- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım ben ne yapacagım her sey duruyor evde öyle neler düşünüyordum malesef okuldan dolayı yapamadım kısmet inş bundan sonra yapa bılırım.dogumdan önce şöyle evi tip bucak temizlete bilsem çünü gelen giden bırde bebek dogduktan sonra hıc bır sey yapamam da ilkinde oyle olmustu sezeryan olacagım bakalım hayırlısı.daha alişverişe çıkmadım gecelik pijama hiç bir şey yok cok canımı sıkıyorum inş iyice agırlasmadan yapa bilirim annemede bır sey dıyemıyorum kızımla çok ilgılendım bırde eşim le sorun cıkıyor aramızda bu sever her sey annen yapıyor dıyor halbukı o eskıdendı şimdi deyil.bırde içimede sinmiyor ne yalan dıyeyım annem benım düzenımı bılmıyor çünkü daha cok yoruluyorum bu sever özellekle çamasır olayında nereyı bulsa oraya koyuyor neyse annemı cok cekıstırdım onlar olmasa bız n eyaparız yanı bu dogru ama insan düzenını kurunca kim olursa olsun sıkıntı oluyor.şimdi ben ne yapacagım nasıl yetıstıreceyım korkusu sardı benı
Yaaa evet bu kar bizi buldu galiba yıllardır yağmayan kar bu kış toptan yağmaya karar verdi sanırım
Perşembe günü doktor randevum var ama yine kar yağacak ve ben yine ertelemek zorunda kalıcam![]()
arkadaşlar konyada olan varmı varsa nerde doğum yapmayı düşünüyo
yav dün gece aklıma sen geldin daha bi psikolojim bozuldu iyi bari bu lafı senden duydum ya acık teselli oldu. bacaklarımın yan taraflarında minik minik çatlaklar oldu, ben bu halde bi daha dizüstü biş giymem banyoya bile peştemalsiz girmem diye dertlenirken, senin gece şort atlet yatıyorum lafın geldi. kendimi ömrü billah böyle kalacak gibi hissediyodum ama demek ki gelip geçici bi duyguymuş. eşime dedim, bu çatlaklardan kurtulmak için hiçbir masraftan kaçmak yok gerekirse evi satarız ama bu çatlakları yok ederiz![]()
evt canım benimkisi 12 nisana göre ayarlı..çünkü daktırımıss önce 12 nisan sonra 10 nisan didi..bakalım hayırlısıyla doğsunlardabnmde 10 nisan ama 2 gün var görünüyo aramızda canım
beklemezlerki o zamana kadar beklerlermi bnm evlilik tarihim
keşke o zman olsa
ben de bugün 32. hafta raporumu aldım... beş hafta daha çalışabilir diye yazıyor ancaaaak ben kendimde o potansiyeli görmüyorum hiçhele ki psikolojim bu kadar dengesizleşmeşken... üstelik oturamıyorum sandalyede bile... bana kalırsa benim sevgili müdürüm beni kızdırır, bi güzel ağlarım ve iki üç haftaya kalmadan ayrılırım izne... onda bu potansiyel var yani..
bu arada benim oğlan olmuş iki kilooo hay maşallah![]()
arkadaşlar konyada olan varmı varsa nerde doğum yapmayı düşünüyo
eveeeeeeeeeetttttttttt
özel selçuklu hastanesi hikmet karabacaksendemi konyadasın sen nerde yapcen
eveeeeeeeeeetttttttttt
özel selçuklu hastanesi hikmet karabacaksendemi konyadasın sen nerde yapcen
orda bi arkadaşım yaptı çok memnun kaldı da ben karar veremedim sezeryan olcak büyük ihtimal önce kızılay hastanesine gidiyordum şimdi her kontrole başka doktora gidiyorum karar veremedim:44:
arkadaşın hangi doktora gidiyordu acaba
ben de gidenlerden soruyorum hep hepsi memnun
bence artık karar vermelisin seni ve bebeğin sürecini bilen
bi doktorun doğuma girmesi çok daha iyi olur:107:
kızlar bebeğimin odasının resimlerini koydum sayfamıza.. bakabilirsiniz![]()
ben göremedim canım
ekledeğin yerin linkini verir misin?
canım orda mısın pc de gözlerim heran cevap verceksin diye çok tedirginim çünküü
neden tedirginsin canım...korkulacak birşey yok stres kanı iyice pıhtılaştırır sakin...benim 4.hamileliğim 3 gebeliğim sonlandı...bu çok şükür güzel gidiyor...aspirin ve iğne kullanıyorum...iğne sezeryan olucaksan 1 hafta öncesinde aspirin 28.haftada kesiliyor.sezeryan olmayacaksan iğne 37.38.haftaya kadar kullanılıyor.doktora göre değişebiliyor.kan pıhtılaşması topiği vardı biliyorsundur...çoğu arkadaş iğne kullanırken doğum yaptı çok şükür bir sıkıntı olmadı...rahat ol...doktorun dediklerini uygula..ben doktoruma çok güveniyorum..önce allaha sonra doktora emanet oğlum...bol bol dua et canım..sormak istedğin bir şey varsa yine cevaplarım
canıım çok saol nasıl rahatlattı şu yazdıkların beni bilemezsin . çünkü 30 . haftaya girdiğim anda bıraktırdı doktorum coraspini yani bu gün ve çok tedirgin oldum bıraktım bi şey olur mu acaba diye. sen 28 . hafta yazmışsın çok rahatladım iğneyide bana dr 37 38. haftada bıraktıracağını söyledi yani senin söyleidklerinle aynı doğrultuda . Bu arada kaç haftalıksın sen ? bide clexena 4 mg kullanıyorum ben sen kaç kullanıyosun ?
birde iğne yaparken kanıyo bazen dr a sordum tekrar yapmama gerek var mı diye yok dedi alacağını alıyosundur zaten dedi sende de oluyo mu kanama olduğunda ne yapmanı söyledi dr un ?
![]()