2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bense genel anestezi sezeyan olacağım için (yani erken gelip normal doğurmak zorunda kalmazsam)
doğar doğmaz onu göremeyeceğim için son derece üzgünüm :(((

Canım iyi düşünüp karar vermek lazım. En güzeli bence normal doğum, bak birşey olmamış gibi hemen ağaya kalkıyorlar ağrıdır dikiştir uğraşmıyorlar hemen emziriyolar.Sezeryanda süt hemencik gelmiyormuş hem eskiden sezeryen mi vardı. Analarımız nasıl doğurmuş rabbim ol dedikten sonra inşallah hayırlısıyla bebiş doğuyor biz doğurmuyoruz Rabbim doğurtluyor.....

normal dogumdada acılma az olursa kesiyolarmıs ya en cok korktugum o bnm

uyy guzum....onları düşünmemeye çalış...
hep o ilk göz göze geleceğin anı düşün bence:31::31::31:....allah emanet bebeklerimissss:nazar:

ayyy inşallahhh
biraz önceki yazıdaa gözlerini açmaya çalışıyodu kırpıştırıyodu demişya.. hayal ettimde ne güzel bişii yaa o anı yaşamakk.kucağında ilk göreceği kişi sen olacaksınn.. yerim onun o açmaya çalışan pörtlek gözlerini.... sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahhhhhhhhhh

aynen benimde acıdan yana korkum yokk. Sadece doğum anında bebeğe bişi olurmu diye korkuyorum allah korusun sıkışırmı nefes alamazmı kordon dolanırmı diye saçma sapan düşünceler geliyo aklıma

of herkesin korkusu ortak galiba bende öle düşüyorum beceremezsem ona zarar verir miyim diye :43:
Sancı mancı geçici şeyler neticede

ya ıkınamzsam cıocuk sıkısıp kalırsa neler neler düsündükce kötü seyler geliyo aklıma sezeryanın iyi ve cazip gelen yanı bşizi uyuyoruz uyandıgımzda hersey bitiyo o güzelde bn onu da secemiyorum bnm yapısıklık old için normal daha iyi dedi dr um sıkıntı yaratr dedi bnmki asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık oldu :2:

ben doktorumada güveniyorum. Her muayenemizde ben senin canını hiç acıtmıycam diyo. Eğer normal beceremezsemde elbet o bir yol bulur... Sonuçta bir şekilde çıkacak içimde kalma ihtimali yok.allahım kolaylık versinde sağ salim ikimizde kurtulalım.

bende normal doğum istiyorum, sadece ıkınamamaktan korkuyorum, şimdi nefesimiz daralıyo ya sanki o zamanda öyle olcakmış gibi geliyo:14: yoksa çok düşünmüyorum sadece oğlumu kucağıma alacağım anın hayalini bide eşimin kucağına verdiğim anın hayalini kuruyorum,bak yine çok heyecanlandım:46::46:

kızlar doğum için ya da dışardan dr.getirteceksin ona yani toplamda kaç para verceksiniz ortalama bilgi alabilir miyim benim eşimle sorunum hala devam ediyoda bu konudaki 3 gündür konuşmuyıruz yabancı gibiyiz

ya ıkınamzsam cıocuk sıkısıp kalırsa neler neler düsündükce kötü seyler geliyo aklıma sezeryanın iyi ve cazip gelen yanı bşizi uyuyoruz uyandıgımzda hersey bitiyo o güzelde bn onu da secemiyorum bnm yapısıklık old için normal daha iyi dedi dr um sıkıntı yaratr dedi bnmki asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık oldu :2:

Kuzum siz adamı ödürürsünüz ben daha ne diyim. Yaaa ıkınırsın niye herşeyin kötü tarafından bakarsınız. Yaparım de başarırım dee korkmam de iyi düşün ki iyi olsunnnnnn.................. Bak bide yapışkanlık varmış sen uyandığında herşey bitiyo mu zannediyorsun resmen yarım insan oluyorsun bitanem hem doğum değil ameliyatt ooo

Son düzenleme:
ben doktorumada güveniyorum. Her muayenemizde ben senin canını hiç acıtmıycam diyo. Eğer normal beceremezsemde elbet o bir yol bulur... Sonuçta bir şekilde çıkacak içimde kalma ihtimali yok.allahım kolaylık versinde sağ salim ikimizde kurtulalım.

helal olsun o doktoraaaaa yağmasa da gürlemiş

doğru didin sonra bebek çantasını da yıkamak lazım... başka bi çanta bakayım ben evden ozaman öle bavulumsu çantaları sevmem işi halledecek galiba....:1::1::1::1::1::1:

heee,aklın yolu birdir bebeimm:54:

tecrübeliler bizi rahatlatsınnnnnn:5:

derin nefes allll,sonrada verrr:27::1:
şöyle söyliyim,acıcak biraz ama inan dünyaya bedel bir duygu normal doğum..bebekle birlikte ağrıda çıkıyor sanki yeniden doğuyosun ve hafifliyorsun..sonra onu kucağına aldığında sanki ayakların yerden kesiliyor..
enn güzeli normal doğum amaaaa istemeyene ben ne diyeyim ki şimdi herkesin kendi aklı var..ama normal yapsalar sonunda pişman olmazlar..benim arkadaşımın oğlu 6 aylık şu anda annesi hala sezeryan bölgenin uyuşuk gibi taş gibi olduğunu söylüyor..daha ne diim yane:ssz:

