tam olsun artık kendi eşyalarımı da yerleştireyim hastane çantamıza. yeni girebildim vallahi şimdi geçmişi okuyacağım. sinir oldum dün çıktık eşimle avm ye gittik acıktım yemek katına çıktık arkadan küüt biri tam ayağıma yüzükoyun gidiyorudum allah korusun. arkaya dömndüm sinirlenerek tabi baktım scooterli bi çocuk annesine baktım nerde diye ona kızamam çocuk sonuçta ailesi ona sahip çıkmalı. kadın bide bana ne bakıyosun bişeymmi var çocuk o demesin mi oha dedim noluyoruz ben hesap sormam lazım ne sıpanı atmışsın ortalığa bu çocuk olmuyomu dedim bağırdım arttistlenince eşşek kafalı kadın özür dileyip çocuğunu alacağına sonrada eşim kızdı ters tepki veriyorsun hatalı olan sensin diye özür dilrim fln bağıtrıo hala kızdım neyse dişo çocuğa bakıodun ondan dedim bakar bakarım göz benim değilmi bn onun annesine bakıorum o ondan çocuk ama. neyse uzatmadık başka lokantaya bakalım didik. o arada hanzonun biri elindede bebek arabası üstelik erkek üstüme çöğp kovasını itelemesin mi eşim koptu tabi zor ayırdım karnıma baka baka ğüstğme koca arabayı sürüyo dedim yok bu toplumdan adam olmaz sığır gibiler valla sinirim attı bak yine neyse yedik çıktık hemen. önceki günde eşimin kuzeni günlük gelcez gelcez gelmiyor c.tesi hava güzel 13 gündür evdeyim çıktık hem çanta almamaız lazımdı biliyorsunuz ağırlaşıoruz artıkın mesaj atmış gelioruz diye tel çantada okuduumda 3 saat geçmişti ne eşimi aramış ne beni bu defa baktım tripklere giriyor oturup sii mi bekleyeyim ne hanımlar ya valla tüm manyaklar beni buldu anlııcanız.

Son düzenleme:
selam kızlar,

Kar nedeniyle erken çıkışların borcunu ödeticeklermiş.
Püff yarın 20 30 a kadar mesai var.

Ben kalmam dedim bende. 2 Gün yıllık izin kullandım benim o kadar borcum yok dedim.
Bakalım ne dicekler?

Bence borcu ödetmek için yanlış zaman seçmişler çünkü yarın itibariyle 4 gün boyunca kar yağacakmış :27:

haklısın olmazsa yarın bi arayıp sorayım bugün artık ulaşamam ofisinden geçen haftalarda da oldu akşam çok belirgin sancı deil ama az da olsa hissediyorum ara sıra hem şu ciğer geliştirici iğneyi sorayım 26.haftamda erken demişti c.tesi gittiğimde de unutmuştum sormayı bu hafta gel izne ayrılalım dedi doktorum da 29.haftamdayım30. hafta bitince olmuyor mu bu izin yani tek gebelikte 32 haftalık ikizlerde 30 haftalık olması gerekmiyor mu doktorum 29 haftalıkken ayıracak beni anlamadım

evet canım test yapılmıştı doktorum hamilelikte sorun yaratabilir demişti o yüzden iğneye başlamıştık

valla tek gebelikte 31+6da yada 32+0 da veriyorlar (hesaplamaya göre)
senin mantıken 29+6 yada 30+0 olması gerekiyor.
ama doktorunun vardır bir bildiği canım....
gittiğinde ayrıntılı bir sor bakalım

Bu haftasonu kayınvalidem gelicek onunla birlikte bebişin kıyafetlerini yıkayacağız ve çantaları hazırlayacağız.

bakalım ben ne yapacagım her sey duruyor evde öyle neler düşünüyordum malesef okuldan dolayı yapamadım kısmet inş bundan sonra yapa bılırım.dogumdan önce şöyle evi tip bucak temizlete bilsem çünü gelen giden bırde bebek dogduktan sonra hıc bır sey yapamam da ilkinde oyle olmustu sezeryan olacagım bakalım hayırlısı.daha alişverişe çıkmadım gecelik pijama hiç bir şey yok cok canımı sıkıyorum inş iyice agırlasmadan yapa bilirim annemede bır sey dıyemıyorum kızımla çok ilgılendım bırde eşim le sorun cıkıyor aramızda bu sever her sey annen yapıyor dıyor halbukı o eskıdendı şimdi deyil.bırde içimede sinmiyor ne yalan dıyeyım annem benım düzenımı bılmıyor çünkü daha cok yoruluyorum bu sever özellekle çamasır olayında nereyı bulsa oraya koyuyor neyse annemı cok cekıstırdım onlar olmasa bız n eyaparız yanı bu dogru ama insan düzenını kurunca kim olursa olsun sıkıntı oluyor.şimdi ben ne yapacagım nasıl yetıstıreceyım korkusu sardı benı

kardan alışveriş yapamadık ki
çanta hazırlayalım
pofff :((

Yaaa evet bu kar bizi buldu galiba yıllardır yağmayan kar bu kış toptan yağmaya karar verdi sanırım :1:

Perşembe günü doktor randevum var ama yine kar yağacak ve ben yine ertelemek zorunda kalıcam :19:

Back
X