Kuzum siz adamı ödürürsünüz ben daha ne diyim. Yaaa ıkınırsın niye herşeyin kötü tarafından bakarsınız. Yaparım de başarırım dee korkmam de iyi düşün ki iyi olsunnnnnn.................. Bak bide yapışkanlık varmış sen uyandığında herşey bitiyo mu zannediyorsun resmen yarım insan oluyorsun bitanem hem doğum değil ameliyatt ooo

ama ama lütfen yani....kaş yapim derken göz çıkarıyorsun şu anda... :14::14::14:
mecburi yada keyfi farketmez sezeryan olacaklar var aramızda..normal doğumu teşvik etmeye çalışırken onları niye korkutup küstürüyosunki..
ben sezeryan olcam ama daha bi güne bi gün normal doğurmayın öyle öcü böyle böcü demedimki siz sezeryana öyle dionuz :53::53::53:
sonuçta ikiside aynı hamilelik gibi tamemen kişiye özel bişi bence..
normal doğurup doğurduğuna pişman olan, sezeryanla doğurup doğurduğuna pişman olan ve tam tersi olan bi sürü örnek var

heee,aklın yolu birdir bebeimm:54:

derin nefes allll,sonrada verrr:27::1:
şöyle söyliyim,acıcak biraz ama inan dünyaya bedel bir duygu normal doğum..bebekle birlikte ağrıda çıkıyor sanki yeniden doğuyosun ve hafifliyorsun..sonra onu kucağına aldığında sanki ayakların yerden kesiliyor..
enn güzeli normal doğum amaaaa istemeyene ben ne diyeyim ki şimdi herkesin kendi aklı var..ama normal yapsalar sonunda pişman olmazlar..benim arkadaşımın oğlu 6 aylık şu anda annesi hala sezeryan bölgenin uyuşuk gibi taş gibi olduğunu söylüyor..daha ne diim yane:ssz:

Yok valla bi sorun çıkmazsa ben normal istiyorum allah yardımcımız olsun inş.bende o anı görmek istiyorum bide herkes senin dediğin gibi söylüyor adeta yeniden doğuyorsun diyorlar hep hayal ediyom inş.sorun çıkmaz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza :46::46:

ama ama lütfen yani....kaş yapim derken göz çıkarıyorsun şu anda... :14::14::14:
mecburi yada keyfi farketmez sezeryan olacaklar var aramızda..normal doğumu teşvik etmeye çalışırken onları niye korkutup küstürüyosunki..
ben sezeryan olcam ama daha bi güne bi gün normal doğurmayın öyle öcü böyle böcü demedimki siz sezeryana öyle dionuz :53::53::53:
normal doğurup doğurduğuna pişman olan, sezeryanla doğurup doğurduğuna pişman olan ve tam tersi olan bi sürü örnek var
Canım sen neden alındın şimdi anlıyamadım. Benim anlatmak istedim birşeyin normali dururken sırf bazı korkuları yüzünden sezeryan düşünen arkadaşlara, senlik bir durum yok. Tabi bazı arkadaşların ne bileyim çatışı dar olur, bebek ters olur, kordon dolanmış olur düşünürsün daha doğrusu sezeryan olmak zorunda olursun ben sezeryan tüü kaka pis mi dedim yani aşkolsun ben neden küstüreyim insanları yapma Allah aşkına......

Herkese merhaba...
yağmurlu bir izmir sabahında evde tek başınayı oynuyorum:55:
daha 2. günden sıkıldm ben kızlar.
çalışmak gerçekten güzel şey...

patuşşşş hepsi çok güzeller canm.
sağlıkla kullanın inşallah.
ben de annemn aldıklarını yaptklarını çektm. en son alışverişte aldklarımı da çekip atacağım fotoları..
bizim de bitti gari her şey.. sadce bez kaldı kızımın totosuna ve annesinin totosuna:1:

:46::46::46::46:
katılıyorum

yarım insan ne demek ya? Abartmayın...

Ben fıtık ameliyatım olmadan önce komşuma kapıdan selam veriyim dedim.
O da aynı cümleyi kurdu bana.
"Ayyyyyy artık yarım insan olucaksın. Sonuçta ameliyat o " demişti kendisi.

Canım sen neden alındın şimdi anlıyamadım. Benim anlatmak istedim birşeyin normali dururken sırf bazı korkuları yüzünden sezeryan düşünen arkadaşlara, senlik bir durum yok. Tabi bazı arkadaşların ne bileyim çatışı dar olur, bebek ters olur, kordon dolanmış olur düşünürsün daha doğrusu sezeryan olmak zorunda olursun ben sezeryan tüü kaka pis mi dedim yani aşkolsun ben neden küstüreyim insanları yapma Allah aşkına......

valla
yarım insan oluyosun adı üstünde doğum değil ameliyat oo
dediğin bu tü kaka pis demekten dana demoralize ve korkularından dolayı içinden sezeryan geçen kişilere vicdani yük bindirmekten başka bişey değil.

normal doğurupta sezeryan yapanların doğum yapmamış gibi küçümseyen kişilerin tabiri gibi oldu kusura bakmayın

yani kaka pis demeye gerek yok yarım insan diye bi ifade geçti...sonuçta bu bi zorunlulukda olsa keyfide olsa bi tercih..
kendi tercihlerini yüceltmeye çalışırken başkalarını töhmet altında bırakmak ters geldi ben ondan fikrimi ve duygularımı söylemek istedim.
normal yada sezeryan farketmez doğum fobisini atlattırmaya çalışmak o yönde telkin etmek daha doğru bence...
çünkü geriye doğru yazılanları okuyunca kakadan pisden daha fena yorumlar çıkıo ..

Back
X